Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már biztos hogy a napokban újrakezdem a Mass Effect elsõ részét és egyúttal megpróbálok erõt venni magamon és végigjátszom az említett DLC-t is. Mellesleg tényleg jól fog esni egy kis makózás, meg "Ashley-zés" 😄
Engem is váratlanul ért a hír! A Pinnacle állomás végigjátszása után kapja Shepard. Én nem játszottam végig mivel hamar ráuntam, szóval nekem ez eddig kimaradt...
Ez mi ez?Bocsi kicsit leamaradtam de mióta van Shepardnek Appartment-ja?
Sose láttam pedig kijátszottam az egyet vagy 7x.Vagy ez a Pinaccle station dlc-hez kötõdik.Azt nem szoktam felrakni mert nem láttam értelmét.Meg bejártam az összes bolygót keresztül kasul még az összes lelõhelyet is megkerestem de ezt tuti nem láttam még.HOGY MIK VANNAK.

Rage47
ez is mekkora zene😊 felemelõ
pisztácia
Ám lejött a mass effect 1, és lassan kezdem is. 😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Nem, nem erre. De ez is nagyon jó zene. Akkor más a kettõ. nekem az kéne mikor befejezel egy küldit, és a háttérbe van a rejtõzködõ csávó.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

SZEG007
pisztácia
Nekem az a zene kéne, amikor megcsinálsz egy küldit, és a rejtõzködõ embert mutatja. Meg persze a küldetés eredményeit. Assze az a zene szól akkor is, mikor megkapod a Normandy hajót. Ismeri vki?

Calver
Zaeed-hez kell a DLC is, és akkor Omegán fog rád várni.
Morinth-ot Samara lojalitás küldetése közben gyûjtheted majd be - ha van elegendõ (pofátlanul sok) renegát/paragon "pontod".

"The trees move. Do you not see it?"

Risu Führer
zaeed massanit hol lehet felvenni csapattagnak? és Samara lányát fel tudom valahogy venni a csapatba?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Szerintem azért van egy-két egész komoly szám a második részben is:
Suicide Mission
Tudjátok az a bajom, hogy csak ez az egy zene van, ami igazán meg tud fogni még játékon kívül is a második részbõl. Nem mellesleg ez egy DLC zenéje. Bezzeg az elsõ rész zenéje! Azt még játékon kívül is tudom élvezni (nem minden számot).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

egyetértek. Imádtam és nagyon várom milyen lesz az utolsó.

Rage47
én is végigjátszás után leszedtem az OST-t😊
Rage47
én Asht kinyirtam, szal nem lehet rajta a sor😄
Remélem az utolsó Mass Effect 2-es DLC is ütõs lesz! Remélem most már Ashley-n a sor...
Ezzel egyetértek. A legjobb DLC amivel valaha találkoztam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Shadow Broker minden részlete zseniális! Amikor leszálltunk a hajóra majdnem eldobtam az agyam! A hangok, a látvány, a villámok. Na itt azt mondtam, hogy ez már valami! Sikerült egy kicsit überelni az elsõ rész fenomenális hangulatát!
Ha valakit érdekel a Shadow Broker theme akkor itt van. Szerintem nagyon jó.
Lair of the Shadow Broker

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vagy esetleg a Kasumi-s DLC villája! 😄
Ennél már csak az lett volna jobb, ha a háttérben ott állt volna a normandy sr1 leszállva...
Ezt a bolygót vágom! Csodálkoztam is, hogy milyen jó kép van a bolygóhoz miközben kutattam a rendszereket!
De ha nem akarod végigtolni...
ITT
...megtekintheted Shepard apartmentjét.

Zsír!!! Látom a Mako is méltó helyet kapott 😄
Amúgy a Mass Effect 2-bõl én hiányoltam egy olyan jellegû befejezést, hogy ha az ember azt választja hogy folytatja a játékot akkor a tanácshoz is el lehetett volna menni és kijelenti, hogy véget ért a Cerberus-al való közremûködésünk és szeretnénk újra csatlakozni a szövetséghez! Utána pedig megkérdezni Anderson-t, hogy hol is van tulajdonképpen Ashley és hogyan lehet odajutni...😄
Jaaahajjj gondoltam rákeresek....

Szerintem jobban fog tetszeni! 😄
pisztácia
Még 4 óra és kezdem az elsõ részt. Remélem tetszeni fog mint a 2...😊

Mármint fegyver és ruha...
Jaja! A rengeteg kiegészítõvel sok idõt el lehet pepecselni, de én szerettem...
Mondjuk ha tényleg ez volt a nyeremény akkor az ME2-be is berakhatták volna valamilyen formába, akár omladozó, magára hagyott állapotban is.
Jaja, most hogy már játszottam párszor az ME2 után is vele, elõször kicsit nehéz visszaszokni rá. Fõleg a ruha, fegyver állítgatás miatt. Meg állandóan tárazni akarok, ott meg nem lehet. 😊 De kb fél óra után megszokom újra.

Szerintem az elsõ rész tényleg ütõs, fõleg ami a történetet és az egész hangulatot illeti. A második rész is jó lett, de a legszebb emlékeim az egybõl vannak...
Le lehet szállni. A felszínre nem tudsz kimenni csak az apartmanba. Még van hozzá egy exkluzív szállítmányozó cég akiktõl vehetsz cuccokat jópénzért. Szép kis lakás; zenét kapcsolhatsz, nyitogathatod a reluxát az ablakon, meg ilyenek. Amúgy tényleg naplementés táj. A ház elõtt meg kinn áll a verda, lehet látni az ablakból, ha jól emlékszem. 😊

Én is biztos elõveszem a közeljövõben. Végül is alig 18-szor vittem eddig végig. 😄

És amúgy a bolygóra le is lehet szállni, vagy csak említés szintjén jelenik meg?
Mondjuk lehet elõveszem majd még mialatt várom a harmadik részt! Úgy is rég makoztam már...
Akkor Tali megszívta. Legszivesebben neki adtam volna, had örüljön a naplementés házikónak. A fajtájának, meg legalább lett volna egy raktárbolygólya. 😄

Simán végigtolhatod. Nekem egyedül az idõremenõs szimulációkkal volt gondom azokkal is csak nehéz fokozaton. A többi sima ügy, le lehet alázni azt a nagypofájú Turiant, még a fegyverét is elnyerjük.

Tipp: miután megnyerted a bolygót és a házat a geth-ek lehallgatták az adást és megszállták! 😄
Ezt nem is tudtam! Kösz az infót, bár szerintem nekem ez már kimarad😄
Pár mondat max.

Szóval sajnos akkor nem válik közlékenyebbé annak ellenére sem, hogy vele volt románca az embernek. Én fõleg erre gondoltam, nem pedig az etye-petyére. Én meg azt hittem, hogy akkor lesz még jó pár dialóg menüpont pluszba...
Kösz. Egyszer maj lefényképezem az ME2 gyûjteményemet is. Bár azt még bõvíteni akarom a zene CD-vel, meg esetleg egy sapival. 😊

De ha végigtolod és mindent megnyersz kapsz egy házat meg hozzá a bolygót, amin áll grátiszba. 😊

Vajon mi lett az apartmanommal az ME2-ben. Elárverezték mikor Shepardot halottnak hitték? Vagy már szétrohadt a bolygón, vagy mi?

Ja amúgy szép gyûjtemény!
De nekem van egy olyan változatom is. Meg lehet húzni a hajón a küldi után, ha erre gondolsz. Meg tesz megjegyzést Shepard a jövöbeni tervében kis kék Assari kislányokra, akik majd körülöttük fognak rohangálni. Amúgy semmi különös. Ha megcsaltam Talival arra is tesz megjegyzést, de késõbb érdeklõdik mi a tervem Mis Vas Normandy-val. 😊

A Pinnacle állomásos tényleg nem volt valami nagy szám. Jó párszor kinyírtak és utána el is ment a kedvem tõle, fõleg mivel elég monoton...
Az #15195-ös hozzászólásom kérdésére nem igazán válaszolt eddig senki. Senki sem választotta Liarát románc lehetõségként az elsõ részben? Mondjuk én tényleg nem...
Akkor üdvözöljük egymást. <#nyes>