9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert hely van két fegyónak is ha megnézed.Talán majd késõbb tesznek be mint ahogy térképet is pölö.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
asd
A többi ember keze meg tökéletes😞
Még kezdõ vagyok ...
(Ezt kideríteni amúgy piszok összetett dolog. Veszel valamit a kovácsnál és megnézed, hogy mennyiért adta el neked, majd megnézed, hogy mennyiért venné meg tõled...)
Persze a ritkább, értékesebb botlban nem kapható árukra ez kevésbé igaz. Ott a valódi értéket a piac diktálja.
80-50%-os áron általában el lehet adni a legtöbb dolgot, amire az adott területen kereslet van. (Pl.: Wu-Tang klánnál a kardok ilyenek. Máshol az adott klán favorit felszerelései fogynak jobban.) Amire nincs kereslet és jobb, mint amit a boltosok árulnak vagy ritka áru, azt Hefeiben meg lehet próbálni elsózni.
Amivel pedig nem érdemes boltolni azok az átlagos droppok, de gondolom erre már rájöttél magadtól is.
Általában fa ládák között // mellett // elõtt ácsorog.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ien fegyverrel lehet nyomulni a jatekba mint ami a csavo kezebe van?
meg raktárt hollehet bérelni?:S(heavenly demonban vagyok ...)
Az árakat nézd meg.Ha elkutyagolsz Hefeibe akkor ott sokmindennek megtudod nézni az árát.Érdemes megnézni magad anyázni, hogy elkótyavetyéltél valamit.Például én amikor elõször játszottam a játékkal (január-február körül) akkor egy Blodd Essence 50-60k körül volt a piacon.Most simán ellehet adni 150k-ért.Szóval nézz körül.
Ha valamilyen fegyót akarsz eladni akkor megnézed elõtte, hogy a hasonló szintü fegyver mennyibe kerül a kovácsnál és úgy alakítod ki az árat.
Árulni úgy lehet, hogy megnyomod az L-t, kiválasztod az Action-t és ott pedig megkeresed a Stand-ot.
Csak peace módban tudsz árulni és ha beteszed a cuccot és megadod az árát akkor a boltnak nevet is kell adni.
*-*
Mire összeszedtem ezt a kis irományt addigra tanult kollégám már megelõzött.
De jobb kétszer mint egyszer sem 😊
2. menni actions fülmenü
3. választani stand gomb
4. felugrani neki új hátizsák üres
5. belerakni új hátizsák a régibõl jobb egérclick
6. alulra kattintani a felirat price mellett, hogy beírni kivánt ár
7. végezni addig, mig összes tárgy bent új hátizsák
8. Felülre kattintani, hogy beirni árusítóhely név
9. Megnyomni open stand gomb és örülni.
10. Nem megnyomni close gomb, mert lesz nagy búbánat és kezdeni elöl.
11. Otthagyni játék nyugodt, mert sokáig van mig valaki vásárol.
12. Ha nem tudni árak, akkor megnézni mások a 2 klikk által rájuk
13. Ha magasak lenni Te áraid, akkor sokáig igy maradni, mert senki nem venni Tõled.
14. Leírás lenni fej által, ezért eltérés lehetséges a program miatt, mert emlékezni csak.
15. Lenni jó és játékni és nem kunyerválni, mert az csak beggar jó, a többi meg nem kunyerváló klán, de még beggar is lenni büszke és nem kunyerválni állandó.
Üdvözölni összes kezdeti játékos, mert játék jó csak ismerni sokáig ki.
Elhagyod Baoyang falut és mégy a northern trail felé , lesz egy fa kapu.
Ott nem az uton mégy tovább hanem jobbra tartassz és felmégy a lépcsõkön.
Ott lesz Hua a sziklakapu bal oldalán.
az lenne a kerdesem h a brotherhood of thieves klanba a hybrid kaszt csak ien nagy ketkezes axekkal mehet ? nincs 1kezes amibol akar kettot is lehet hasznalni vagy iesmI? :\
Nem sok honfitárssal találkoztam... 😞
Este kipróbálom az 'U' nyomkodást...
De a magamra klikk az nem mûködött nálam....
Üdv. Gabos
NeszlettWei néven játszok az EU szerveren egy RC2 Wu-Tang Black Tortois karival.
Ha esetleg érdekel valakit van egy eladó RC9-es Str+2 Saber a bírtokomban. A full ára 62k lenne, ha valakit érdekel 40k-ért át tudom adni.
Lenne egy csomó kérdésem a 9Dragonnal kapcsolatban de talán a legfontosabbat kérdezném meg próbából...
Hogy lehet magamat kijelõlni? Erre sem sikerült rájönnöm. 😊
Köszi ha kapok érthetõ választ...
A rövidítésekkel kiméljetek.
Üdv. Gabos
van egy másik tipúsú hybrid is, a sima hybrid warrior
a lényege annyiban tér el a hybrid nuker warriortól, hogy str kimaxolása után csak con-ra és dexre pakol, tehát a hasonló szintû tankerekhez képest több a hp-ja, majd con maxolása után nyúl csak a wisdomhoz, hogy növelje a chi kung védelmét.... hát ez is egyfajta mód
egy biztos, a sima hybrid warriornak a végére sokkal több hpja lesz, mint akármelyik másik karakternek (deva king buff maxon +31con!) <#integet2>#integet2>
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
child in time, bocsi, hogy ezt kell mondanom, de akkor jól elbaxtad a karidat... nekem nincs sok dexem és én is minden 2.ra citicalt ütök 😊
viszonyt egyvalamit nem értek, hogy mi a francnak nyomjátok még mindig azt a dexet, mikor elõttem már vagy 100an leírták, hogy nagy rakás szar (szerintem is)
ha erõs hyridet akarsz:
1. buffokat maxolni
2. str maxolni
3. wisdomot maxolni
4. essence-t, dexet húzni
én is deva monk vagyok, és ahogy tamás leírta elõtte, láthatod, hogy nem egy gyenge elbaszott karim van, mer falcont 2szer is nagyon csúnyán lenyomtam (ec4), annak ellenére, hogy elõször használta azt a luohan defense növelõ skillt
viszont multkor egy szintembeli hybrid nagyon csúnyán elgyapált, majd hosszas beszélgetés után rájöttem az okára: 43volt a basic wisdomja....
még egykis okítás: pve (mobozásnál) közelharc ajánlott
pvp : nukernél közelharc, az összes többinél (healer, hybrid, tanker) nuke ajánlott
ennyi 😊
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
A végén ReTro -nak maradt még 2000 hp -ja. Errõl ennyit 😊))))
Végre megvan a New Hero! Látom tomi kicsit elhúztál,na de mind1 már annyian leelõztek szinlépésben hogy nem is számolom. Hybriddel nem is csoda mondjuk 😛
3 nuke -ot huzzál a paramita -t a lure -ra , a power-t a "fagyasztás és a bleeding miatt , az exorcism -ot mert kurva nagyot üt 😊)
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker