Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ne is írjátok át telepítés után magyarra és akkor jó lesz, legalábbis nálam jó.
Legalábbis én már végigvittem a Shadowbroker DLC-t de most visszatöltöttem és azután van mentésem hogy legyõztük a brokert még a romantikus rész elõtt mikor lehet nézelõdni a hajón meg hasonlók.De ott nekem magyar a párbeszéd.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
itt nincs, érdekes
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bocsi csak nagyon nem vagyok otthon ezekben az online rövidítésekben😊
link
Csak nekem tûnik nagyon hasonlónak?Majdnem tök ugyanaz legalábbis felül szinte egy az egyben csak a szín más meg a minta.Deréktól lefele már változtattak rajta ezt azt.Pl az övet.Szerintem látták fórumon a bw-s srácok kicsit átdolgozták és kész is.

bár attól tartok h ez is magassarkúval megspékelt cucc lesz, de legalább keményen néz ki <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Miranda végre kap egy rendes harci ruhát! 😊
Egyébként szerintem ezek is nagyon jól néznek ki.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB