19778
  • alratar
    Igen, sikerült aktiválni a Cerberust.
    Az volt a probléma, hogy amikor eredetileg felhasználtam a kódot, egy másik e-mail címet használtam, mint most.
    A régi címert használva, azonnal aktiválódott a Network. .)

Viszont az a gond állt így elő, hogy az a cím, amellyel aktiváltam a Cerberust, nem szerepel itt: http://social.bioware.com/home.php?
    Ez gond a free DLC--k letöltésében?
  • Különc
    Egyszer belépsz az EA fiókkal, utána nem kell kapcsolódni mikor a főmenüben kiírja, maximum ha másik számítógépen játszol
  • Különc
    Nekem úgy történt a dolog, hogy telepítettem a DLC-ket, belépsz, kiírja ugye hogy új tartalom érhető el, de nem használhatod mert be kell lépned ide meg oda. Megadod az EA fiókod, kiírja hogy kis türelmet majd a Cerberus hálózatba is beakar léptetni (habár nekem a dobozon az van hogy van benne kód hozzá, nem volt de nem akartam az 576-nál reklamálni) azt figyelmen kívül hagyod, nyomsz egy Mégse gombot utána simán elindítasz egy játékot vagy egy régebbi mentésedet és jön az E-mail + bekerül automatikusan a Journalodba az új DLCk lelőhelyei
  • alratar
    És hol kell belépni?
    Mert én csak egy kapcsolódást látok, s az ezt hozza be.
  • Dravere
    Sziasztok van 1 Mass Effect 2 eladó játékom! Nem rég kaptam ajándékba kipróbáltam és nem igazán jött be. 1.500 Ft-ért adnám(+posta költség kb 300 Ft), személyesen Mátészalkán. Akit esetleg érdekel az írjon [email protected].
  • Különc
    Épp most csináltam meg én is, belépsz az EA fiókoddal ezt pedig simán mégsével elintézed, nekem működött simán.
  • alratar
    Rendben,.
    De akkor áruld el, hol tudok belogolni?
    Mert, amint rámegyek a jobb oldalon lévő kapcsolódásra, ez fogad:

• Slashice
    Amikor először raktam fel az alt. app. pack #2-t, akkor először nálam is problémázott egy sort a csatlakozásnál, hogy nem vagyok jogosult a DLC-re (pedig leperkáltam érte a kellő BW pontokat), meg nem tud kapcsolódni. Aztán rányomtam, hogy csatlakozás, belogoltam az EA-s accommal, és működött. Azóta nincs gond.
  • Mimasz
    Most tolom egy kíméletlen renegate női adeptel... Bár nem volt szívem Wrexet kinyírni, Tanácsot bukni hagytam viszont a Rachni királynőt elengedtem. :D
    Szerintem szítok 1 viszályt a Quarianok & a Gethek között. Megtartom a Gyűjtők bázisát. És adok 1 pofont a szövetségnek!! :D

Éljen HumanErőforrás ala Cerberus!!
  • Phoenix lord
    most néztem youtubeon renegátként... nagyon brutális feje van sheppardnek az implantoktól..és kinyiffantja szamarát!! Nézam a.ny.d!! az meredek!!!
  • sanya200
    hát mondjuk az alap sg1 az nem erről szólt.Ott is volt persze nagy erős ellenség de ők nem kiíratni akartak egy népet hanem uralkodni felette.Ahogy az ORI is.De az Atlantis nagyon jó pedig már láttam párszor de még mindig tetszik.A történet nagyon jól meg van írva.Kár hogy csak 5 évadot élt meg.Bár ki tudja az Universe bukása után lehet folytatják, legalábbis én remélem.
  • alratar
    Ha ez nekem szólt, akkor elsősorban a DLC-k miatt.
  • penge96
    Már 2x láttam mind az 5 évadot, és szerintem a Sci-Fi-k (az ilyen típusú) egy kis túlzással mind ugyanarról szólnak. Ettől függetlenül mindegyik más, mert maga az univerzum és a körités teljesen eltérő. A többi meg olyan klisé amit el lehet nézni
  • penge96
    Nem csinálnak vele semmit, majd a 3 megjelenése előtt pár héttel újraindul...
  • sanya200
    xD
    Tényleg most jut eszembe.Eddig nem esett le de most hogy nézem megint a Stargate Atlantist feltünt valami.Mindkét történet nagyjából ugyanarról szól csak más környezetben de a lényege ugyanaz.A mass effectben ugye vannak a reaperek amik 50k évente visszatérnek és kiírtanak mindenkit.Vagyis ha azt vesszük learatják a fajokat vagy nagyon áttétesen "megeszik őket"
    Nos az Atlantis története szinte ugyanez, csak nincs ekkora időkülönbség, vannak a lidércek ugye akik 100-200 évente felébrednek, megeszik az embereket majd elteszik magukat újabb pár 100 évre hogy nőhessen a népesség és legyen mit enni.
    Szerintetek nem hasonló?
  • sanya200
    Mondasz valamit, a cerberus hálózatnak már annyi, vagy legalábbis úgy tudom hogy átalakítják vagy valami ilyesmi.
  • penge96
    Amúgy minek töröd magad? Úgyis inaktív...
  • alratar
    Az már a játék első indításánál megvolt.
    És Automatikus kapcsolódás van beállítva.
  • Rage47
    loginolj be az EA accoddal
  • alratar
    De miután elindítom a játékot, a főképernyőn nem aktiválódik a Cerberus gép, csak írja h, kapcsolódás.
    Viszont, ha erre rámegyek, kéri, hogy váltsam be a kódot, vagy vegyem meg azt.

• Rage47
    elég 1x aktiválnod, tehát ha már megtetted, akkor nem kell
  • alratar
    Még régen használtam a Cerberus Network kártyán lévő kódot, ám most ismét felraktam a játékot, és nem sikerül aktiválnom a hálózatot
    Ha beváltásra megyek, kiírja, hogy a kód használatban (vagy valamii hasonló a szöveg.
  • bendáj17
    biztos lesz még sok érdekes kép.
  • sanya200
    Még nincs.
  • ZSOOLT2
    Vagy egy ilyen stílusú kép Legionról.
  • Szthomas
    Ashley-s is jöhet ;)
  • sanya200
    Egy Liarasnak vagy talisnak jobban örültem volna, de csak lesz majd olyan is.
  • Szthomas
    Jó kép! Mondjuk szerintem a krogan puska jobban illene Grunt-hoz, de mindegy.

Ami engem illet az SSV Budapest sincs feledésben, pár apróbb módosítást már végeztem is rajta. A héten feltöltöm majd az újabb verziót.
  • bendáj17
    lehetséges jól nézz ki az tuti.
  • Mimasz
    Ugradelte a Krogan puskáját.
  • JethroHUN
    Mint keres a kezében az Avalanche? :D
  • bendáj17
    frankó kis grunt kép :D
  • sanya200
    Hi most találtam.
  • sanya200
    Ha kell én is külföldről rendelem, feltéve ha nem lesz lokalizált verzió.Bár biztos ki lehetne belőle szedni a nyelvi fájlokat.Ez mind attól függ hogy mi lesz hozzá és mennyiért.Ha itthon nem lehet kapni azt a verziót amit külföldön igen, akkor inkább külföldről rendelem meg.Ha esetleg így lenne akkor biztos lenne köztetek is olyan aki onnan rendeli, akkor egyszerűbb ha együtt rendelünk.
  • Glutamin
    CE kiadást belőle ide nekem! Azt hiszem a 3. részt megtisztelem annyival, hogy nem az alapverziót szerzem be, de valszeg eredeti angolt fogok venni.
  • cdr74
    Végre nem hivatalos
  • mzoli7
    a PC- listán 13. összesítettben 16.
  • mzoli7
    A Mass Effect 2 a tavalyi év eladási listáján a 13. ! link
  • nobe123
    hi arrivalról nincs valami hír ??????
  • cdr74
    Texmod-me2-bwforum a hozzáféréshez be kell jelentkezned.