9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
asd
Tipikus magyar 😉 1 perc beszélgetés után elõjött a jól megszokott kérdés.
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
asd
Akkor majd még lehet próbálkozok, most úgyis csak buffokat húzok.
Ma megöltem White Tiger Kinget xD Dobott egy BE-t 😊 Ütöttem vagy 40 percig meg stun kicsit idegesítõ volt, de amúgy laza csak lassú :/ Mondjuk ahogy néztem nagyobb bossokat mikor ölték az se lesz gyorsabb 😄D
asd
valaki tudna segiteni?
GCC5 vagyok a 10p alatt 10 bloody axés gianteket kéne megtalálnom, merre keressem ezeket?
a második: hogy jutok be a heavenly démon kolostorba? nincs véres hornom amit a kapuban kérnek?
a harmadik: a gyorsfutást mikor kapom?
ty
asd
Nagyon jó a saját buffjaim fejlesztéséhez is . 😊 KB 3 órahosszán keresztül hozzá sem kell nyúlni a géphez (igaz 2 kell )
A "Conqueror of the death valley" -t pedig ha bementek a COF -ba és sikeresen kinyírjátok a boss -t.
2. A legkisebb boss az alap faluban van. (Knife of white shadow) Kb rc7-8 a szintje.
3 Ha már a white shadow disciple -k citromok akkor mehetsz
4 Lesz az még lassabb is . 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2. valami White shadows blader, asem ez a neve de nem biztos.
3. Quest majd elküld
4. igen lassu mindenkinek
5. RL 1
2. 50 körül van
3. a questek ugyis kiküldenek a megelelõ szinten,fejbõl enm tudom
4. masnak is lassu,de ha jol tudom vannak különféle trükkök
5. nem tudom h hanyas szint kell vagy h van e szinthatár de kell 5000 clan contribution point,és nem nem léphet beggaroshoz shaolinok
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
1. Azt vágom mi az az ephitet, de pl a secret solve of the four gods, mega conqeuor of death valley meg stb ephiteteteket hogy lehet megszerezni.
2. kb hanyas legkisebb boss és merre van?
3.Hányas szintõl lehet/kell kimenni semleges területre?
4.Csak nekem szenvedõs a buffjaim fejlsztése, vagy másnak is marha lassú? (kb 2 óra/2 szint)
5. Hányas szintõl lehet Hero bandot kreálni? És mondjuk egy beggar alapította band-be beléphetnek shaolinok?
Akkor baxdmeg <#nyes>#nyes>
crusnik ebben nem tudok mit segíteni. sajnos
na üdv
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Most mit tegyek ha az eddigi mobokat lazán vertem vele. De rohad shao-kat nem olyan egyszerû 😄
na mostmár tudom hogy kell,pénzt kell küldenem nekik,adtak egy csomó kódot
mostmár csak arra leszek kiváncsi hogyan fogom elmagyarázni a bankosnak hogy mit akarok. Fel fog torlódni egy kisseb sor mögöttem XD
bocs a dupla post-rt
asd
Ja én song shanban gyilkoltam annó a tigriseket és odajött egy magyar hogy húzzam a másik meg kérte a pénzt ezt egyszerre!😄
na üdv majd még leszek egy két napig!
Rabbit: tegnap kerestelek hogy akkor lépj be,remélem nincs másik band és nem roszba léptél be😊
Végre beléptem magyar bandba xD
asd
(Lehet, hogy az alacsony szintem miatt.)
Mondjuk volt egy srác, aki nagyon unszolt, hogy adjam már el neki a 20ezret érõ kesztyûmet 1000-ért. Kérdeztem, hogy hogyan gondolta ezt.
Erre azt mondta, hogy mert barátok vagyunk. (Aha, ha az már barátság, hogy egyszer adtam a kisebb karijának egy gyenge kardot.) Érdekbõl bárkinek a barátja lenne. Viszonzást még nem láttam tõle. (Nem feltétlenül anyagiast, hanem pl egy szívességet, bármit.) Bár lehet, hogy nem is akarok.
Viszont több magyarral partyztam már együtt csak a társaság kedvéért. (Individual xp elosztással.)
Mindenkinek jó játékot, gyors fejlõdés és a legfontosabb önfeledt szórakozást kivánok.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Gondolom azóta elment Silkroad -ozni !!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Eddig egy emberrel találkoztam aki azzal kezdet hogy lehet it botolni?
Na az kicsit ütöt ott is hagytam.