21072
  • DSUN
    Szerintem egy játékban HAVERRAL ne oszd meg az accot..
    Majd akkor amikor már úgy érzed, hogy BARÁT....
  • inter15
    Már a haverokban sem bízhat az ember.Tegnap felnézem a Nirvana (idén még nem voltam fennt)-ra , és az FC-s karim ott van meztelen Zs nélkül

A Bardon van valami épkézláb magyar guild ahova be is lehet kerülni ? Csinálnék egy nuker karit.
  • cucu00
    UFel volt a Yakuza és a MrocznaHusaria, nem tudom hány taggal. Destinyből csatlakozzott 3-4 ember.
    UF ellen volt 16 band/liga, plusz még egyéb bandek és emberek, akik csatlakoztak a ligákhoz az svsre.
  • RYO123
    Én is ezt mondtam...
    LoL én is ot voltam és az egész Server volt ott(Bardo)
    Anno ti is elveszítettétek volna a Forest ha enyien jönnek sztem..
  • cucu00
    Elites egyedül soha az életbe nem szerezte volna meg
  • cucu00
    Elitesnek? Talán Bardonak.
  • Fed
    UF ELVESZÍTETTE A FORTRESST! BIG GRATZ ELITESNEK!
  • cucu00
    És ha jön a def ruha is? Alsó+felső=600def :(
  • DSUN
    Ez mind szép és jó:)
    De ha már új skillekről van szó akkor nem árt belekalkulálni a nukerek új skilljeit is..És mivel nem tudjuk pontosan h melyik kaszt milyen új skilleket kap addig erős kijelenteni, hogy " ezek a shieldek 2 smashből szét törnek"
    Ezzel azt akarom mondani, hogy nem tudhtaod NUKEREK milyen új skilleket kapnak...
  • Fed
    Ne legyetek hülyék:P,
    A nukerek azért olyan zsírok mert a shieldjeik kibírják a dmgt. a GB7 és az OC1es, de ha kapnuk új skilleket, és erősebb fegyvereket, ezek a shieldek 2 smashből szét törnek, utána bb nuker(kivéve ha HP/Cons buildes, de akkor azt meg szétkapja az ess nuker.)
  • ZzoleE
    GZ :DDD
  • DSUN
    LOOOOOOL
    Mint ahogy FS-ben sokan tudják elég nagy makker vagyok hefeiben(sokszor botlok olyan standbe ahol 1-1 nullával kevesebbet írt ki az ember mint amennyit akart:D:D)
    Mai napon eddigi legnagyobb nyereségem történt:

Igaz nem Acclaimnál volt, de ez sem rossz:D:D
    Aki nem érti a kép lényegét annak elmagyarázom:
    Vietre megérkeztek a lvl7 elixek, annyit érdemes róluk tudni hogy:
    lvl7str-200+kk,lvl7dex-150+kk,lvl7wis-150kk+,lvl7cons-125kk+,lvl7ess-100kk+)Azért tudtam csak ennyire behatárolni az árakat mivel Viet az a szerver, ahol nagyon nagyok az árkülömbségek(vhol egy gb wd+8/9 100kk, vhol meg mondjuk 250kk)
    És ugye azt gondolom lehet azért látni hogy a táskámban egy lvl7 ess lifeg, amit kb fél órája vettem meg 10kk-ért(van 1 olyan érzésem h lehagyott 1 nullát )
  • ZzoleE
    nagyon jó, semmi nem fog változni :(
  • cucu00
    Fasza
    Nukerek továbbra is szétrúgják mindenki seggét
  • skrimer
    1-3! sosem felejtem el:) amugy van hogy 4x is van ,bár nemtudom ,hogy ez baron is íigy van-e.további szép napot:)))
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 14 Nov 2008 21:22

The stat system that the Korean and other versions currently use will not be implemented in our version. The Korean version experienced a huge backlash from the community, and we decided that it would be best not to start altering stats that some of you have been playing with for 2 years.

Ennyit a statváltozásokról...
  • RYO123
    Akkor Dec.1 én kijönnek az uj skill ek stb?
  • Lawless #7738
    már el is felejtettem hánytol van Nirvanan 2xp? 1-3 or 2-4? :) persze korán reggel amikor még Bardo alukáll :D !
  • sherlock1
    gamestaros Gyu?
  • Nova910
    Ja, utóirat: Gyu-nak meg üzenem, hogy ha már volt olyan kedves, és megpattant ő is, akkor adja vissza a flower band master jogát Manócskának. Elvégre ő alapította, és ő adta át a jogot Gyu-nak.
  • Nova910
    Nem is mondtam egy szóval sem, hogy haragszok rád, vagy razira, csupán annyit, h Imi könnyen pattog, meg könnyen nyomkodja a leave gombot, ha már mkit áthívott magához. Szerintem ez egy szar húzás volt tőle. Lenullázott minket, csak hogy neki jó legyen. Innentől nem érdekel a téma. Nem akarom a feszültséget kelteni. Max feloszlatom a ligát, meg törlöm magam a game-ből. Elment tőle a kedvem. Köszi.
  • skrimer
    mint írja a jani is,vissza visszajárok mostanában.bár nem olyan mint régen.
    Fogynak az emberek:((
    Nem tudom mért,de ahogy közeledik a karácsony egyre több kedvet érzek a 9d iránt.Őrülök ,hogy írtál law:)
    na csáó
  • Lawless #7733
    Jani ResPect :)!jol bírod én már kb úgy 1éve végkép nemjátszok csak a régi haverokhoz lesek fel 1-2 szóra! már nem olyan a hangulat mint régen,régebb mindenki azért játszott mert buli volt most már csak a háborúskodás maradt és a régi haverok akikkel grindeltem már hm-ek, és átmentek más klánokba! nehéz visszaszoknom h játszak! most cs-ezek ha van idom vagy c&c!
  • Jani79
    Law hármunk közül én játszok folyamatosan bár Yunk mostanában feljön néha a nirvanára. Veled mi van,mikor látlak már?
  • Lawless #7731
    azta kuvva szeva Yunk te meg élx? 1000éve nemláttalak Janival egyutt! jelentkezzetek ! és még -ReTrO- jelentkezését várom aki tud rola valamit írjon pls
  • skrimer
    meddig van még a ghost-os event?
  • RYO123
    Én Alapíto tag voltam [Ki]Nyirlak-al :D de töröltem azt a karit
    (lehetne vmi kevésbé feszültég mentes téma is )
  • Xiao
    Nah, én nem akarok feszültséget kelteni, de hozzászólnék...
    1 - ami velünk történt, nem hiszem hogy bárki másra tartozna
    2 - mindennek meg volt a maga oka(szerintem te is sejted)
    3 - az összes aktív játékos eljött velünk együtt ami szintén nem véletlen
    4 - én nem voltam alapító tag...

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok; lehet, hogy másképp is meg lehetett volna oldani de mostmár ez van.
    Én nem akartam haraggal elválni, uh. természetesen ha tudok segíteni bármiben...bár ez már lehet nem számít...
  • Jacky
    Ez tisztára olyan mint a csajoknál, mikor padlót fog az ember és utána feláll megint.
  • Nova910
    Igazság szerint nem nagyon izgat, hogy kilépett, engem csak az húzott fel, hogy Raziel-t, meg Xiao-t is átcsábította magához, akik ráadásul alapítók voltak. Na mind1. Ennyit róluk. Annyiszor talpra álltam már, most is menni fog.
  • ToshiBá
    Akkor most már pont a lényeget nem lehet ütni...
    És gondolom most már érzed azt amit én már 2x éreztem miattatok (vagy legalábbis néhány ember miatt közületek..)
  • Nova910
    Lol. Jól megszedted magad Tusy. Grat. Dózer, ha még mindig annyira utálsz minket, most bosszút állhatsz. Tekintve, hogy Imi barátunk volt olyan kedves, és átcsábította magához a nagyobb karikat a ligából, majd megpattant a band-jével tőlünk. Szép húzás, mit ne mondjak, csak enyhén szólva gerinctelen.
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 12 Nov 2008 08:38

Ok guys..

If the patch is not out before Dec. 1st... I'll launch a 4x exp. event.

Na most akkor vagy kijön Dec. 1.-e előtt, vagy 4x lesz... mondjuk a 4x időtertamát nem írja...)
  • ZzoleE
    grat :P
  • Dialosa
    grat Tusy
  • LordTusy
    Frankó ez az event,nem unatkoztam
    Itt az eredmény
  • LordTusy
    ehh Fed téged anno nem ks-eltek HM-ek...
    kössz az infót Dóz,19-e az még oké
  • Fed
    milyen HM? GL? haha nekem CS2őn meglett XD
  • ZzoleE
    Tusy,szerintem be kell jelentkezned a 9d honlapra, és akkor jó lesz :)
    amúgy Kamcsika intézte a reget :D
  • ToshiBá
    Nem tudom ki intézte de Nov. 19.-e FS napja... Csak hogy tudjátok.