21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#7675 1 vagy 0. -
St33l #7674 Sziasztok
Érdeklődnék hogy 1mansion/wt kör alatt 1mansion/wt cucc esik cagy több? -
RYO123 #7673 de nekem a 9D magyar te xD -
#7672 Nálam is. A windows amíg elindítom... -
RYO123 #7671 mind1 az mondták titok :D -
RYO123 #7670 Lehet nem kell annyit várni a magyarosításra? :D
majd ha szabad elmondom de még "dolgoznak" kicsit
Nálam a 9D egy része Magyar LoL -
Jacky #7669 Én is ugyanígy éreztem. Nincs jövője, nem látni a pozitív változásokat, semmit. -
#7668 szerintem,ha másért nem akkor a haverok miatt érdemes maradni 9D-nél
(igaz egy csoportos kivonulás megoldaná ezt a problémát is )
ha már 1 évet pazaroltam 9D-re és hülye fejemmel vettem premmyt,akkor már csak megvárom a végét,nem? -
Dialosa #7667 én akárhogy is néztem, akkor is acclaim csinálja a 9D t!
szerintem ők cseppet sem idegeskednek, és magasról tesznek a különböző levelekre, ugyanis sztem nem Te vagy az egyedüli aki írogat nekik!
szerintem egyáltalán nem kapkodnak, nem stresszelnek és minden nap nyugodtan és elégedetten fekszenek le!
egyébként azt gondolom, van egy pont amikor be kell látni, hogy nincs jövője a dolognak
egyrészről örülök, hogy nem tartotok még itt, másrészről szomorú vagyok, mert jelenleg nem látok jövőjét
több mint 1 évig szinte minden nap tapasztaltam a változásokat és elhihetitek nem ilyennek indult ez a játék és számomra nem igazán a jó irányba tart, ezt nagyon sajnálom, de
azt gondolom az már elég nagy probléma Doz, ha maradni "kell" -
#7666 Felőlem is bepusztulhat acclame! Csak 9d maradjon angol nyelvkörnyezetben... Én nem acclaimmal jáccok (kivétel mikor az idegeiken zongorázok, ami mostanában elég sűrű) hanem a 9Dragons-szal!
Én utolsó emberként is maradok ha kell!
-
Dialosa #7665 Ha már Magyar, csak nem akkora barom, hogy Zoltan nick el futkározik a köztudottan elég sok Magyar ember által látogatott szervereken!
Bár sosem lehet tudni, ritka a normális ember!
Ja, és egyébként még mindig ezzel kínlódtok?
Rohadjon el az Acclaim ott ahol van, én nem fogom magam idegesíteni a sok barom miatt!
Nem akarok itt semmit népszerűsíteni, és ócsárolni sem, de egy ideje Acclaim munkája minősíthetetlen. -
#7664 Hé haver, hol a kocsim? -
#7663 igen. ezt a szultános megoldást én is végigzomgoráztam... De mint Zoltán lécci írj egy országot, ahol névként van használva... -
zozoalma #7662 Dozer hogy te mekkora egy ökör vagy
Zoltán az török szultán szóból keletkezett és nemcsak magyaroknak van Zoltánjuk , ráadásul ez egy nicknév , neked se dózer van a személyidbe , bár ki tudja -
#7661 És ennyit az idiótákról... (szerintem a Zoltán név nem sűrű máshol.)
Posted: 03 Nov 2008 15:07
Posted: 03 Nov 2008 15:07
LOL! Szia! Már csak ez kellett ! Magyar VGM... XD
Posted: 03 Nov 2008 15:10
Posted: 03 Nov 2008 15:10
If u could type for at english i could understand you
Ty
Posted: 03 Nov 2008 15:18
Posted: 03 Nov 2008 15:18
na persze... Nyugi! Bardón vagyok szal lese.... , hogy mit csinálsz. Csak ne akarj zsibbasztani ezzel az angolkodással... köszi!
Posted: 03 Nov 2008 15:32
Posted: 03 Nov 2008 15:32
Sorry, but i could not understand anything .... zzzzzzzzzzzzzz ...
If possible send me english message
Ty
[VGM] ZoltanX
Ui.: Most már a Magyar VGM-et is utálom... -
zozoalma #7660 minél előrehaladottabb lesz a játék annál nagyobb a fejetlenség :D
-
#7659 Ennyit Acclaim fejetlenségéről...
Szerintem inkább csattogós lepkével kéne foglalkozniuk... -
Dialosa #7658 Az, válság, csak nálam már lassan 1 éve tart
de nem ez tart vissza a játéktól, sztem ezt mindenki tudja!
Jó játékot Nektek! (bár egyre több inaktív játékossal találkozni itt a fórumon is) -
#7657 Itt keresd -
musA112 #7656 sziasztok egy beggar questben kellene nekem segítség a neve chasing thousand steps, és 1 piece of sheepskin-re lenne szüksegem de nem tom kitol vagy hogy tudnám megszerezni előre is köszi -
musA112 #7655 hupsz meg is vanak es már tegnap is megvoltak csak nem akarták dobni az itemet :( -
musA112 #7654 Sziasztok
egy beggar segytségét szeretném kérni a legend of the nine dragons questben amit oc1 vagy 2-nél kapok ossze kell gyüjtenem 10 fület suspicious travelers-bol zz-ben Baoyang village környékén, de sehol nem találom őket ha valaki tud nekem segyteni itt vagy játékon belül azt megköszönném a karakterem neve BinJipHun -
#7653 Na tessék... warda megint rámszállt.
warda
Posted: 02 Nov 2008 05:44
Posted: 02 Nov 2008 05:44
Hello:
I have deleted your post in the thread called Acclaim wants to make players leave? because the meaning of the signs (,,I,,) you typed
I hope you dont repeat
Thanks
Bátran kell beszólni.
-
zseblampa #7652 Nem tudom, ez mennyire közismert "trükk", de a reklámcsíkot igen egyszerű eltüntetni. IE beállításoknál le kell tiltani mindent (ha jól tudom, az ActiveX kikapcsolása eszi meg a reklámokat), és akkor csak fekete csík lesz a képernyő tetején. Semmi villogás, semmi zaj. :-) Böngészni meg lehet Firefox-szal is.
Más kérdés, hogy ez Acclaim szabályzat alapján nem legális, de azok után, hogy már vagy fél éve tesznek rá, hogy mindenki könyörög ennek a szutyoknak az eltüntetése miatt, szerintem annyit mi is megengedhetünk magunknak, hogy teszünk a nagyszerű elvárásaikra a reklámblokkolásokkal kapcsolatban. -
#7651 Gazdasági válság mi?
Na de most egy kis segítség démonkáknak,ami marhára nem fog segíteni.
Ezt kell beírni annak a gyökérnek ch3 RTD questben. (nem taglalom, aki tudja mi ez az tudja) De a szöveg hosszabbmint a hely ahova írni kell. Szóval ez az igazi bug.
Röviden ennyi. -
Dialosa #7650 hát azért nem tudnám megszokni
egyébként most nincs péz premiumra , csóróság van
ebből következik, nem is játszom -
#7649 Már bocs Free... De Te mindig Premes voltál.. -
Dialosa #7648 Hát én nem tudnám megszokni! :( -
musA112 #7647 köszi szépen, engem nem igazan zavar már meg is szoktam nem lessz vele gond :) -
Dialosa #7646 Szia!
Az sajnos nem tűnik el, csak akkor ha veszel premiumot item mall ból! Tehát vagy fizetsz, vagy megszokod, vagy hagyod a fenébe! -
musA112 #7645 szaisztok
Nemrég kezdte mel játszani és volna 1 kérdésem
most lettem gc1, és a képernyő felső szélén megjelent egy reklámcsík el lehet valahogy tüntetni vagy az ott marad? (reseltem kiléptem rákattintottam de még mindig ott van)
válaszokat előre is köszi -
DSUN #7644 Hát ennyit a [email protected]ó acclaimról!!
Ez már tényleg mindennek a teteje...
Erre ár nem tudok mit mondani. -
kalidor #7643 Itt van az rtd questekre adott válasz:
BluFlash
Site Admin
Posted: 31 Oct 2008 21:29
This quest was not supposed to be released until the 2nd role upgrade. As a result, you may not be able to complete it yet. I am not sure if your progress on this quest will be wiped once we officially release this with the entire patch, but it would be safer to just ignore it for now. -
#7642 csak a questeket kéne lefordítani, hogy értsék azok is a sztorit akik nem tudnak angolul. Többi maradhatna. -
zozoalma #7641 Teebooh manager sok sikert , tudod ez nem az összefogásról megy mert jutalmat nem mindenki kapja meg mivel a managernek is randomra adja a leforditott cuccokat még azt se lehet hogy azt fogadod el amit a "haverok" forditottak magyarra.
Meg ugye nem te vagy az egyetlen manager :D
Ja és van olyan gomb hogy ezt nem forditom ez szerintem használd sokat !
-
Fenyi111 #7640 GO all
itt az uj patch
-
szabi34 #7639 nah megjött a javíto patch szerintem:) -
RYO123 #7638 nem nem öltek le xD
Be futottam Safe Be ..^^
bakkar Tyrant-G köcsög Hacker -
Fenyi111 #7637 HI!
SUN vagy magadat ölöd meg vagy minket .....
egynlőre más nem maradt..
:))))) -
DSUN #7636 Bocsi csak miután leöltek téged, leölt engem is [Sulva] és muszály volt móresre tanítanom^^:D:D:P