9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeforce
Na jól van! Összejött egy szép szövetség a Fekete Sólymok és a Hungarian-Dragons között! Így kell ezt! Sötét oldal magyarjai egyesüljetek 😛 További bandok jelentkezését várjuk!
Üdv!

inter15
Explorer-el bemegy

más se tud bejelentkezni a fõoldalon? Be akarok nézni a fórumra ,de már két napja amikor kijelentkeztem hogy újra belépjek, nem jelentkezik be. Beírok mindent majd enter/kattintás és egy olyan 5 seces töltés után nem történik semmi =/

inter15
Azt blood counter -nek hívják. Minden 60 pont után kapsz egy good karma -t, és minden 999 után egy blood essence -t.

quad
rendben , mindjart megyek fel , meg 1 kerdes mi ez a counter a jobbalso sarokban mit szamol a piros jel alatt?

inter15
Egy kis tanács lag ellen. A 9dragons könyvtár alatt levõ adcache könyvtár tartalmát minden inditás elõtt célszerû kitörölni.

ha beggar vagy beléphetsz a bandbe, majd üzenj nekem vagy Szeszmesternek, és ha zz nem lagolja szét a gépemet >_< akkor felveszlek bandbe

inter15
Unatkoztam a melóhelyen 😊))

Atti12
jó a logód 😊

inter15
Shao Beggar Thief FOREVA!!!! 😊

Még szép ! <#vigyor><#vigyor>

quad
ah ertem inkabb hagytam a picsaba csinaltam beggart 😄

HD-nak és WT-nek ezt tûrnie kell mert annyira soka választják mert pk olyan "cool-ak" XD hogy még ígyis kétszer annyian vanank mint a többi klánban >_>

Shao Beggar Thief FOREVA!!!! 😊

quad
fasza tehat fejlodjek meg egy csomot mire klantag tudok lenni , nagyszeru jo ballance ;P

Atti12
sztem OC1 környékén álj neki

Hagyd a sunyiba egyenlõre... Fejlõdni kell még. Én OC 8-as szinten mentem vissza és 2 perc alatt meglett az 5 szarv. Akkor már kékek voltak a redbull-ok.

quad
lol sracok ezt a bloodhorned chimera-s questet hogy a pekf*szaba tudtatok megcsinalni? 😊

inter15
Éppen unatkozom <#vigyor>

Kép

quad
csaztok eu serveren vagyok ha van guild vagy ilyesmi aki keres membert pm Quad_HUN thx thx 😊

juhúúú nemsokár új képek vagy na jolvan most!
http://www.kepfeltolto.hu/?img=1t95
Na sajnálatos modon valami kis gubanc van a feltoltéssel valami hibát irkáll. megporbállom késobb...csá

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

na csákány emberek!!! aki úgy dont hogy a Nirvánán fogja nyomni az dont legjobban...ugyins ott találkozhat velunk sorolom az embereimet: --TamaS--,-ReTrO-,Crackie,Senesi_san és jómagam Lawless! aki tobbet akar tudni pm-ezzen meg! az én fonokom FC1 és vagyunk páran EC meg GB-sek! szoval kozepes szint 😊 ! az elobbi felsorolt nevek igen nagy tagok vigyázni veluk! 😊

akosBK
amúgy tulajdonságok: DC7(=19 level) a felsõ naon drága volt 😄 most mondjuk clawokra koldulok

akosBK
Az én Shaolin monkom

szvsz zsír a fekete szettben

zsakosfrodo2
Ok még gondolkodom. 😄

Az EnLighTenD nemzetközi,de ha akarsz és minimum RL vagy akkor jöhetsz.

Kry: majd beszélj velem hogy mikor vagy fent, valamikor hétvégén ha nem baj, és akkor felveszünk.

zsakosfrodo2
A ti bandotok ugye EnLighT TenD band? Mert ha igen, és felvesztek, akkor szivesen belépnék hozzátok.

Geeforce annyira nem lehangoló...itt van pl 1 uj HD band bardon(Fekete_Solymok)."Régi motoros"mmojátékosokkal átlagéletkor kb 25 év,12 tag,mindenki nagyjából 1 szinten van rl5-rl10 között.Az éppen online tagok egymással partyznak,segitik egymást questekben vagy amiben tudnak.Valahogy igy kellene kinéznie 1 normális bandnak...Ja és szivesen mennénk allyba<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Kry
Király, egyik karim legaláb megmaradt, méghozzá az OC 1-es beggarom. Szívesen belépek magyar klánba 😉 Karim neve: [GoeZ] ÉS EU szerón 😊

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Gyere Wu, Shao, Beggar szövetségbe, igaz sok a newbie akik folyamatosan dumálnak de legalább aktív, és a masterek már majdnem mind SM felett vannak 😊
Amugy átérzem én is ezért szüntettem meg a shao bandem és mentem nemzetközibe, hát ez van a magyar mmos társaság nagy része tapasztalatom szerint WoWon Ragnarokon kivül meg valamennyi SRO-son kívûl, csak ilyen kipróbálja majd ha nehéz megy játszani mással tipus

Kry
Minyá letöltödik az installerja, megint elkezdem a játékot, megjött a kedvem, márcsak az a kédés, hogy megvannak-e még a kariaim 😊 Meghogy ha csinnok új karit, akkor meik szerverre, hol van több magyar?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

inter15
He he. Csak processzort és tápot kellett cserélnem. <#rinya>

Anthraxus
jéé itt vagy ark😄 nem is figyeltem 😄

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Anthraxus
ja mint én😄😄😄<#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email>

inter15
Gyere a Nirvana -ra shaolin-nak. Van itt 1-2 kocka <#vigyor><#vigyor>

inter15
Hajnal 1-3 -ig! Nem is bírtam csak 1 napot a 3-ból.<#boxer>

Geeforce
Hát srácok be kell vallani nagyon lehangoló az emberek hûsége a játékhoz. Értem itt fõleg a magyar BOT tagokra. Elviszik RC-ig és annyi. Szomorú! Na mind1, csak lehangoló, hogy alig van egy-két aktív tag a bandban. Várom sok szeretettel a jelentkezõket. És a magyar démon bandok mestereit is, akikkel szövit szeretnék kötni!<#nezze>

Anthraxus
Ha reggel 6-8 ig nem ha délután 6-8-ig az se jó mert anyámék végig a gépnél van nekem ez a hajnali 1-3-ig tökéletes csak nem most amíg suli van majd nyáriszünetben minden alkalommal fenn elszek hajnali 1-3-ig hétvégén😄
most suli van!

Lawless nem untam meg de szerencsémre minden hétvégén olyan szerencsés vok hogy nincs internet mert ez a b*-i f*-z sz*-é* szolgáltató minden hétvégén valamiért leállítja és azt meri ránkfogni hogy mi csinálltunk valamit és hozzá se értünk és nem is értünk az ilyenekhez 😄
szóval ennyit az én életemrõl<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Mert hánykor van? Eu-n 6-8-ig. Gyertek átt EU-ra 😛

inter15
Jó nagy kib@szás ez a dupla xp a nirvana-s európaiaknak. <#levele>

Na még 20% és meglesz az új sárkányos pole-om már alig várom, a kedvencem pár az FC-s is tetszik de az még legalább 3 hónap ha nem több

ok Tamás....te már vagy de Sensei veled mi a ... van? vagy meguntad! na megyek is fejlodok még egy sort! dupla xp.kor ! amúgy a Nanchangi bosstol még messze vagyok! a jinaninál VoH ban kapod a Killer of Mei San-he -t és a másik ami a maciknál van az meg a Killer of Shen Mo! de én most a NEW HERO-t használlom !!!

inter15
Nesze neked HERO ONLINE !!!<#ejnye1>

Gubberx
Üdv, picit moderáltam a hozzászólásokat mert látom elszabadultak az indulatok😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Anthraxus
de aragonr nincs igazam az SRO gondolom több mint 2 éve megy és mindenki ismeri ez meg januári és szinte senki nem ismeri.
Jóhogy az SRO nak nagyobb a statisztikai aránya

Továbbiakban ingyenes lesz karaktertörlés csak akkor volt amikor open beta lett.

én meg a csavarra vagy a szögre esküszüm (szög és kalapács <#vigyor1><#mf1>)

Sir moon én se vagyok angol zseni de kérj tanácsot tõlem és társaimtól játékban és segítünk szívesen! Nevem Sensei_san

Ja és Aragorn Gratula!!!

Anthraxus
Killer of meng miantz án fd3-on szereztem meg barátok segítségével és engem múltkor bevittek a hero band-em legerõsebb tagjai valley of hellbe és nekem mostmár megvan a conqueror of valley of hell fd4-en

Atti12
én a hurkapálcára szavazok 😄. egyébként én meg Sohan vagyok 😊

Pacesz ezeket tõlem is játékban megkérdezhetnéd, Hali Szeszmester vagyok 😄

lenyomva tartod a gombot mondjuk egy csavarhúzóval kiakasztod a billentyûzetet vagy valami nehéz tárgyal, aztán amig el nem fogy a manád addig nézel tv-t vagy valami mást
killer of meng miant FD 7-8 körül kapod meg
ÉS NEM LESZ FIZETÕS SE KARAKTER TÖRLÉS

Holdpro
Tegnap letettem a játékot, túl sokk ez egy angolul alig beszélõ emberkének, millió tárgy és skill, feladtam..
Üdv mindenkinek

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hi everybody!
Most regisztráltam ide fasza h csináltatok egy fórumot! 😊
Lenne egy kérdésem ami inkább a buffereknek szólna:
Hogyan fejlesztitek a buffokat? Csak gomblenyomással vagy esetleg nincs valamilyen program?
Ja és a killer of meng mian epithetet mikor és hogyan lehet megszerezni?
illetve nem tudjátok h fizetõs lesz e a full verziós játék és lesz e karaktertörlés?
Atti12
egyébként tegnap be vittek CoF ba 😊. Durva hely nagyon, a mérgezés végét már ugy csináltuk meg hogy folyamatosan élesztettek fel 😄. dobozokba sajna nem találtam semmit csak pénzt, de izgi volt nagyon, és mostmár én is Conqueror of Death Valley vagyok 😛

Atti12
na jó mostmár higgadjatok le! Nem kell a veszekedés, meg a káromkodás. kultúráltan is meglehet beszélni a dolgokat.