19778
-
#16098 Baromi jó hangulata van, de a női Shepard-től még mindig a víz ver... -
cdr74 #16097 ME_2 újravágva: az 1-hez mérhető érzelmi töltet, ami a 2-ben elveszett\kimaradt. -
#16096 Hát sztem fogták, és áthozták az egyből őket. Amúgy tényleg okádék ronda, nem csoda hogy 2 percet kaptak... (eddig) -
#16095 Hát az ő arcukra kéne kis polír, mert a 2. részben undorítóan néznek már ki... a többiekhez képest... (thane, grunt zseniális arcához képest...)
-
bendáj17 #16094 ja maradtak remélem összelehet velük futni. -
#16093 Az egy dolog, hogy egy szereplő arca még jobban ki van dolgozva... ez a minimum, elvégre róla szól a DLC.
Egyébként valaki említette, hogy a katonák, lehet hogy szövetségiek. Nah ez egész jó gondolat, elvégre Ashley-vel/Kaidan-nel is összekéne futni, és ha jól emlékszem, ők maradtak a szövetségnél -
Slashice #16092 Maximum a textúrákat dolgozzák át. Nem hiszem, hogy ennél nagyobb változásokat eszközölnének egy DLC-ben. -
adam0615 #16091 Amúgy Liara arca tényleg sokkal szebb a DLC-ben ezt én is tudom tanúsítani. -
#16090 Ezt a BW mondta, hogy az alapjáték és a DLC-k között grafikai különbség van? Mert ilyesmivel még soha nem találkoztam, ugyanaz a játék, csak még van hozzá van dobva egy fejezet. Kétlem, hogy grafikát javítanák... meg amúgyis: kell ennél jobb? Max. a mimika, az meg ráér a 3-ba -
sanya200 #16089 Hát most egy kép alapján hogy állapítod meg.Már nem azért de a shadowbroker dlc is sokkal szebb mint az alap.Pl liara arca elég durván ki van dolgozva de még shep is szebb abban a dlc-ben -
bendáj17 #16088 szerintem valami hasonló lehet -
#16087 Valószínűleg egy előőrs, hiszen kutatási eszközök vannak ott, mint a 2. képen:) -
mzoli7 #16086 most látom hogy már volt... -
#16085 Szerintem is, de minden lehetőséget nyitva kell hagyni :D Amúgy száz hogy nem a Föld, mert nem hiszem hogy Shepardnek ilyen pitiáner földi dolgokat kéne megoldania... :D -
mzoli7 #16084 itt van a 3. kép :
-
#16083 Földet DLC-ben ellőni, áhhh borzalmas húzás lenne:) -
Although #16082 Egyébként én abban reménykedek, hogy a 3-ik részben egy übbberr gonosz cerebust építhetek, már van egy majdnem *5-ös gonosz parancsnok, aki csak azt várja fullon legyen a vörös led :)Szóval komolyan remélem át lehet venni az irányítást a Cerebusban és utána már csak a galaxis meghódítása marad :) -
cdr74 #16081 HaCsakNemLeszEgyVízAlattiDlcIs -
Although #16080 Oki ez jogos :) Csak vicceltem :) -
Although #16079 Hát emberek így elsőre semmi továbbfejlődés grafikailag :) -
cdr74 #16078 Ez lesz Thane kedvenc DLC-je. -
#16077 Lehet hogy a Föld, bár engem erősen emlékeztet arra a bolygóra ahol Jack gyerekkori purgatóriuma volt... bár ott olyan mértékben nőtt a növényzet, hogy a talajszinten nem igen lehetett építkezni, dehát a technika :) -
Barnez #16076 Talán a Földről lehet a fénykép. Ki tudja? -
#16075 hmm nekem valami emberi épületnek tűnik...azt is megkockáztatom hogy cerbi épület én viszont bocsátkozom feltételezésekbe :P -
sanya200 #16074 legalább valami normális helyszín van benne, esik az eső vannak fák is...stb -
Slashice #16073 Dettó... :) -
adam0615 #16072 Én is pont most akartam bemásolni. :D
Nekem ez a kép nem szolgál túl sok infóval :\ -
Slashice #16071 Megjött a 3. screenshot -
sanya200 #16070 Hát nálam nem bírja a 8x-at max 4-et de ott is be-be akad néha:( -
#16069 Aha. Ez volt a gond. A 11.2-essel már megy a 8xAA és mint ne mondjak klasszisokkal szebb a játék.
Köszönöm a segítséget! -
#16068 Béta Driver, de akkor felteszem a márciusit, vagy februárit. Sajnos a Bulletstorm miatt kellett ez a béta mert 11.2-vel furcsák voltak az árnyékok.
Majd szólok hogy mi a helyzet :) -
sanya200 #16067 nekem nem igazán kockás, pedig ati-m van és full hd-ben játszok én is:)
Legalábbis nem vettem észre hogy az lenne.Vannak újfajta elsimítási módok, nekem rendesen mükösik,Csak beállítom hogy hányszoros legyen a ctatalystban és működik.Nekem 11.2-es vagyis februári van fent, bár ezzel még nem próbáltam az élsímítást de biztos megy vele.A 11.4-et nem tom mire érted, nincs még április.Ezek úgy vannak számozva ahogy a hónapok telnek.Bár nekem korábbi verzió van hd 5770. -
#16066 Sziasztok!
Ma elővettem újra ezt a játékot és azt tapasztaltam hogy bántja a szemem a fűrészfogassága. FullHD-ban játszom, de még így is bántó, zavaró és illúzió romboló számomra. Furcsa mert régen nem zavart ám most kellene rá valami megoldás.
Neten olvastam hogy ATI tulajoknak annyit kell tenniük hogy átírják az indító exe-t UT3.exe-re, majd a CCC-ben beállítanak egy AA szintet és utána a driver ráerőszakolja a játékra. Hát nálam ez nem működött.
A legújabb 11.4-es Drivert és CCC-t használom, egy HD6870 mellett, de úgy ahogy van tojik rá mit akarok én beleerőszakolni.
Tudtok ebben segíteni? Van valami más trükk amivel élsimítást tudok tenni a játékra? Ha nincs, akkor lehet hagyom a fenébe, pedig kedvet kaptam még egy végigjátszásra.
A válaszokat előre is köszönöm. -
ZSOOLT2 #16065 30óra, 49perc, 42másodperc a reaperek érkezéséig
Vagy a helyi pizzéria telefonszáma, és Shepard csak pizzát akar rendelni... -
bendáj17 #16064 az enyhén durva lenne :) -
#16063 (vagy a beérkező Reaper flotta nagysága 304942db reaper:D)
-
#16062 Lehet épp a szalarián lottó sorsolás nyerőszámai:D -
sanya200 #16061 Persze pont ezért adják ki hogy az embert az őrületbe kergessék hogy vajon mit jelenthet.Lehet hogy semmit, legalábbis nem azt amire ti gondoltok, de ez a lényege hogy fenntartsa az érdeklődést, én ezért nem is néztem annyira a képet,most minek rágjam magam rajta.A dlc se tom miről szól nem olvastam el a spoilert annak idején.Majd kiderül akkor ha megjelenik.A trailerét azért lehet megnézem majd, csak lesz majd 18-án valami. -
cdr74 #16060 Egyszerű sorszámnak meg ehh.. na mind1 úgyse játszok majd vele fél évig :). -
cdr74 #16059 Lehet a relé akkor áll pozícióba. Akkor lesz elérhető. Bár az Ilos-hoz vezető is elsodródott, mégis működött.
De amúgy meg 30 nap 49 óra?? nem 32 nap 1 óra lenne??
Ha koordináta lenne nem lenne ekkora, és nem lenne érdekes a kép, hogy kiadják...