21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
zozoalma #7555 HEllo
Ide is leirom hogy én befejeztem a 9d vel való játékot, kösz mindenkinek aki segitett fejlödni és élvezetessé tenni Bardo életét
Szerintem senki se kiváncsi erre amit csináltok , de hajrá .
Jó játékot
-
#7554 1. : Hazudsz most is. NEM anyázok! Pláne nem shoutban...
2. : Igen. Mindenem BE-ben van, de ez az én javamat fogja szolgálni pecs után.
3. : A nyálamat akkor fogom verni, ha kicsiny allydat szétrombolom! HA KELL EGYEDÜL! (de remélem nem leszek egyedül a művelethez sosem)
UI.: Ha nem tetszek allyban én tudom merre van a leave gomb... Én nem csak érdekből csatlakoztam FS-hez, mint TI anno. Vagy mint pszihognóm 1 hete. -
#7553 Beszarok, hogy neked örökké verni kell vmin a nyálad dózer. Ha nincs balhé, csinálsz magadnak? Mellesleg, ha nem kezdtél vna anyázni a ligámra roar-ban, akkor nem lenne semmi probléma. Mellesleg h akarsz lenyomni bárkit is? Megdobálod BE-vel? Merthogy mindenedet arra költötted. Nincs semmid. Se fegyver, se full WT. Kicsit észrevehetnéd, h ez a játék nem az egoizmusról, meg az én vagyok a legerősebb féle hülyeségről szól, hanem, h gémelj egy jót a haverokkal. És pont az ilyen emberek cseszik el az egészet. Sztem néha már a saját klántársaidnak is elege van belőled max nem vallják be. Ha ennyire feszült vagy, járj el csoportterápiára v gyúrni v mit tudom én hova, de ne anyázásban vezesd le. Még a végén agyvérzést kapsz itt nekünk 9D közben. Nemtom hány éves vagy, de ez a nyálverő, rinyagép hozzáállás kb egy 12 éves értelmi szintjére vall. -
cucu00 #7552 ott a "soon" kulcsszó xD
tehát ne várj rá :) -
kalidor #7551 Posted: 24 Oct 2008 21:23
Testing for the new patch is almost done, however, we have a few more translations we're working on, as well as a couple fixes on the new skills and quests that need to be ironed out.
Bear with us folks, the new patch will be out soo...
Lehet tényleg nics olyan messze az a patch?:) -
DSUN #7550 HUN_IMREX az 1ik kivétel..Imi nagyon jó srác, semmi okom nem lenne pk-zni! -
#7549 misztikus pecs infó. : Acclaim beőrült! Már lvl 239-240 es tesztkarakterek vannak, nem 180-asok... Valam i készül. -
Dialosa #7548 "Talpnyaló"
Ez nagyon tetszik, nekem szinte csak azok voltak, minden ember! -
#7547 Ehh! Nem igaz hogy nem lehet szerkeszteni...
Én sem vagyok más mint "Free talpnyalója" !(diablo szerint minden FS tag az) De én már döntöttem... -
#7546 Nem Dark_Retardation_of_Hungary ??
Nem baj ki kicsoda! "Free talpnyalói" majd eldöntik mit akarnak...
Én spec hiriget! De pecsig van időtök combosodni. -
RYO123 #7545 Dark_Repirion_of_Hungaryan -
RYO123 #7544 Dozi,Sun, Ha Lehet __Raziel__ -t és HUN_IMREX et ne öljétek plz :) velük grindelek ^^ -
Fenyi111 #7543 Sziasztok!
Kellemes ünnepet mindenkinek...
Karácsonyra is majd egy kis hiriget ha lehet... :((( -
cucu00 #7542 Mi az a drh vagy droh? -
#7541 Fallen_hell már Destinyvel fenyegetőzik.^^ Így szép az élet. (nem mintha nem ölne minket szívesen destiny amúgy is . ) -
DSUN #7540 Hozzáteszem h van pár kivétel!!Nem mindenki akkora ... mint átlagban a drh -
DSUN #7539 Mivel már nagyon bored van a gémből ezért csatlakozom énis!!!
Legalább nem csak kis karit fogok húzni hanem tudok Leilaval is menni vmire!!
FS RÚLZ
-
#7538 Csak hogy legyen 1 kis élet.
Mától MINDEN DRoH-os gyík FreeKillben van! (részemről)
De mivel szerintük FS=fekete rigók ezért szerintem mások is csatlakoznak majd kis hadjáratomhoz. have fun CC-ben majmok! -
#7537 Rendben, köszi a segítséget!:) -
zsele1000 #7536 Hali! Ironclad Jinanban van az első falu után közvetlenül balra egy kis füves területen. GKt növelni tradeddel és soksok grinddel lehet. De! Mivel Asura PK szerver, ez nagyon nehéz lesz, mivel az emberek nagyon nagy része BKs. Ha Asurán maradsz, ajánlom a BKt. Sokkal egyszerűbb lesz megszerezned azt a pár 1000et. :D -
#7535 Sziasztok! Elakadtam egy RL questben. Meg kellene találnom vmi Ironclad nevezetű fazont és elszedni tőle egy itemet. Ez a Black Sociaty quest első része, és Jinan első települése körül kéne lennie, de a farkasos és lovas harcosokon kívül másokat nem találtam. Amikor kicsit növeltem a vonzáskörzetet már pirosokba botlottam.
Igen, és légyszi adjatok tanácsot, hogy hányféle módon lehet a good karmát növelni, mert pár "szimpatikus" karakternek Jinanban az a hobbija, hogy kiszúrja magának a nála jóval alacsonyabb szintű játékost,és folyton megtámadja és élvezkedik a könnyen jött győzelmen. Nekem meg elfogyasztja a good karma pontomat. Találtam 2 gk relicet, de azt csak akkor használhatom ha el tudnék rugaszkoni a 0-ról. Köszönöm a segítséget! -
RYO123 #7534 De mit tesztelnek Rajta? nem értem... emiatt elhalasztják a war t...
-
RYO123 #7533 Kár h nem tudtatok bejönni 4 h 2x volt -
#7532 Bardo 1 hely skillit lvl 180... Nirvana első 6 helyen 180 lvl tesztkarakerek vannak...^^ én meg nem is akartam bemenni.. -
#7531 én eventre se tudtam bemenni...ehm,i love acclaim... -
#7530 hm, most tényleg elszállt minden, vagy csak nálam van mi gond? -
#7529 A few bugs that were remaining in the new Quests have been fixed. Testing of dungeon drops and drop rates on particular maps is going on.
Will not be able to confirm a date yet. But I will assure you that we do not want to delay the release unnecessarily.
Acclaim Acid (DragonHead)
Mégse matekoltam el magam nagyon mikor mindent eladtam és BE-re költöttem. -
RYO123 #7528 Valaki irjon már vmit elégé kihalt az sg... -
RYO123 #7527 igen Gzzz.de Cherub az első csak valamiért nem mutatja de ha cherubot berakjuk és VGM et ki akkor is 9. Gabi GZZZZZZ -
#7526 rl 12
ha van quested nyitott akkor nem engedi. akkor vagy megcsinálod vagy give up -
#7525 Meg tudná valaki mondani meddig lehet pontosan kasztot váltani?
Mert már hallpttam rc12-őt, rl12-őt. Láttam hogy rl2-on még volt aki átváltott, meg azt is hogy rl10-en nem tudott. Szóval akkor valaki pontosítson légyszi. -
#7524 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GABI A 9. a TOP10 BEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7523 Well , i am sorry for all the 'Soon''s, things here got a little delayed by the translation and bug fixes, but now things are back on track and we will be updating the patch status message board post to let you guys know about the new weapons.
I will not tell you soon again but right now their is no confirm day or week set for the release we are trying our best to test all the content and fix the bugs as soon as possible.
As you all know the patch content is huge which includes the level cap increased 180+ and weapons which go all the way to 180+, all dungeon drop rates will be changed, new red dragon weapons will be added which have cool attributes on them and they drop from all the mobs at a low drop rate.
Testing all those weapons and fixing each weapon stats, attributes and textures takes some time so it will take few more weeks until the patch is out. until then we need you players to have some patience and co operate with us.
ehh... nem rossz! de a még néhány hét kissé durva...
ui: "soon" téma letudva részemről...^^ -
RYO123 #7522 most* -
RYO123 #7521 Hmm ma se volt rosz a 4x msot 110% ot csináltam -
Rabbit20 #7520 jah ha "very soon"-t írnak akkor már lehet reménykedni :D -
zseblampa #7519 Mert náluk a "soon" jelentése az, hogy "a leghalványabb fogalmunk sincs, de még ennyit se kötünk az orrotokra"
Favorite company... lol -
#7518 Soon.. igen ez a tipikus válasz. de a soon azt jelenti, hogy hamarosan... ezt meg fucklaim tanulhatná meg végre... (ha 1 hónapja írta hogy "soon" akkor miért nincs még sehol?) -
zseblampa #7517 "soon"... Megtanulhatnád már! :-D -
RYO123 #7516 Most akkor mikor lesz a New pech ?
Jövő hétvégén? vagy ezen a héten? Következő héten ? ><