9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöröltem a gameguardot,de újra telepíti magát játék elindításakor és megint csak azt jelzi hogy hack vagy macro-t vett észre.
Arra tökéletes a kulcs hogy rc szinten összekaparj pár 100k-t,mert négányan még annyit se tudtak mint én^^ . Nekem jinan medvéken indult be a pénzszerzés
A collectibles meg igen is megéri 200k-400k -t is kaphat érte de 150-250 és mindenki megveszi
5. nem tudom mire gondolsz. Legyezõs FD1(én lvl4 str-t kaptam érte anno) Kövér FD8, Blue hand FD10,Saber FD11(lvl4 dex),no name(quaker) SM1-2(itt lvl4 dex,str és wis esett nekem)+ BE-ért is megéri.
És ha bardon vagytok fehér oldalon,és sikerül megint játszanom,akkor szivesen segítek legyakni csak healer kell
lelkes újonc:4. re a válasz,ha eléred sun and moon szintet és átmész hangzou-ba vagy cc-be akkor esélyed van hogy a mob dob advanced meditation-t vagy stepet ezek 1 mill+ lehet eladni,de ha mondjuk szerzel hd vagy wu tang advanced medi-t az 2-2,5 mill(tegyük hozzá hogy én 16 szint alatt amióta nanchangba és cc-be nyomom egy se esett)
A collectibles meg igen is megéri 200k-400k -t is kaphat érte de 150-250 és mindenki megveszi
5. nem tudom mire gondolsz. Legyezõs FD1(én lvl4 str-t kaptam érte anno) Kövér FD8, Blue hand FD10,Saber FD11(lvl4 dex),no name(quaker) SM1-2(itt lvl4 dex,str és wis esett nekem)+ BE-ért is megéri.
És ha bardon vagytok fehér oldalon,és sikerül megint játszanom,akkor szivesen segítek legyakni csak healer kell
lelkes újonc:4. re a válasz,ha eléred sun and moon szintet és átmész hangzou-ba vagy cc-be akkor esélyed van hogy a mob dob advanced meditation-t vagy stepet ezek 1 mill+ lehet eladni,de ha mondjuk szerzel hd vagy wu tang advanced medi-t az 2-2,5 mill(tegyük hozzá hogy én 16 szint alatt amióta nanchangba és cc-be nyomom egy se esett)
3 assal nem értek egyet 😊. Nekem annak idején tele volt a store agem death valley kuilcsokkal, volt vagy 50.
Amikor már a területeden sikeresen ölöd a mobokat. Kivéve Knife, mert az RC 4-5 szintû. Ha nem okoznak gondot a mobok, akkor mehetsz.
Esetleg, ha van korábban quest, amiért ki kell menni és gyorsan tudsz futni, akkor rajta.
Esetleg, ha van korábban quest, amiért ki kell menni és gyorsan tudsz futni, akkor rajta.
1. ne halgass tamásra és a többi kockára õk olyanok mint te és bill gates 😊
2. ahogy elérsz jinanba kapsz egy csomó collectibles-t próbáld kevesebbért adni mint bárki más
3. death valley kulcsok alacsony szintûeknek tökéletes bevétel 20k zöld bardon.
4. majd ha eléritek sm-t akkor próbáljatok minnél több adv med és step-et szerezni lehetõleg wu tang vagy hd mert az 2 mill+
5. fd 5-sm2 között van egy csomó boss jinanba próbáljátok akkor megölni amikor sárga és kaptok lvl4 elixir-t amit szintén 1 mill+-ért eltudtok adni(jó party kötelezõ)
1 Hallgass csak rájuk nyugodtan 😊
2 Azok a collectible -sek szart se érnek (A sárga kék ill narancs fan -okat itt már szinte ingyen adják)
3 annyid úgy sem lesz hogy érdemes lenne árulnod
4 ebben lehet valami igazság (persze ugysem droppolja semmi)
5 bárkinek fizetek egy kocka sört aki fd szinten akármelyik boss-t is lenyomja jinanban.
2. ahogy elérsz jinanba kapsz egy csomó collectibles-t próbáld kevesebbért adni mint bárki más
4. majd ha eléritek sm-t akkor próbáljatok minnél több adv med és step-et szerezni lehetõleg wu tang vagy hd mert az 2 mill+
5. fd 5-sm2 között van egy csomó boss jinanba próbáljátok akkor megölni amikor sárga és kaptok lvl4 elixir-t amit szintén 1 mill+-ért eltudtok adni(jó party kötelezõ)
1 Hallgass csak rájuk nyugodtan 😊
2 Azok a collectible -sek szart se érnek (A sárga kék ill narancs fan -okat itt már szinte ingyen adják)
3 annyid úgy sem lesz hogy érdemes lenne árulnod
4 ebben lehet valami igazság (persze ugysem droppolja semmi)
5 bárkinek fizetek egy kocka sört aki fd szinten akármelyik boss-t is lenyomja jinanban.
Az advanced med és step gyüjtése , teljesen a szerencsén múlik. Nekem speciel 3 esett , pedig régóta nanchang-ban hentelek.
Arra akartam kilyukadni , hogy amikor nyivákol az elején hogy "hack or macro detected" azt a gameguard müveli.Elsõ lépésként takarítsd el a gameguard -ot könyvtárastól együtt.
"4. majd ha eléritek sm-t akkor próbáljatok minnél több adv med és step-et szerezni lehetõleg wu tang vagy hd mert az 2 mill+" Ez a mondat magyarázatra szorul részemre. Mit érek el és miket szerzek és hogyan? Blood Daemon vagyok, a wu tang-es dolgok messze állnak tõlem... Death valley-hez mi az a minimális szint, amin egyedül ki lehet merészkedni óvatosan ölni?
Például arra is ma sikerült rájönnöm, hogy fele annyi %-ot kapok egyes skill-re, ha nem sikerül (fail) a támadás.
Szen szei sun vagy hogy van írva.....nemjottél pedig vártunk...mi lesz?
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
lotus leaf a neve Tamás 😊
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Pénzt szerezni egyszerû
A többit meg már elmondták az elöttem szolók
lelkes újonc: keress band-et,ismerkedj és akkor idõvel mindenre rájösz
én pl Fd4-en léptem be egy bandbe sok tapasztalt ember volt ott és azalatt többet tanultam meg mint amikor nem voltam a tagja de azért dolgokat már akkor is vágtam.
fórum meg igen is hasznos,nézd a veteran és a newbies topic-ot,csomóan feltesznek kérdéseket ott,amit úgy érzel te se tudsz elolvasod. ha meg nincs olyan amit nem tudsz de van kérdésed akkor csak indítasz egyet.
tomi:mire gondolsz mit töröljek le? a másik mmo-t? azt nem szivesen, amugy meg viszonylag rend van de majd holnap átnézem
A többit meg már elmondták az elöttem szolók
lelkes újonc: keress band-et,ismerkedj és akkor idõvel mindenre rájösz
én pl Fd4-en léptem be egy bandbe sok tapasztalt ember volt ott és azalatt többet tanultam meg mint amikor nem voltam a tagja de azért dolgokat már akkor is vágtam.
fórum meg igen is hasznos,nézd a veteran és a newbies topic-ot,csomóan feltesznek kérdéseket ott,amit úgy érzel te se tudsz elolvasod. ha meg nincs olyan amit nem tudsz de van kérdésed akkor csak indítasz egyet.
tomi:mire gondolsz mit töröljek le? a másik mmo-t? azt nem szivesen, amugy meg viszonylag rend van de majd holnap átnézem
vagy vmware-el létrehozol egy virtuális gépet és azon futtatod a másik klienst. Csak a váltás lesz kicsit nehézkes. Talán a két gép jobb megoldás.
Nemtudtok valami módszert, hogy az ember két klienst futtasson ??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
hmmm de lehet majd megcsinálom végülis nem sok van hátra utána már csak infókat kell felpakolni...
ninedragons.uw.hu
ninedragons.uw.hu
asd
Oké kösz, akkor ezentúl figyelek majd erre ^^
És lvl2 esekhez mit érdemes használni? Az sincs maxolva elég sok :/
Én régebben csináltam egy honlapot (najó egy felet semmi infóval xD) de abbahagytam mert inkább játszottam mint azzal foglalkozzak ^^
És lvl2 esekhez mit érdemes használni? Az sincs maxolva elég sok :/
Én régebben csináltam egy honlapot (najó egy felet semmi infóval xD) de abbahagytam mert inkább játszottam mint azzal foglalkozzak ^^
asd
Miért szavaznak le? Elég csak olvasgatni a fórumokat, aztán összegyûjteni az infokat. Utána magyarul kirakhatnánk egy normális oldalra. Ehhez nem igazán kell beleegyezés. Ha hasznos, meg látogatják, akkor van értelme, ha nem látogatják, akkor úgyis leállok/leállunk vele.
Support alatt én elérhetõ infokat értek. Rendes, áttekinthetõ HONLAPON tudnék böngészni az információk között. Most pl. ha csak az official fórumot nézegetem, akkor elég nehéz megtudnom, hogy például a SF nukernek milyen skilljei vannak. Nem tudom érzed-e, hogy mit hiányolok.
Jó terület a fórum, de szerintem nem arra, hogy többszáz poston átverekedve jussak hozzá az egyébként egyszerûen honlapra kihelyezhetõ infohoz. Ja, fórum. Állandóan ki és aztán megint be kell jelentkeznem a fõoldalon. Ez számomra egyáltalán nem felhasználóbarát. Még az is jobb lenne, ha csak a fórumon kellene bejelentkeznem...
Jó terület a fórum, de szerintem nem arra, hogy többszáz poston átverekedve jussak hozzá az egyébként egyszerûen honlapra kihelyezhetõ infohoz. Ja, fórum. Állandóan ki és aztán megint be kell jelentkeznem a fõoldalon. Ez számomra egyáltalán nem felhasználóbarát. Még az is jobb lenne, ha csak a fórumon kellene bejelentkeznem...
Mi lenne, ha a faq mellett indítanánk magyar oldalt is a 9D-nek, ahová
az ilyen összeszedett infókat raknánk fel. Akár minimal design mellett.
az ilyen összeszedett infókat raknánk fel. Akár minimal design mellett.
Zöld kulcs ruhához... piros és kék? Fegyó meg item?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem az online supportjuk igenis jó. Igaz néha sokat kell rá várni , de mindig megoldját a problémát.
Purple nem lehetett mert csak red green és blue van ! <#bee1>#bee1>
Purple az csak pass -ban van a cof -és a voh -hoz.
Purple az csak pass -ban van a cof -és a voh -hoz.
Én ezt a játékot tavaly decemberben kezdtem , amikor open beta lett (a closed betára sajna nem jutottam be). Egy kicsit töröm az angolt is , és másik játékosoktól is sok mindent meg lehet tudni 😊
Van pár (angol) fórum amit végig kell nyálazni ezekhez az infókhoz...
Sajnos az Acclaim nagyon gagyi supportból. Mondjuk az egyoldalas honlapjuk talán mutatja is ezt. (A fórumban, pedig alapból nem sok infót hintettek el.) Én igazából azon csodálkozom, hogy honnan tudtak meg ennyi infót a játékosok... Számomra ez csodaszámba megy...
Sajnos az Acclaim nagyon gagyi supportból. Mondjuk az egyoldalas honlapjuk talán mutatja is ezt. (A fórumban, pedig alapból nem sok infót hintettek el.) Én igazából azon csodálkozom, hogy honnan tudtak meg ennyi infót a játékosok... Számomra ez csodaszámba megy...
Azt hiszem purple volt, de akár lehet, hogy zöld... Csak arra figyeltem, hogy sok kulcsból a silvert használjam, mert az jobb/több cuccot ad.
(Akkor helyesbitek: LEHET, hogy zöld kulcsot használtam... A lényeg végülis nem ott van..)
(Akkor helyesbitek: LEHET, hogy zöld kulcsot használtam... A lényeg végülis nem ott van..)
Tamás! Honnan tudsz ennyi mindent? Én keresgettem már leírásokat, kiegészítõket, okosságokat, de nem sok sikerrel jártam. Mindenhol csak általánosságok. Ruhához zöld kulcs?? Az életbe nem jöttem volna rá.... <#worship>#worship>
Tényleg mákos vagy akkor , mert a ruha drop -hoz zöld kulcsot kell használni!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
De jó Nektek!
Itt Bardon még csak 150k körül mozog a BE ára...
Persze, ha venni szeretnék, akkor meg Nekem jó... 😄
Itt Bardon még csak 150k körül mozog a BE ára...
Persze, ha venni szeretnék, akkor meg Nekem jó... 😄
Nekem még nincs olyan sok pénzem, de akár lehet. Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy érdeklõdök, hogy mennyiért tudok eladni egy 4 zsebes wu-tang-os felsõt. A tapasztaltabbak (Tamás) javasolták, hogy úgy 7-10 milla körül. Például ebbõl lehet pénz. Azt kérdezed, hogyan jutottam ilyen tárgyhoz? Egyszerû, egy bronz conqueror láda és egy purple silver conqueror key kombinációjával. (Valami hasonló nevü cuccok) Plussz (szerintem) baromi nagy szerencsével.
😄
😄
A 2. 3. pont a stimmel, én is így csinálom. Jókat szoktam mosolyogni, hogy a piacon miket és milyen áron adnak... Szity-szuty fegyókat meg tárgyakat olyan horribilis áron akarnak elpasszolni, hogy örömkönnyek szöknek a szemembe. Hja! Kinyírtam elsõ bossomat egyedül (knife-os csávó) és dobot 638 aranyat... <#wow3>#wow3> Aszittem' elsírom magam.... <#wow1>#wow1>
Létezik, hogy vannak olyan mobok, amik gyakrabban dobnak cuccot? Vagy mindegyik úgyan-olyan random gyakorisággal hajigál?
Létezik, hogy vannak olyan mobok, amik gyakrabban dobnak cuccot? Vagy mindegyik úgyan-olyan random gyakorisággal hajigál?
Pl egy-két tipp :
1. Nem halsz meg , és a 999 pont után kapott blood essence -ket eladod.
Itt a nirvanan 300K darabja.
2. A mobok által dobott sok szarral nem ülsz ki napokig stallozni , hanem egybõl tolod npc -nek.
3. Fegyvereket soha nem npc -tõl veszel hanem a piacon fele annyiért.
1. Nem halsz meg , és a 999 pont után kapott blood essence -ket eladod.
Itt a nirvanan 300K darabja.
2. A mobok által dobott sok szarral nem ülsz ki napokig stallozni , hanem egybõl tolod npc -nek.
3. Fegyvereket soha nem npc -tõl veszel hanem a piacon fele annyiért.
Kössz a választ az elixírre. Viszont van még 1-2 dolog, ami furdallja az oldalam... Honan van pénzük a skacoknak 5-8 millás gatyára (csak a gatya!!)? Én lelkesen gyilkolok és megvetem a kuncsorgást, de mindíg csak annyi zsetonom van, hogy fennt tudom magam tartani. Ilyen 50K meg 200K között mozog a pénzem és veszek egy szintemhez megfelelõ kardos és már nincs is zsém... <#wow3>#wow3>
Hogy lesz akkor 4 zsebes fürdõrucim????? Valamit rosszul csinálok, de mit?
Hogy lesz akkor 4 zsebes fürdõrucim????? Valamit rosszul csinálok, de mit?
Mert azok nem egészen arra valók.
A lvl3 as elõtt illik meginni "sajna a neve nem megy fejbõl" zöld levél az ikonja (cof-ban van néha szarásig)
Lvl4 elõtt blood mushroom -ot illik fogyasztani
lvl5 -nél blue mushroom -ot.
A lvl3 as elõtt illik meginni "sajna a neve nem megy fejbõl" zöld levél az ikonja (cof-ban van néha szarásig)
Lvl4 elõtt blood mushroom -ot illik fogyasztani
lvl5 -nél blue mushroom -ot.
Hát csak tod az a gáz, h healernek a con a 2 stat pontot használó statja 😊 Oké, h Devának lehet rá pakolni de diamond-nak nem nagyon éri meg...
asd
Ehhez a témához... Azokból a supplementary cuccokból melyiket a legérdemesebb használni? Vagy melyik mit csinál? Mert pl ráraktam 150% os supplementet és lvl3 elixír csak +1-et rakott rá :S Után semmit nem használtam csak simán felnyomtam lvl3 str-et és kimaxolta szal lol 😄
asd
Nem! Azt ha egyszer felrakod akkor rajtad is marad. Nagyon nagyon megéri magadra rakni lvl3 as elixírekkel akár +9 is lehet minden statodon ami már nem rossz 😄 Persze több is lehet, csak azért mondom mert lvl3 elixírig még nem olyan húzósak az árak meg kollekcióból is kapsz...
asd
Persze hogy megéri és maradandó + okat ad.
lv1 :2
lvl2 :3
lvl3 :4
lvl4 :5
lvl5 :6
lvl6 :7
Tehát ha az öszes elixírt sikerült elfogyasztanod úgy hogy mindegyik a maximum értéket adta , akkor az ahhoz az attributumhoz tartozó pontjaid mellett megjelenik a varázslatos +27
Ha egy elixír nem adta a maximális értéket akkor lehet újra próbálkozni.
lv1 :2
lvl2 :3
lvl3 :4
lvl4 :5
lvl5 :6
lvl6 :7
Tehát ha az öszes elixírt sikerült elfogyasztanod úgy hogy mindegyik a maximum értéket adta , akkor az ahhoz az attributumhoz tartozó pontjaid mellett megjelenik a varázslatos +27
Ha egy elixír nem adta a maximális értéket akkor lehet újra próbálkozni.
Gyûjtögetem a mobos cuccokat az elixírekhez, de kérdem én:
megéri-e az az elixír a sok fáradságot? Mit ad egyáltalán? Az is ilyen 30 percig tartó tuningot ad? <#help>#help>
megéri-e az az elixír a sok fáradságot? Mit ad egyáltalán? Az is ilyen 30 percig tartó tuningot ad? <#help>#help>
Az gameguard bizbasz. Akkor is elöfordul ha más online game is van telepítve. Takaríts egy kicsit.
Item mall-ban nem tudsz role-t váltani,csak a pontokat újra osztani. Rl12-ig lehet role-t váltani. Általába a klánbázisnál van egy olyan NPC aki látszólag semmire se jó ez az amelyik a contribution-os és a ruhás között van vele beszélgess ls felajánlja.
Beggaroknál amikor bemész a faluból menj egyenesen a lépcsõnél ne fordúlj balra hanem menj tovább és ott lesz.
"Crusnik is rájött "magától" erre"
csak túl késõn, még mindig nincs chakra purge-om T_T
Most hogy megint "jó" a gépem remélemm tudok játszani kicsit,ha végre megjavították az accountomat mert lehet valaki feltörte 😞
Amikor belépek azt írja ki hogy "hack or macro detected,9 dragons will close" és kilép. Küldtem e-mailt de még nem kaptam választ .
Beggaroknál amikor bemész a faluból menj egyenesen a lépcsõnél ne fordúlj balra hanem menj tovább és ott lesz.
"Crusnik is rájött "magától" erre"
csak túl késõn, még mindig nincs chakra purge-om T_T
Most hogy megint "jó" a gépem remélemm tudok játszani kicsit,ha végre megjavították az accountomat mert lehet valaki feltörte 😞
Amikor belépek azt írja ki hogy "hack or macro detected,9 dragons will close" és kilép. Küldtem e-mailt de még nem kaptam választ .