Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
elvileg.
legalábbis felrobbantotta/befoglalta az egyik - elvileg az egyetlen - bázisukat...
ó, lesznek itt még szerintem meglepetések. <#vigyor1>#vigyor1>
És itt nem vuk-ra gondolok😊
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100623055958/masseffect/images/a/ad/Praetorian_Combat.png
Ezeket szerintem még viszontlátjuk...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
igazából harmadik részre én két dolgot kívánok:
- Geth irtás, és nem az a "túlromantizálás" ami második részben ment, h jajj mi igazából jó gépek vagyunk, a mestereink kiirtása annak idején csak egy kis belsõ vicc része volt - nagyon csípte a szemem, h Shep minden szót amit Legion mondott csont nélkül benyalt, és lehetõség sem volt párbeszédben kétségbe vonni a szövegét.
- Mr. "Ah Yes, Reapers" tanácstag torkán pár warpot lenyomni, konkrétan amíg biotikus energia nem jön ki sugárban a... ööö... ezt inkább nem folytatom. <#hawaii>#hawaii>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az nem lenne gyenge, ha az a hatalmas gömb befordulna elõre és kvázi mint a halálcsillag fõágyúja szolgálna. Utána már senki sem merné leszarozni a flottájukat😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
EDI: ...Sajnálom Shepard. A Quarian flotta jelenleg nem fogadja a hívásod, mert leköti õket a Geth-el való háború.
Shepard: Hívd Wrexet. Szükségem van a Kroganok segítségére.
EDI: Az Urdnot klán vezérét Wrexet megölték egy lázadás során. Jelenleg polgárháború dúl Tuchanka-n.
Shepard: A fennébe, talán még se kellet volna elpusztítani a Rachni Queen-t...
A Geth bolygók meg azért érdekesek (számomra), mert nem csak símán othagyják õket, hanem ott hagynak rajta amolyan "gondnok" platformokat. Azok nem csak felügyelik, de tisztítják a háborúból visszamardt szenyezõdéseket; romokat, mérgeket. Persze erre van saját elméletem, de az csak fikció.
helyszín: Citadel tanács
Shepard: az általatok mítosznak hitt Reaper flotta ostrom alá vonta a Földet! Ez már csak elég bizonyíték, nem?
Turian: áh igen, Reaper! Sajnos tévedtünk velük kapcsolatban, de meg kell értened, hogy nem alapozhattuk a létezésüket a te manipulált képzelgéseidnek.
Shepard: hajlandóak vagytok végre segíteni?
Turian: sajnálatos ami a Földön történik, de nincs szabad hajónk, mivel a saját rendszereinket is meg kell védenünk a lehetséges támadásoktól!
Shepard: és csak nézitek ahogy kipusztul a fajunk?!!
Turian: ti hoztátok magatokra ezt a vészt! Nektek is kell megoldanotok!
Shepard: mennyetek a ...
Shepard. EDI, hívd a Quarian flottát...
Ha megnézed a Battlestar Galacticát az teljesen hasonlít rájuk, a flotta nagy része civil hajó volt.
Ha ME3ban ûrben akarjuk legyõzni a Reapereket ahoz valszeg kevés lesz az összes nép összes hajója. Szerintem a gethek vagy a megmentett begyûjtõ bázis lesz a kulcs.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Am hogy a picsába lehet ennyit vitatkozni egy fiktív történeten? Jedi Vs. Shit flémet nem akartok indítani???😄 (Tudom az nem tartozik az ME2 kategóriába.) Meg azt se értem hogy lehet egy relatív emberi tulajdonságokkal felruházott fikciót utálni...
Korganok döntésedtöl függöen lehet hogy lesz sulyuk a reaperek elleni öszecsapásban, de hogy mire lesznek képesek, hát max harcolnak az indoktrinált emberekkel a földön, de attol még reaper ürhalyokat nem fognak megsemmisiteni😊
ÉS azért se kell hasonlitgatni öket mert a Drell-ek, és Krogan-ok két primitiv faj még az ürrepülést se fedezték fell amikor már kihalás szélére kerültek. A Quarianoknak azért már lehetett volna annyi eszük hogy nem szabaditanak ekkora problémát a galaxisra, de nem ök lusták voltak bányagépet kezelni, és minden melot robottal végeztettek hát igy jártak.
És te õket nevezed életképtelennek?! Gondold át még egyszer.
SZEG007:Ha ennyire nem tetszik a játék akkor miért játszatsz vele, én igen is szeretném ha benne lenne a 3-ban tali is.Nagy csapás lenne ha kihagynák.Talán ha szánnál rá egy kis idõt és beszélgetnél vele a hajón akkor lehet más lenne a véleményed.