9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kepfeltolto.hu/?img=2hs1
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
A STATJAIM de ott hagytam a képet hogy lássátok kicsit felbuffoltak! amúgy kicsivel kevesebb!!!
Valaki plíz írja le merre találom BloodWolf Kinget vagy White Tiger izét, vagy link mégjobb ha van valami térkép ^^ White klán területen 😊
Meg akarom "boss"ulni a halálom xD
asd
asd
asd
Ez valyon az FD2 es quest? ^^
Meg elõtte van Headgear... most mi a Header meg Headgear? o.O
asd
szerintem nem teljes, de azért elég jó.
(Pl nem találtam benne a +200 VE-t adó prefixet, és elfelejtettem a nevét, pedig volt egy ilyen spearem.)
Apropó, honnan lehet tudni, hogy egy mobnak milyen tulajdonságai vannak?
Azok a +11 ek mind elixírekkel lettek feltolva?
Izé vannak ezek az adv meditation meg steps... Azt írja basic med meg steps-nek kell 10esnek lenni, de ugye igazából a mostani legjobbnak kell? ^^
asd
Shaolinnak nagy a min max közti külömbslge ezt szolgálja elsõfokon,másodszor meg pvp-ben sokkal jobb mint str-rel azon itátkozni hogy a sok dex-est eltalálja a smashingem.
sokáig str build voltam és szart sem értem vele, mondjuk még most is az vagyok mert lassan tudom felhozni mellé a dex-et de már csak 10 pont a külömbség
életem meg van 4.8k és buffal akkár 6.5 aztán üssön a str ha akar vagy eltéveszti vagy pedig még belefér az a kis ütés.
Tudom pve-ben elég béna vagyok de mivel van életem egy bizonyos arányú agronál nem sokkal maradok le str-esektõl
http://9dragons.mmosite.com/database/mob/raidmob.shtml
Attack rating nem az, h kevesebb a missed?
Egyébként nem full dex-es vagyok szal úgy osztom, h 1 str 2 dex...
asd
mivel ennek a két kasztnak a támadásainak igen közel áll a min. és a max értéke.(Lvl 10 en pl 325-396 a smashing pl) Az attack rating -nek meg abban nyilvánulna meg a jótékony hatása , hogy a skill damage értékét minél közelebb tolja a maximumhoz.
Tehát ha a skilled mindig maxon üti a mob -ot a akkor sem tudsz nagyobbat ütni , mint a saját damage értéked + a skill damage értéke.
Mivel nekem legalább 100 str -el több van ezért az én damage értékem legalább 300 -al több mint neked.
Tehát én hiába ütök a skillel kissebbeket mivel összeadódik a saját damage értékemmel , én fogom a nagyobbat ütni.
Majd ha ismét lehet játszani dobhatnál 1 shot -ot a statodról 😊
Azt hogy érted, h nem létezõ critical?
asd
asd
Pár hete kezdtem a játékot, Blue Dragonnal nyomom az EU szerveren, most lettem RC9.
Nagyjából minden este játszok több kevesebb órát, fôleg (este 8 és hajnal 3 között)
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz/klánhoz, ha lehet. Mi ennek a menete? (a klánoknak nincs esetleg saját honlapja?)
A karakterem neve: "noryco"
Üdv!
Még 28 pont és maxon lesz az str -em. A dex lesz az utolsó amit maxolni fogok.
Lawless: Van valami infód róla, hogy mikorra várható és mi lesz új fejlesztés és fõleg melyik szerveren? 😄
asd
Ilyen gyors a fejlõdés? Ha jól látom akkor még csak lvl 120 körül vannak a top karik. Különös, hogy az Immortal fölött legyen még szint. Mert úgy dukálna, hogy akkor onnantól képtelen meghalni. (Vagy az csak a természetes halálra vonatkozik és erõszakos haláltól még kinyiffanhat???)
Viszont dex növeli critical ütéseidet is sztem, mert nekem majdnem minden második ütésem kritical és missem alig van. 😊
asd
Lawless: ezek benne vannak a FAQ-ba, az az oldal amit linkeltem nem az enyém.
Dexterity (ügyesség): Talán az egyik legfontosobb tulajdonság. Minél többet raksz rá, annál nagyobb az esélye annak, hogy kitudod kerülni az ütéseket, valamint kisebb az esélye annak hogy mellé ütsz (Miss).
Nem vagyok nagy spíler, de nálam okosabbak azt mondták, hogy a dex növelésével (azaz a dodge növeléssel) CSAK a kritikus ütéseket kerülök ki, a rendesek ugyanúgy jönnek. Valaki tapasztaltabb esetleg nyilatkozhatna.
De nem csak FD6ig lehet bemenni? Vagy valami ilyesmi volt régen, de nemtom 😄
asd
Level 2 Gathering Chi (lvl. 13-24)
Level 3 Opening Chi (lvl. 25-36)
Level 4 Revolving Chakra (lvl. 37-48)
Level 5 Raising Light (lvl. 49-60)
Level 6 Five Dragons (lvl. 61-72)
Level 7 Sun and Moon (lvl. 73-84)
Level 8 Golden Blossoms (lvl. 85-96)
Level 9 Elemental Crown (lvl. 97-108)
Level 10 Floral Crown (lvl. 109-120)
Level 11 Crimson Snake (lvl. 121-132)
Level 12 Golden Lotus (lvl. 133-144)
Level 13 Humble Master (lvl. 145-156)
Level 14 Little Master (lvl. 157-168)
Level 15 Hermit (lvl. 169-180)
Level 16 Projected Soul (lvl. 181-192)
Level 17 Dissolved Body (lvl. 193-204)
Level 18 Immortal (lvl. 205-216)
na ez egy jobb felosztás
Rabbit ha csak ezen múlik szólj nekem és beviszlek a conqurer epiért
Egyébként ezt nézzétek 😄. Én FAQ-omból csorták a szöveget, csak átírták 😛. Nézzétek meg minden ugyan az XD
De csak mert nincs Death Valley-m sajna 😞
asd
Acolyte-nál azt válaszd ami neked tetszik és éppen ezért jó pontok újrafelosztása, mert pl. más elosztás kell egy healernek meg egy warriornak... és elõtte lehet nem úgy osztottad szét.
Azért van ilyen sok szabjás trükk, h kedvedre válogathass 😄D
asd