Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam az új DLC. Szerintem Grunt és Miranda öltözete rendben van, de Talié kicsit jellegtelen. Miranda új ruháját is szoknom kell azért...
köszi majd megnézem én is. Akit érdekel van egy érdekes link, de lehet volt már vga 2010

Csak az elsõ könyv jelent meg magyarul A Felismerés címmel.A második könyvet már fordítják úgy tudom.

Én telepítés elõtt átírtam a registry-ben en-re mert magyarul van fent.Felraktam de nem írtam vissza "hu"-ra a reg-ben.És így legalábbis nálam maradt magyar a shadowbroker is.Vissza is töltöttem 2 helyen is a végét és az elejét is és a párbeszéd liara-val mindkét helyen magyar volt.De a páncél leírása biztos angol azt nem néztem csak írta HEX hogy nála meg angol lett a shadowbroker én csak arra válaszoltam.

akkor mûködik rendesen? Mit is kellene átírni már elfelejtettem?

Rage47
melyik könyvet fordították le magyarra is?
Van az új DLC-hez egy szövegfájl, amiben bizonyos leírások (fõleg bolygóké) angolul vannak. Ha lesz idõm, megcsinálom, ha addig Mike nem ugrik rá 😊 bár elnézve a hetemet a "lesz idõm" eléggé utópisztikus kijelentésnek tûnik a részemrõl... 😊 (gyakorlatilag copy-paste az egész, talán 1-2 új rész van, de abban sem vagyok biztos, hogy új, lehet az eredeti szövegfájlban van benne).

Elkezdtem elölrõl a brokeres dlc-t és mikor liarahoz megyek az infóval ott is magyarul van a felirat.Úgy raktam fel hogy alapból magyar volt átállítottam angolra majd felraktam és ennyi.Nem írtam vissza a registryben magyarra maradt angol de a játék továbbra is magyar.
Szerintem ne is írjátok át telepítés után magyarra és akkor jó lesz, legalábbis nálam jó.

Érdekes nálam magyar😊
Legalábbis én már végigvittem a Shadowbroker DLC-t de most visszatöltöttem és azután van mentésem hogy legyõztük a brokert még a romantikus rész elõtt mikor lehet nézelõdni a hajón meg hasonlók.De ott nekem magyar a párbeszéd.

JethroHUN
Csak szólok, h nálam, a pack telepítése után újra angol lett a Lair of the Shadow Broker DLC. És nem sikerült vissza csinálnom még. :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Már megvan csak mikor linkeltétek még nem volt ott😊De a lényeg hogy mûködik, át kell írni a nyelvet megint de a crack jó hozzá, amivel ment a shadowbroker azzal megy ez is.

Rage47
Alternate Appearance Pack 2 (Tali, Grunt, Miranda)
Szintén köszi, de honnan van nézegettem a dlc-nél de nincs ott.
itt nincs, érdekes

Köszi!
JethroHUN
Király köszi <#eljen>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ügyfélszolgálatnál kéne érdeklõdni.Szerintem se lesz magyar de a francot se érdekli ez csak páncél max a leírása lesz angol.Majd ha esetleg nem engedné telepíteni akkor addig átírjuk a nyelvet ahogy a liara-s dlc-nél.

Én is megköszönném a linket Sanya! Én sajna nem érek rá figyelgetni szóval köszi elõre is!
marko37
Sziasztok megvettem a Mass effect 2 tött, letöltöttem a cerberus hálózatot sajnos újra kellett telepíteni a gépet és most nem engedi letölteni a firewalker-t, mert a kódot nem fogadja el újra, mi ilyenkor a teendõ, hogy tudnám megszerezni a firewalkert?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

én is megköszönnék egy linket.

Elméletileg nem, gyakorlatilag nem tudom, de PCn úgy tudom nem nehéz megoldani a beszerzést.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Xbox360ra már kinn van. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magyar honban is elérhetõ lesz ez az új DLC?

frissítgetem a dlc oldalt óránként vagy amikor eszembe jut, majd linkelem mihelyst kint lesz.

ha valaki megtalálja nyugodtam belinkelheti<#wink>
Hol van már a DLC akarom😊

légió hol maradt ? 😄
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

geek?
Bocsi csak nagyon nem vagyok otthon ezekben az online rövidítésekben😊

koschwarz
mennyire geek már.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

jó kis kép.

Kasumi és Legion is 😊
Jack és Jackob hiányzik.

Már láttam nagyon kemény😊

Rage47
jaja jól emlékeztem itt a link ez kb fél éves.
link
Csak nekem tûnik nagyon hasonlónak?Majdnem tök ugyanaz legalábbis felül szinte egy az egyben csak a szín más meg a minta.Deréktól lefele már változtattak rajta ezt azt.Pl az övet.Szerintem látták fórumon a bw-s srácok kicsit átdolgozták és kész is.

Mondjuk már láttam mirandánál valami hasonló armort már jó pár hónappal ezelõtt de már nem találom, valami hasonló volt.De ez a kép 1 hetes.

Mondjuk tali ruhája nem sokban különbözik a lojality küldetés után meglévõtõl.

Én is erre várok már minek vegyem meg a dlc-ket majd megveszem egyben.Amúgy valószínû hogy lesz legalábbis pl fallout 3-ból volt, Dragon Age-bõl is.Meg a ME is év játéka lett 2010-ben az ea meg nem hagyja ki ezt a lehetõséget hogy még egyszer lehúzzák a népet, de ebben az esetben örülök neki.Kivételesen.

Meg ám! Tuti vétel.

Én most már kivárom hátha lesz egy GotY változat a ME2-bõl, mert a kiegészítõket nem szerváltam be eredetiben. Láttam a DA-ból már kiadtak egy Ultimate Edition-t, szóval ME2-bõl is lesz szerintem, igaz majd csak az utolsó DLC után. Ennek ellenére természetesen kipróbálom majd a ruhákat, amint tölthetõ...
Fenrir
Már nézegettem én is, 160 BW pontot megér talán.

A halál csupán a kezdet...

tényleg nagyon klassz kis ruhák lesznek. Én is megnézem úgy is most tolom a gamet is.

Mennyire jó az a ruha, majd megmondom, mikor hátulról is látom Mirandát. 😊

Calver
Miranda-nak szvsz eleve valami ilyesmivel kellett volna kezdenie... legalábbis a magassarkú/feszülõ bõrruci kombó valahogy egy tûzharcban elég érdekesen állja meg a helyét <#rolleyes>
bár attól tartok h ez is magassarkúval megspékelt cucc lesz, de legalább keményen néz ki <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Várom.<#finom>

<#buck>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jaja már várjuk szeretettel a csomagocskát.Remélem az eddigi crack jó lesz hozzá😊

Holnap jön a második ruhás DLC. Tali, Miranda és Grunt kap új öltözetet!

Miranda végre kap egy rendes harci ruhát! 😊

Egyébként szerintem ezek is nagyon jól néznek ki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB