Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Én megszoktam, engem nem annyira zavar.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem eredetiben Xbox360-on van meg a DA és olyan bugokkal találkoztam, hogy ketté állt a fülem, pedig ez nem jellemzõ konzolon. Gondolok itt a túlterhelt merchantra, akinél ha túl sok cuccot adsz el elrontja a mentésedet onnantól végig, anélkül hogy észrevennéd (egészen a következõ visszatöltésig). Szerencsére én csak kb másfél órát buktam, de volt, aki az egész karakterét. Ez a bug ugyanis mindenkinél felléphetett Xbox-on, mert fix a mentési méret és minden merchant csak adott virtuális tárral rendelkezik, de a játékban nem limitálnak. Ha többet adsz el nála, akkor automatikusan túlcsordul. Igaz hogy ez kb 500 eladott tárgytól jön elõ, de a táborban ennyi lazán összejön, ha a fõ vendornál kereskedik az ember (mint én is, meg még sokan). Ez a bug PC-n nincs. A Morigan-es bugot meg sem említem, aki a kiegészítõben lazán elfelejtette, hogy megdugtam (a BioWare ki is adott egy javítást hozzá késõbb, mert MINDENKINÉL elfelejtette). Így meg máshogy alakul a történet. De említhetném a kiegészítõvel nem kompatibilis felszerelési tárgyakat is (PC-re is igaz). A DAO-ból átvitt mentésemmel folytatva a bevezetõ videóban meztelen volt a fõhõsöm, mert a szuper páncélját nem engedte átvinni a játék a kiegészítõbe (és igen, csak HIVATALOS eredeti cuccaim voltak). Sorolhatnám még.
Ilyen szempontból nagyon gány lett.
Egyszóval a Mass Effect jobb na. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Utóbbi idõben úgy is Assassin's Creed Brotherhood-oztam (ami nagyon jó), meg Death Space 2-tem. Jó lesz kicsit viszatérni az ME-hez.
Nekem a DA túl "rpg-s". Nem tetszett.
Viszont ME2ben tökéletesen ötvözték az RPG és akció elemeket. Remélem 3 is hasonló lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
A Dragon Age 2 jó kérdés. Állítólag PC-n hasonló lesz a harc, irányítás, mint az elsõ részben, de számomra a videókból akció orientáltabb játékmenet szûrõdött le.
A legtöbb régi Bioware játékmenete olyan, mint a DA. Kivételt képez a Jade Empire. Az már akciósabb. A grafikája már igen kopottas, de nagyon jó játék.
Elnézést azoktól akinek ez jobban bejön de nekem annyira nem, nem ezeken nõttem fel hanem halo meg half life meg hasonlókon.Remélem a da2 nem ilyen lesz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Pl a haja meg a szemöldöke a szája is eltér egy kicsit.Elég érdekes irányítása van a DA-nek legalábbis a me és a fallout után.
A kutyámat meg elneveztem Saren-nek:)

Elkezdtem a DA:Originst ezt a karaktert tudtam megcsinálni
Ha ez megtörtént, akkor a start menü->futtatás menüpontba írd be a "regedit" parancsot, majd az entert lenyomva elõ fog jönni a registrid.
Itt a fa struktúrában a következõ útvonalon kell haladnod:
32bites OS: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBioWareMass Effect 2
64bites OS:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeBioWareMass Effect 2
Ha ezt az elérést megnyitod, fogsz látni egy értéket, amiben a "hu" szerepel. Erre kattints kétszer és írd át "en"-re, majd lépj ki. Ezt követõen fel tudod telepíteni a letöltött telepítõ programot, ha pedig ezzel végezték, akkor a fent leírt módszerrel állítsd vissza az "en"-t "hu"-ra.
Már ha csak angolul akarod tolni akkor nem kell visszaírni hu-ra.
Én angolosítottam a magyar verziómat, így megy mindegyik DLC.
az ilyen extra fegyverek meg páncélok annyira nem érdekelnek, csak ha marad pont.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
persze ehhez kell egyfajta hozzáállás is: a fõkarakter egy teljes értékû pszichopata - akihez képest renegát Shepard max egy gonosz kisóvodás aki elveszi a nyalókádat - és egy arcizma se rezdül meg attól, h neadjisten valakinek épp "eltünteti" az egyik kezét...
viszont ami az SR2 fõ eleme: pontosan tudja, h mit akar - szórakoztatni, és semmi mást. a realizmusra magasról és nagy ívben tojik, valamint a készítõk realizálták, h a játékosok nagy része miként fog viselkedni ha adnak neki egy nagy világot törékeny, vérrel töltött kétlábúakkal és a következmények teljes hiányával: komplett seggfejként... és nem hogy meg akarják akadályozni ezt, pont h bátorítják a játékost <#hehe>#hehe>
csak példaként, pár minijáték: egy ügyvédnek kell egy kis anyag h sarokba szoríthassa a kishekusokat - öltözz fel rendõrnek, és tömegoszlass... lángszóróval. vagy tereld el a figyelmet a szivárgó atomerõmûrõl - úgy, h egy rakétavetõvel többmilliós károkat okozol a városban <#vigyor1>#vigyor1> (a szippantós kocsival történõ "furikázást" már meg sem említem)
akinek bejött ME 1-2 annak megéri kipróbálni - csöppet más stílus, de ZSENIÁLIS. egyetlen hátulütõje, h a PC verzió kb annyira optimizált, mint egy vödör veszett selyemmajom, de a játékélmény olyan szinten epikus, h ez igen rövid ideig érdekli az embert. még egy kritika kis néznivalóként, ez is remekül lefesti a játékot <#hawaii>#hawaii>
bocs a wall of text-ért, de ezzel letudtam napi jócselekedetemet <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.youtube.com/watch?v=_wOuwrZTWtg