19778
-
bendáj17 #15818 pontosan :) -
Anonymusx #15817 Van hozzá valahol egy javított magyarítás, szerintem sokat számít mert nekem nem voltak ilyen problémáim. -
#15816 Szerintem meg nem.
Egyrészt a modern szájenszfiksön gyakorlatilag elég szorosan kapcsolódik az angolszász kultúrához, ezért a neveket nem minden esetben kéne lefordítani, pláne, hogy 1-2 már elég jól átjött a magyarba is.
Ráadásul nem mindent fordítanak, vagy gyakorlatilag olyan Google fordító szintjén, az első kidobott találattal.
Szóval Stronciumöszvér?
Lehetett volna Stronciumfutár, Stronciumszállító, Stronciumhordozó, akármi. (Mule argóban kábszer futárt jelent).
Rejtőzködő fickó aka. Illusive man dettó.
Szürke eminenciás, Háttérember, Láthatatlan ember, vagy csak Bűvész, stb.
Ezek nekem jobban bejöttek volna. Persze másnak nem, de van olyan érzésem, hogy a Rejtőzködő fickó nagyon kevés emberkének jön be.
Soxor vissza kell nézni, hogy mi volt az eredeti angol kifejezés, hogy megértsem a szöveget.
A sima gépelési hibákról, elütésekről, véletlen egybeírásokról már nem is beszélek. (Amiket pedig egy sima helyesírás-ellenőrző is észrevesz). -
mike01010101 #15815 Sanya for President -
Biztos mondták már, de te egy isten vagy!
Köszi! -
sanya200 #15813 Ha meg akarod venni akkor a profilodban a nyelvet állítsd át angolra és akkor megveheted. -
#15812 Ez eléggé nagy öngól mert a hajó neve angolban is az:
MSV Strontium Mule -
#15811 Srácok, hogyan tudom megszerezni a Shadow Broker DLCt? Azzal nyaggat, hogy ebben a régióban nem elérhető. -
sanya200 #15810 Hát sajnos ez van valamennyit értek angolul de közel se annyit hogy megértsek minden mondatot:(
Amúgy meg van több lehetőség is rá hogy angol legyen és nem kell hogy warez verziót használj.
Az egyszerűbb ha a regedit-be átírod a language fájlt en-re.Alapból benne van az angol nyelv is a lokalizált változatban csak nem elérhető a hagyományos módon.
így:
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2
64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2
Vagy pedig leszedheted az ea download managerrel a digital editiont, az azért jó mert akkor nem kell lemez a játékhoz.Én megtartottam a gépen és már nem is tudom mikor vettem elő utoljára.Mármint a lemezt. -
#15809 Mi is volt a hajó neve amit meg kellett keresni? Valami Stronciumöszvér vagy mi? Na ez kész!
-
#15808 Én a 2. alapjátékot vettem meg lokalizáltan. Az eleje még OK volt, azt mondom olyan 80%-ot azért hoztak a fiúk. De a közepére már elfáradtak, komolyan mondom néha hangosan nyerítek a baromságokon.:D Illetve akkor nem, amikor a párbeszéd van és ki kéne választani amit én akarok, de rittig nem az, amire gondoltam, mert olyan totálisan félrefordították.:(
Szerintem beszerzek valami angol változatot, letöltöm, vagy akármi, mert már kezd az idegeimre menni.
Tényleg csak sajnálni tudom, ha valaki nincs olyan szinten angolul, hogy elboldoguljon vele. Mert a játékok magyarítása sajna továbbra is gyalázatos. Ha kicsit jobban figyelek és nem az első kezembe akadó dobozt veszem meg, most is kihagytam volna.
Amúgy persze nekem is jobbára csak a felíratokkal megy, de azt legalább 95%-ban értem.
A magyart meg nem. -
cdr74 #15807 Lol!
-
#15806 Itt a 2. rész. -
#15805 vki be tudná linkeelni a mass effect képregényeket? régen emgvoltak, de most sehol nem találom őket! ty! -
bendáj17 #15804 én valahogy megértem de jobban szerettem magyarul élvezni ha meg csak annyit kell tennem hogy várok akkor várok. -
sanya200 #15803 nekem az mert egy kukkot se értek belőle -
nobe123 #15802 hát végül is nem probléma hogy angol csak azért nem hiszem hogy olyan nagy katasztrófa lett volna lokalizálni -
#15801 Gondolom a legnagyobb probléma számotokra, hogy angolul lesz, igaz?:D -
bendáj17 #15800 szerintem is ez a legkisebb probléma. a lényeg hogy működjön. -
sanya200 #15799 Hát az legyen a legkisebb gondunk hogy így kell telepíteni.Fél pillanat az egész művelet. -
zsotesz #15798 örüljünk addig amíg egy registry bejegyzés átírásával működik -
nobe123 #15797 kár hogy ezt is úgy kell majd telepíteni mint a shadow brokert -
bendáj17 #15796 lehetséges már én is nagyon várom. -
nobe123 #15795 hm ez a kaszások inváziójára utal szerintem az invasion commence
Már alig várom yeah -
bendáj17 #15794 érdekes hír, reméljük jó kis dlc lesz. -
sanya200 #15793 me2 dlc utalás a da2 dobozában -
sanya200 #15792 Lehet.Bár nem értem miért nem megy.Szerintem az lehet az oka hogy nincs valami dlc felrakva, bár akkor kiírja hogy hiányzik ez vagy az a dlc. -
#15791 Töröld a mentéseket, kezdj el egy új játékot, és utána másold be őket. Szerintem ez segíthet -
#15790 Szevasztok!
Laptopról áthoztam a Save mappából minden mentett állásom, ám a játékot csak a főmenüből lévő "Folytatással" tudom csak játszani (azzal a karakterrel) mert a betöltés alatt nincs semmi. Mit kellett volna még áthoznom másik gépről, hogy az megfelelően működjön? (Az hogy az eredeti játékomnak az egyes CDjét nem tudta elolvasni az olvasóm még megemésztettem)
Para így játszani, hogy ha rosszul mentek oda az egész, valaki? -
sanya200 #15789 Tényleg:)
Komolyan elő kell vennem a sorozatot már erre se emlékeztem pontosan.
Aki nem lenen képben az mindenképp kezdje el nézni az andromeda sorozatot.Ugyanaz rendezte aki a star trek sorozatok nagy részét is.
És a hajó tényleg gyönyörű, főleg ha harcra kész akkor előjönnek fölül ilyen karmok is.
-
#15788 Ennyi:D Amúgy Zelenka cseh volt :D -
sanya200 #15787 Ja a kis orosz doki.Elég pórul járt szegény.Azért Ronon se semmi, az is osztja McKay-t, meg Shepard az egzitikus gyümölcsökkel mert arra allergiás rodney.Vagy amikor nekiállnak a város közepén távirányítos autókkal szórakozni.Rengeteg poén, utalás volt a sorozatban de amellett komoly is volt.Nagyszerűen vegyítették, nem volt erőltetett vagy fárasztó.Az alapsorozat is telitalálat főleg Oneill meg Tealc. -
#15786 Ezen tudod mennyit gondolkoztam már?:D Amúgy nem hiszem, hogy olyan nagy összefüggés lenne. Elég gyakori ez a név.
Amúgy Rodney az isten :) Imádtam mikor Zelenkával oltogatták egymást. Vagy mikor Zelenka az anyanyelvén szólalt meg :D
Egyébként a lenti idézetem is tőle van... :) -
sanya200 #15785 Vajon véletlen hogy a főhős ott is John Shepard volt? -
sanya200 #15784 Kár hogy csak 5 évad van belőle.Állítólag lett volna róla még 2 film ami lezárja a történetet de már rég megkellet volna jelenjen.Az új sorozat meg egy kalap... szerintem.Egyáltalán nem jött át a stargate hangulat tiszta fos volt az egész, jó akció se volt benne olyan hű de sok de nem is az a lényeg.De maguk a szereplők is annyira irritáltak hogy szinte az összeset utáltam.Mintha tiszta amatőr banda lett volna.Mondjuk nem is csodálom hogy nem rendelték be a következő évadot.Nem hogy az atlantist folytatták volna, abból megnéztem volna 10 évadot is.Imádtam a szereplőket főleg Mckay meg Shepard ahogy osztotta egymást az áááá, meg persze a másik 2 csapattag is telitalálat volt.Még Woosy-t is megkedveltem a végére. -
#15783 Nekem is a SG:Atlantis a kedvencem :D -
sanya200 #15782 Nem valami más volt a neve?Valami hasonlóra emlékszek én is de biztos az volt a neve?
Amúgy kedvenc sorozatom, asszem elő kell vennem megint a henger mélyéről.
A másik sorozat ami nagyon tetszett az az Andromeda volt.Gene Roddenbery rendezte ha jól emlékszek.Az is nagyon jó kis sorozat, persze voltak benne gyengébb részek is de nagyon jó lett.És a hajó az gyönyörű benne de tényleg és a hajó lelke is:)"Lexa Doig"
Valami ilyesmi jó lett volna a mass effectben is hogy legyen a hajónak kivetülése,hologrammja vagy valami.Tricia Helfer tökéletesen megfelelt volna, ha már a hangját adta a játékhoz. -
#15781 Az Todd a Lidérc volt :D -
sanya200 #15780 Tavalyi videó secret románc.Azt hiszem a Bioware április 1-i tréfája.
-
Jimmyke #15779