Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ne! 😄
Szerintem ezek csak még jobban elõsegítik, hogy ne valami fekete-fehér képet kapjunk egy-egy fajról, szóval szerintem nincs ezzel semmi gond. Így sokkal "életszerûbb" és hihetõbb az egész!
JethroHUN
Akkor le is tisztáztuk mért jönnek a Reaperek, mert az ME galaxis lakói mind egy szálig selejtesek :S

Az mért jó ha Garrus nem lövi le Sidonist? Nem renegate pont ha hagyod.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vraaanyek
A kvariánok is színfoltjai a galaxisnak, elég unalmas lenne a sztori, ha minden faj makulátlan, konzervatív és tökéletes lenne! szerintem nem sokan vannak a te véleményeden, de ez nem jelenti azt persze, hogy nem lehet véleményed😊

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

"valoszinüleg a ME3-ban is kulcs szerepük lesz ahoz képest hogy mennyire inkompetens banda"
De a geth-eket a legerõsebb frakciónak tartod? Elfelejtetted kik alkották azokat? Még ennyit akartam hozzáfûzni...
"Ugye 1 x már majdnem sikeresen kiirtották saját magukat"
Az emberek sem jobbak ha belegondolsz szóval én nem értem, hogy miért olyan nagy probléma ez neked. Mellesleg ennyi erõvel a drell-eket sem szereted, mert õk meg túlnépesedés miatt ugyancsak majdnem kihaltak, vagy nézzük a krogan-okat, õk pedig majdnem saját magukat pusztították el egy véres polgárháborúban. Szóval ennyit az elméletedrõl...
SZEG007
Azért mert szerintem egy életkételen faj, akik a sülyesztöbe valok. Ugye 1 x már majdnem sikeresen kiirtották saját magukat. Most vannnak pár millioan régi elavult tákolt hajokon élnek egy kis náthátol elpatkolhatnak, a vezetöik jorésze elmebeteg képtelen felfogni hogy egy háboru a galaxis legerösebb frakciojával a geth-ekkel öngyilkosság, másik része meg konkrétan ujra az irányitása alá akarja vonni a geth-et.
És Tali hangjátol falra tudok mászni annyira szörnyü.
Tulságosan nagy szerepet kaptak az ME2-ben, és valoszinüleg a ME3-ban is kulcs szerepük lesz ahoz képest hogy mennyire inkompetens banda.

Köszönöm a gyors választ. 😊
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha folyamatosan beállsz a lõvonalba és használod a paragon interruptot akkor gond nélkül.

A halál csupán a kezdet...

Tényleg rá lehet beszélni Garrus-t hogy ne nyírja ki Sidonis-t?
Nekem sosem sikerült, mindig megölte.
Fenrir
Ha Miranda, Ashley benne lesz és még esetleg Mordin, Zaeed, Jack és Samara is visszaköszön akkor bõven elégedett lennék.

Pedig nagyon jól kitalálták õket. Remélem megoldódik a "Homeworld" gondjuk az ME3-ban és visszanyerik a becsületüket. Pont miattuk szeretem az Ascension regényt annyira, már kétszer is elolvastam. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hm, most már nálam is.
Nálam jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pedig valószínûleg peched van, mert pont hármójuk a legnépszerûbb karakterek. Ráadásul régi bútordarabok Shepard környezetében (nem véletlenül). Újak közül Mirandának van talán a legnagyobb tábora. Sanszos hogy õ is visszaköszön.

Miért utálod ennyire a kvariánokat? <#confused>

Más: Csak nálam mutat nagy fehér semmit a banner helyén?
Én bírom mind a hármukat! Mondjuk ahány ember...
Fenrir
Én nem utálom, csak számomra teljesen semleges Garrus, Tali és Liara is.

Ha pedig a 3-ban ez a trió megint elõjön és mondjuk akármelyik olyan általam kedvelt karaktert golyóznak ki aki a 2-ben volt akkor már viszont tényleg utálni fogom õket.

Hát majd az utolsó dlc-ben kiderül😊
nem tudom hogy tudtok ennyire utálni egy karaktert de mindegy.

Ha korábban romantikáztál vele, akkor meghúzhatod a hajón. Semmi képen se marad, mert hogy õ lett az SB. A bázison továbbra is megtalálod. Érdemes is látogatni, mert jó cuccai vannak. A videó szobája meg kifejezetten szórakoztató. Valószínûleg fontos szerepe lesz neki is az ME3-ban.

Elméletileg nálam szokott lenni egy restart mission mentésnek is. Szerintem ez van PCn is. Talán ott újrakezdheted.

Szerintem mindenkép betették volna, csak a románc volt a kikönyörgés eredménye. A Quarian flotta, meg maximum egy lesz a több opció közül, úgy mint a Rachni haderõ, a Geth hadsereg, a Kroganok, meg a szabványos hadtestek (Turian, Asari, Human, Salarian). Szerintem talán még Aria is összeröfent valamit az Omegán a zsoldosokból.

pisztácia
Ám van egy olyan kérdésem is, hogy hova tûnt Liara, mondtam h jöjjön most a Normandy-ára, jött is, dumáltunk a szobába, és ennyi. Most õ hol van? Vele össze lehet jönni?

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Húú, épp most vittem végig azt a dlc-t. Valahogy újra tudom kezdeni? A mentést felülírtam... szóval tuti nem. Na mind1, nagyon jó volt .

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Többek között én is azok között voltam aki írt a BioWare-nek ez ügyben.<#eplus2> Bár azt nem reméltem, hogy dugható formában hozzák vissza. Nagyon kellemes meglepetés volt.<#szeret>

SZEG007
eleve csak peticiok miatt került be mint játszhato csapattag. De mondom én biztsra mentem és legtöbbbször kinyirtam az utolso küldibe igy az én folytatásomba biztos nem lesz benne😛 De ha 3. résznek az lesz a lényege hogy jön majd a nagy quarian flotta, és megmenti a galakszist akkor tökön szurom magam söt inkább megse veszem a játékot.

Itt van a magyarítása a shadowbroker dlc-nek.
magyarítás

Kedves elõttem szóló csak azért mert te nem kedveled még nem kell hogy kivegyék a játékból, így csak azokkal tolnának ki akik kedvelik.A 2-ben se muszáj bevenni a csapatba egyszerûen nem mész el Heystromra és kész.Vagy ha csapattag is nem kell hogy használd is.

SZEG007
Én specko nem kedvelem Talit, és nagyon nem szeretném viszont látni a 3. részben(erre gondom is volt legtöbb végigjátszásomban),már a második részbe is csak azért került be mert pár 1000 Tali fan nekiesettt a Bioware forumnak. Még a Tali románcot is kikövetelték maguknak igy az egész különösen eröltetett dolog volt szerintem.

így van nekem mindenki bejött nagyon. 😊

Tökmindegy, van akinek ez a karakter jön be van akinek az. Mind jó a maga nemében. Ezért is jó ez a játék, több fajta izléshez, tetszéshez tud alkalmazkodni.

Fenrir
Tudom, hogy meg lehet tenni ezeket 1-1 paragon interrupt-tal, de a másik kettõvel viszont a beszélgetések alatt a válaszokkal tudod õket másfelé terelni.

Eredetileg nem magyar az már PCn (XBox360-on meg semmi sem az). De asszem van hozzá kalóz fordítás.
Liarával mi lesz? Kiderül a folytatásban... 😊 (úgy értem ha folytatod a DLC-t)

Pedig Tali a faterjával, az elég emocionális rész. Neki szilárd az erkölcsi érzéke, befolyásolni nem nagyon lehet. Miranda küldijében õt lehet befolyásolni, a gyerekori haverjával meg a tesójával, meg mindezt hogy kezeli. Ez igaz Garrusra is mikor a bosszúra készül Sidonisszal. Rá lehet dumálni, hogy ne nyírja ki, meg hogy az úgy jó (én sepciel simán szoktam hagyni, bosszút állni).

pisztácia
Most csinálom a Lair of the shadow broker DLC-t és szomorúan látom, hogy nem magyar..:S Mi történt Liara-val? Úgy vettem ki hogy fontos dolgokat tudott meg, és elrabolták.
Ám nem lehet valahogy magyarosítani ezt a dlc-t?

Fenrir
Ha a karakterek háttértörténetét nézzük vagy azt, hogy a befolyásolásunkkal, hogy tudnak a játék alatt változni akkor Mordin és Jack az a két szereplõ akikre a legnagyobb hatással tudunk lenni. Ezért is vannak a kedvenceim között pl.

Nekem személy szerint Zaeed is a kedvencem, de tetszik Samara élete is vagy Jacob hûségküldetése.

Ezekben elég sok a személyes tragédia vagy bukás, ezért is tudod jobban beleélned magad.

Tali és Garrus számomra teljesen semleges a 2-ben, az 1-ben is csak azért szedtem össze õket mert Vanguard-ot indítottam és kellett olyan aki tud ládákat nyitni.

Pffföj, hogy mondhatsz ilyent. Nem is vagy ember...
Vicc volt. Én pl nem értem hogy lehet Garrusért rajongani (...úgy, értitek). Nekem pl a kopasz Jack se kéne.

pisztácia
Ok siker, meglett az 5ik rész is, és kiderült hogy a csaj volt az áruló.

Na ja. Én nálam valahogy állandóan a Talis videó jön be ilyenkor (hehehe). Ott még azt sem látom milyen a bõre színe. Amúgy személy szerint nekem ez így jó és a hivatalos fórumon is arra voksoltam, hogy ne mutassák meg Tali arcát. Nekem van egy elképzelésem, ne rombolják már le. Bár elõbb-utóbb úgy is kiderül, hogy néznek ki a Quarianok. Azt már lehet tudni, hogy nincs fülük. 😊

Miért lenne baj.Mindenkinek megvan a kedvenc karaktere csak arra utaltam azzal a mondattal hogyha beszélgetne a társakkal akkor nem csak golyófogónak használná õket.

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit keresel az nem férfi.

Ja kis striptizt😊
De lehetett volna hosszabb is az a bizonyos videó, az egyben sokkal jobb volt valahogy hangulatosabb volt az egész.Nem tudom ezt a részt is miért kellett butítani, biztos a besorolás miatt hogy ne 16+os legyen.Ha már az egyben megmerték lépni akkor a 2-ben meg nem.ÁÁÁHH fene a fejlesztõi buksijukat.

Kell bizony. Ha meg van mind az öt, kiderül, hogy az elkövetõ nõ. Tehát egyik profilra sem illik rá. Akkor Liara rájön ki is a valódi tettes igazából.... 😊
(van egy konzol a bárban is, az van a legmesszeb)

wesker24
Csak annyit mondok megvan az oka hogy miért nem jó egyik gyanusitott se !
pisztácia
Na... akkor arról lemaradtam...:S

Fenrir
Én soha nem szerettem, az elsõ részben sem.

Most akkor ez baj? 😊

pisztácia
Olyan kérdésem lenne, mikor Liara nem tudja ki a gyilkos, és adattárolókat kell feltörni, és úgy kell tippet adni neki, hogy kit kapjon el, ott végig próbáltam az összes gyanusítottat és egyiknél se volt jó. Mit kell ott csinálni? 5 szövegbõl, 4-et találtam meg, lehet kell az 5-ik is?

De meghúzni, csak közvetlenül az Omega 4 relay elõtt lehet. Már ami az átvezetõ (khm "bevezetõ") videót ílleti. Késöbb csak a szobádba jön fel némi etye-petyére. Viszont Kelly nyom táncot is. <#nyes>

pisztácia
Köszönöm a segítséget. Eddig lerázott, hogy dolgoznia kell, de már kétszer tudtam vele beszélni. Lassan befûzöm😄

PS3-ok. Mert nekik nincs ME1.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy PC tulajdonosok is megkapják késõbb a Interaktív képregényt vagy az kizárólag PS3-on lesz?

Arra a kérdésre, hogy hogyan jöhetsz össze Mirandával a válasz nagyon egyszerû: küldetések után/közben menj le a szobájához és kezdj el vele beszélgetni. Sajnos fõleg a genetikai módosításairól lesz szó, valamint a Cerberusban betöltött szerepérõl. Túl sokat nem fogunk megtudni róla még a játék végén sem. Ezt mondjuk nem is értettem ,hogy miért. Ashley-vel rengeteg dologról lehetett beszélni, marha jól felépített és kedvelhetõ karakter volt. Ehhez képest Miranda sokkal kevésbé közlékeny, mellesleg tényleg egy-két témánál többrõl nem lehet vele beszélgetni. Ha Miranda karakterére jobban odafigyeltek volna akkor õ lett volna a befutó a románc opciók közül. Szerintem ha románc akkor inkább Tali, vagy maradjon az ember Liara-nál vagy Ashley-nél...
Mirandát simán. Csak dumálj vele rendszeresen, dicsérd, tedd neki a szépet aztán dõl mint a fa. Persze a küldijét is csináld meg.