21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #7475 COOL!!! kösz dozi -
Dialosa #7474 Azért van, mert bármilyen pass t raksz be, a nehézségi szint random, csak mondjuk 3 lilával nagyobb az esély, hogy a legtöbb időt kapod, de mint láttad, néha hiába raksz 3 lilát, lehet belőle zöld kör! Majd figyeld meg, amikor a kulcsokat pakolod be, olyankor azt írja, hogy 1 lila, 1 zöld, 1 piros berakva!
A mobok száma pedig növekszik a nehézségi szintel, tehát lila a legkevesebb, zöld több, piros legtöbb mob és az idő pedig csökken, pirosnál a legkevesebb!
Remélem érthető volt!
Sok szerencsét! -
#7473 Azt nem tudja valaki hogy mért van hogy lila pass-al valamikor 5 és valamikor 7 perc van az utolsó boss-ra, és különböznek a mobok a szobákban? -
#7472 RYO! Fingom sincs sajna mert nem látni semmit a képernyőn (F5) mód)... De mindenesetre durva... Mellesleg a Melee Hybek Skillváltozásaira is meg van az orvosság (selfbuff állítólag átmegy 500dmg be meg ehez hasonlók). Nem kell megvenni NPC-től azt a manual-t ami formolja a skillt. Ennyi... -
Jacky #7471 Csak többen érdemes menni. Célszerű, hogy legyen köztetek egy GB szintű, az már leveri egyedül is a bosst.
Ha kis szintű vagy, az elején amíg hat a mérgező felhő, sokat kell pihizned, mert keményen fogy az életed.
Az elején szét kell verni 4 szobrot, aztán egy szobában néhány kis mobot. Majd jön a köv. szoba, ahol a mobok leverése után megjelenik a boss első alakja. Leverése után megjelenik a boss 2. alakja, ez dob vmilyen ruhát.
Annyi a különbség - attól függően, hogy milyen passokkal mentek - hogy mennyi időtök van leverni a bosst. Zöld vagy piros passnál kevesebb idő van mint lilánál, de jobbakat is dobhat a boss, ill. a ládák.
Végén szét kell verni a boss háta mögötti 3 ajtót, szobákba ládákat kinyit, felpakol, ha van elég idő, hátsó falat kidönt. Ha nincs idő, logout.
Ha kihagytam volna vmit, egészítsétek ki! -
RYO123 #7470 Dozer-az ameik igy löte a TGW-t ameik dobálja a TGW t az healer???mert akkor mek Healer be majd!! -
#7469 Tudna valaki írni egy kis "tutorial"-t a COF-ről? Hogy mit is kellene tudnia annak, aki először teszi be a lábát oda. :) A pass-ek közötti különbség, mikor érdemes először vállalkozni rá, csoportosan vagy egyedül ajánlott, ilyesmik. Tudom kicsit béna kérés lehet itt néhányatok számára, mert elég magas szinten vagytok már, de légyszi segítsetek. Köszönöm! -
#7468 AKAROOMAZÚJPECCSET!! ezt most találtam... TGW North Sea Small Palaceban... (ice map első városa) DURVAAA... Mázlista Koreaiak... -
Jacky #7467 Már aszittem az ec wd lett +8 :) -
RYO123 #7466 Az lehet de akkor is Hoppel adta oda nekem, és én nem tudtam semmit az Ec Wd rol és én inkáb örülök neki hogy egyáltalán van,oda adta h használjam a +8 at én csináltam -
Fed #7465 ezt az EC WD fegyót 12kkért vettem és adtam oda hoppelnek ingyen -
RYO123 #7464 Hát most ezek a wep ek jutottak nekem
Fegyoim -
RYO123 #7463 Az jó lenne ha megint lehetne új fajt választani én is lehet Nuker lennék
De ne biztos lehet Healer.
A Fire Damon-t kicsit unom már -
Lawless #7462 dozi te már látom bevagy fleshelva a játékoktol néha mozdulj ki levegore ha van kutyád sétáltasson meg :D ! :):):) a 9d már nagyon uncsi ez van a sok csikmákszemu más te csináll csak maxolja a karikat aztán osszevesznek és gyilkolják egymást és a kissebbek fáznak rá! ennyi a 9d én inkább Alone in the darkot nyomom :) meg a tobbit ami nem internetes :) megvárom az új NFS-et! -
#7461 Hát hamár ez ugyis 9d forum akkor még anyit elmondok hogy rohanban is van 360 fokos kameraforgatás. De honnat is tudhatná ezt aki 5 lvl ig ment??:D -
#7460 A gótika az érett középkor művészetének egyik irányzata. Az elnevezést először pejoratív értelemben használták a reneszánsz korban, a sötétnek vélt középkor művészetét illették vele a fényesnek tartott antik művészettel szemben. Az akkori olaszokban mélyen élt a barbár pusztítások emléke, ezért goticónak, barbárnak mondták.
A még több félreértés elkerülése végett.
Most már abbahagyom.
-
#7459 upsz
mielőtt félreértés lenne gót = gótikus! Nem a gyök rokkerzsolti alfaj!!! -
#7458 Nem kéne fáradtan írnom, mert visszaolvasom és elszörnyedek a nyelvtani hibáimon... -
#7457 Raven! Nyugi! Én látom a vigyorfejet. =) Rohanban nem fogott meg semmi.. (pláne hogy nem lehet krbeforgatni a kamerát mint 9d ben. Lehet hogy ez másnak semmi de szerintem fasza print screen karakterről gépre, vagy telóre nekem fontos)
Ryo! Ha nem jö össze = Nem tudom mennyien tudjátok de restatoltam hybnukerre. A 200 wis viszont felért egy foghúzással számomra. Tehát a ha nem jön össze azt jelenti, hogy Ha hybnek nem jön semmi brutál nuke, nem veszik le wisről a penalty-t akkor a hybnukert nem éri meg fejlesztemóni. Ha hinni leht pletykáknak (Phew) akkor lesz 2nd role change. Abban az esetben ha hybnuker mint olyan nem lesz alkalmas grindre a kkor CS nukerem lesz... De ha nem jön semmi extra csak kapunk egy marék kakit akkor marad a TCoS... Gót hangulat. Ahogy láttam elég jó karakterek. És 360 as kameramozgatás... Csak bírja a gépem... Bár nem warhammer lesz de unreal 2.5-ös motor van benne ami kissé erős egy MMO-nak..
Röviden ennyi lenne... Addig amíg nem jön új pecs addig játékban sem leszek nagyon mert UNALMAS. Ha be is megyek akkor se igazán grindelni. Inkább csak skilleket húzni, és beszélgetni. A közösség ugyanis jó!!!! -
#7456 ha nem vettétek volna észre, ez egy 9D forum és jó lenne ha ezt figyelembe vennétek! köszi. -
#7455 Ha nem vettetek volna eszre ez csak Dozinak szolt mert lefikazta rohant es 1 videobol vagy 5 lvl bol nemlehet eldonteni 1 gamerol hogy mijen. -
RYO123 #7454 Raven Neked ott a ROHAN..Dozer-nek ez jön be am nekem is tetszik legalább is a videó ról egész jónak mutatja be.
Ha nem tetszik akkor ne írj cementet sztem ennyi -
Dialosa #7453 1 próbát megér, bár nekem nem tetszik!
Mindenesetre szólj ha megyünk! -
#7452 Dozi ez a játék 1 KALAP SZAR... -
szabi34 #7451 A videoban jónak látszik:) Lehet lesz olyan jó mint 9d -
#7450 [dobál]:D -
RYO123 #7449 De Dozi mi az h nem jön össze ? megint eltoltak vmit ? -
#7448 Na most kövezzetek meg de egy kis reklám... Ha az új pecs nem jön össze akkor én játékot váltok mégpedig erre :The Cronicles of Spellborn Ez is acclaim játék lesz, és November végén startol... Most dobálhattok! -
#7447 "White mapokról dunsztom sincs..."
Eszerint pedig tudhattad volna. -
Xiao #7446 Üdv. mindenkinek. Sikerült regelni itt is.
Remélem hozzá tudok majd tenni valamit a dolgokhoz. -
#7445 Úristen... Bocs ezt nem tudtam. :S Szegény kicsi fehérkék.. -
#7444 Fehér oldalon csak CoF-ban esik gunpowder. -
#7443 Most frankón be akarod küldeni CoF-ba? lol Archerek vannak ZZ ben is. SZ-ben a twin brute-ok és a madmanok környékén vannak... Nehogy megvegye már 50k ért azt amit 20 perc alatt meg lehet szerezni...
-
#7442 Értem. Death Valley Branch-re nem gondoltam, azt hittem veszélyesebb helyet kell keresnem, új sírkövekkel. Na megnézem akkor mégis. :) Köszönöm a segítségeteket! -
WLight #7441 gunpowdert csak COF-ban találhatsz vagy piacon, sírkövet meg jobb fent keresd death valley branch-nél -
#7440 a gunpowdert a kis archerektől tudod megszerezni (ilyen kis nyilas gnóm) A sírkövesben tudnék segíteni ha nem ZZ-ben hanem SZ ben kéne keresned... White mapokról dunsztom sincs... (mert a feka mapok jobbak ) -
#7439 Sziasztok! Gunpowdert melyik lénytől lehet szerezni, a gyűjteménybe kellene pár darab. Plusz, rc 9-ben kaptam egy levelet Hefei-ben ami alapján meg kellene találni egy régi sírkövet Death Valley környékén. Ennyi volt az instrukció. Kb merre van az a "area near Death Valley"? Többször körbejártam Zenghzhou jobb alsó csücskét :)... egy kis segítséget kaphatok? Köszönöm -
Kaliki #7438 Helló mindenki 1 hétig nem voltam, új gépem van úgyhogy csak most töltöm 9d-t úgyhogy visszatérek csak azt szeretném megtudni NoNoRiRi, hányas vagy? -
RYO123 #7437 Jacky szerintem nem ezen kéne vitatkozni ez a 9D-Sg fórum Ha problémád van Dozi-val akkor Beszéld meg a Game ben ne legyen megint egy veszekedés pls..
előre is kösz... -
Jacky #7436 Közöd hozzá?