9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tamással 2en unatkoztunk és legyilkoltuk a boss-t Nanchangban....amí 1 BE dobott. gondolhassátok 1 ideg vagyok amúgy valakinek lvl5 elixirt is dob!

http://www.kepfeltolto.hu/?img=2hs1

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

http://www.kepfeltolto.hu/?img=2hs2

A STATJAIM de ott hagytam a képet hogy lássátok kicsit felbuffoltak! amúgy kicsivel kevesebb!!!

ez velem is megtörtént egyszer, azzal a két boss-al meg ne foglalkozz túl kicsik neked semmit jót nem kapnál, inkább fókuszálj a legyezõsre 😊

Atti12
áh, felesleges, ugy is azt mondanák hogy nem igaz 😄. Mind1, legyenek boldogok vele, legalább ott is segít az embereknek. De mondjuk a forrást oda irhatták volna -.-

avengir
Reklamálj miatta, mert ellopták a szellemi termékedet!

https://hotshu.wordpress.com/

The Wolf Saber vagy ki a tököm megölt :'( Ezt nagyon utálom, pont jött egy ad futás közbe mellette és persze beszaggattam és már csak azt láttam, h térdelek :SSSS Oda BC-m meg nemtom mennyi good karma... :/

Valaki plíz írja le merre találom BloodWolf Kinget vagy White Tiger izét, vagy link mégjobb ha van valami térkép ^^ White klán területen 😊
Meg akarom "boss"ulni a halálom xD

asd

inter15
Ez csak véleménycsere volt. <#vigyor2><#vigyor2>

Dehogy vitatkoztam, szerintem is egyén függõ csak leírtam. Bocs ha úgy hangzott mint ha vitatkoznék este már nem nagyon tudok normális mondatokat összerakni(amugy se ^^')

Uh bocsi szarul csináltam am képet :/

asd

btw statjaim 😊

asd

Quest Clan Header #2 - +100 Dodge, +50 Chi Kung Dodge, +5% Critical Damage
Ez valyon az FD2 es quest? ^^
Meg elõtte van Headgear... most mi a Header meg Headgear? o.O

asd

hiftu
Prefixek gyûjteménye

szerintem nem teljes, de azért elég jó.
(Pl nem találtam benne a +200 VE-t adó prefixet, és elfelejtettem a nevét, pedig volt egy ilyen spearem.)

Apropó, honnan lehet tudni, hogy egy mobnak milyen tulajdonságai vannak?

Szép..
Azok a +11 ek mind elixírekkel lettek feltolva?

Izé vannak ezek az adv meditation meg steps... Azt írja basic med meg steps-nek kell 10esnek lenni, de ugye igazából a mostani legjobbnak kell? ^^

asd

figyu Crusnik...nehogy azt gondold hogy mink nem értunk veled 1et...ez a játék minden egyes embernél máshogy van! épp ezért szép mert minenki a saját otleteit gondolja helyesnek! úgyhogy ha azt mondod neked a dex-es kari fekxik jobban akkor nem is kell ezen vitatkozni!

healernek télleg str ajánlot, de én dex-et használok hogy miért?
Shaolinnak nagy a min max közti külömbslge ezt szolgálja elsõfokon,másodszor meg pvp-ben sokkal jobb mint str-rel azon itátkozni hogy a sok dex-est eltalálja a smashingem.
sokáig str build voltam és szart sem értem vele, mondjuk még most is az vagyok mert lassan tudom felhozni mellé a dex-et de már csak 10 pont a külömbség
életem meg van 4.8k és buffal akkár 6.5 aztán üssön a str ha akar vagy eltéveszti vagy pedig még belefér az a kis ütés.
Tudom pve-ben elég béna vagyok de mivel van életem egy bizonyos arányú agronál nem sokkal maradok le str-esektõl

aki tud angolul ezt az oldalat ajánlom hogy lessen korul! itt van a szétosztás a mobok és egyben Boss okkal a szintujuk alapján !!! 😊
http://9dragons.mmosite.com/database/mob/raidmob.shtml

hehe éééééééééénnnnnnnn

inter15
oopsz 10-et számolj le mindegyikbõl valaki rámbuffolt.

inter15
Itt a statom:

Stat

Rendben majd teszek be egy ss-t 😊
Attack rating nem az, h kevesebb a missed?
Egyébként nem full dex-es vagyok szal úgy osztom, h 1 str 2 dex...

asd

inter15
Az attack rating -el kapcsolatban is erösen vitatkoznék (deva és diamond esetében),
mivel ennek a két kasztnak a támadásainak igen közel áll a min. és a max értéke.(Lvl 10 en pl 325-396 a smashing pl) Az attack rating -nek meg abban nyilvánulna meg a jótékony hatása , hogy a skill damage értékét minél közelebb tolja a maximumhoz.

Tehát ha a skilled mindig maxon üti a mob -ot a akkor sem tudsz nagyobbat ütni , mint a saját damage értéked + a skill damage értéke.

Mivel nekem legalább 100 str -el több van ezért az én damage értékem legalább 300 -al több mint neked.

Tehát én hiába ütök a skillel kissebbeket mivel összeadódik a saját damage értékemmel , én fogom a nagyobbat ütni.

inter15
Most minden csiribí nélkül 96 a dex -em. KB minden második ütésem critical. Erre értettem a nemlétezõ (ill. teljesen felesleges) criticalt.

Majd ha ismét lehet játszani dobhatnál 1 shot -ot a statodról 😊

Figy nem csak védelem meg erõ létezik... Sztem dodge meg attack rating nem csak dísznek van és nekem jobban bejön egy gyenge de ügyes kari mint egy erõs de béna...
Azt hogy érted, h nem létezõ critical?

asd

inter15
Az összes ütés rugás damage értéke 1600 alatt van , és még ezt is elb@szni holmi nem létezõ critical miatt. LoL

inter15
Nem egészen értem hogy egy diamond - monknak miért a legfontosabb a dex !

Hát nekem meg a str lesz az uccsó xD

asd

inter15
Most meg mi a frász van? Meg sem nyekken a kliens !!

Sziasztok!
Pár hete kezdtem a játékot, Blue Dragonnal nyomom az EU szerveren, most lettem RC9.
Nagyjából minden este játszok több kevesebb órát, fôleg (este 8 és hajnal 3 között)
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz/klánhoz, ha lehet. Mi ennek a menete? (a klánoknak nincs esetleg saját honlapja?)
A karakterem neve: "noryco"
Üdv!
inter15
A dex mindig annyi amennyi az éppen aktuális fegyverhez kell !

jah mondja már meg nekem valaki hogy hogyan van ez a + olás fegyoknál mert már teli a ****** hogy mindig eltorom! hiába van 700 bad karmám +6 torik!

hi! amit Tamas mond az se hulyeség abban az esetben ha healer vagy hybrid vagy...a warrior esetében én a STR és a DEX et ajánlom! mert a W. nincs szuksége sok ESS,CON, és foleg WIS re! a másik meg az ÚJ MAPPOKKAL kapcsolatban...keresek rá valamit mert idáig csak dumálnak róla...és én csak a NIRVÁNNÁN tudom hogy lesz

hiftu
Lehetne a FAQ-ban esetleg egy olyan rész is, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy mindent ne vegyenek meg más játékostól, mert sokan szeretik szivatni az embereket. (Quest ruhák 10-20.000ért, clanban megvehetõ könyvek 50.000-ért, stb..) Nagyon kevés alkalom volt, amikor nem mondtam azt az ajánlatra, hogy LOL.

hiftu
És mennyin fogod tartani a dex-t? 130?

inter15
Ebben a játékban nem sok sz@rt ér a dex -es kari. Nem csinál mást csak "maszatol". Nem tud egy egészségeset ütni , nincs normális defens-e sem.
Még 28 pont és maxon lesz az str -em. A dex lesz az utolsó amit maxolni fogok.

hiftu
Rabbit: Igen ez zavar. Miért kell akkor ilyen nevet adni neki? Nem dõl össze a világ emiatt, csak lehetne koherensebb a névválasztás.

Lawless: Van valami infód róla, hogy mikorra várható és mi lesz új fejlesztés és fõleg melyik szerveren? 😄

Attól még hogy immortal a szint neve, nem jelenti azt, h tényleg halhatatlan lesz az aki eléri ^^

asd

hiftu
A FAQ-ban már hosszabb a lista.
Ilyen gyors a fejlõdés? Ha jól látom akkor még csak lvl 120 körül vannak a top karik. Különös, hogy az Immortal fölött legyen még szint. Mert úgy dukálna, hogy akkor onnantól képtelen meghalni. (Vagy az csak a természetes halálra vonatkozik és erõszakos haláltól még kinyiffanhat???)

Van olyan, h 3 szörny van rajtam és 1x sem találnak el amíg megölök egyet 😄 Sztem nem csak criticalt kerülöd ki, hanem minden ütést...
Viszont dex növeli critical ütéseidet is sztem, mert nekem majdnem minden második ütésem kritical és missem alig van. 😊

asd

Atti12
a dexterity azt is növeli, hogy minél több ütésed találjon a nagyobb szörnyeken, valamint hogy több criticalt üssél.

Lawless: ezek benne vannak a FAQ-ba, az az oldal amit linkeltem nem az enyém.

Atti12
ja és ráadásul láttad a forrást? hihetetlen, azon az oldalon nincs is fent 9dragons FAQ csak letöltés XD

hiftu
FAQ-hoz:
Dexterity (ügyesség): Talán az egyik legfontosobb tulajdonság. Minél többet raksz rá, annál nagyobb az esélye annak, hogy kitudod kerülni az ütéseket, valamint kisebb az esélye annak hogy mellé ütsz (Miss).

Nem vagyok nagy spíler, de nálam okosabbak azt mondták, hogy a dex növelésével (azaz a dodge növeléssel) CSAK a kritikus ütéseket kerülök ki, a rendesek ugyanúgy jönnek. Valaki tapasztaltabb esetleg nyilatkozhatna.

hiftu
Ezt már láttam. Azt hittem engedélyezted, illetve Te küldted be... 😞
Genyók.

Hehe 😊 Az jó volna ^^
De nem csak FD6ig lehet bemenni? Vagy valami ilyesmi volt régen, de nemtom 😄

asd

nemsokára jonnek az új mapok,skillek meg questek,mert nemakarom elrontanni senki kedvét se de GB12-n kaptam az utolsó questet!!! 😞 !

Level 1 Losing Self (lvl. 1-12)
Level 2 Gathering Chi (lvl. 13-24)
Level 3 Opening Chi (lvl. 25-36)
Level 4 Revolving Chakra (lvl. 37-48)
Level 5 Raising Light (lvl. 49-60)
Level 6 Five Dragons (lvl. 61-72)
Level 7 Sun and Moon (lvl. 73-84)
Level 8 Golden Blossoms (lvl. 85-96)
Level 9 Elemental Crown (lvl. 97-108)
Level 10 Floral Crown (lvl. 109-120)
Level 11 Crimson Snake (lvl. 121-132)
Level 12 Golden Lotus (lvl. 133-144)
Level 13 Humble Master (lvl. 145-156)
Level 14 Little Master (lvl. 157-168)
Level 15 Hermit (lvl. 169-180)
Level 16 Projected Soul (lvl. 181-192)
Level 17 Dissolved Body (lvl. 193-204)
Level 18 Immortal (lvl. 205-216)

na ez egy jobb felosztás

jo az oldal csak az a baj vele hogy 96 lvl ig van leírva és aki tovább van mert ez utána van még pár szint

Nálunk rákattintumk az igenre és már kész is. Akkor nektek sajsnos nem mûködik 😞

Rabbit ha csak ezen múlik szólj nekem és beviszlek a conqurer epiért

Atti12
nah megcsináltam amit mondtatok.

Egyébként ezt nézzétek 😄. Én FAQ-omból csorták a szöveget, csak átírták 😛. Nézzétek meg minden ugyan az XD

Én még most is Accolyte-ot használom ^^
De csak mert nincs Death Valley-m sajna 😞

asd

Appertice és Acolyte azok epithet-ek amit a karakter ablakban tudsz kiválasztani jobb oldalt fent az "ephitet" re kattintva 😊
Acolyte-nál azt válaszd ami neked tetszik és éppen ezért jó pontok újrafelosztása, mert pl. más elosztás kell egy healernek meg egy warriornak... és elõtte lehet nem úgy osztottad szét.
Azért van ilyen sok szabjás trükk, h kedvedre válogathass 😄D

asd