19778
-
#16058 Az elöző kép is az volt, mert a nőcit nem batáriaiak tartották, fogva... (sisak 2 szem nyílás:D, batárinak 4 kell...) szerintem a Szövetségiek a rossz arcok..., mert számomra ismeretlen egyenruha, és még nem láttunk rendes szövetségi katonákat... -
cdr74 #16057 Eheti nyertesünk pedig: Kopiati!
erősen spoiler gyanús :) -
adam0615 #16056 Tényleg van benne valami :) -
Szthomas #16055 Jó gondolat! -
#16054 Most arra, gondoltam, hogy a játékban jelzi a kaszások érkezését... 30 nap 49óra 42perc..., főleg hogy egy térközrelé van a háttérben egy megközelítési pályával...pl -
#16053 életembe nem láttam még Dr peppert, mondjuk én csak Auchan, cba, spar-ba ugrok be rendszeresen -
#16052 Más sztori, de építkeztünk és a 25kg-os zsákos anyaghoz, volt szappan vagy 100% poliészter zokni csomagolva:) ez a terméktámogatás!:D -
#16051 Nem csak az USA-ban, sulimnál a közértbe is lehet kapni :D Amúgy kb. Cola... :D -
#16050 Mass Effecthez is volt valami Dr. Pepper promocio az meg valami szénsavas üditö az USA-ban -
sanya200 #16049 Most olvastam gs online-on hogy bizonyos játékok dlc-it.Úgy is megkapod ha veszel borotvát vagy borotvahabot.
xD
Legközelebb mihez lesz wc papírhoz?
-
adam0615 #16048 Sajnos :(
Már azt találgatják hogy 304942 azt jelenti hogy 211 nap múlva jelenik meg a Mass Effect 3 :D (elosztották 24-gyel és 60-nal) -
bendáj17 #16047 érdekes kép de nem sokat mutat. -
#16046 PC-barát, nem játékos-barát -
sanya200 #16045 hát nem tudom miben játékosbarát az ea.Baszott értelmetlen dlc hegyek pl nfs-hez.Szar cheat kódért is pénzt kérnek már, legközelebb az lesz hogy a patchért is fizetni kell.Az új játékok egyike se lett lokalizálva, pl dead space 2..stb.Magyarországon és a szomszédoknál nem elérhető az új me2 dlc-k egyike se.
Akkor nem tudom miben játékosbarát.Egyedül csak azért tartják annak mert az AA kategóriás játékok legalább 70%-át ők adják ki.Pl crysis 2, mass effect, dead space...stb
Az aktivision az a cod szériát adogatja ki a blizard az mmo-kat csak, szóval ennyi.Én személy szerint gyűlölöm az ea-t amiért minden egyes lóf*szért pénzt kér, honosítás nuku.Akkor most miben játékosbarát, kérdem én? -
#16044 Már 2 screenshot is elérhető!! Erre is érvényes a 750.000-es szabály.. Tehát like, megosztás + hozzászólás..
Dobják is a következőt!! :D -
#16043 Az EA lett a leg-PC-barátabb stúdió, most az Activision az új EA:) -
#16042 Metacriticsen másodvonalbeli újságokat is súlyoznak ezért olyan alacsony, őket nem kenik meg annyira:D -
#16041 Jah igen, Mass Effect 2 DLC Achivement. (Csak ha valaki nem jönne rá) -
#16040 Ha esetleg valaki nem látta volna, a legutóbbi frissítés PSN-ön:
-
Barnez #16039 Érdekes kép... ez is erősen kötődik Dr. Kenson-hoz, bár többet nem tudok kivenni belőle. :) -
adam0615 #16038 Itt a második kép :)
Ha ez is eléri a 750ezer lájkot stb. akkor megint jön kép :) -
#16037 Kicsit elbaxtam a végére, amikor begyűjtötték a legénységet elkezdtem tökölni mellék küldikkel, hogy kimaxoljam a játékot. Nem is nagyon maradtak meg szegények.
Amúgy anno volt a Homevorld c. játék ott elég jól lehetett azért 3D-ben küldeni az erőket. Dúrva, hogy mennyire egyszerűsödnek a játékok.
Sajnos a ME sorozatot sem tartom igazi RPG-nek. Egy kalandjáték, az átlagból toronymagasan kimagasló sztorival.
Pályák többsége a régi nagy dungeonos rpg játékokhoz képest mosolyogtató. A harc sok embernek sok, de ha egy UFO/X-com vagy Jagged Alliance 2-t nézzük akkor mondhatni primitív módon leegyszerűsített. (Pedig ezzel az idő stop + kiadom a parancsot dolgon még az ME-ben elég sok kihasználatlan tartalék van).
A karakterek fejlesztése egyszerűsödött, de valójában az első részben sem volt több). A fegyverek fejlesztése viszont teljesen kimaradt, bolygófelszínen mászkálás detto.
1-2 dologban játékmenetben minimális előrelépés a ME2, de mint rpg hatalmas visszalépés, sajna.
Ennek ellenére jobb játéknak tartom, az ME1-nél.
Jó kérdés merre megy a BW. Sajna úy tűnik felvette a trendet a primitivesedés, "majd júzer úgy is megveszi DLC-ben a játék második felét, ha teccik neki" irányában.
Szerintem is kéne már a pofon, hogy visszaterelődjön kicsit az arcuk. -
#16036 Igazándibol annyire nem pontozták extrém magasra. A 90 feletti, és a 70 alatti pontok viszont már elég hülyén néznek ki. -
Szthomas #16035 Értem. Nem nagyon voltam képben az IGN-n értékelési módszerével, egyszerűen csak példaként ragadtam ki, de akkor ez nem túl jó példa... -
#16034 Metacriticsen éppenhogy 80 felett van még Dragon Age 2 (81%) -
#16033 Az EA elnöke John Riccitellio. Ray Muzyka , és Georg Zeschuk az EA RPG diviziojánka elnökei. -
sanya200 #16032 Hát ha be is bukna az ea akkor se küldené el a bioware-t.Ha jól emlékszem amit a gs-ben olvastam akkor a bw elnöke egyben az ea alelnöke is.
De itt nem csak me-ről van szó.Pl force unleashed 2, az mi jó ha 5h játékideje van, medal of honor szintén jó ha 8-10h van.Egyszerűen mára annyira pénzhajhász lett az ea hogy legszívesebben lehúznám a klotyón.Jó van 1-2 jó játéka mint a dead space vagy mirrors edge de ennyi a többi mind rókabőr, fifa,nfs,sims...stb.A take two na az egy jó kiadó, gta részek, amik nem évente jelennek meg de meg is látszik rajtuk, bár nem nagyon játszottam a 4-el meg úgy egyik részével se.De nagyon jó játék állítólag.Így kell csinálni, inkább készüljön 2-3 évig minthogy bekapjunk valami fost. -
#16031 Ez az összes játékokkal foglalkozó újságra-honlapra igaz:) példát mondanék le lennék hurrogva...de megjelenés előtt ingyen példányt, promó ajándékokat biztosítani, elvárás a 80% felett... -
#16030 Az IGN az nem releváns az alapján pontoznak, hogy mennyi zsetont kaptak a kiadotol, és amikor az egyik szerkesztö nem igy tett akkor kirugták a francba. -
Slashice #16029 Sziasztok újra! Mostanság kicsit inaktív voltam, főleg mert pihentem, meg játszottam :)
Gondoltam felnézek, hogy mi a helyzet. Kicsit, hogy az off témához hozzászóljak (Dragon Age 2): Megvettem a Signature Editiont, és bár nem bántam meg, de nagyon elszomorít az a fajta igénytelenség, amit a pályakészítésnél láthatunk.
Nem csak az, hogy ugyanaz a séma ismétlődik újra és újra (hihetetlenül illúzióromboló), de még a főbb helyszínek is rettentően unalmasra sikeredtek... ezt leszámítva jó játék lett, megéri a pénzét... még szerencse, hogy a Mass Effecten egy másik csapat dolgozik, így reményeink szerint ott nem lesznek ilyen igénytelen a pályák :)
Már a Mass Effect első részénél is idegesítőek voltak az ismétlődő helyszínek, nemhogy 2011-ben egy új RPG-nél... -
Szthomas #16028 Mellesleg sajnos nem úgy néz ki, hogy a mi álláspontunkon lévők lennének többen, főleg látva hogy a DA2 elég komoly sikerként lett elkönyvelve a legtöbb helyen már most.
Itt egy példa rá:
Dragon Age 2 - IGN -
Szthomas #16027 Mondjuk az a baj, hogy ha leszerepel a Bioware akkor az EA egy idő után azt fogja mondani, hogy nincs rátok szükség, csak úgy mint például a Pandemic Studios esetében. Én azért ezt nem kívánom nekik, de mondjuk tényleg jó lenne már, ha valaki helyretenné a játékkategóriákat és azt, hogy mit is várnak az emberek egy adott kategóriától. Én például szeretem a lövöldözős akciójátékokat is, de ez nem jelenti azt hogy mától minden játéknál ez legyen az irány. -
Szthomas #16026 Egyetértek! -
#16025 ott a pont -
sanya200 #16024 Lehet bunkón hangzik de remélem bebukik a da2, és akkor talán ráébred a bioware hogy nem ez az az irány amit folytatniuk kell.Legalábbis hogy ne az akció legyen a lényeg.Nekem bőven elég volt az az akció ami a me1-ben volt.Annál több szerintem nem kell.Nekem mindig is a történet lesz a lényeg és nem az hogy hány embert ölök le xy idő alatt.Arra ott van a cod és társai. -
#16023 az optikai álcázással a gond: 1 Nagyon könnyen sérül emlékszek rá még az egyik pc-s játékból (talán a nexus the jupiter incident) ből már az tönkrevágta az álcázást hogy felrobbant töle nem messze egy rakéta.
2 + hőtermelés kissebb bevetési idő
3 zavarható az álcázási frekvencia így pedig ki lehet beckelni a hajót -
sanya200 #16022 Plusz nem értem hogy miért nem használják a hajókon is az optikai álcázást.A technológia megvan, az emberek is rendelkeznek vele, legalábbis képességként jelen van.Ha egy hajó már a szenzorok számára láthatatlan akkor lehetne akár álcázó mezeje is, így közelharcban meg lehetne lepni az ellent ami megnehezíti a célzást is. -
#16021 teljesen igazad van kevés az olyan játék ahol nem a megyünk és ölünk a lényeg. -
Szthomas #16020 Sajnos tényleg rossz irányba halad a játékvilág. Egyre szebb játékokat kapunk, de ehhez általában egyre kevésbé kidolgozott történetet és nem túl jól felépített játékot kapunk. A látvánnyal akarják eladni a félkész játékokat. Ami igazán idegesítő, hogy az új játékok egy részében is lenne potenciál, de egyszerűen a gyors profit reményében benne hagyják a játékban, nem aknázzák ki. A legutóbb már a BioWare-osok is úgy nyilatkoztak, hogy hajlanak az akció orgiára és a könnyítésekre. Ezzel szerintem nagy bakot fognak lőni, főleg ha ezt komolyan is gondolják... -
sanya200 #16019 De lehetne oldalra is pár löveg kisebb teljesítményű persze.Pl battlestar galacticába tetszett az a megoldás hogy repeszfelhőt vagy mit lőttek a hajó elé és az ellenséges rakéták még a hajó előtt felrobbantak.De pl lehetne energiafegyver is védelemre, pl ha az ellenfél energia alapú fegyvert használ akkor az ellen lehetne ugyanolyan fegyvert használni, tulajdonképpen a lövedékeket kéne kilőni mielőtt elérik a hajót.Rakáták ellen meg lehetne akár valami hálót is használni.Hülyén hangzik de a valóságban is teszteltek már hasonlót, az a lényege hogy a közeledő rakétára egy hálót lőnek ki ami visszarántja vagy legalábbis lelassítja a lövedéket.