21072
  • inter15
    Még a billentyű kitámasztás lehetőségét is elvették ? (Látszik rég játszottam) Rohadjanak meg . Ez a reklám csík is borzasztó.

Law ez a 1 nap is elég volt ebből. Megyek vissza Pristontale 2 -özni.

Írj
  • DSUN
    Rendben, köszi az infót^^
  • TeeBooh
    Hivatalos fórumról az új pontozás (Nov.18.)

Acclaim Coins = 4 points per coin
    Blood Essence:
    First Essence = 400 points
    Second Essence = 1000 points
    Third and beyond = 600 points each

Defense Trinket = 40,000 points (limit of one)
    Level 6 Elixir, Dungeon tagged = 3200 points each
    Level 6 Elixir, Non-Dungeon tagged Elixir types: Strength, Constitution, Wisdom, Dexterity, Essence, Hundred Herb Fruit

First elixir = 3600 points
    Second elixir = 3200 points
    Third elixir = 2800 points
    Fourth elixir = 2400 points
    Fifth elixir = 2000 points
    Sixth elixir = 1600 points
    Seventh and beyond = 1200 points each Example: 10 elixirs cost 20,400 points

Forum Titles:
    Veteran Translator = Free : You must have 100,000 points accumulated (including those spent)
    Master Translator = Free : You must have 200,000 points accumulated (including those spent)

A pontokat Coins-ért beválthatod egyszerűen a Redeem Points gombbal.
    Ha valamelyik ajándékot szeretnéd, akkor írni kell nekik emailt, és adják.
  • DSUN
    sziasztok
    Motanában ráálttam a fordításra, az a kérdésem h hol lehet a pontokat beválltani, és hogy hol néhetem meg mit kaphatok, meg ilyesmik..
    Előre is köszi
  • RYO123
    / BL az UF/TINY párti ... ennyit róluk /
    Hát Fed BL az már rég nem UF es..Már csak Sima leauge vagyunk...
    és amikor ally ban voltunk akkor sem segítettünk neki csak azért voltunk ally ban h ne pk zanak cc/bp ben..
    nekem mind1 de akkor legláb szegyük össze magunkat és nyerjünk egy War t GM ek nélkül...
  • Fed
    Tusynak teljesen igaza van, amig UFTINY volt az "úr" addig ne volt wei, ne volt CC? nem volt boss hunt, nem volt peace. / BL az UF/TINY párti ... ennyit róluk /
    Azért nincs már UF/TINY uralom, mert a feketék jórészének elege lett belőle( FirstBlood és The_Kingsmen instant pkzza őket - és béke van - meg persze UF azt hitte, hogy Elites az hagyja majd magát...pedig ismerhetnék G-t, Saraht és Raident...
    Aki visszasírja UFTINY-t az vagy elfelejtette, hogy mi volt, vagy pedig nem szokott bp/ccbe járni...ami sajnálatos, lenne 3ik varriáció, de az megbántana egyes embereket.
  • LordTusy
    visszasírjátok uftinyt?hmm...érdekes,csak én emlékszem a bossok ks-elésére?a cc-s pkrohamokra?arra,hogy még herbezni se lehetett,mert néhány tahó tizenéves hitlereset játszott és akik nem támogatták őket,azokat untermensnek titulálták és amikor csak tudtak belerúgtak?
    Nem kössz!Én inkább bukom az összes wart,de ne legyen élvezhetetlen a játék,mert az összes suttyó fekete egymásra talált.Am érdekes módon most,hogy "fehéruralom" van újra van weilista.Ebbe inkább nem megyek bele,mert nem ismerem a részleteket és nem tudom,hogy ki kedeményezte a lista újraindítását,de az eredményt látom...FS is kap lehetőséget
    Köszi a fejeseinknek
  • ZzoleE
    ó igen! valahogy éreztem hogy több mint 1 óráig fog tartani a restart, pont a mi weiünknél...
    mind1 várok :S
  • RYO123
    am Pamyselis mondta elöször h hacker vok azt mindenki elhite neki lol xD
    mondom ha GM it lesz akkor is megöllek :d
  • RYO123
    lehet xD...De hacker nem vok ha tudnék simán nyomatnám xD :P
    de szerintem jófejek am BL már nem kicsi leauge

am meg legaláb vmi téma xD
  • ToshiBá
    Ryo... Amilyen hülyeségeket írsz most téged is bannolni kéne népbutításért, vagy a butaság reklámozásáért. Ha 1 embernek van 2 accountja azt sem lehet bizonyítani, hogy a haverja nem a mellette levő asztalról tolta-e(dinamikus IP például). Nem tesz jót Neked az a környezet amiben vagy. Ez dettó ugyanaz a vonal, mint a "hekkervagy".
  • Dialosa
    ez a bann dolog hülyeség már elnézést
    hónapokig játszottam két gépről, sőt még húztam is a másik karimat
    nem foglalkoznak ettől sokkal nagyobb horderejű dolgokkal sem!
  • Fed
    GC1 ig nincsen reklám csík.
  • Fed
    Még1x: accountot meg lehet osztani, csak power lvlezni tilos.
    Meg EGY ember nem lehet bent 2 karin egyszerre!!!!
    Amúgy meg RYO, sokat nem tudsz a te hőn szeretett leadereidről...de szerintem ahogyan látod 1. Bloodlust elég pici, mert mindenki utálja őket, 2. zmaster minden roarjában BPbe hív mindenkit - pedig szar karija van - meg ő is suta - csak mivel acclaimcoins ingyen szerzi, valamilyen hacknek köszönhetően - nekem megmutatta - amiatt sosem hal meg, és a szerver 90%a utálja őt.

z tudása: Warrior buildje tőlem van, nuker buildje ThorHeHetől van...egyedül semmit sem ér el( A pénzét onnan szerezte, hogy mindenki átbaszott és behúzta a pénzüket, persze ezeket rólam mondogatja - de senki se hisz neki... ki hinne egy hazug embernek? - egy utolsó csaló az-az ember...
  • inter15
    LoL ez a reklám mizéria mióta van ?

Egyébként az az érdekes benne hogy egyik karimnál van a másiknál nincs !
  • RYO123
    nem hoppelék...amúgy tök jó fejek veled lehet "köcsögök" voltak de velem jó fejek. Am akkor is Bannolni kéne...remélem GM ek csinálnak vmit..
  • zozoalma
    Nemtom ezen mit vagytok felháborodva, minden nagy karinak legalább 2 accountja van amit karmatradere, piacolásra vagy éppen warra vagy SvS re használ.
  • cucu00
    szerintem épp ez a rossz benne, hogy ismerőse logolt be rá. ez alapján shared account nem? ami szabályellenes
  • Fed
    látom RYO a hülye bandleaderedtől(Hoppeltől) és a hülye BMedtől(zmastertől) te is tanulsz pár baromságot.
    Acclaim Ruleok: LEHET 2 Karid, Be lehet Logolni rajtuk egy ugyan azon időben - és használni is lehet - de nem érhetsz el vele unfair advantage-ot, mivel Gforce nem 2 gépen volt, hanem 1 ismerőse logolt be rá, ezért semmi rosszat nem tett, ha az ismerőse lvlezte volna, akkor bannolnák őt.
    Tehát: Nem lehetsz bent 2 géppel - és nem lehet nem fer dolgokat elérní úgy, hogy be vagy logolva 2-vel, de itt nem Gforce van 2 géppel logolva. És nem is grindről van szó...tehát semmit sem tehetnek a GMek...(Ha az IP ugyan az lenne is, akkor se lehetne semmit sem csinálni, mert 1 hálózaton több ember is játszhat.)
  • RYO123
    BoT hyb van fent
  • cucu00
    hehe, írtam a srácnak rakjon fel bot warriort is :)
  • RYO123
    akkor bocs http://www.youtube.com/profile?user=coffevui&view=videos
    ird be ezt :)
  • cucu00
    Nem hozza be a linket, de tudom, hogy vannak videók. Csak épp a bot warrior skilleket nem mutatják. :(
    De ezt meséltem, hogy küldtem képet supporta, hogy mindketten kétszer regisztráltak. A gmnek annyit kellett volna tennie, hogy benéz svsre, hogy leellenőrizze mi van.
  • RYO123
    cucc00 Gfoce,Gforce2 egy és ugyan az mindenki tugya GM ek is
    És bann lesz belöle...

am itt meg tudod nézni a skilleket szerintem it jobban meg mutatják
    it vann nuker skill is Skillek
  • cucu00
    SPAM xD
  • cucu00
    Miért nem lehet itt szerkeszteni?
  • cucu00
    Bár egyébként szerintem tényleg hülye volt a taktika. Nem kellett volna kis bandokat csinálni. Főleg úgy, hogy Stinger az utolsó 10 percben logolt át. És nem tudott tudott threatelni.
  • cucu00
    Hopp, pont akkor írtad mikor én is. Ebből bann? Nem. Ezt mondtam, hogy a gmek szartak az egészre. Gforce és Sarah is két karakterrel volt, csináltak valamit? Semmit.
  • cucu00
    Látod Ryo, ezt megmondta UF már mikor, hogy vissza lesznek sírva war miatt, meg amiatt, hogy hogy a blackek semmit se érnek UF/Des nélkül. És már azelőtt leléptek a tagok, hogy elkezdték támadni őket. Éppen ezért volt sikerük, mert már nem volt ki visszavágjon.
  • RYO123
    Ebööl is bann lesz lehet ;D

• inter15
    Megyek Law csinalok egy karit GyogyApo vagy HolleApo lesz a neve.

Keress meg !
  • RYO123
    Hát..nekem mind1 amikor én voltam HT-s akkor kb 80%al kevesebben jöttek..meg most nem Fc Cs ek Gl,HM ek jöttek ellenük de az tény h kevesen vannak...de amikor volt UF akkor legalább nyertünk WAR-t!
    Most majd probálok lelket önteni a Black clan ba mert lol 1 szar wart nem tudunk nyerni csak ha GM uti a _Hermitet? inkáb jönne vissza az UF,Des és nyernénk War t !...
  • Lawless #7763
    Fed várj ark marad remélem nálunk ugyanis nemhiába toltuk egybe 1 évig :)
  • Lawless #7762
    hehe halod tomi gyere visza nirvanara...ott van a melo most én is újra keztem gamezni! és írj whispet
  • ToshiBá
    És most már azt is tudom, hogy miért zaklattak sokan, hogy nincs-e a Nirvánán karaterem...
  • ToshiBá
    Azt se felejtsd el, hogy sokan lemorzsolódtak most ebben a pecsvárós/hekkervagy!-os időkben! Mindenhonnan.
  • inter15
    Pedig gondolkodtam rajta hogyan lehetne jól seggberúgni Téged
  • Fed
    Csak, hogy felvilágosítsalak RYO, HT ellen sokkal több ellenfél volt az SvSek elején. Plusz, 1 FullNuker bandot el is veszítettünk, mert ők akarták az egészet maguknak. Ellenünk volt akkor BIO, JKD(Ami kb akkora volt mint most az SR), Elites,meg 1 rakás fehér/fekete liga köztük UF, DarkSoldiers akik DESTINYsek most, meg még sokan.(Kb 1,5x annyi ellenfelünk volt.) ( Annyi különbséggel, hogy kevesebb volt az Fc-CS, de a támadók mennyisége több volt mint a mostanin.) Mert most a Military base-en volt mindenki, de még régebben ugyan annyian is voltak a belső hídon.(HT amúgy 3x annyi volt mint most volt az UF.) Amúgy meg semmi taktika nem volt UF játékában...Csak hülyén be pillezték magukat és semmi taktika...és nagyon kevesen is voltak(Hála annak, hogy rengetegen kiléptek UFből amióta BPbe instant PK vár az összes UFesre.)
    És amúgy a band war DEST és a régi HT között azért alakult, mert segítettek nekünk régebben páran.(Ami ugyan úgy megtörtént most UFal.) És Védőnek sokkal egyszerűbb lenni, csak UF hülyén játszott...Semmi támadás nem volt bennük.(Nálunk Vic, én és 1-2 nuker folyton gyakta a frissen érkezőket - amitől a benti ellenfelek mennyisége lecsökkent és nem jött nekik support.)

Arkangel: Fehéroldalon van 1 szép WT band, black oldalon meg van a FeketeSolymok ami nagyon idős liga, szép emberekkel, de van pár kisebb liga is mind2 oldalon. ( Meg van az unicum(white liga) de nem látok sokat közülük.)
  • inter15
    Szia LAW !! :)

Hát nem Te :)

A munkatársam fia volt a bünös
  • Lawless #7756
    ki az FC-s karid? és ki foxtott meg mindentol?