21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
szabi34 #7835 mondom, már megcsináltam 20%-ot nukerrel:) -
#7834 Szabi ügye te most csak szórakozol velem?A server állapota jóideje lóxart se változott -
szabi34 #7833 pedig már kicsit utána elkezdődött 2x miután felengedett engem -
#7832 pff...engem még mindíg nem enged fel...fakk acclaim -
szabi34 #7831 már kb 20 perce beengedett és alig vannak a szerveren, legalábbis hefei üres volt az előbb:) -
#7830 Csodás...
Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor?
(arra,hogy recsiztek köx nem vagyok kíváncsi) -
juice404error #7829 Én is most akartam belépni. Nálam sincs Bardo. -
szabi34 #7828 Most akartam belépni, nálam sincs bardo:( -
#7827 elszállt szerintem, már a listán sincs... -
#7826 most csak nálam szállt el bardo vagy mi folyik itt?
"ecode:-1"-en és "login failed contact a gm"-en kívül most tényleg semmit se hoz be
-
#7825 Amúgy ,hogyis van pontosan a pontok újraosztása? -
#7824 Egyfolytában ERROR!Grat acclaim!Egy stabil játékot sikerült csinálnod...
-.- -
RYO123 #7823 Hát ez lool xD... -
kalidor #7822 BluFlash
Site Admin
Posted: 21 Nov 2008 21:45
Hello all.
As you may have guessed, we have hit a few delays since my last update.
Originally we had a few translation issues on specific keywords that are important to quests, and general playability. Stuff like an NPC's name was... incorrect, and could lead to major confusion when trying to complete a quest. After sorting through those, we realized that the overall translation quality was rather poor, and a re-translation of all the text was in order. That is now in the process of being done, while the GMs continue to test the remaining bugs.
Bugs. We have had several bugs on the quests and skills. Some examples of these include stuff like not being able to learn skills from the NPC, not being able to access specific NPCs (hidden in a glitch), quests not appearing when they should, and a few that made the game simply unplayable.
With that said, I expect the patch to be released within the next 2 weeks. Of course, this can easily be pushed back depending on the translations we get back, and if anymore major bugs pop up. -
#7821 hehe nekem is sikerült... =) -
RYO123 #7820 Télleg Jó xD
GRAT ^^ Jó lenne ijen EPI...:P -
#7819 translation toollal, még csak most ismerkedek vele :)
azóta készült egy "update version" ;-)
nem nagy cucc, de hátha tetszik nektek :)
-
#7818 GRAT! A translation toollal? vag photoshop?
-
#7817 na unalmamban alkottam egy Killer of Acclaimot :)
-
RYO123 #7816 dejóó lekapcsolták a servert -.-"
mentem volna GbWD serezni xD(ha kell vkinek Fc1+7 vagy Fc4+8 sanber Pm RYO123 xD) -
#7815 ujra be patchelte 61esre :) dejóóóóó -
#7814 Szerintem Neked is ugyanaz játszódik le, mint sokaknak. :
Újratölti a peccseket valamiért. Sajna kivették launcherből az updatefigyelő opciót, de szerintem az lehet. -
#7813 akkor mit updateol pontosan? hova utazok::->? -
#7812 Időutazás. Más nem lehet, mert nincs p62... -
#7811 LOL Boss ölés közben benyeltem egy 62es update-ot.
valaki esetleg tudja,hogy mi is ez?mert hivatalos weboldalon nem volt még kiírva. -
#7810 Fel mennék én esküszöm ,de most meg megáll a map töltése közben és se kép se hang.(megjegyzem ez tuti nem a gép baja) -
Lawless #7809 néha kell magam bíztatni h jo vagyok és az élet is konyebb úgy :) ! de dobot érte 3BE-t sztem az túl jó :) !ma délután kicsit lexek Ark ha akarx gyere fel nincs errorce -1 már -
#7808 én meg unalmamban ma moddoltam a gémet. most rakhatom újra mert a shen mo moddolásom hagymára nem várt eredményt okozott. -
#7807 Cool , meg egy kicsit nagy arc -
Lawless #7806 nekem ma semmi nemvolt 8tol gameztam egész mostanáig megint léptem szintet :D cool vagyok és még bossoztam is magam 1et :) jo így :) -
RYO123 #7805 Ezek mien pontok ??
Fordításért?
Akkor egy def trinkre ráhajtanék xD -
#7804 Én balga meg vettem 1 hónap exp booster-t .Na azóta nem is tudok belépni.
Lassan a Silkroad szintjére süllyed ez a játék is. -
Lawless #7803 jaja Nostromoval az élet is konnyebb :) én karácsonyra fogok venni meglepem vele magam :) ! nekm 2billenytum is van majd bexerelem és meglesem h mi a cucc! amint montam tamas én nemhiszem h áttálok valahova max ha abbahagyom 9d megyek CS-ezni vagy C&C-zni! udv mindenkit! tegnap nekem is errorcode -1 volt....szétcsesz az ideg :D -
#7802 én a tegnapi event első 1 óráját azzal töltöttem,hogy loggoltam...aztán 9D lefagyasztotta a PCm (ez 1 év után először történt meg)...restart PC,aztán általam ismeretlen okokból mégegyszer ugyanez,de utánna 4. próbálkozásra bejutottam -
#7801 Ha ez megnyugtat nálam is ez a helyzet -
#7800 nájsz Dózi :D
más:
én nem tom Ti hogy vagytok vele,de nekem kb egy hete egyfolytában error code 1 van, nagyon kellemes mikor 2 óráig tart egy relog... -
#7799 Itt egy két ember mesélte hogy ha 2 billentyűzet van ráakasztva a gépre PS2 + USB -s akkor egyiken ki lehet támasztani a billentyűt buffolási céllal.
Akinek van 2 igazán kipróbálhatná -
#7798 Ja ja Belkin Speedpad N52 a becsületes neve. De 12K -t nem adok érte. -
#7797 ezt most csak próbágatom. Bocs a spammért.. ^^ -
#7796 Naja. Állítólag (Fed) gamepaddal lehet makrózni... Még nem vettem, és lehet nem is fogok de valami Belkin Nostromo...