• sanya200
    ott se lett volna gond ha nem a törmelékmezőbe áll neki manőverezni.Csak azért sínylette meg a másik hajó robbanását mert már alig volt pajzs.Egyébként nem vettétek észre hogy a fejlesztők nagy része még mindig 2d-be gondolkodik?Már ha az űrcsatákat nézzük.Vagy épp a stargate-et.Miért van az hogyha kilép egy hajó a hipertérből akkor szinte mindig a másik hajóval egy vonalban lép ki.Miért nem mondjuk 20km-el felette vagy alatta?Az űrcsaták is 2d-be zajlanak szinte, egy magasságban vannak és lőnek egymásra, pedig sokkal hatékonyabb lenne felülről vagy alulról támadni.Pl normandy vs collector hajó.Mikor csapdába csalják Shepard-öt, simán ki lehetett volna manőverezni, nem úgy elkezdeni menekülni hogy egy magasságba legyenek.Én pl úgy csináltam volna hogy egyből befordulok a hajó alá és mögé, vagy felfele és mögé.Mire a cirkáló olyan irányba fordulna,ebben az esetben pl egy 360 fokos forduló plusz mivel magasabban is vagy jóval még emelkedésbe kéne vinni a hajót.A normandy addig simán kilőhette volna, egy pillanat alatt fölé mehetett volna majd átmegy süllyedésbe és lecsap, majd elhúz mellette úgy hogy a hajó alá megy és alulról telibe kapná még egyszer.Mivel egy cirkáló elég lassan fordul, pláne emelkedik addig egy fregatt 2x mwegkerüli.Filmekben is sose értettem ha zuhan egy épület vagy jön valami az ember felé akkor mér előle fut, mikor oldalra simán ki tudná kerülni, pl egy dőlő épületet sokkal könnyebb elkerülni ha nem a dőlés irányába futna hanem oldalra.OFF