9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felejtõs programok közé tartozik :
-Kerio (sunbelt) összes verzió
-Outpost összes verzió
Akinez ezek a tüzfalak vannak fennt javaslom cseréljék le a comodo tûzfalára.
Ha még ezután is fennt áll a hiba akkor ATI Catalyst Control Center uninstall.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
RL12
Vagy veszel item mall -ban újraosztós tekercset <#rolleyes>#rolleyes>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval, most úgy 40 felesleg van a dex-eden. Arra már ne pakolj.
Majd újraosztáskor rakd át a str-re. Mert a defensed alacsony.
Gondolom van pár buffod, ami megnöveli a tulajdonságaidat. Használd.
A többit nem tudom.
Ne erõltessétek már azt a nyamvadt dex buildet annyira.
Most kb olyan 60-70 közötti dex-nek kellene lennie , a többi meg str -en.
Crusnik is rájött "magától" erre . <#bee1>#bee1>
Attól hogy healer vagy buffer vagy (beggar -ból hülye vagyok) , nem azt jelenti hogy az essence -nek kellene többnek lennie a constitution -al szemben.
Röviden ennyi.
asd
Egy láma kérdésem lenne, hogy tudok a 9D-ben buffot rakni másokra, mert magamara tudok, de mást nem tudok kijelölni.....
Nekem con-on mondjuk 21 van alapból ez olyan 900 valamennyi life szal majdnem 1k és erre nekem már csak relic-ek, buffok meg elixírek jönnek...
Viszont essence-re több kell, minden szinten kéne rá 1et rakni kábé. Szal neked úgy 50 körül kéne legyen rajta, ez azért jó, mert nem kell megállnod gyakás közbe amíg nem fogy el vital-od, mert ugye healeled magad (heal jó ha maxos mindig)
Str vagy dex az meg te döntésed sztem mindegy, bár most én felhozom úgy, h str dex ugyanannyi legyen és így fogom végig rakni majd pontokat.
még 3 kell wis-re majd relic-ek miatt...
Vagy blind madman-t ölj sztem még 1 szintig és utána lightning shadow disciplines jinan elején, vagy már most is megpróbálhatod õket.
asd
Biztos több millió???
<#wow1>#wow1>
(Semmi más extra tulajdonsága nincs.)
van a con on és 1754 az ess -en . Ha 10 -es lesz a purity skill-em akkor ez bõven 5000 feletti hp-t fog jelenteni. (Most 8a-as igy van 4940 hp-m)
Ha max-on lesz az str akkor egy darabig 1 wis 1 dex 1 con lesz (6k ra fel akarom tornázni a hp-t) Ezután 1 wis és 2 dex következik.
(Tegnap 2 lvl4 -es elixír pottyant)
Aki deva monk vagy annak készül annak erüsen javallott a "Purity art of deva king" skill maxon tartása.
A kesztyût a sarokba dobtam és pole arm -al tolom. Ég és föld a különbség. Átlagban 15 percig birom meditácíó nélkül ha 4 mob üt folyamatosan.
Mondjuk Lawless használt cuccaival tolom most éppen egy gb7+6 os pole val. De már megvan a gb11+6 os is 😊)))
Ess-re valamivel többet 1500 talán ,de még a te szinteden 1000 is elég
Dex-re ép hogy csak a fegyver dex követelménye meglegyen amit használsz használni fogsz.
Wis-re 12-t aztán majd jóóval késõbb ha már maxoltad a str-t meg egyébb fontos dolgot, kezdj el arra pakolni és fejleszd a paranuke-odat ami vérzést okoz,de ez még soká lesz addig úygis rájösz majd erre
A többit meg str-re
További szintlépésekkor 2 str 1 ess 1 con,majd ha már elég ess és con lesz ,ami szerintem oylan 1500,de majd tomi ha lesz úgyis megmondja.
Tuánna meg 3 str 1 dex
Ja és con buff,buff,heal ezeket nagyon fejleszd és használd renceresen U+skill és akkor magadon tudod használni
Viszont OC1-ig ne változtass a pontjaidon menj harcos beállításra ami hasonló mint a hybrid csak kevesebb ess, majd aztán újra tudod osztani a pontjaid
asd
asd
Apropó: egy 4 pocketes wu-tang female felsõ mennyit ér? El szeretném adni...
tõlem még nem kunyeráltak, és én se tettem... viszont minden magyar friendbe akar hívni >.> ja és: mire pakoljak ha hybrid akarok lenni(ugye shaolin)
Ha nem lenne 9D akár le is tudnék annál ragadni
Élettöltõ pot hiánya is szokatlan volt 9D-ben még is meg lehetet szokni
asd
Kipróbáltam én is de kicsit még szokatlan.Tény, hogy a muskétás nagyon jópofa.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
u.i tamás.....gyere csak....bevárlak 😄
de egyenlore még hadd élvezzem hgoy vezetek ! 😊 EC4ever 😊
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Rabbit: a neve Sword of the new wordld. Új beta mmo, Csak pár adat 6 giga a telepítõ fájl, 3 karaktert lehet egyszerre irányítani, és vannak puskák benne
Ezt kifejthetnéd kicsit bõvebben!
Nem a dex az amire a több pontot kell tenni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nehogy megmond a játék nevét 😄
asd
Meg találtam egy játékot amit muszály kipróbálnom,de azért nem hagyom ott a 9D-t még nem.
Wo SM8 most ha jól emlékszem, Lewit nemtom 😊
Mé nem fogsz tudni gamelni? 😞
asd
Szóval ez nem "tipikus magyar".
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk