9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek után kíváncsi vagyok hova lyukadok ki a build-emmel, mert nekem a Dex a legnagyobb értékû Attribútom (nem is véletlenül minden második/harmadik ütésem Critical), utána Str. Ess. Const. egyenlõ mértékben. A Wisdomra meg amióta felvettem a Deva-t nem is raktam. A kapásból megszerezhetõ Nuke-ot (nem jut eszembe a neve) csak pull-ra használom, mert nevetségeset sebez a Kung Fu-skilleimhez képest.
Supplementet kell venned ahhoz a buffhoz valamelyik general store-ba... Olyasmi mint beggarnak a piálás, csak shaonak más kell nevét sajna nemtom 😞
De rá van írva, h Shaolin Supplement vagy ilyesmi Calmness-t csinál, ha benézel general storeba (hefei-ben bizta van, meg jinan faluiban is)
asd
Deva Monk vagyok, kaptam 1 új skillt, amit nem tudok húzni sem sp, se party módban. A neve Purity art of deva king. Valaki segítsen pls, hogy tudnám elkasztolni...(kire-mire lehet?)
Másik kérdés, nuke-ra mennyire érdemes rágyúrni deva val?
--TamaS-- azt írta neki van a egerõsebb nuke-ja(deva nak), de kihasználja e ezt , vagy csak 1 kezdõ lövést nyom el harc elején?
elõre is thx
(buffokkal +6 to all)
str ~ 150 (Ezt még növelem)
dex ~ 74 (ez túl sok, majd kicsit leszedek belõle)
con ~ 32 (ez csökkeni fog)
ess ~ 21
wis ~ 14
Most kb HP-m 1900, VE-m 730 és 1020 Def (ebben benne van 300 HP ruha formában.)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Keresek némi tapasztalat szerzésre hybrid karival rendelkezõ gémert.
Azt olvasom, hogy a hybrid elsõsorban az str-re és a dex-re gyúrjon.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez így megállja -e a helyét és hogy kb. miylen arányban.Meg, hogy con-ra és ess-re esetleg mennyit kell pakolni.
Taishan Bandit karim van bár ez asszem töknyóc.
dankesÜn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De ezt az IP címet kipróbálom (bár nagy cselesen csak azt nem írt le Tamás, hogy a "hosts" fájlt kell babrálni 😊
Szerintem nincs olyan hogy rosz aktiv skill. lvl10-en az eltérések ilyen 50-100 ami azért nem sok fõleg ha egyik gyorsabb és több ütést csinál mint a másik.
Abszint se tudja visszakapni.
asd
ui: A fatörzs még megvan ? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Fura az volt, h nem is lehetett látni az õrt csak azután jelent meg mikor már ütöttem :S
asd
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
2. Open the file in Notepad.
3. Delete any lines which has Acclaim on it,
4. Add the line below to the file
64.93.77.158 9dragons.acclaimdownloads.com/9dragons
5. Save the file and restart the computer.
If you still get the issue please contact your ISP to unblock port 1100-1200, 5000, 48300, 8220 and 8221.
Crusnik azaz Mugiwara én tõled szeretném azt megkérdezni, hogy a luahon monkoddal te melyik active támadást használod? Mert köztudott, hogy nem mindíg az utolsó a legjobb. Csak mert kezdtem egy shao-t, hogy együtt vihesse Pacesz healerével, és kíváncsi lennék, melyiket használjam, mert a Thief Warrior banditnál is ez a nagy dilemma. És mivel te GB vagy remélem meg tudod nekem mondani melyiket lenne érdemes végleg. De ha más is tudja, az is tökéletes! Köszike! ^^
asd
Nekem fent van a gépemen a FlyFF majd felraktam a 9Dragons-t és mind a kettõnél valamiféle hibát észlel amit nem tudok miért lehet. Kértem segitséget másoktól is, de nem igazán tudtak segiteni (még velük nem volt ilyesmi<#confused>#confused>)
Az lenne a problémám a FlyFF el h mikor elinditanám és tölti azt a rengeteg patch et neekm csak 1/1 est hoz fel és a 2.nál rögtön kiír valamit amit ugyebár nem tudok leforditani mert nem tudok angolul...
"Execute the patch client again If you press Confirmation Button, it will run automatically "ezt irja...<#confused>#confused>
A FlyFF már egyszer volt a gépemen hiba nélkül futott de most mióta ujra raktam az xp t nem megy<#confused>#confused>
Nahát a másik játék a 9Dragons, amivel még nem játszottam, de nagyon érdekelne meg szeretném is megismerni... De ezzel meg az a probléma, hogy amint elinditom a játékot szépen lassan beistölti a patch eket meg a játék ablakánális betült különbözõ modeleekt (karakter) de utánna ahogy behozzná a szervereket, (vagy nem tudom miket) ott semmit se ir ki
csak valami hibát. Leirom ide:
"Cannot reoeiwe the server list.Please refer to the notice on our Website."
Akiktõl kértem segitséget azt mondták h a fórumra kéne irni az angol nyelvüre <#confused>#confused> De csak ismételni tudom magam nem tudok angolul igy hogy?<#confused>#confused>
Elõre is köszönöm a segitségeteketJah és ha igy nem tudnád elmagyarázni van msn em és ott is megtudjuk beszélni .
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
SM4 party questre majd kíváncsi leszek...
RC-s az valami elég durva hp-s gyûrût ad, vagyis azt mondják 😊
asd
An Old Scholar's Woe
Help an old scholar who lost a valuable book from the Tang Dynasty.
Anyone who wishes to execute this mission needs to read these conditions first.
I. Three or more Party members required.
II. All Party members must be from Black Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 2 of Revolving Chakra.
IV. All Party member should have an Old Pouch.
V. Party Leader should have this tag.
Someone who meets all of these conditions needs to go to an old scholar Duan Songnian in Shi Zhang. But if you accept his request, you cannot discontinue the mission.
A Courtesan's Spite
The story of a Courtesan who holds a grudge against The Clan of Golden Coins
These conditions are required to execute this mission.
I. Four or more Party members required.
II. All Party members must be from Black Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 4 of Sun and Moon.
IV. All Party member must have Dan Diyu¡¯s letter of recommendation.
Party which meets all of these conditions should go to Liu Yuxiao, a courtesan who resides is in Hangzhou. But if you accept her request, you cannot discontinue the mission.
Help an old scholar who lost a valuable book from the Tang Dynasty.
Anyone who wishes to execute this mission needs to read these conditions first.
I. Three or more Party members required.
II. All Party members must be from White Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 2 of Revolving Chakra.
IV. All Party member should have an Old Pouch.
Someone who meets all of these conditions needs to go to an old scholar Lou Daiyan in Zhengzhou. But if you accept his request, you cannot discontinue the mission.
A Courtesan's Spite
The story of a Courtesan who holds a grudge against The Beast Clan
These conditions are required to execute this mission.
I. Four or more Party members required.
II. All Party members must be from White Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 4 of Sun and Moon.
IV. All Party member must have Wang Rong¡¯s letter of recommendation.
Party which meets all of these conditions should go to Qu Yixiang, a courtesan who resides is in Nanchang. But if you accept her request, you cannot discontinue the mission.
asd
Ha kicsit elkalandozol a 9dragons könyvtárban találsz egy olyat hogy books !
Itt le van írva (igaz néha számomra ismeretlen nyelven) néhány party quest. Azok az item -ek oda kellenek.
pl.
Csinálj egy party-t, ahol minden játékos rl4 vagy magasabb , mindegyiknek megvan az a bizonyos cucc a hátizsákjában ekkor megjelenik 1 quest amit megcsinálhatsz.
Röviden ennyi 😊)))))
Nála lehet.
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Közben körülnéztem a hivatalos oldalon, és ilyeneket láttam, hogy a 12., 13. patch májusban jelent meg. Nekem is a 18. van fenn, csak azt nem értettem, hogy a launcher (nem IE alól nyomom) jobb alsó sarkában a "patch date" -nál a 2006 Decemberi dátum van. Meg a bugok miatt azt hittem, hogy nem nagyon foglalkozik az Acclaim ezzel a játékkal és tényleg akkori az utolsó patch-cselés 😊
p.s.: Bardo-n vagyok Marcona néven.