21072
  • ToshiBá
    Nem is baj ha fizetős lesz... Sok gyerek távolmarad majd tőle. Meg a sok RománLengyelbarom...
  • black87
    TCoS is not a Free2Play Game!
    MONDAY, 29TH OF SEPTEMBER 2008 :: POSTED BY *MIRAGE* :: 67 COMMENTS

Hi Spellborn Community,

Today, I'd like to address concerns you guys voiced after the press release from Acclaim.

So first, TCoS is NOT a Free2Play game.

There is indeed a Free2Play ZONE, ie the starting area. We, Devs, are still looking into the extent of said area. That means, that you, players, can test the game for free, and then have to go for a regular subscription to continue playing the game and level up your character. No subscription equals to being stuck in free2play zone.

Second, there are NO item malls, there is NO item selling.

To sum up:

You can play the beginning of the game for free. This allows you to see whether you like Spellborn or not. If you do like it (we hope so :)), then you go for a subscription and that's it! Nothing more, nothing less, just go ahead and continue playing.

Rather than offering the usual "14 days trial" or similar, we decided to go for this free2play starting zone. This will allow you more time to get a good feel on the combat system and on the questing, and in general to give a good impression on what Spellborn is all about.

At the end of the day, if you want to have a character and level it, access all the gameplay and zones of the game, you go for the regular subscription.

I repeat, TCoS is NOT FREE2PLAY. There is ONLY a ZONE with Free access. Of course, there will be limitations as in it is not possible to travel and explore ALL the zones of Spellborn with this free account. To explore, level up and continue beyond the starting area, a subscription is needed.

The Free2Play zone is nothing more than a trial period, which you already know from many other MMOs out there. We simply assume that Spellborn would gain more attention by offering such model, in comparison to the 14 days trial, and would give you more time to become familiar with the combat system and gameplay, without the concern of loosing days of play because of RL events/work/etc, preventing you from playing. I think it's even more fair for you guys.

Same system will apply to European version, but we'll come back to you with all details on that later.

Hope this alleviates all your concerns.
  • black87
    sajnálatos módon 2 hete meghalt az alaplapom és csak most pénteken kaptam vissza gépet. most rakok fel 9D-t, nem haladtam semmit.

és úgy látom egy 4x-ről is lemaradtam :C
  • RYO123
    ma hány X lesz vki tudja ?
  • RYO123
    De Jó volt ma a 4x csináltam 130%-ot
  • kalidor
    Hát igen...Ez elvárható volt. :)

Hello Players,

We are facing an issue with the Login Server. This is being worked on, and will be fixed as soon as possible. Will be holding an Experience event to compensate for the time. The timings for the event will be updated later.

The 2x exp event on Saturday (Oct 11) will be a 4x exp event. This will be conducted at the normal Event time itself.

Thanks,
    Acid

EDIT: Compensatory Event Time Update
  • ToshiBá
    mellesleg lesz kompenzáció... merugye login szervernek most kell elszállnia... amúgy már van jobb mint errorcode... még bosszantóbb XD
    végigmegy idő login szervernél és utána pirossal szöveg. XDXD
  • ToshiBá
    hehe
    akkor az én CS3-al meg se szólalok... wooooooooootttttXD
  • RYO123
    WooTT Ec 1 !!
  • szabi34
    nah jólvan ennyit erről a szarról, mai duplán sem tudok lenni mennyen a p*csába az acclaim!
  • szabi34
    Már 20 perce próbálkozok és nem enged be ez a Szar:S
  • RYO123
    Am DSUN igen FD n is meg lehetett ölni de akkor még Bug os volt az is..De MOST EZ A ***** BUG....
  • RYO123
    De KURVA JÓ EZ A BUG!!NEM ENGED BE....
  • Jacky
    Kezd behalni a 9d. Nincs semmi tartalom magas szinten ebben a játékban. Quest alig. Insta, dungeon vagy akárminek nevezzük, nagyon kevés.
    Ergo szépen lassan abbahagyják a nagyok.
  • ToshiBá
    További szép álmokat az új peccsről mindenkinek... Csak idióta off sale van megint. Bár 9d homepage nem elérhető.........
  • ToshiBá
    Na akkor röhögjünk egy kicsit (angol nyelvtudás előnyben)!
    Én majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, mert ez egy igazi idióta! De igaza van!

TIME TO MAKE FUN OF THE CLOTHES!!!

Shaolin- Requirements: Need to be colorblind to use this set
    Effects: The combination of their bald heads reflecting the sun and the super dupper bright colors will blind opponents

Heavenly Demon- Requirements: You still live in the 70s
    Effects: All females will be freaked out by your outdated speech and dance moves1

Wu Tang- Requirements: Accept that your hats still make you look stupid
    Effects: People will laugh to death when they see the hat, but after a while this effect will wear off a bit

Sacred Flower- Requirements: The courage to leave the house using this set
    Effects: Girl Powwa increased by 80% due to pink clothes. Males are distracted when fighting you

League of Beggars- Requirements: Steal your grandmas clothes
    Effects: People who hit you will probably get mugged (I mean, who hits someones grandmother?!)

Brotherhood of Thieves- Requirements: Kill a bear, but get a gaming license first
    Effects: Everyone will like it....I mean, its a bear suit! Bears will be attracted to you

• ReszegKoldus
    Kevesebbért is bannoltak már innen embert csak hogy tudd
  • Dialosa
    Ehhh, nézzetek be L2 fórumba, utána vizsgáljuk meg újra mi a gond ezzel a hírdetéssel!!!!
    Ezért max ingame nyomorék acclaim bannolhatja, ha bizonyítást nyer, hogy pénzért eladta, de erre véleményem szerint nagyon kicsi az esély! (mármint, hogy kiderül)
    Sun, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz- tudod!
  • Jacky
    Gondolom itt az "üzleti célú hirdetést" értette mint kizáró okot a fórumból. De azért nem eszik olyan forrón a kását.
  • RYO123
    hát majd te mondod meg neki h ithet bucsut a 9D SG forumnak ?? lol attol még irhat nem ? nics meg szabva h ki irhat vagy nem
  • RYO123
    hát én is egyet értek DSUN al meg Jacky vel és téll nem ke legyböl le üvölteni a fejét 1x ki irta töbször nem..de én nem adik ki zsét game re csak ijen 500 ft-ot maximum abbol is roart vettem enyi nekem elég Gabor-nak sincs premuim a és már HM sokkal gyorsab mint bármeik premuimos magyar..
  • ReszegKoldus
    Persze, hogy azt csinál vele amit akar, csak nem mindegy, hogy hol.
    Viszont így legalább egyszerre inthet búcsút az SG-nek a 9D-nek, mindenki jól jár.
  • Jacky
    Szerintem is azt csinál vele amit akar. Legfeljebb nem veszik meg. De azért próbálkozhat.
    Ráunni bármikor ráunhat az ember egy játékra, teljesen függetlenül attól, hogy mikor vette a prémiumot. Vagy talál egy jobb játékot.
  • Dialosa
    Szerintem szíve joga mit csinál az acc jával!
  • zozoalma
    Hogy ráunsz ? Akkor közlöm hogy teljes premiummal hagtam abba a 9D-t 3-4 Hónappal ezelött , azóta is mások használják a kari minden elönyét hátrányát
    Még ha odaadnád és nem eladnád aztmondom jó , mert ki tudja lehet egyszer majd szeretnél újra játszani
  • kalidor
    "Okoskodni lehet addig amíg nem veled történik"

Tehát már megint törtél...
  • DSUN
    Szerinted amikor megvettem akkor tudtam hogy majd ráunok az egészre és hiába lesz?..Okoskodni lehet addig amíg nem veled történik..Tisztában vagyok azzal h ez nem 1 piac, többször nem is írom ki..Most az 1szer írtam ha esetleg valakit érdekel...nem kell leugatni, nem 73.-ik alkalommal írtam.Mindenkinek meglehet a saját véleménye de, őszintén nem nagyon érdekel ki mit gondol, akit nem érdekel az mennyen tovább mintha nem is lenne ott az a komment, akit érdekel az meg PM. Ennyi
    Megköszöném ha megkímélnétek az ilyen 'építő jellegű' hozzászólásoktól
  • zozoalma
    Probálkozz az E-bay el , ez nem a piac !!!
    Minek vettél premiumot ha nem használod ki ?
    Csak gratulálni tudok
  • DSUN
    Sziasztok!
    Abbahagyom a játékot, és szeretném eladni az accountomat[(ec1 bot hybrid,sm4 HD warrior)3 hónapos premium december 3.-ikai lejárattal,1.6k coinal]Magyar forintért!Ha érdekel a dolog, és több információ kell akkor írj 1 PM-et ITT!! köszi
    Jó játékot mindenkinek!
  • kalidor
    Sziasztok!
    Érdemes megnézni az új klánruhákat, egész jók lettek, bár szokás szerint hd-nak lesz a legjobb véleményem szerint. :)

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=83985
  • ZzoleE
    majd a patch után fog működni ;)
  • ToshiBá
    és mégsm mükszik... lol
  • ToshiBá
    Character select option now works ,

So you can change characters without logging out of the game.

Na végre... Már idegesítő volt néha nem?
  • Dialosa
    Ha jól emlékszem SM1 vagy 2 voltam amikor egyedül vertem le lila körben a boss-t és 1 healer töltött! A többiek meg nézték, mert akkor még az SM is nagy szó volt!
    Wild Towert el sem merem mesélni hogyan csináltuk, mert szerintem sokan el sem hinnék, de majd a többiek elmesélik!
  • RYO123
    amugy valaki tudja mikor jöhet az uj pech néhányan azt mondták h ebbe a hónapban ...
  • DSUN
    Simán:)
    Amikor én még anno Sunnal fd voltam, Fed pedig SM2-3-4, nem emlékszem pontosan akkor 3-4en csináltuk...(Fed volt a legnagyobb)Tehát a többi is max sm1-2 volt..
    3 SM eleji ember simán megcsinállja ha az egyikük healer..
  • RYO123
    hát megnézem h csinálod meg a CoF ot FD s emberekel meg 1-2 SM el
    mind1 sok sikert
  • Dialosa
    Jó FD party is elég, mondjuk FD vége emberekkel, csak legyen jó healer, meg buff azt mehet! Feltéve ha CoF ról beszélünk!!!!
    SM en elég 2-3 ember!
  • RYO123
    Hát ha a Szerencsét egy GB ++ os emberen érted akkor kel hozzá igen
  • Csani22
    Jól van köszi. Szóval akkor kell hozzá szerencse is