9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter15
Igaz az rl12 elöl a max kimaradt

inter15
Egy kis help (ezt az online supporton tanácsolták a haveromnak)

A felejtõs programok közé tartozik :
-Kerio (sunbelt) összes verzió
-Outpost összes verzió

Akinez ezek a tüzfalak vannak fennt javaslom cseréljék le a comodo tûzfalára.

Ha még ezután is fennt áll a hiba akkor ATI Catalyst Control Center uninstall.

inter15
windows vezérlópult: Billentyüzet --> Ismétlési Sebesség ezt állítsd a leglassabra.

Hmuda
Úgy tudtam, hogy RL12 a végsõ határ amíg válthatok (az egyik fórum bejegyzés szerint). Plusz asszem az az item mallos cucc csak a pontokat reseteli, a role-t nem változtathatod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

inter15
mi is kell ahhoz, hogy munkát váltsak

RL12

Vagy veszel item mall -ban újraosztós tekercset <#rolleyes>

pff mostmeg nemtudok jaccani mer mindig lefaqy a jatek. meg csomoszor van olyan hogy beakad a billentyuzet vagy nemtudom es sipol a gep ha megnyomok valamit vagy ha mozgatom az egeret. mi lehet a baja? :\
ja megvan az a kuldetes, nemtudtam h azt kell megcsinalni hozza. thx
Hmuda
Más: mi is kell ahhoz, hogy munkát váltsak? Sajnos a harcos monk kizárólag botokkal vagdalkozik, de én szeretném megtartani a pusztakezes harcod (diamond monk). Úgytudom, hogy egyszer cserélhetek, de az akirõl feltételezem, hogy segíthetne nem akarja a jót.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szólt a játék, hogy már mehetsz választani? Mert nekem mikor szólt akkor csak visszamentem a kolostorhoz, megnéztem a nagyított térképet, ott volt egy arany küldetés a fiatal szerzetespalántánál, azt megcsináltam és küldött a fõnökhöz választani.

nem ad semelyik npc sem questet semmi ien nincs
Hmuda
Visszamész a kezdõ területre és megnézed a térképet. Onnan egyértelmû.

elertem az opening chi 1-et (lvl25), hogyan lehetek deva monk? meik npchez kell odamenni vagy hogy?
hiftu
Egyszerübb, ha RL 12-n újraosztod. (NE most, majd késöbb)
Szóval, most úgy 40 felesleg van a dex-eden. Arra már ne pakolj.
Majd újraosztáskor rakd át a str-re. Mert a defensed alacsony.
Gondolom van pár buffod, ami megnöveli a tulajdonságaidat. Használd.
A többit nem tudom.

inter15
Lool minden extra nélkül 108 a dex -ed !!! EC 2-3 ig nem is kellene ráraknod többet.
Ne erõltessétek már azt a nyamvadt dex buildet annyira.
Most kb olyan 60-70 közötti dex-nek kellene lennie , a többi meg str -en.
Crusnik is rájött "magától" erre . <#bee1>
Attól hogy healer vagy buffer vagy (beggar -ból hülye vagyok) , nem azt jelenti hogy az essence -nek kellene többnek lennie a constitution -al szemben.
Röviden ennyi.

Egyszerûen rá klikkelsz a karira akit buffolni akarsz aztán benyomod buffokat... Ha meg partyba nyomod akkor oldalt a kis ikonokra is kattinthatsz vagy mik azok és nem kell keresgélned.

asd

Sziaszok!
Egy láma kérdésem lenne, hogy tudok a 9D-ben buffot rakni másokra, mert magamara tudok, de mást nem tudok kijelölni.....
Hát sztem nincs elszúrva annyira...
Nekem con-on mondjuk 21 van alapból ez olyan 900 valamennyi life szal majdnem 1k és erre nekem már csak relic-ek, buffok meg elixírek jönnek...
Viszont essence-re több kell, minden szinten kéne rá 1et rakni kábé. Szal neked úgy 50 körül kéne legyen rajta, ez azért jó, mert nem kell megállnod gyakás közbe amíg nem fogy el vital-od, mert ugye healeled magad (heal jó ha maxos mindig)
Str vagy dex az meg te döntésed sztem mindegy, bár most én felhozom úgy, h str dex ugyanannyi legyen és így fogom végig rakni majd pontokat.
még 3 kell wis-re majd relic-ek miatt...

Vagy blind madman-t ölj sztem még 1 szintig és utána lightning shadow disciplines jinan elején, vagy már most is megpróbálhatod õket.

asd

SZerinttek nagyon elszúrtam a karim? És ezen a szinten kb hol lehet fejlõdni normálisan?
hiftu
Wu-tangnál nem szokott semmi sem épületen belül lenni. Nem lehet, hogy valahol a környéken van a training place? Nézz körül egy kicsit.

tudom. van egy épület aminek az a neve de ahol az ajtot mutatja a térkép ott fal van
inter15
chi kung training place az alap faluban is van

hi. vki elárulná hogy hogy lehet bejutni a beggaroknál a chi kung training groundba mert nekem a lépcsõ helyén fal van. elöre is kössz
inter15
Speciel Law és az én gatyám is 10M volt. Sima 4 pocket és semmi extra.

hiftu
Elnézést a nõi nemtõl. Arra gondoltam, hogy kevesebben játszanak nõi karakterrel, ezért kevésbé kelendõ a nõi ruhanemü.

inter15
A meg csak nõi alatt mit értessz ? 😊

Egyébként jól olvastam.

hiftu
Ne már. Biztos jó olvastad el. Ez csak wu-tangos, meg csak nõi.
Biztos több millió???
<#wow1>

inter15
A bardon nem tudom az árakat a nirvana-n kb 7-10M

hiftu
Szerintetek egy 4 pocketes wu-tang female felsõt mennyiért tudok eladni?
(Semmi más extra tulajdonsága nincs.)

inter15
Ezután 1 wis és 2 dex következik
Ezt felejtsd el 😊

1 wis 1 dex 1 ess a helyes ! <#nyes>

inter15
Nekem sajna még csak 223 van az str -en , tehát Ec -4 en lesz max. Addig marad a 3str 1 dex felállás szintlépésenként. Most minden buff nélkül 2230
van a con on és 1754 az ess -en . Ha 10 -es lesz a purity skill-em akkor ez bõven 5000 feletti hp-t fog jelenteni. (Most 8a-as igy van 4940 hp-m)

Ha max-on lesz az str akkor egy darabig 1 wis 1 dex 1 con lesz (6k ra fel akarom tornázni a hp-t) Ezután 1 wis és 2 dex következik.

inter15
Ez a cc egy nagy rakás sz@r! A mobok 90% -án nem fog a nuke , 2x annyi ideig tart lenyomni õket mint másokat. 2 farkast megölök mire egy shaolin monkot. Tehát maradok a felszinen.
(Tegnap 2 lvl4 -es elixír pottyant)

Aki deva monk vagy annak készül annak erüsen javallott a "Purity art of deva king" skill maxon tartása.

A kesztyût a sarokba dobtam és pole arm -al tolom. Ég és föld a különbség. Átlagban 15 percig birom meditácíó nélkül ha 4 mob üt folyamatosan.
Mondjuk Lawless használt cuccaival tolom most éppen egy gb7+6 os pole val. De már megvan a gb11+6 os is 😊)))

Con-ra hát soha nem vagyok tisztába hogy oc1-en menynit érdemes de 1000 körül legyen az életed késõbb olyan 1500+con buff és buff fejlesztése+relic+elixir stb
Ess-re valamivel többet 1500 talán ,de még a te szinteden 1000 is elég
Dex-re ép hogy csak a fegyver dex követelménye meglegyen amit használsz használni fogsz.
Wis-re 12-t aztán majd jóóval késõbb ha már maxoltad a str-t meg egyébb fontos dolgot, kezdj el arra pakolni és fejleszd a paranuke-odat ami vérzést okoz,de ez még soká lesz addig úygis rájösz majd erre
A többit meg str-re
További szintlépésekkor 2 str 1 ess 1 con,majd ha már elég ess és con lesz ,ami szerintem oylan 1500,de majd tomi ha lesz úgyis megmondja.
Tuánna meg 3 str 1 dex
Ja és con buff,buff,heal ezeket nagyon fejleszd és használd renceresen U+skill és akkor magadon tudod használni
Viszont OC1-ig ne változtass a pontjaidon menj harcos beállításra ami hasonló mint a hybrid csak kevesebb ess, majd aztán újra tudod osztani a pontjaid

Meg rakj azért Vital-ra is ne csak str meg con 😄

asd

Meg healedet fejleszd 😊 majd a gyors 3 mp-set kell csak, az fontos...

asd

hiftu
Szerintem str-re pakolj. Hybrid pusztakezes harcos. Be kell menni ugyanúgy a mobok közé, mint egy warriorral. Persze tud gyógyitani és még pár extrát.

Apropó: egy 4 pocketes wu-tang female felsõ mennyit ér? El szeretném adni...

na még 1et írok 😊
tõlem még nem kunyeráltak, és én se tettem... viszont minden magyar friendbe akar hívni >.> ja és: mire pakoljak ha hybrid akarok lenni(ugye shaolin)
Ja és Hi all :p
Ööö, 3 napja kezdtem játszani ezzel a gémmel, elõször Sacred Flower próbáltam ki, most egy Shaolint. Hát, most így Gathering Chi 2-n egy Viperbõl esett egy Blood Essence =D Hallottam sokat ér 😊
Hát megszenvedtem vele én is mire letöltöttem meg kicsomagoltam és feltelepítettem, de szerintem megéir habár még mindig nem tudtam kipróbálni 😞
Ha nem lenne 9D akár le is tudnék annál ragadni

Élettöltõ pot hiánya is szokatlan volt 9D-ben még is meg lehetet szokni

6 giga vagy 4 giga mindegy én azt lenem szedem 😄 túl sok idõ ^^

asd

LeonSilver
3.9 giga a telepítõ és települve is 3.9 giga
Kipróbáltam én is de kicsit még szokatlan.Tény, hogy a muskétás nagyon jópofa.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kosz Tary............
u.i tamás.....gyere csak....bevárlak 😄
de egyenlore még hadd élvezzem hgoy vezetek ! 😊 EC4ever 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Attól függ mi vagy de nem, ha közel harcban vagy akkor deffense mindennél többet ér mert ezen a szinten a mobok nagyon erõset ütnek és hiába van sok dodge-ot ha folyamatosan kapod az ütéseket akkor idõvel betalál pár de azok fájni fognak.

Rabbit: a neve Sword of the new wordld. Új beta mmo, Csak pár adat 6 giga a telepítõ fájl, 3 karaktert lehet egyszerre irányítani, és vannak puskák benne

LeonSilver
"mert dex build ezen a szintent sz*rt sem ér"

Ezt kifejthetnéd kicsit bõvebben!
Nem a dex az amire a több pontot kell tenni?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jah oké értem 😊
Nehogy megmond a játék nevét 😄

asd

inter15
LVL 90 !

U.i. : Law akkor is utolérlek 😊)

Vennem kell új alaplapot és szereznem kell pénzt item mallra is mert dex build ezen a szintent sz*rt sem ér. De addigra már fent leszek szerintem olyan kedd szerda max ezutáni hét. A szervízesektõl függ meg hogy mikor lesz pénz.
Meg találtam egy játékot amit muszály kipróbálnom,de azért nem hagyom ott a 9D-t még nem.

Hehe rendben átadom nekik ^^
Wo SM8 most ha jól emlékszem, Lewit nemtom 😊

Mé nem fogsz tudni gamelni? 😞

asd

LeonSilver
A jó büdös francokat.A többi náció ugyan ezt csinálja és más játékokban is.Nyugodtan megnézheted az L2-t, SRO-t és még anno a R.O.S.E.-ben is ez ment.
Szóval ez nem "tipikus magyar".

Grat <#hehe>

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk