21072
  • LordTusy
    lehet csa nálam nem frankó valami,de nálam ez csak 9D forumba visz,nem közvetlen link egy topichoz
    ha FS fenn van a listán és kell a segítségem akkor szóljatok!(valaki mindíg tudja épp mi a nevem )
  • ZzoleE
    *topikot akartam írni,de már mind1 ;-)
  • ZzoleE
    Gondolom már sokan tudjátok,de aki mégsem annak elmondom: újra van wei list! remélem műlödni fog, és lesznek jó droppok is :)
    Itt van a topokja.
  • kalidor
    Erre egyszerű a válasz. Gabi nem akarja megprobálni egyáltalán tgw-t. Ha érdekel miért, kérdezd őt. :)
  • zseblampa
    Köszönet mindenkinek :-)

@ Dozer - "remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak"
    Lol. És nem :-)
  • TeeBooh
    Jó a fehér oldalon lenni ^^ Az összes nagy fehér liga most ráhajtott a TGW-re. Szép volt látni, hogy SR, Trinkfest, Yakuza, stb. emberét mind túlütötte a mi mesterünk.
    Amíg nem leszek HM1 addig megengedem, hogy a feketéké legyen a TGW :P
    Mellesleg nem értem, hogy miért nem a toplistás Gábornak járna előbb TGW killer. De persze nem sajnálom Kamitól és Kingtől sem ...
  • ZzoleE
    Grat Zseb a killerhez, nagyon ügyesek vagytok!
    és igen, ha ez így megy tovább akkor fekete nem fog több wart nyerni, pedig Kaminak és Kingnek ideje lenne tgw-t kapni :S
  • RYO123
    Bakker nagyon jólnéz ki a vidi...áááááááááá jönne már ki
    HD-vel ijen vidi nincsen? :D kiváncsi lennék rá

Kösz DSUN :))
  • kalidor
    Nem hiszem...Pokoli esélytelen már a war black oldal meghalt, fs tagoknak meg számítunk annyira hogy kijöjjenek.Van mostmár tényleg nagyon sok fc+ tagunk ebből kettő volt hajlandó jönni segíteni...^^
  • ToshiBá
    Free. Ezt a patch-et várjuk.

@ Zseb Grat! (remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak )
    @ Kami Ne aggódj! Egyszer Neked is lesz...
    @ King -------------------II-------------------------
  • Csaprago
    GRAT ZSEB TGWhez!! szép
  • LordTusy
    Gratula Zseb!!!!
  • Dialosa
    Grat mindenkinek!
  • DSUN
    WoW micsoda effektek!!!AAAAA
    Nagyon jól néznek ki...Kiváncsi vagyok acclaimhoz mikor jön el ez az idő!!!

u.i.:GRAAAAAATTTT Zseb(2. Magyar HM!!),Ryo(FC!!!),Zoli(fc9!!),Kami(GL8)!!!
    GOGO mindenki
  • kalidor
    BluFlash

Site Admin

Posted: 08 Nov 2008 19:11

We have the translations back, and Indy is working on updating the latest version. We'll be testing all the data and if there are no major bugs, we should be on track to a successful release. The possibility of these major bugs prevents me from announcing an official date, but it will be out much sooner than you all think.

Ejej a végin még Karácsony előtt kijön?:O
  • Dialosa
    Mindenesetre szép effectek nagyon, kb 2 év múlva meg is érkezik hozzánk, amikor már csak egy kis újítást fog jelenteni! :(
  • ToshiBá
    *csöpögjetek... Franc ebbe a bzi fórumba! Tiszta acclame! Fizess, hogy szerkeszthess!!
  • ToshiBá
    csöóögjetek kicsit (én már csöpögtem eleget :) )

Hibrid skill videók Viet verzióból WT/SF (ez a link)
  • DSUN
    ja:D:D lol
    Annyira nem tanulmányoztam át tegnap^^
  • RYO123
    Azt a Kis Szöveget nézd meg :D
  • szabi34
    Nézd meg mindegyik HD fegyver:)
  • DSUN
    Hát ez tényleg szomorú, és érthetetlen...
    Kiváncsi vagyok h aki csinálta az miért csinálta.

u.i.:Doz, nem nagyon vágom mi a lényeg a képeden xDDDD
  • ToshiBá

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
    ACCLAIM-ACCLAIM TE CSODÁÁÁÁÁS!!!....
    (azt nézzétek, hogy melyik klán fegyvereit látjátok... Nem az én postom!)
  • zsele1000
    Nos úgy értettem, hogy Holtpontost pkznak. Def boss campelés közben. :( Ok nélkül!
  • DSUN
    Biztos vagyok benne hogy megvolt az oka..Tehát hogy nem unalomból csinálta az az ember az is biztos.Én is pk-ztam már cc-ben de nem azért mert unatkoztam hanem mert altomat lepkzták ott vagy vmi ilyesmi okkal(igaz volt annyi eszem h magamra huzzak 1 maskot)
  • zsele1000
    hmmmmm Azt megértem, hogy a UF/D/Y nem szereti a Holtpontot. De az furcsa, hogy a sólymok is pkznak ccben! Csalódott vagyok. Azt hittem normálisak a sólymok!
  • ZzoleE
    Tusy, itt a tipp: 2068. dec. 24. (szerintem) :D
  • LordTusy
    ne tolongjunk,ne toloongjunk emberek!
    a játkék tényleg valódi,a nyeremény lehet sokaknak nem elég,de tőlem ennyi telik
    Tudom,gyenge próbálkozás volt,de mostanság vitázáson és mérgelődésen kívül semmit sem csináltunk,kéne valami új...senkinek ninbcs valami érdekes kérdése vagy gondolkodtató problémájha a játékkal kapcsolatban?
  • szabi34
    Nah ma elment a kedvem ettől a játéktól. Most ameddig nem jön ki az új patch addig átmegyek japán 9d-re. Ott nincs olyan hogy nem enged be és ha beenged egyből dc. Ez ezt játszotta ma 5-6-szor egymásután szóval ennyit ezekről az utolsó patchekről... Majd patch után re.
  • zozoalma
    Karácsonyra hozza a mikulás a patchet vagy majd a drága fejlesztőknek ad szájára a virgáccsal
  • LordTusy
    logikus...és mikor javítják a bugűző bugok bugjait?
    tippeket kérek,sztetek mikor jön ki az a peccs amit kb fél éve várunk?
    aki a legjobb tippet írja kap 1 millát tőlem
    (a nyertes csak akkor veheti át a díjat,ha igazolja,hogy valóban övé a legjobb tipp,tehát nem ingame zajlik a játék hanem sg-n)
  • ToshiBá
    nekem már p61 van

valszeg a bugűző bugokat csinálták meg...
  • LordTusy
    ügyes...mostmár bardo is lezárva
    mostmár igazán megérdemelnénk azt a nyanvadt messiás peccst
  • LordTusy
    érdekes...nirvna és asura lezárva bardo meg negyed négykor pleasent...
    mért van egy olyan érzésem,hogy ezzel a csodás peccsel drága acclaimünk már megint qvára elcseszett valamit?(ja...ecode:-1 újra támad...)
  • ToshiBá
    Phew koccolt a vérbe Spellbornra. Helyette DH a fő-fő GM 9d-ben... Remélem változni fog néhány dolog...
  • RYO123
    és abban mi lesz ?
  • zsele1000
    nem csak az ec, hanem mindegyik PQ bugos volt. Na meg maskot sem lehetett venni az NPCtől. :) De most jön az új patch :DDDDD a 61es
  • RYO123
    ez a pech az Ec Pq t javítja ki elvoleg... nekem azt mondták mert Bug os volt az Ec PQ remélem ez az.
  • Dialosa
    újabb + pont Acclaim nak! Hajrá
  • LordTusy
    most inkább örülj,ha kör végéig benn maradsz...
    örvendjünk emberek visszatért a dungeon dc!