Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha Dr Kensonra keresünk a Cerberus napi hirek közt ezt a bejegyzést találjuk riola: http://www.cerberusdailynews.com/?m=20110124
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ilyen szempontból a 3. regény elõnyös helyzetben van, mert az az ME2 után játszódik és az Illusive Man kísérlete kulcsfontosságú lehet benne, az ME3-ra nézve.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Még is mi bajod származhat belõle. Tedd Spoiler tag-be aztán kész. Mindenki a saját felelõségére olvassa el. 😊
És igen, a hivatalos fórumon nem foglalkoznak a TLK fájl szerkesztésével, ezt csak mi, közép-európaiak tesszük, és azért, mert nem lokalizálták a LotSB DLC-t, emiatt Gocek készített egy TLK szerkesztõt.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Most szeretném elkezdeni a játékot mert nagyon sok jót hallottam róla!
De szeretnék tanácsot kérni abban, hogy mielõtt elkezdem érdekes-e végigjátszanom az elsõ részt?
Vagy a két rész között nem sok kapcsolat van és egybõl kezdhetek a másodikkal?
Válaszotok elõre is köszönöm! 😊
1) Mi lesz a küldetésünk
2) Hol fog játszódni
3) Mi lesz az apropója a DLC-nek
4) Illetve a korábbi ME2 híreket összerakva sejthetõ, hogy milyen dolgokra derül majd fény
Ááááááá, de félek leírni, nehogy nyakon csípjen az EA 😛
Nem akarom elõre tudni mi lesz.A bokád nem ütöd meg már a liara-s dlc-t is már akkor tudni lehetett amikor még be se jelentették, ott a játékban lévõ elrejtett hanganyagból derült ki hogy lesz ilyen dlc-is.
Hát majd kiderül a 3. részben hogy mi lesz annak az ára ha nem mentjük meg a tanácsot.Egy háborút is el tudnák képzelni, a turianok biztos nem néznék jó szemmel hogy csak mi vezessük az egész fellegvár uralta ûrt.Azért még jócskán új faj vagyunk a galaxisban a 3 tanácstag már több 100 éve kézben tartotta a galaxist mikor még az emberek csak szekeres kocsival közlekedtek.És ez érvényes a többi fajra is.Szerintem többet ártana mint használna,nekünk se tetszene ha jönne egy új faj aztán pár 10 év alatt átvennék a tejhatalmat.Szerintem szimplán nem ismerné el egy faj se hogy az emberek vezessék a tanácsot.
Azért az érdekes hogy ha pl garrust viszed meg mondjuk wrexet az utolsó küldetésre akkor garrus javasolja hogy hagyjuk veszni a tanácsot.A szöveg itt mindig ugyanaz tök mindegy kit viszünk magunkkal valamelyik úgyis javasolni fogja a renegade megoldást.
Most hogy így játszok a dragon age-el észrevettem hogy a me-ben tényleg mintha nem is élnének a karakterek, teljesen más a da-ben ott pl szimplán ellenünk is fordulhat vagy faképnél hagyhat ha nem tetszik nekik a döntésünk.
Ha nem mentjük meg a tanácsot az elsõ részben, akkor mi van?
Mármint ez hogyan befolyásolja a második rész citadel-ben játszódó részét? Én mindig megmentem a tanácsot, mondjuk néha legszívesebben...