21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
DSUN #7755 Szerintem egy játékban HAVERRAL ne oszd meg az accot..
Majd akkor amikor már úgy érzed, hogy BARÁT.... -
#7754 Már a haverokban sem bízhat az ember.Tegnap felnézem a Nirvana (idén még nem voltam fennt)-ra , és az FC-s karim ott van meztelen Zs nélkül
A Bardon van valami épkézláb magyar guild ahova be is lehet kerülni ? Csinálnék egy nuker karit. -
cucu00 #7753 UFel volt a Yakuza és a MrocznaHusaria, nem tudom hány taggal. Destinyből csatlakozzott 3-4 ember.
UF ellen volt 16 band/liga, plusz még egyéb bandek és emberek, akik csatlakoztak a ligákhoz az svsre. -
RYO123 #7752 Én is ezt mondtam...
LoL én is ot voltam és az egész Server volt ott(Bardo)
Anno ti is elveszítettétek volna a Forest ha enyien jönnek sztem.. -
cucu00 #7751 Elites egyedül soha az életbe nem szerezte volna meg -
cucu00 #7750 Elitesnek? Talán Bardonak. -
Fed #7749 UF ELVESZÍTETTE A FORTRESST! BIG GRATZ ELITESNEK! -
cucu00 #7748 És ha jön a def ruha is? Alsó+felső=600def :( -
DSUN #7747 Ez mind szép és jó:)
De ha már új skillekről van szó akkor nem árt belekalkulálni a nukerek új skilljeit is..És mivel nem tudjuk pontosan h melyik kaszt milyen új skilleket kap addig erős kijelenteni, hogy " ezek a shieldek 2 smashből szét törnek"
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem tudhtaod NUKEREK milyen új skilleket kapnak... -
Fed #7746 Ne legyetek hülyék:P,
A nukerek azért olyan zsírok mert a shieldjeik kibírják a dmgt. a GB7 és az OC1es, de ha kapnuk új skilleket, és erősebb fegyvereket, ezek a shieldek 2 smashből szét törnek, utána bb nuker(kivéve ha HP/Cons buildes, de akkor azt meg szétkapja az ess nuker.) -
#7745 GZ :DDD -
DSUN #7744 LOOOOOOL
Mint ahogy FS-ben sokan tudják elég nagy makker vagyok hefeiben(sokszor botlok olyan standbe ahol 1-1 nullával kevesebbet írt ki az ember mint amennyit akart:D:D)
Mai napon eddigi legnagyobb nyereségem történt:
Igaz nem Acclaimnál volt, de ez sem rossz:D:D
Aki nem érti a kép lényegét annak elmagyarázom:
Vietre megérkeztek a lvl7 elixek, annyit érdemes róluk tudni hogy:
lvl7str-200+kk,lvl7dex-150+kk,lvl7wis-150kk+,lvl7cons-125kk+,lvl7ess-100kk+)Azért tudtam csak ennyire behatárolni az árakat mivel Viet az a szerver, ahol nagyon nagyok az árkülömbségek(vhol egy gb wd+8/9 100kk, vhol meg mondjuk 250kk)
És ugye azt gondolom lehet azért látni hogy a táskámban egy lvl7 ess lifeg, amit kb fél órája vettem meg 10kk-ért(van 1 olyan érzésem h lehagyott 1 nullát ) -
#7743 nagyon jó, semmi nem fog változni :( -
cucu00 #7742 Fasza
Nukerek továbbra is szétrúgják mindenki seggét -
#7741 1-3! sosem felejtem el:) amugy van hogy 4x is van ,bár nemtudom ,hogy ez baron is íigy van-e.további szép napot:))) -
#7740 BluFlash
Site Admin
Posted: 14 Nov 2008 21:22
The stat system that the Korean and other versions currently use will not be implemented in our version. The Korean version experienced a huge backlash from the community, and we decided that it would be best not to start altering stats that some of you have been playing with for 2 years.
RYO123 #7739 Akkor Dec.1 én kijönnek az uj skill ek stb? -
Lawless #7738 már el is felejtettem hánytol van Nirvanan 2xp? 1-3 or 2-4? :) persze korán reggel amikor még Bardo alukáll :D ! -
#7737 gamestaros Gyu? -
#7736 Ja, utóirat: Gyu-nak meg üzenem, hogy ha már volt olyan kedves, és megpattant ő is, akkor adja vissza a flower band master jogát Manócskának. Elvégre ő alapította, és ő adta át a jogot Gyu-nak. -
#7735 Nem is mondtam egy szóval sem, hogy haragszok rád, vagy razira, csupán annyit, h Imi könnyen pattog, meg könnyen nyomkodja a leave gombot, ha már mkit áthívott magához. Szerintem ez egy szar húzás volt tőle. Lenullázott minket, csak hogy neki jó legyen. Innentől nem érdekel a téma. Nem akarom a feszültséget kelteni. Max feloszlatom a ligát, meg törlöm magam a game-ből. Elment tőle a kedvem. Köszi. -
#7734 mint írja a jani is,vissza visszajárok mostanában.bár nem olyan mint régen.
Fogynak az emberek:((
Nem tudom mért,de ahogy közeledik a karácsony egyre több kedvet érzek a 9d iránt.Őrülök ,hogy írtál law:)
na csáó
-
Lawless #7733 Jani ResPect :)!jol bírod én már kb úgy 1éve végkép nemjátszok csak a régi haverokhoz lesek fel 1-2 szóra! már nem olyan a hangulat mint régen,régebb mindenki azért játszott mert buli volt most már csak a háborúskodás maradt és a régi haverok akikkel grindeltem már hm-ek, és átmentek más klánokba! nehéz visszaszoknom h játszak! most cs-ezek ha van idom vagy c&c! -
Jani79 #7732 Law hármunk közül én játszok folyamatosan bár Yunk mostanában feljön néha a nirvanára. Veled mi van,mikor látlak már?
-
Lawless #7731 azta kuvva szeva Yunk te meg élx? 1000éve nemláttalak Janival egyutt! jelentkezzetek ! és még -ReTrO- jelentkezését várom aki tud rola valamit írjon pls -
#7730 meddig van még a ghost-os event? -
RYO123 #7729 Én Alapíto tag voltam [Ki]Nyirlak-al :D de töröltem azt a karit
(lehetne vmi kevésbé feszültég mentes téma is ) -
Xiao #7728 Nah, én nem akarok feszültséget kelteni, de hozzászólnék...
1 - ami velünk történt, nem hiszem hogy bárki másra tartozna
2 - mindennek meg volt a maga oka(szerintem te is sejted)
3 - az összes aktív játékos eljött velünk együtt ami szintén nem véletlen
4 - én nem voltam alapító tag...
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok; lehet, hogy másképp is meg lehetett volna oldani de mostmár ez van.
Én nem akartam haraggal elválni, uh. természetesen ha tudok segíteni bármiben...bár ez már lehet nem számít... -
Jacky #7727 Ez tisztára olyan mint a csajoknál, mikor padlót fog az ember és utána feláll megint. -
#7726 Igazság szerint nem nagyon izgat, hogy kilépett, engem csak az húzott fel, hogy Raziel-t, meg Xiao-t is átcsábította magához, akik ráadásul alapítók voltak. Na mind1. Ennyit róluk. Annyiszor talpra álltam már, most is menni fog. -
#7725 Akkor most már pont a lényeget nem lehet ütni...
És gondolom most már érzed azt amit én már 2x éreztem miattatok (vagy legalábbis néhány ember miatt közületek..) -
#7724 Lol. Jól megszedted magad Tusy. Grat. Dózer, ha még mindig annyira utálsz minket, most bosszút állhatsz. Tekintve, hogy Imi barátunk volt olyan kedves, és átcsábította magához a nagyobb karikat a ligából, majd megpattant a band-jével tőlünk. Szép húzás, mit ne mondjak, csak enyhén szólva gerinctelen. -
#7723 BluFlash
Site Admin
Posted: 12 Nov 2008 08:38
Ok guys..
If the patch is not out before Dec. 1st... I'll launch a 4x exp. event.
#7722 grat :P -
Dialosa #7721 grat Tusy -
#7720 Frankó ez az event,nem unatkoztam
Itt az eredmény -
#7719 ehh Fed téged anno nem ks-eltek HM-ek...
kössz az infót Dóz,19-e az még oké -
Fed #7718 milyen HM? GL? haha nekem CS2őn meglett XD -
#7717 Tusy,szerintem be kell jelentkezned a 9d honlapra, és akkor jó lesz :)
amúgy Kamcsika intézte a reget :D -
#7716 Nem tudom ki intézte de Nov. 19.-e FS napja... Csak hogy tudjátok.