21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#7715 lehet csa nálam nem frankó valami,de nálam ez csak 9D forumba visz,nem közvetlen link egy topichoz
ha FS fenn van a listán és kell a segítségem akkor szóljatok!(valaki mindíg tudja épp mi a nevem ) -
#7714 *topikot akartam írni,de már mind1 ;-) -
#7713 Gondolom már sokan tudjátok,de aki mégsem annak elmondom: újra van wei list! remélem műlödni fog, és lesznek jó droppok is :)
Itt van a topokja. -
kalidor #7712 Erre egyszerű a válasz. Gabi nem akarja megprobálni egyáltalán tgw-t. Ha érdekel miért, kérdezd őt. :) -
zseblampa #7711 Köszönet mindenkinek :-)
@ Dozer - "remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak"
Lol. És nem :-) -
TeeBooh #7710 Jó a fehér oldalon lenni ^^ Az összes nagy fehér liga most ráhajtott a TGW-re. Szép volt látni, hogy SR, Trinkfest, Yakuza, stb. emberét mind túlütötte a mi mesterünk.
Amíg nem leszek HM1 addig megengedem, hogy a feketéké legyen a TGW :P
Mellesleg nem értem, hogy miért nem a toplistás Gábornak járna előbb TGW killer. De persze nem sajnálom Kamitól és Kingtől sem ... -
#7709 Grat Zseb a killerhez, nagyon ügyesek vagytok!
és igen, ha ez így megy tovább akkor fekete nem fog több wart nyerni, pedig Kaminak és Kingnek ideje lenne tgw-t kapni :S -
RYO123 #7708 Bakker nagyon jólnéz ki a vidi...áááááááááá jönne már ki
HD-vel ijen vidi nincsen? :D kiváncsi lennék rá
Kösz DSUN :)) -
kalidor #7707 Nem hiszem...Pokoli esélytelen már a war black oldal meghalt, fs tagoknak meg számítunk annyira hogy kijöjjenek.Van mostmár tényleg nagyon sok fc+ tagunk ebből kettő volt hajlandó jönni segíteni...^^ -
#7706 Free. Ezt a patch-et várjuk.
@ Zseb Grat! (remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak )
@ Kami Ne aggódj! Egyszer Neked is lesz...
@ King -------------------II------------------------- -
Csaprago #7705 GRAT ZSEB TGWhez!! szép -
#7704 Gratula Zseb!!!! -
Dialosa #7703 Grat mindenkinek! -
DSUN #7702 WoW micsoda effektek!!!AAAAA
Nagyon jól néznek ki...Kiváncsi vagyok acclaimhoz mikor jön el ez az idő!!!
u.i.:GRAAAAAATTTT Zseb(2. Magyar HM!!),Ryo(FC!!!),Zoli(fc9!!),Kami(GL8)!!!
GOGO mindenki -
kalidor #7701 BluFlash
Site Admin
Posted: 08 Nov 2008 19:11
We have the translations back, and Indy is working on updating the latest version. We'll be testing all the data and if there are no major bugs, we should be on track to a successful release. The possibility of these major bugs prevents me from announcing an official date, but it will be out much sooner than you all think.
Ejej a végin még Karácsony előtt kijön?:O -
Dialosa #7700 Mindenesetre szép effectek nagyon, kb 2 év múlva meg is érkezik hozzánk, amikor már csak egy kis újítást fog jelenteni! :( -
#7699 *csöpögjetek... Franc ebbe a bzi fórumba! Tiszta acclame! Fizess, hogy szerkeszthess!! -
#7698 csöóögjetek kicsit (én már csöpögtem eleget :) )
Hibrid skill videók Viet verzióból WT/SF (ez a link) -
DSUN #7697 ja:D:D lol
Annyira nem tanulmányoztam át tegnap^^ -
RYO123 #7696 Azt a Kis Szöveget nézd meg :D -
szabi34 #7695 Nézd meg mindegyik HD fegyver:) -
DSUN #7694 Hát ez tényleg szomorú, és érthetetlen...
Kiváncsi vagyok h aki csinálta az miért csinálta.
u.i.:Doz, nem nagyon vágom mi a lényeg a képeden xDDDD
-
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
ACCLAIM-ACCLAIM TE CSODÁÁÁÁÁS!!!....
(azt nézzétek, hogy melyik klán fegyvereit látjátok... Nem az én postom!) -
zsele1000 #7692 Nos úgy értettem, hogy Holtpontost pkznak. Def boss campelés közben. :( Ok nélkül! -
DSUN #7691 Biztos vagyok benne hogy megvolt az oka..Tehát hogy nem unalomból csinálta az az ember az is biztos.Én is pk-ztam már cc-ben de nem azért mert unatkoztam hanem mert altomat lepkzták ott vagy vmi ilyesmi okkal(igaz volt annyi eszem h magamra huzzak 1 maskot) -
zsele1000 #7690 hmmmmm Azt megértem, hogy a UF/D/Y nem szereti a Holtpontot. De az furcsa, hogy a sólymok is pkznak ccben! Csalódott vagyok. Azt hittem normálisak a sólymok! -
#7689 Tusy, itt a tipp: 2068. dec. 24. (szerintem) :D -
#7688 ne tolongjunk,ne toloongjunk emberek!
a játkék tényleg valódi,a nyeremény lehet sokaknak nem elég,de tőlem ennyi telik
Tudom,gyenge próbálkozás volt,de mostanság vitázáson és mérgelődésen kívül semmit sem csináltunk,kéne valami új...senkinek ninbcs valami érdekes kérdése vagy gondolkodtató problémájha a játékkal kapcsolatban? -
szabi34 #7687 Nah ma elment a kedvem ettől a játéktól. Most ameddig nem jön ki az új patch addig átmegyek japán 9d-re. Ott nincs olyan hogy nem enged be és ha beenged egyből dc. Ez ezt játszotta ma 5-6-szor egymásután szóval ennyit ezekről az utolsó patchekről... Majd patch után re. -
zozoalma #7686 Karácsonyra hozza a mikulás a patchet vagy majd a drága fejlesztőknek ad szájára a virgáccsal -
#7685 logikus...és mikor javítják a bugűző bugok bugjait?
tippeket kérek,sztetek mikor jön ki az a peccs amit kb fél éve várunk?
aki a legjobb tippet írja kap 1 millát tőlem
(a nyertes csak akkor veheti át a díjat,ha igazolja,hogy valóban övé a legjobb tipp,tehát nem ingame zajlik a játék hanem sg-n) -
#7684 nekem már p61 van
valszeg a bugűző bugokat csinálták meg... -
#7683 ügyes...mostmár bardo is lezárva
mostmár igazán megérdemelnénk azt a nyanvadt messiás peccst -
#7682 érdekes...nirvna és asura lezárva bardo meg negyed négykor pleasent...
mért van egy olyan érzésem,hogy ezzel a csodás peccsel drága acclaimünk már megint qvára elcseszett valamit?(ja...ecode:-1 újra támad...) -
#7681 Phew koccolt a vérbe Spellbornra. Helyette DH a fő-fő GM 9d-ben... Remélem változni fog néhány dolog... -
RYO123 #7680 és abban mi lesz ? -
zsele1000 #7679 nem csak az ec, hanem mindegyik PQ bugos volt. Na meg maskot sem lehetett venni az NPCtől. :) De most jön az új patch :DDDDD a 61es -
RYO123 #7678 ez a pech az Ec Pq t javítja ki elvoleg... nekem azt mondták mert Bug os volt az Ec PQ remélem ez az. -
Dialosa #7677 újabb + pont Acclaim nak! Hajrá -
#7676 most inkább örülj,ha kör végéig benn maradsz...
örvendjünk emberek visszatért a dungeon dc!