Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vááááááá. Nagyon ott vagyok, h átállítom a nehézséget. Habár gáz lenne ez az egy rohadt küldi miatt elbukni a medált.
Teljesen kiakaszt a játék. Lassan billentyûcsapkodásba megyek át. Elkezdtem legnehezebb fokozaton és már nem tudom hanyadszorra kezdem újra azt a mellékküldit, amikor meg kell védeni a sérült kvariánt a dögöktõl. Mindig meghal. <#falbav><#boxer><#gun>
egy picit turkáltam a progban, és ilyet is feltud venni Shep.
bowari
Ezt a Mirandát szeretném még befûzni...hehh

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

pisztácia
Köszönöm szépen a segítséget.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

nahh mán' két balkezes vagyok, nem tudtad.<#idiota>
Engedd meg, h kijavítsalak, gondolom csak elírtad. Szóval nem a bal egérgomb nyomva tartásával kell keresni, hanem a jobbéval, mivel a ballal a szondát lövöd ki.
Bolygók szkennelésével. Egér bal gomb nyomva tartásával keresi, amikor a 4 mezõbõl valamelyik elkezd emelkedni és megváltozni a hang, ott talált valamit. Érdemes megkeresni a legmagasabb pontját akkor adja a legtöbb anyagot. A szondát a bal gombbal indítod.
pisztácia
Köszi siker.
Most olyat kérdeznék, hogy ami a fejlesztésekhez kell cucc, azt hol lehet szerezni? Általában az egész terepet bejárom, de nem találtam sehol. Lehet venni is?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sosem késõ. 😊 Majd azt is végigtolod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bowari
Értem köszi szépen,nekem ez az elsõ ilyen játékom,nem vágtam sok mindent.De eléggé magába szippantott.
Az elsõ részt egyszer kipróbáltam anno,de nem tetszett,viszont erre rákaptam s most már bánom nem azzal kezdtem.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Fogj egy taxit aztán nyomás a központi részlegbe. Követségre csak taxival tudsz menni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

pisztácia
Most vagyok a Fellegvárban, és ott hol kell beszéálni a tanáccsal? Egy kapitánnyal beszéltem, de a naplóba is az van, hogy beszéljek a tanácsaal, vagyis kérjek idõpontot.

Ha elég magas a paragon vagy renegade szkilled, akkor meg tudod gyõzni. Menj le hozzá azt dumálj vele. Ha nincs közel full-os paragon/renegade akkor nincs sok értelme próbálkozni, amíg fel nem tornázod.

bowari
Esetleg a Jack-es témámra valaki?Nagyon durcás...😊

pisztácia
Óhh megvan. Köszönöm szépen. Lehet látni még az egész Tejút rendszert is. Ez volt a baj. Köszi mindenkinek.

Mass Relay az egy kék forgótárcsász izé az omega rendszerben odamész és kiválaszthatsz egy útvonalat hogy melyik rendszerbe akarsz menni.Nem nagy szám.Ha rámész a relére elõugrik a galaxys térkép és ott írja is hogy mi hol van.

Hát a térképen jeleznie kéne ki is írja.

pisztácia
Nekem ez magas volt. Hogy mit csináljak? Kezdõ vagyok😊

A Mass Relay-t ugye használtad? Amúgy itt található meg.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Calver
Mass Relay-t célozd be Omega mellett.

"The trees move. Do you not see it?"

pisztácia
Sehol sincsen. Az összes helyen voltam már. Ugye van az a rendszer ahol van az omega bolygó, meg a töltõállomás. És onnan kimentem, az összes rendszerbe... asszem van 5, és mindenhol csak bolygók vannak:S
pls vki help.

bowari
Oks THX szépen!!!Legvégére hagytam akkor megyek tovább,meg bányászgatok kicsit...XDXD

szerintem abban a rendszerben lesz, mindenképp meg van valahol.

Szerezd meg az IFF küldetésen tudod beszervezni.

pisztácia
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy hol van a purgatórium börtön hajó? Sehol se találom. Most végeztem az omega bolygón, megvan a doki, meg a sniper is. thx

bowari
Üdv.
Lehet én vok láma,de nem találom sehol ezt a legion-féle küldetést.Se naplóba sehol nincs.9 csapattag megvan ez hiányzik.
Jah és Jack nem lojális egyedül,mert Miranda javára döntöttem(mégis csak esztétikusabb😄),azóta be van sérülve és nem lehet kiengesztelni...

Köszönöm!!!

Fenrir
Csak nálam nem mûködik a flash a bannerban amúgy?

A halál csupán a kezdet...

Calver
Baldur's Gate 1 durván 100 óra minden mellékküldetéssel, második rész 200 óra mindenestül. szóval már überelték - igaz õk önmagukat - egyszer <#hawaii>

SZEG007
45h az rengeteg én szerintem végigtolom már 25 ora altt kb. DLC-vel, mellékküldikkel együtt. Mondjuk nem fogom másodjára is végigolvasni bolygok leirását, enciklopédiát, és nyersanyagot is becsalok magamnak igy nem is bányászok.

Hát azért a többi rpg-hez kevés a fallout3-at én 90h után már meguntam meg a küldik is elfogytak már.

Nekem 45h lett a legutolsó végigjátszásom. Az összes bolygó felfedezve, majdnem minden fejlesztés maximumon (csal pár fegyverfejlesztés hiányzott). Igaz én nem igazán olvasgattam át a bolygók leírásait, azzal valószínûleg nekem is több lett volna. Azért még mindig megdöbbentõ ez a szám. 45h játékidõ anélkül, hogy bárhol ráunnál? Szép munka a BioWare-tõl.
Nem tudom, hogy bárki képes lesz-e ezt überelni...
én is pont légió után megyek.

Most Dragon Age-zek egész nap 😊 Azért nem írok annyit.Most hanyagolom egy kicsit a me2-t is egy idõre mondjuk addig amíg nem jön az új dlc.Bár addig lehet befejezem már megvan legion küldetése is csak arra várok hogy megszállják a hajót és gyorsan utánuk megyek.Kb 2h van vissza az egész játékból.Most kicsit hosszabb lett mint szokott 50h körül járok sok nyersanyagot szedtem azzal ment el egy kis idõ meg az összes bolygó leírását elolvastam.Na jó 1-2h üresjárat van benne mert valamikor elfelejtettem hogy megy a háttérbe a game és állt percekig.Általában azért mert ide nézek fel meg netezek aztán elfelejtem hogy közbe megy a játék😊

Micsinász! Neoffójá!

<#zavart2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó kis pangás volt ma, mondjuk 10-20 off hozzászólással sem lennénk túlságosan kisegítve (lásd ME3 topik). Ennek ellenére remélem folytatódik az eszmecsere az ME2-rõl (na meg persze úgy összességében a Mass Effect-rõl), hiszen bõven van mirõl beszélgetni ebben a témában. Én néha túlzásba is viszem az elmélkedést, ezért utólag is bocs. További kellemes hétvégét mindenkinek!
Törölt felhasználó
Köszi!
Rage47
volt egy DLC, amelyben 3db ruha volt
Törölt felhasználó
Szasztok, meló miatt már nem igazán van idõm játszani és a játékkal kapcsolatos infókat sziporkázni, de valaki meg tudja nekem mondani hogy a Liarás shadow broker óta volt e bármilyen új dlc? Köszi!
érdekes gondolat. Én is mindkettõt kipróbáltam.

Ja, a nõi hangba tényleg, mintha több érzelem lenne, sokkal jobban átjön pl. a paragon és a renegade választások alatti hangsúlyban is, férfi Sheparddel én csak azért szoktam játszani, hogy megfektessem Mirandát...😄

Nekem is valahogy jennifer hale hangja jobban bejön, valahogy mintha több érzelmet vinne bele.Nézd meg pl a ps3-as dark comic-ot férfi és nõi hanggal is.Ott is van különbség, persze kicsit elfogult vagyok mert nõi karakterrel tolom de egyszerûen jobban bejön de nem azért hogy turianokkal meg néger faszikal kavarjak.Egyszerûen sokkal szórakoztatóbb szituk, szövegek vannak benne,végigtoltam faszival is szóval van összehasonlítási alapom,de valahogy az már olyan unalmas tud lenni, szinte minden játékban férfi a fõhõs már kezd uncsi lenni.

Calver
én Judy Greer (Archer többek között, meg egy elég ismert színésznõ) hangját hallanám már nagyon szívesen valamelyik BioWare játékba, elképesztõen kellemes hangja van szvsz <#hawaii>

Sõt, lemaradsz egy olyan fantasztikus élményrõl is, minthogy egy hím Turiannal csókolozz. Nem beszélve az egyébrõl... <#idiota>

Fenrir
Pedig már csak azért is érdemes kipróbálni mert eléggé eltérõ helyzetek is reakciók is vannak a nõi Shepard részérõl amiket te férfival nem fogsz soha látni.

Nekem pl egy renegát nõi Shepardom akivel nagyon fun volt játszani mert baromira jó szövegei voltak, plusz még az a hangszín ahogyan fenyegetõzött az nagyon ott volt.

A halál csupán a kezdet...

Persze, h nem verseny. Nem is erre akartam kilyukadni. Csak nekem az õ hangja jobban tetszik valamiért. Ezért is írtam, h csak vélemény és nem flame, vagy vita. Mivel mindenkinek megvan a maga ízlése, véleménye és a másikat úgysem lehet "áttéríteni" a saját véleményünkre. <#smile>
Mondjuk így, h nõi karakterrel nem játszottál, nincs is összehasonlítási alapod. <#crazya>
Ez attól függ milyen fórumot, topikot olvasol. Ez a Mark Meer, Jennifer Hale téma korábban olyan populáris volt, hogy ha eldobtál egy követ a Mass Effect fórumon tuti ráeset egy ilyen topikra. Én épp annyi istenítõ hozzászólást találtam mint lehúzót (mindkettõhöz). Személy szerint (mint lentebb kiderül) imádom a hangját. Számomra minden átjön, nagyon fekszik a hangja. Jannifer Hale is jó (bár nekem a KotOR-ban Bastilla ként jobban bejött). Az kétségtelen hogy Hale jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mert többet foglakoztatják, mint Kanadai kollégáját.
De szerintem ez nem egy verseny és nincs is szükség rivalizálásra, mint ahogy nem is rivalizálnak. Az biztos, hogy többségnek tetszik (mindkettõ), és ide belevesszük azokat, akiknek mindegy, illetve megfelelõnek tartják. Azok rendkívül kevesen vannak, akik azért nem játszanak a játékkal, mert nem bírják Meer vagy Hale hangját.

koschwarz
nekem sem volt semmi bajom shep hangjával. kifejezetten kellemes volt hallgatni.

másrészrõl (lehet hogy ez valami elbaxott férfisovinizmus), én soha nem játszom nõi karakterrel egy olyan játékban sem, ahol meg lehet választani. nekem onnantól meg is halna a beleélés.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Semmi baj nincs Shepard hangjával, tipikus hollywoodi tökös gyerek hangja van. Teljesen megfelel a szerepnek, szerintem kifejezetten jó.