19778
-
Evoluti0N #15978 Én már régóta vágyódok egy jó időutazós játék után. Sajnos a tavalyelőtt megjelent Darkest of Days borzadály nagy csalódás volt. Azonban egy jó kis időutazós Mass Effect színvonalú rpg-t szívesen látnék. -
sanya200 #15977 Egyébként a me3 után milyen rpg-nek örülnétek?
Én szeretnék végre egy stargate Rpg-t.De más stílusban sincs egy stargate játék se pedig nagy lehetőség van benne.Nagyon sikeres sorozat volt.Csodálom hogy még nem kapott rá senki az ötletre.Kivéve az mmo-t de az fuccsba ment.
örülnék neki ha végre nem úgy kezdenénk hogy mi vagyunk a hero, hanem nekünk is meg kéne mászni a ranglétrát.Először csak sima bakák lennénk egy csapatba, és néha adódhatnának olyan helyzetek amikor nekünk kéne dönteni.És s teljesítményünktől függően léphetnénk előrébb csapat vezetővé.
Ehhez mit szólnátok?Szerintem van benne potenciál nem kevés, konkurencia nem lenne mert még egy AA kategóriás stargate játék se jelent meg.Szívesen alakítanám itt is John Shepard-öt:)Vagy Samantha Shepard-öt -
sanya200 #15976 Mondjuk ezt hülyeségnek tartom.Most mi értelme itt szórakozni a néppel?Ennyire fel akarják kelteni az érdeklődést vagy mi?Ha legalább valami értelmeset mutatna a kép, de ez az egy így nem sokat mond. -
Barnez #15975 Én lájkoltam. :) -
adam0615 #15974 Végre egy kis infó a DLC-ről :)
Ennyivel még kiegészíteném:
Ha a screenshot eléri a 750.000 visszajelzést (“lájk”, megosztás, hozzászólás, stb), akkor holnap újabb screenshotot láthatunk a közelgő DLC-ből.
Ez azért elég nagy szám egy képért -
ZSOOLT2 #15973 Én csak angolt ismerem, de mikor kijön valamilyen frissítés, kirakja az üzenőfalamra legalább. -
Hoz_Hun #15972 Ezt minek kellett? Ilyen förtelemnek elég a link is. -
sanya200 #15971 Belinkelnéd az oldalt.Találtam egy magyar facebook me2 oldalt de elég kihalt.Az angol meg annyira nem érdekel, úgyse értem. -
sanya200 #15970 Gyerekek miért nem használtok más képmegosztót, pl noob.hu vagy mittudomén.Már nem az első alkalom hogy csak békákat látok, vagy nem jól linkelitek. A kicsinyített bb kódos képeket szerintem nem támogatja az oldal ezért nem jelenik meg, nálam is volt már így.Használjátok a kép beszúrása funkciót.Igaz helyet foglal de az legalább biztos mükszik. -
mzoli7 #15969 Akkor már én is kirakok valami szépet :
-
ZSOOLT2 #15968 Az előbb futottam bele a Facebookon :) -
sanya200 #15967 na ez szép:)
Pont egy másik fórumon olvastam, mire meg megkerestem belinkeltem a képet már megelőztek.
XD -
sanya200 #15966 Fist Arrival screenshoot:)
-
ZSOOLT2 #15965 Új kép az Arrival DLCről:
-
cdr74 #15964 -
cdr74 #15963 ez legalabb megy :) -
sanya200 #15962 én is :D
Békából lesz királyfi?Vagy ebben az esetben shepard?
De itt az enyém is:)
-
adam0615 #15961 Én csak egy jégbe fagyott békát látok! -
cdr74 #15960 Ez meg az enyém.. :) -
adam0615 #15959 Ezt írták:
UPDATE: EA's contacted CVG to clarify that the EA.com/CZ/ text ("exkluzivní informace o Mass Effect 3") is mistranslated and in the process of being changed. Not necessarily an "exclusive announcement" then, but what is it?]
-
#15958 Mégpedig? Hogy nem lesz róla szó? Hát ennek akkor sok értelme van... -
#15957 EA már cáfolta is az informáciot. -
bendáj17 #15956 reméljük a legjobbakat. -
#15955 Valóban, tuti hogy szóba fog jönni! -
Barnez #15954 Furcsa, hogy pont a régióban jelentették be. Remélem kitérnek a lokalizáció kérdésre is. :) -
bendáj17 #15953 nincs mit ez volt a véleményem. Sanya ez tök jó, már kezdtem aggódni végre valami hírt kapunk. -
sanya200 #15952 Exclisive infók a 3-ról még a héten:)
info -
#15951 Köszi :) -
bendáj17 #15950 jól néz ki :) -
#15949 Feldobtam a női karim arcát, ha valakit érdekel :) -
#15948 Aha, de a falset is -
#15947 Egyébként eljátszogattam a Gibbeds Save Editorral, mert akarok csinálni (már kész is van) renegát karit, viszont most azért nem kezdem el megint az egyet. Szóval fogtam az egyik karim ME2-es végigjátzsását, csináltam egy másolatot róla, átírtam a nevét és átszerkesztettem. Pl. kicseréltem minden megmentést gyilkolásra, akkor Wrexet is kinyírtam stb...
Viszont lenne egy kérdésem: ha renegát akarok lenni akkor ne csináljam meg a loyality küldiket? Azok jóvá tesznek?xD Remélem értitek mire gondolok... meg ha életben maradnaka társaim akkor sem vagyok renegát? Egy renegát is lehet jó vezető nem?:D -
sanya200 #15946 öhm nekem nincs olyan ebbe az ini fájlban hogy "DepthOfField", vagy ezt másoljam be? -
#15945 Got it:
"In almost all games, I really can't stand how depth of field is used. It makes the game look worse in my opinion. So if you'd like to turnoff the nasty depth blur in the background, here's how..
Go into your users folder, example...
C:\Users\yourname\Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config
open up the GamerSettings.ini and add this line under [systemsettings]
DepthOfField=False
I also added a few other lines under the same area and to me it made the game look really nice...
TEXTUREGROUP_Character_2048=(MinLODSize=64,MaxLODSize=2048,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_Environment_2048=(MinLODSize=32,MaxLODSize=2048,LODBias=0)
MinShadowResolution=128
MaxShadowResolution=1024
Of course make a backup of your ini file before adding changes!! Enjoy " -
#15944 És ez hol is van pontosan? Mert nekem is elég sötét... -
sanya200 #15943 sziasztok
Ezen a fórumon írta valamelyikőtök hogyha sötét nagyon a kép akkor ki kell kapcsolni a deap of fieldet vagy mit?Mert nálam tényleg sötét néha , van hogy a karakter arcát alig látni. -
#15942 Igaz, mondjuk a lakatlan bolygókon a terep elég uncsi (lásd Mars) de ha legalább olyan részletes kidolgozás lenne egy területen, sziklák, kövek izgi lehetne, lenne története a helynek, a Mékós mapok ált. iszonyat üresek voltak.(mondjuk rendes köves úton úgy pattogott volna mint állat:D nullem p0wa! -
sanya200 #15941 Jó lett volna a mékos megoldás, csak egyszerűen sokkal változatosabb terep kellett volna, mert állandóan a hegyen kaparászni meg szenvedni nem valami élvezetes.Mintha egy terep 2-vel játszanék kb.Ha lettek volna pl utak, vagy folyók, hidak, változatos terepek, pl akár erdős út...stb sokkal élvezetesebb lett volna.Az általad leírt megoldás is jó pl egy ideig csak mész mékóval majd egy szakadék az utadat állja akkor csak átrepülsz felette...stb.De így tulajdonképpen mind a 2 részben elég gáz, az egyben a terep miatt, a 2-ben meg maga a jármű túl egyszerű plusz nem elég egyszerű lövöldévé degradálták az egészet. -
#15940 Hmm pedig ott a Hammerhead úgy volt kihasználva mint a Mékó sose:D, úgy használhattuk, ahogy egy kommandós terepjárót, elmenni A-ból B-be:) A terep izgalmas volt ellentétben az első rész cső mékózásával, meg a bolygók extrém izgalmas terepeitől.
Egyébként bár a mékós bolygómászkálás borzalmas:)A szkennelés jópofa, de a mékózás az újrajátszásbarát, míg a szkennelés nem, 3. újrajátszásom már 3 hónapja ezért húzódik, mert képtelen vagyok ezt a szkennelgetést csinálni:) De elsőre nagyon tetszett, ha valami kódfeltörős minijáték lenne vagy valami hasonló a bányászat (mondjuk sudokuzás:P) imádnám:)
A mékózásban sokadszorra is izgalmas, az "erre vajon feltudok menni?- Igen" jeeeeXD
Csak hammerhead túl sci-fi, célozni se kell vele, nincsenek kerekei stb... Ha a méko tudna átalakulni, vagy egy küldetésen belül lenne választás, hogy mékó-hammerhead-dropship(az a előre mutató hajtóműves rémálom:D) akkor nagyon állat lenne:) pl. kiválasztani, hogy mivel mész, és akkor egy olyan pályaszakaszra dob, be ahol az a jármű jó, hammerhead ilyen ugrálgatós, mékó mész-kiszállsz-lősz-beszállsz-mész, dropship meg a konzolos marháknak, akik csak menni akarnak, vagy újrajátszóknak:)
(Egyébként én a megrögzött soldier karakter vagyok, alap, név sincs változtatva. Adept jó, de az egyben arra jutottam, hogy durvább az adept fegyverrel, mint a soldier... (pisztoly elég OP) úgy lő mint egy gépágyú-pontos-nagyot sebez... a gépkarabély nem lő olyan gyorsan-sebzés kisebb-pontatlan-melegszik... ez az első rész alapján, 2-ben az adept pörgősebb, konzolosabb lett, célozni se kell, gyorsan újratölt, már a képességei nem kisegítő képességek, hanem teljes értékű varázsló:)) -
sanya200 #15939 Nekem a Shadowbrokeres tetszett a legjobban, de ízlés kérdése.Az overlordban nem tetszett a harmatgyenge hammerhad-es rész, a játék 1/3-a abból áll hogy bohóckodok azzal a szarral.Amúgy ha azt az energiát a geth hajóba fordították volna, sokkal élvezetesebb is lehetett volna.Mert ott is csak kb 20 perc szaladgálás volt.