9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
1. tudnátok segítteni....miben? tudnátok húzni 😞
2. ........ kolcsonadni....................... 😞
3 és egybe a legjobb....mennyi volt idáig a legtobb pénzed! 😄
Sanálom hogy nem vagyok gondolom lawless örül!
És remélem van már floral crown 1 legalább!
Remélem kb olyan júl 1-étõl lehet leszek.
Üdv Zsömi
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Én meg tegnap ölöm a mobokat questhez, látom ott egy bosz 50 méterre. Mondom jó van ha tartom a távolságot nicns semmi baj. Elmegyek medizni egy olyna helyre ahol egy mob sincs és elötte már vagy 4x ott mediztem és mi volt ott?
Engem egyszer kértek meg hogy húzzam,azóta se írtam neki. A band tagoknak meg pusztán anynit szoktam adni hogy amikor elérik az oc1-et adok nekik két fegyvert hogy adják el. Az olyan 40k, sajnos sokan ígyis lelépnek. Csak azokat sajnálom akik úgy játszanak hogy eljutnak magasabb szintre csak ép nem nagyon tudnak angolul vagy mindenképen magyar bandet akarnak. Aztán szépen kiürül és a végén csak az a pár ember marad.
Ugyan már, hol szeretnél újraéledni?... Kicsit goromba lettem... 😞(
1. Nem feltétlenül lehet mert a party máshogy van megcsinálva, szóval nem 50-50% ba osztoznak hanem lvl tõl is függ. Tehát nem nagyon lehet.
2. Szerintem sokkal jobb ha egyedül fejlõdök (persze késõbb kell néhány party de csak azonos lvl játékosok között, vagy pár lvl kölönbség).
Pénzre sincs szükségem mert az elején nem nagyon kell.
Aztán meg mindig megcsinálom a blood pointokat 999 re és a szörnyek is dobálnak néha BE-t.
UI. Van abba valami hogy néhányan kezdik elfelejteni a játék lényegét. Pl. A HD- mel RC3 as voltam és kerestem néhány magyart (mert ugyebár midenki szereti a társaságot😊 ) találtam is de 5. mondata : "Nem tudnál húzni egy kicsit" erre nem válaszoltam csak elmentem jó gyorsan LF-el 😊.
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=2mfx
Én spec du 5 után vagyok általában, van ventri-nk is . Majd megtalálsz minket (Crackee , Lawless , ReTro , --TamaS--)
Nos én azt az egyet ajánlom ne legyél HD vagy W u tang. hogy miért? Nem szeretem azokat a klánokat sok a bukó,tisztelet a kivételnek persze 😊
Shao jó kari ezen kívûl a Beggar is meg a Thief is jó, de a te döntésed
fontosabb az hogy kasztot majd mit választol és azt hogy használod
lawless: ezt nem tudom most kire mondtad de az biztos hogy elég kritikán aluli itt a helyzet, nem tudom ott van e magyar band.
Azt meg hogy sokan panaszkodnak 0.10 meg 0.20ért az nem az én bajom sajnos ilyenm a maygar társaság. bandbe is most nagy a csönd majd megint felvesznek/ünk pár gc-t csak mert magyarok elmennek rl-ig max addig is minden szart megkérdeznek és mindenért panaszkodnak majd lelépnek. Sajnos így megy ez egy idelye.
mondjuk most h vége a sulinak vszeg többet jaccom majd én is.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De asszem sejtem miért csak 3 ember látogatja ezt a fórumot 😛 ^^
asd
asd
Nembaj ma azért fd4 meglesz még remélem ^^
asd
asd
Rabbit:van egy olyan hírdetés hogy jön valami blablabla 7. hó 6-án
ha minden jól megy az lesz a "nagy" fordulópont
csak most az xp-vel mi lesz azt nem tudom. GM azt mondta hogy javulni fog. De most hogy az egész xp rendszer át lesz alakítva?
Mert jelenleg 130 szint van ennél 80-90 elég magas így érthetõ a alacsony xp. De ha megjelennek az új mapek akkor 200+ szinttel 90-es szint csak közép szintnek fog szmítani olyan RL vég Fd közepe xpvel =/
Olyat is hallotam hogy csak az új mapon fog javúlni a xp, de az se lenne logikus.
Egy biztos annyira nem vagyok kocka hogy 0.01-0.005 xp/kill-el folytassam a játékot
Pont tegnap este mondta egy gyerek nekem 😛 Eddig énse tudtam 😊
asd
Ha az advanced step -et és med -et szeretnéd fejleszteni , akkor elég annyi hogy berakod a "secret solver of the clan.." epithet -et peace modba kapcsolsz és elindítod a 2 skill-t, majd árulsz valamit hefeiben.
A többi megy magától 😊
Most kezdtem a játékot és még elég sok kérdésem lenne. Ha valaki esetleg szánna rám egy pici idöt az vegyen fel MSN-re.([email protected])
Légyszives valaki segitsen nekem mert tetszik a játék és szeretnék vele játszani. Jó lenne ha Team-Speak-et is tudna valaki mondani ahol szóban tudnának segiteni.
Elölre is köszi.
Van ez az Advanced steps ugye, nos én vettem egyet nem olcsón ^^ és én azt hittem, h a mostani legerõsebb Steps-emet fejleszti tovább, de nem, hanem a Basic shaolin stepset, szal azt kérdezném, h ha felhasználom az Advanced Stepset erõsebb lesz mint amostanim? ^^ Szal ez a legerõsebb jelenleg? 😊
asd
Az lesz ám a szép világ. 😄
asd
asd
asd
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De megtaláltam a helyüket szal tudom hol vannak, de egyszer se voltak ott tegnap, rábaxxtam egész napom, h ezeket kerestem meg vártam és semmi :S
asd
Az a 10M -os 4 pocketes gatya kicsit gallyra vágta a nem túl rózsás anyagi helyzetemet.
De amint látom a Tiéd is !! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>