21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
DSUN #7595 PFFFFFFFF
PFFFFFFFF
PFFFFFFFF
PFFFFFFFF
Tovább nem folytatom.....:@ -
kalidor #7594 Nah ennyit a mai eventről...
Due to our database issues, we will be moving the Bardo Cricket Event to tomorrow, at its usual time. Asura and Nirvana will have the Cricket Event today, as scheduled. I'm sorry for any inconvenience this may have caused. -
#7593 Sun ezt egy acclaimos forumon légyszi -
DSUN #7592 GOGO ACCLAIM!!! -
Csaprago #7591 én nem tudom, de gáz hogy a románok a harmadik helyen vanank:S -
#7590 dolgozik valaki innen a magyar fordításon?
-
#7589 Én már nem tom, hogy sírjak-e vagy nevessek. :S -
#7588 Már megint nem enged be eventre NIrvanan ezt soha nem csinálja. -
RYO123 #7587 Lol ez nagyon jó 30 perc 3x és újra indítják a szervert slap -
#7586 Ez a patch dolog sztem több sebből vérzik. Bedobtak egy-két csontot, amin rágódhatunk. Ősz elejére ígérték, ha jól emlékszem, de még mindig semmi. Ahogy az acclaim dolgozik, jó, ha jövő karácsonyra lesz belőle vmi. Végül is a "soon" az egy tág kategória. -
#7585 Itt van a topik, de nincs benne semmi újdonság, csak megint nem műkszik semmi (milyen meglepő) :S -
#7584 2-3 hete szerda éjfél körül elszállt nálam update szerver,azt hittem jön patch...szerintem megint csak bénáznak,de ne legyen igazam -
szabi34 #7583 Lehet holnap jön patch?
Vagy mi van már???
Vagy megint elb*sztak valamit. -
szabi34 #7582 Engem sem enged be:S -
#7581 grat Fed,de mi lesz most ungabungával?
ja és nemtom kinél hogy muzsikál bardo,de engem nagyon nem akar beengedni... -
#7580 Grat neked Fed. -
Fed #7579 Jó kis téma, de közbe grat nekem EC-hez és annak, hogy én lettem a band master LEGENDSbe.(Aki ismerte: Victorion által alapított band, az egyik legősebb band. Mára elég kicsi lett, de még van pár GL-CS-FC :P) -
#7578 Te helyből vagy lyen hülye, vagy nekifutásból. Ha agyament, légből kapott teóriákra leszek kíváncsi, majd beszélgetek egy-két elvon filozófia szako évfolyamtársammal. Amúgy meg sok sikert az egyszemélyes hadjáratodhoz. Nemtom hogy akarsz bárkit leverni PvE mapon, de sok sikert hozzá. Engem nem érdekel tovább a hülyeséged. Részemről lezártam a témát, te meg majd észreveszed magad ha akarod. -
#7577 Megjegyzés : pszihognóm és Gabi kontaktusa kb elképzelhetetlen ebben a játékban, minekután Gabi Gabor23-mal grindel ICE mapon. És elég ritkán mozdul ki onnan. psziho meg GB eleji warrior aki nem volt annyit FS-ben első nekifutásra sem, hogy mindenkire emlékezzen. (engem kivéve, mert kérésemre repült) -
#7576 Tudjátok Majmócák csak az bosszant igazán, hogy Gabi naivságát használtátok ki. Részemről abban sem vagyok biztos, hogy nem TI mondtátok pszihognómnak, hogy Gabit találja be. Szóval : Engem nem érdekel innentől kezdve semmi. Ha megutál a Magyar játékosok fele az sem. De ezt le fogom verni rajtatok. Meg az összes többi beszólást!
(a nem nekem címzett beszólásokat Diablo részéről) -
Nitus88 #7575 Diabla vok, ha vkinek így már rémlik a dolog. Nekünk spec semmi bajunk az FS-sel, azzal van bajunk h Dózer (drága) folyamatosan azt híreszteli h nekünk mindenkivel bajunk van aki a ligában van, ez pedig nem igaz, felőlem mehet a sár dobálgatása jobbra meg balra, leszarom... Az egyetlen gondom az h egy embernek túl nagy a pofája a ligában és visszább vehetne az arcából. Majd akkor leszek kiváncsi a véleményére ha együtt őrizzük a kecskét a farmon vagy egy agyi szinten leszünk, bár az még nagyon messze van... Ja és nem járok Bp-re szal nem kérek fenyegetéseket. -
Dialosa #7574 közben eszembe jutott egy szöveg:
"A jó kapitány nevét csak a jó legénység őrzi meg!" -
#7573 grat :) -
#7572 óhnájn már megint >-<
namégegyszer
-
#7571 békésebb vizekre evezve...
-
Dialosa #7570 Köszönöm Tusy! -
#7569 Addig állj CCben 1 helyben... Én részemről nem bocsátok meg. mert azt a roart nem mindenki látta... SZÓVAL MEGINT HAZUDSZ! Modzso is láttam meg még 1-2 ember közülünk. És egyáltalán NEM nekem címezted, HANEM a fekete rigóknak akiknek a fele NEKED köszönheti a COF-VOH epijét...
Mellesleg ha kikéred magadnak, akkor megkaptad. Én már leírtam. : Ha engem gyaláztok,csak tessék. DE TE KIS MAJOM! TE FS-T GYALÁZTAD!!! -
#7568 Úgy legyen. -
#7567 Joh...ezt én egy ígéretnek veszem és részemről lezárva a téma,előre is köszönöm FS nevében. -
#7566 Nincs bajom Free-vel. Főleg h nem ismerem. És a negatív hang nem neki szólt, hanem dózernek. Lehet kicsit kétértelmű volt. Szemét, gyökér, patkányozni, nem fogok, mert nem az én stílusom. Meghagyom inkább azoknak, akik másképp nem tudják kifejezni magukat. Sry-t meg max az értelmeseknek vagyok hajlandó írni, mint gábor, vagy King, vagy te Tusy. De azt is majd akkor, ha dózer is elnézést kér, a gyalázásért. -
RYO123 #7565 Hmm látom jó kis vita alakult ki...
DE Mikor jön már ki az a hülye pech .... (nehogy azt mondjátok h "SOON" xD
-
#7564 Egyértelmű,hogy visszaszólsz,de gondolj bele,hogy mit...
Mi bajod Free-vel?Mért használod negatív kijelentésben a nevét?
Picit FS hangja leszek...előre is bocs srácok...Senkinek semmi baja nem volt eddig a talpnyalós dologig...ha Dózival van bajod,mond azt...Dózi egy gyökér vagy patkány vagy bánomis én...de mért kellett FS=Free talpnyalózni?Senkit sem oltogatok,mert van véleménye...mondja ki,ez a fórum lényege.Nitus gőzöm nincs ki vagy,de egyetértek veled.Én is szívesebben lennék jóba minden magyarral,szemétkedés helyett...
Diablo legalább azoknak írj egy sry-t akik szerinted is normálisak,ez szerintem logikus kérés -
Nitus88 #7563 Helló Mki! Én eddig nem írtam ide de kicsit elegem lett, kicsit már unom h mi vagyunk a faszok, meg a köcsögök, meg egyéb nyalánkságok, de nem mi szóltunk be nektek, mindig ti kezdtétek a kötözködést... Aztán meg furcsáljátok ha visszaszól az ember, hozzáteszem jogosan. Nem értem mért kell mindig a fesztivált csinálni? Mért nem lehet szépen csendben egymás mellett meglenni? Viccen kívül lehet jót tenne ha elmennétek kicsit tombolni, ez a játék dolog ezek szerint strapás nektek. Amúgy én akárhányszor talizom magyarral mindegy h FS vagy sem köszönök és dumálok velük, és érdekes egyik se jött még úgy oda hozzám h húzzam ki a belem és ott dumáljak.... Dózer neked meg már mondtam h jobb lenne ha kicsit gondolkodnál és pl feltennéd magadnak a kérdést: Mért kell folyton balhézni?
Na mind1, zárom soraim és várom az oltásokat, mivel úgyis csak azt fogok kapni amiért egyáltalán kinyitottam a számat, de nem érdekel.... -
#7562 Csak azt nem tudom, hogy miért én kérjek bocsánatot, mikor dózi kezdett minket gyíkozni. Mellesleg a talpnyaló rész neki szólt, és nem az egész ligátoknak. Már csak azért sem, mert ott van pl gábor, v king, akiket jó arcnak tartok. A sértegetést ő kezdte, nyilvánosan, roar-ban. Ezek után evidens, hogy nem hagyom szó nélkül a dolgot. Ha meg baja van egy tagunkkal, vele beszélje meg, és ne az egész ligát becsmérelje. Eddig sem volt bajom veletek, és most sincs. Az egyetlen ember, aki bocsánatot kérhetne az dózer. Szóval ne várd, h sértett félként én fogok elnézést kérni. -
#7561 nem...Free nem isten,csak jó barát és jó vezető...semmi bajom nem volt DRH-val amíg nem talpnyalóztátok FS-t,részemről nem én kezdtem kötöszködni.Ha nem jártok pvp mapekre akkor ne legyen nagy a szátok...
Nem írtam,hogy neked szólt a fórumos rész.Eddigse volt szokásom törpéket pkzni és valószínűleg nem is lesz,de ne várd hogy következmények nélkül sétregethetsz nagyobbakat...ezt nem csak uftiny utálja,hanem mindenki.
Egy apró kis "bocsánat" vagy "elnézést" elég lenne a probléma megoldására.
Nem a játék a vita lényege...szimplán pár ember nem fért a bőrébe és gondolkodás nélkül sárdobálóztak
Szerintem is az 9D lényege,hogy "gémelj egy jót a haverokkal",ezért nem értem mért kellett egész FS-t szapulni.Ha bajod van Dózzal beszéld meg vele,minket ne buzerálj. -
#7560 1. Mitől olyan isten Free, h ne lehetne megemlíteni?
2. Ismerek közülletek jó arcokat, de sajnos kevesen vannak.
3. Nem járok BP-re, sőt közülünk alig páran vannak ott, szal különösebben nem izgat, hogy ott vagy-e.
4. A fórumon való üzengetést dózi kezdte, szóval vele beszéld meg. Amúgy is elegem van belőle, h magyar gyaláz magyart. Ha kötözködni akartok, akkor menjetek az UF-hez v a Des-hez kötözködni. Ja, hogy ők elkenik a pici szátokat? Akkor meg miről beszélünk. Ne a kisebbeket öld, mert az egy görény dolog. PK-z a saját szinteden. -
#7559 Szerintem mozduljatok ki picit, menjetek bulizni vagy akármi, mert ez kicsit beteges hogy egy játék miatt így összevesztek :). Mintha bármi tétje lenne :D. Sry ha valakit megbántottam.. -
#7558 Sziasztok!
1. sajna nem voltam benn amikor ment a roar háború,de ígyis épp eleget tudok...(Free megérdemelte a tiszteletünket...ha jó master leszel talán veled is így lesz egyszer)
2. Dózi sose könyörgött FS tagságért,Merevlemez egy jó vicc volt...
3. ha egy játékban bajom van valakivel akkor játékon belül beszélem meg,nem egy fórumon üzengetek,hogy azokat idegesítsem akiknek semmi köze az egészhez...
4. egész FS-t Free talpnyalóztátok,nem csak Dózit...szerintem nem ismertek mindenkit,tehát ugyanúgy néhány ember alapján ítéltek meg egy allyt,mint szerintetek Dóz.("lenne egy kérdésem hozzád":Hogy jössz te ahhoz,hogy Free nevét a szádra vedd?)
5. ha valami bajunk van Dózival megmondjuk neki,sajna túl jól ismeri a leave gombot...
Csatlakozom a vadászathoz,azt a pár normális embert akit ismerek DRH-ból nem bántom.Diablo szerintem nézz szét mielőtt elhagyod safetyt...
Ui: Első és utolsó hozzászólásom a témában,mindenkitől elnézést kérek a hossza és tartalma miatt(kiv. DRH).Ha valaki üzenne az játékban BP-n tegye -
#7557 Na akkor most jól figyelj, mert van egy kérdésem hozzád:
- Ki vagy te, vagy kinek képzeled magad?
Kinek képzeled magad, h egy ember miatt megítélj egy egész ligát? Ha bajod van Psichomorph-fal, beszéld meg vele. Ki vagy te, h más embereket, akiket nem is mersz, hazugnak nevezz? (Mellesleg én nem érdekből csatlakoztam annó, hanem hogy magyarokkal game-eljek, és ne külföldi ligában)
De ha már itt tartunk lenne még egy kérdésem.
Mikor kiléptél az FS-ből, h saját klánt csinálj, akkor jók voltunk arra h meglegyen az 5 ember? Most meg csak - idézem - "kis rebirthes gyíkok" vagyunk? (apropó, ha már roar-t írsz legalább írj helyesen. Nem rebirthes, hanem rebirth-ös [rebirth (ejtsd: ribörsz) = újászületés]) Bizony ám. Nekünk sikerült az újászületés, a saját klán, nem úgy mint neked. Mi lett a híres _MEREVLEMEZ_-zel? Az enyészeté lett, te meg visszakönyörögted magad az FS-be. Így ha jobban megnézzük, vmilyen szinten te is áruló vagy közöttük. Száz szónak is egy a vége dózi: fals vagy, mint a kínai rezsó. -
cucu00 #7556 Nem akarok belefolyni a vitátokba, nem nagyon érdekel. De hogy akarod szétrombolni őket? PVE mapon?