2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Dj Tommy
    A proci meg ram elég hozzá, a videokártyát sajna nem ismerem, szerintem egy próbát megér
  • grebber
    Nem figyelsz ez azért van.Mondja is hogy az alatta lévő "utat" kell lőni és leszakad!
  • johny85
    hy páncélozott jáművel közlekedek melletem meg jön 1 tank itt mit kellene csinálni akarhogy lövöm nem robban fel?
  • johny85
    hy itt nem fognak utánnad jönni ha ott vagy ahol gondolom akkor 2 dinamitot kell elhelyezni.
  • grebber
    Hát egy probát megér lowon szerintem fog menni úgy ahogy.
  • RedRiot
    AMD X2 6000+/2GB RAM/Ati3850 konfiggal érdemes nekiugrani, vagy ez csak a slideshow üzemmódra elég? :)
  • gameplusz
    Akkor már csak 1000ft-ba kerül óránként! A hülyének is megéri...
  • priluki
    Kösz srácok sikerült :)
  • grebber
    Már maga a Red Faction különállóként csak 2050ft most nézem!

• grebber
    Igen! 9000ft-ért 2 játékot kapsz!
  • triplet
    Az eredetihez tényleg jár ingyenesen az új red faction?:O
    FUCKYEAH
  • karajjj
    van hozzá patch, ha visszaolvasnál, meg is találnád a linkjét
  • grebber
    6-7óra kb!
  • TheGrinder
    kb. hány óra a járékidő?
  • hegege
    Én a marketnél vagyok de eltünz az idióta emberke és a bárban nem találom(ha jol emlékszem azt mondta ott találkozzunk)...
  • Zoliz
    Le kell tölteni a zseniális Skidrow hacker csapat első update-jét, ami orvosolja a FOV problémát. Valszeg onnan már le tudod szedni ahonnan a játékot loptad
  • priluki
    srácok olyan problémám van beállitom a felbontást .. és mégis széles a kép:S tehát szétvan huzva elég zavaro! Namármost probáltam cfg-be is átirni 1360*768 de semmi! valaki ötlet?
  • Maxtreme
    Én is a végére értem tegnap reggel.
    Rövid értékelés tőlem:

Ami tetszett:
    - Stílust nézve, viszonylag egyedi, kellemes hangulata van
    - Tűrhető történet
    - Remek atmoszféra
    - Szép grafika
    - Sok sok kis apróság ami nagyon feldobja a játékot.
    Ami nem:
    - bugos, olykor idióta Ai
    - optimizálatlan (főleg az első 1-2, és az utolsó pályák)
    - A fegyverek hangja
    - A szinkronhangok csapnivalóak
    - A szörnyek elég bután néznek ki :)
    - Fagyások, kilépegetések

Igazából orosz/ukrán fps-ek közül talán eddig ez volt a leghasználhatóbb. (a Cryostasis-al karöltve :) ) Nekem személy szerint jobban tetszett mint a stalker (azt valahogy soha nem tudtam megszeretni)
    Bár tény hogy az utóbbiban több a munka.
    Amivel viszont nagyon elcseszték a játékot, az a hanyagságból, lustaságból, pénzirányból (mindenki döntse el melyik) adód optimalizálatlanság. Mint írtam előbb, ez főleg az első, és az utolsó pályákon mutatkozik meg (de nem kell félni, az egész játék nem egy kapkodó idegbeteg...és ezen a patch sem segít)

Az utóbbi miatt (is) nálam csak 75%

és még 1-2 kép :)

• Module
    A "Market" után vagyok,a Dead Citys pályát kezdené, de nem veszi fel a gázmaszkot.Hiába nyomom a G-t,nem veszi fel.Pirossal megjelenik ikonként a bal oldalon,aztán ennyi.Pedig van 11 db belőle.Ez vmi bug vagy én csinálnék vmit rosszul??PLÍZ HELP
  • Tiger1111
    Így már működik kösz a segítséget!
  • Gaben78
    én a fekete képernyőig jutottam :D mindent felraktam pedig :(
  • barni00
    Üdv!
    Képtelen vagyok levenni a gázmaszkot. Teljesen szét van töredezve.
    Hiába nyomom a G-t folyamatosan nem veszi le!
    Segítsetek már plíz.
  • grebber
    Hát remélem sikerül majd magyarítani,mert semmit nem értettem az egészből de azt kajakra!
  • strebacom
    Nagyon faxa game volt...majd magyarul is végigtolom....
  • Seth
    Rohadjak meg,legközelebb inkább időben visszaviszem azt a rohadt kikölcsönzött könyvet,mint hogy ilyen könyvtárosok idegesítsenek
  • grebber
    Én is szenvedtem ott rendesen.
    Ezt az utvonalat kövessed!
  • arty
    win7 \Users\<felhasznaloneved>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg
    xp \documents and settings\<felhasznaloneved>\Application Data\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg

átirod notepadban pl erre:

r_res_hor 1360
    r_res_vert 768

vagy amit a tévéd fogadna

• spy803
    Nekem zöld az ég, és hullámzik, a patch javítja?
  • Seth
    A könyvtárban merre kellene menni,mit kéne keresni? Megőrjítenek ezek a gorillák,akik utánam loholnak.Mindíg ugyanoda lyukadok ki,követem az iránytűt,vagy éppen futok amerre látok, de semmi
  • Tiger1111
    Hello mindenki ,van egy olyan problémám hogy a játék az első indításnál olyan felbontásban indul.Amit a tv-m nem tud kezelni ,és a játék helyet csak egy "nem támogatot felbontás" képet látok .Ha valaki tud olyan megoldást amivel a játék felbontását megváltoztatom ,úgy hogy közben nem indítom el, az irja le nekem legyenszives. Köszönöm
  • Zoliz
    Nyugati liberális homokosok ezek. Éljenek a nagy Szovjetunió grafikusai! Ennek a játéknak piszok részletes a grafja..
  • grebber
    Több review alapján:

Metacritic 85%

Gamerankings 85%

Gamestats 80%
  • Prince23
    A monitorodat ennyire beliheged? ejnye-bejnye azért ennyire nem fajintos a grafikája :)))
  • Prince23
    GT review 78/100

LOL ezek meg vannak húzatva, designra csak 74???
  • grebber

• grebber
    Na a végére értem elég érdekes volt.
    Aki nagyon keni vágja az angolt és végigvitte spoilerbe leírhatná miről is szólt a game mert nagyon nem jött át! :(
  • Shep
    De kastélyban laksz ,hogy 60-70k a fűtés?
  • Shep
    Néhol egész hangulatos részek vannak a játékban ,de ez a D6-os takonygolyós rész, hát ez nagyon szar.
  • wedge31
    6 óra volt nekem.
  • Gideon Wieth
    Lehet annyi kérésem, hogy ami a játék story-ját a játékmenetben később fellépő részeket lefedő dolgokat Spoiler mezőbe írjuk ? :-)

Sok helyen olvastam, hogy lehuzzák a játékot, mert sok az átvezető beszélgetés benne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem remekül el van osztva. :-) Milyen hosszú amúgy a játék ?