9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Shao Beggar Thief FOREVA!!!! 😊
http://www.kepfeltolto.hu/?img=1t95
Na sajnálatos modon valami kis gubanc van a feltoltéssel valami hibát irkáll. megporbállom késobb...csá
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Kry: majd beszélj velem hogy mikor vagy fent, valamikor hétvégén ha nem baj, és akkor felveszünk.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Amugy átérzem én is ezért szüntettem meg a shao bandem és mentem nemzetközibe, hát ez van a magyar mmos társaság nagy része tapasztalatom szerint WoWon Ragnarokon kivül meg valamennyi SRO-son kívûl, csak ilyen kipróbálja majd ha nehéz megy játszani mással tipus
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
most suli van!
Lawless nem untam meg de szerencsémre minden hétvégén olyan szerencsés vok hogy nincs internet mert ez a b*-i f*-z sz*-é* szolgáltató minden hétvégén valamiért leállítja és azt meri ránkfogni hogy mi csinálltunk valamit és hozzá se értünk és nem is értünk az ilyenekhez 😄
szóval ennyit az én életemrõl<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Jóhogy az SRO nak nagyobb a statisztikai aránya
Továbbiakban ingyenes lesz karaktertörlés csak akkor volt amikor open beta lett.
én meg a csavarra vagy a szögre esküszüm (szög és kalapács <#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1>)
Sir moon én se vagyok angol zseni de kérj tanácsot tõlem és társaimtól játékban és segítünk szívesen! Nevem Sensei_san
Ja és Aragorn Gratula!!!
lenyomva tartod a gombot mondjuk egy csavarhúzóval kiakasztod a billentyûzetet vagy valami nehéz tárgyal, aztán amig el nem fogy a manád addig nézel tv-t vagy valami mást
killer of meng miant FD 7-8 körül kapod meg
ÉS NEM LESZ FIZETÕS SE KARAKTER TÖRLÉS
Üdv mindenkinek
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Most regisztráltam ide fasza h csináltatok egy fórumot! 😊
Lenne egy kérdésem ami inkább a buffereknek szólna:
Hogyan fejlesztitek a buffokat? Csak gomblenyomással vagy esetleg nincs valamilyen program?
Ja és a killer of meng mian epithetet mikor és hogyan lehet megszerezni?
illetve nem tudjátok h fizetõs lesz e a full verziós játék és lesz e karaktertörlés?