• Szthomas
    Sziasztok. Legutóbbi jelentkezésem óta most vagyok újra gép közelben.

Köszönöm az észrevételeket Sanya és Cdr74!

Összegezve írom az észrevételeitekre a választ:
    - a hangárfedélzeteteket oldal irányban képzeltem el, igyekszem majd rajzot is készíteni hozzá
    - két hangárfedélzetet szeretnék a hajóhoz, az egyiken lennének a Mékók és a Kodiak Siklók, míg felettük egy másik hangárfedélzeten a vadászgépek hangárjai lennének.
    - a hátsó részre plusz hajtóművek beépítése jó ötletnek tűnik, szóval azzal is foglalkozni fogok (akár plusz két hajtóműről is lehet szó)
    - a felső ágyúknak én csak az oldal irányú támadásnál (kvázi "közelharc") szántam szerepet ezért nem is volt szempont, hogy mind a két üteg képes legyen előre felé tüzelni, arra ott a bivaly erős dupla Thanix ágyú, ennek ellenére lehet majd módosítani azokon is.
    - elölről nem igazán védett a hajó, de az orron található fegyvereket nem is közelharcra terveztem, hanem több 10km-es távolságból való tüzelésre. Amennyiben az ellenség közel kerül a hajó elfordul (Sanya eltalálta a koncepciómat)és onnantól a felső ágyúk, valamint a pontvédelmi lézerek veszik át a szerepet, mellesleg közben a szárnyak védelmében vadászok egész raja indítható.

Egyelőre ennyi jutott eszembe. Igyekszem fejlesztgetni a hajót!

Köszi még egyszer a javaslatokat!