19778
-
sanya200 #16218 csak az lesz a szívás ha ilyen nem lezárt története lesz mert akkor meg győzzük kivárni a 3-at.Eddig se volt könnyű várni a dlc után meg lehet még nehezebb lesz. -
#16217 Nem úgy volt, hogy ez a DLC köti majd össze a 2 és a 3 eseményeit? Biztos kell egy jó cliffhanger, hogy holidayig kihúzzuk -
bendáj17 #16216 igen szerintem is segíteni fog, a kép tényleg nagyon aranyos. -
Sir Cryalot #16215 Ez az! Még nagyobb még több cliffhanger kell ! Cinematic is the new streamlined! -
#16214 Nem tart minden örökké:), és valami fordulat kell a dlc végére, mert a vége nyilvánvaló:(jönnek a kaszások) és fordulat az lenne ha már a szövetség is ellene lenne:) -
sanya200 #16213 Nem hinném hogy heckett ellenünk lenne.Pl mikor felkutatjuk a normandy roncsait akkor is küld egy köszönö emailt. -
Slashice #16212 Tömören: Ha szövetségi hajót küldenének be, az nyílt hadüzenet lenne a Batáriai Hegemóniával. -
Slashice #16211 Ráadásul a Shadow Broker DLC-ből kiderül, hogy Hackett elküldte a francba azokat a szövetségieket, akik le akartak minket tartóztatni és kihallgatni, hogy mit csinálunk mi a Cerberus oldalán (ez a végén van, az Árnyékbrókeres számítógépek egyik levelezésében). -
Slashice #16210 Nem hogy nem fogja rossz szemmel nézni, hanem egyenesen ez lesz a kívánsága. Batári űrben fogunk kalandozni, ha ott kiszúrnak egy szövetségi hajót, azt kérdezés nélkül lepuffantják, főleg az SSV Budapesti incidens után. Nem véletlen jegyzi meg EDI a bolygóleírásoknál, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!habár a Normandia SR-2 egy független hajó, megjelenése erősen emlékeztet a Normandia SR-1-re, ami viszont egy szövetségi hajó, ezért a lopakodó rendszerek használata erősen ajánlott :) -
Szthomas #16209 OFF: Én is tervezem, hogy megnézem! Vasárnapra szerváltam is jegyet a Duna Plaza-ba. Én nagy rajongója vagyok az ilyen filmeknek, szóval szerintem nem fog csalódást okozni :D -
#16208 Szerintem Hackett admirális ellenfél lesz:) Legalábbis, nem éppen fog jó szemmel nézni ránk, hogy egy Cerberus logós ürhajóval furikázunk stb:) -
#16207 Oké, de a jó minőséget azért várd meg. Ennyit megér. Komolyan -
sanya200 #16206 Kösz a tippet, bár nem valószínű hogy megtudom nézni moziban, a legközelebbi vagy 50km-re van.De majd letépem ncore-ról. -
#16205 Bocsi az OFF-ért de:
Aki akar, egy odavágós, iszonyat király, érzelmi töltetekkel hemzsegő, hihetetlen sci-fi-t, az nézze meg a Föld Invázió-ját (Battle of LA). Szigorúan MOZIBA!
Nem vagyok oda az ilyen filmekért, de ez ISTEN KIRÁLY volt! -
adam0615 #16204 Engem meggyőztél, van benne valami. :) -
Slashice #16203 Ki gondolja úgy, hogy a titkos ügynök valójában a vermári túlélő? Egy tudós doki nem hiszem, hogy ügynök lenne, de Kaidan/Ashley már a Horizonton is titkos küldetésen jártak, hogy bizonyítékot gyűjtsenek a kaszásokról, és meggyőzzék a Tanácsot a fenyegetésről... nekem az a tippem, hogy őket küldték a doki után, csak elbuktak, most pedig mi jövünk. Legalábbis remélem, hogy rendezhetjük sorainkat a vermári túlélővel :) -
sanya200 #16202 Egy trailer azért nem ártana a dlc-ről.Ha már megadták az árát meg a megjelenés idejét. -
zyggee #16201 köszönöm
Pedig mennyire haragszom a write only user üzemmódú emberekre, erre én is azt csinálom.
Annyira bosszantott, hogy nem tudom ki ez az ismerős arc, elkezdtem gondolkodni, és a kép linkjében szereplő címen meg is találtam.
Egyébként, egyet kell értemnem veled.
-
sanya200 #16200 Hát na vajon ki lehet?
Na jó segítek ő a kedves kis Tali, olyan aranyosan néz ki hogy süt róla hogy ő tali:) -
zyggee #16199 Sanya, kicsoda ez a leányzó a játékban és az életben is? Bocsánat a tudatlanságomért. -
Slashice #16198 Nem feltétlen. Azt azért érdemes tudni, hogy Lance Heriksen az elmúlt időszakban folyamatosan a BioWare-el dolgozik az Old Repbulic miatt. De természetesen egyáltalán nem kizárt, sőt :) -
#16197 Amugy ha Hackett admirális ujra szerpet kap akkor szinte biztos hogy a Mass Effect 3-ban is szerepelni fog, mert a hanganyag felvétele már Mass Effect 3-hoz is elkezdödöttt az biztos. -
bendáj17 #16196 a remény hal meg utoljára. -
Barnez #16195 Megnéztem én is az oldalt. Még valamit észrevettem: a Dragon Age-nél csak a magyar nyelvű DLC-ket jelentették be a hivatalos magyar oldalon. Mass Effect-nél még nem jelentettek be DLC-t, ez az első alkalom.
Így van 1% esély rá, hogy a DLC talán magyarul jön ki. A többi 99% meg marad a pesszimistáknak. :D Ha nem, akkor egy jó fordítást kapnak a magyar ME fanok miketól. :) -
sanya200 #16194 Hát reméljük hogy lesz lokalizáció, így nektek nem kell szenvedni a fordítással, nekem meg nem kell várni rá xD -
Slashice #16193 Mike, átküldjem a magyaritas.hu-ra a javított TLK fájlt a rucis DLC-hez? Persze megjelölve, hogy a szerző te vagy :) vagy átdobjam neked mailen? -
Slashice #16192 Szerintem se lesz félév :) Először mindenképp végigvisszük a játékot, hogy legyen valami fogalmunk arról, hogy mit mikor és kinek mondanak :) Ha ez megvan, akkor fordítás, és finomhangolás.
VISZONT! Az electronicarts.hu oldalon úgy írják a reapereket, hogy kaszások... ez talán... halkan jegyzem meg, hogy csak talán... azt jelenti, hogy a harmadik részt is lokalizálni fogják... talán... -
Slashice #16191 Én csináltam egy javítást az alt.pack#2-höz. Van benne egy TLK fájl (ami az Arrival DLC bolygóleírásait is tartalmazza), amiben benne van néhány LotSB szöveg is, pl Shadow Broker base, és felülírja. Ha gondoljátok, feltöltöm valahova, Mike meg beküldi a magyaritasok.hu-ra, elvégre az ő munkája, én csak copy+paste-ztam :D -
#16190 Én leszedtem a azt a pakkot, amiben kb minden magyaritási hülyeség ki lett javítva, és a jegyezttömben leírtak szerint bemásoltam -
sanya200 #16189 Akkor segítenétek hogy mit hova másoljak? -
mike01010101 #16188 Nem lesz fél év. Te lo garantisco io! -
#16187 Sanya tényleg nálad lesz a hiba, nálam is működik -
bendáj17 #16186 én is így vagyok vele a Dragon age 2 magyarítást alig bírom kivárni persze toltam a játékot nem olyan rossz de magyarul még jobb lenne. -
sanya200 #16185 nem igazán.Mit hogy?
Mondjuk nem tudom hogy fogom bírni kivárni a dlc honosítást.Ilyenkor legszívesebben rávetném magam ahogy megjelenik, de angolul:(
A 3. résznél meg tuti nem bírom ki azt a fél évet legalább, ha nem lesz lokalizálva. -
mike01010101 #16184 Igen, lehet hogy telepito felulirja, esetleg ebben a telepitoben bennemarad az eredeti file ami csak neveben HUN de angol szoveget tartalmaz. -
ferenc001 #16183 Én mióta feltettem az Alt. App. 2-t, már kijátszottam teljesen új játékot kezdve, és magyar maradt, úgyhogy valószínűleg nálad a hiba. Gondolom próbáltad már azt, hogy még egyszer beteszed a helyére a .tlk fájlt, nem? -
sanya200 #16182 Hát csak addig amíg nem kezdesz új játékot.Nekem is magyar volt a shadowbroker, pont a vége felé jártam amikor felraktam a ruha packot.És akkor magyar maradt de azóta újat kezdtem és már nem az. -
#16181 @sanya200
Nekem is magyar maradt a feltelepítés után. -
mike01010101 #16180 Nem tudom, az új ruha pack még nincs meg nekem, nem próbáltam. Valamit gondolom átír a telepítője. Esetleg a dlc magyaritást tartalmazó .tlk file nevében a "HUN"-t átirni EN-re és angolra állítani a nyelvet. Nekem angol verziójú alapjátékom van, úgyhogy nem találkoztam ezekkel a problémákkal.
Az új dlc miatt most úgyis elő kell vennem a játékot, majd megnézem.
De jövő héten még itt a képregény következő része, azt is meg kell csinálni. Szóval sűrű napok elé nézünk:) -
ferenc001 #16179 Nekem működik.