Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chapter 4en belül outpost részen egyszerûen nem bírom felvenni a gázmaszkot, ott van elõttem kiírja h csere, és ledobja ahelyett h felvenné
tuti vmi bug.... :S (találtam még egyet utána, annál meg már ki se írja h felvesz)

8 Chapter van összesen a játékba
DX10-ben bõ 20 fps-t tudok kicsikarni a HD4850-bõl 1920*1080-ban ha maxon van minden és be van kapcsolva a vsync :D
mflex
:DDD

Más:

Talán az optimizálatlanság miatt, mostanában több rész is volt, ahol kifeküdt a rendszerem!! Hát én ilyet nem baxtam! :SSS, mondjuk az fps megvolt, 30 alá nem esett, de úgy laggolt, mint a picsa.

What about the forests?

Metalmilitiakid
figy ezért most nem lépek vissza neked a játékba, hogy megmondjam, ha megmondod mirõl szól az 5. chapter akkor megmondom mennyi van hátra :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sliders
Hány chapter van még hátra az 5 után?

Van benne Civil metrókocsizás is vagy ezt a ziccert kihagyták a fejlesztõk?

Metalmilitiakid
menüben, jobbrol balra m load, options, new game , nemtom hogy a LOAD hogy nem szúrja ki a szemed :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Carloska
physxcore.dll error na felteszem az új drivert hátha segít

Sziasztok.
Elakadtam, és segitségre lenen szükségem.
Ott tartok amikor Khan a cursed stationra vinne, 2 helyen robbantani kellett mig ö várt egy helyen. mikor végeztem visszamennék és eggyütt mennénk tovább, de beleakadt a géppuskába, hiába lépek ki be, egyszerüen bele ragadt, és nem mozdul.
Valahogy vissza lehet hozni régebbi töltést? Vagy valakinél volt már ilyen és meg tudta oldani?
Reméltem hogy bugmentes lessz, és vigi tudom tolni, de ez már nem az elsö ilyen bug, de ezen nem tudok átmenni. :(

Metalmilitiakid
hát van megoldás nekem az volt, hogy 3x kidobott felbasztam magam, abbahagytam, 3 óra múlva jó volt, max egy restart volt közben

Carloska
proper razor1911?

mert nekem az chapter 5nél exe hibát ír ki és másoknak is

Metalmilitiakid
most vittem végig :D

nafene, felteszem, hátha jobb lesz
Carloska
vitte már valaki tovább chapter 5 nél a játékot?

Catalyst 10.3a
Ma jött ki! Tegyétek fel, PH!-n volt akinek 10 FPS-t hozott. Nálam meg a FRAPS meghülyült a driver cserétõl, olyan mintha FPS limit lenne beállítva és egy bizonyos FPS szám felett nem számol. :D

Toltam egy kicsit az új driverrel, és tesszellációval és A DoF-al tûrhetõen megy, tehát van ahol akad, de ott is akkor amikor lefele nézel a földre, és inkább nem szaggatás, hanem optimalizálatlanságból fakadó akadás, ugyanolyan idõközönként. Mint a GTA 4-ben az új ATi drivereknél, amikor akadt, na itt is hasonló volt.(felcsillant a remény hogy pár hónap múlva még több FPS-t kiszorítson a kártyánkból az AMD :D)
grebber
1280*1024 normal mert a gépemen csak itt megy ugy ahogy de még it is akadozik sokszor mocskos modon!

#659 csak a Part1-et néztem végig ott legkisebb 26 fps volt ezért nem rossz!Nálam sokszor 3-4 szinte percig.Aztán visszaáll.

Next PC upgrade: 2022

Ez az elsõ jelenet afféle brutál techdemo, pár perccel késõbb a sokkal nyugisabb gettóban folytatódik a sztori ahol még nekem is 40fpssel megy folyamatosan. Nem kell parázni minden jó gépen elfogadhatóan megy csak egyeseknek lejjebb kell venni a grafikát vagy a felbontást.
Igen kell, mert ezek a hülye Nvidia seggét nyalogatják tisztára, de attól még Ati kártyán is hasít a game.
balee4
Ez milyen grafon van?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carloska
chapter 5 exe hiba és kilép valaki erre megoldás?

proper razor1911

Maxtreme
http://www.youtube.com/watch?v=mprMSByqGoo

Nézzétek a konfigot. Jól mutat sokszor a huszoniksz fps xD

Muttley
Most mi van veled, ámbör? Azt értjük, hogy csokis lett a gatyád, de a #631-ben még majrétól, aztán 1 órán belül hirtelen k.rva vicces lett már az elejétõl.

Just do it :)

grebber

Laci1818
De nekem ATI kártyám van...
Akkor is kell ez a PhysX?

no fate

Sliders
Hát jahh nagyon szétfogja a gépet. 2560*1600-ban még egy 5970-es atit és szétfektet egy i7-es gépen. 1920*1080-ban vagy 1200 AAA-val AF 4x-el DX11-ben DOF + tesszaláció bekapcsolva azért érezni hogy 30-40 fps közelében jár mert néha beszaggat egy aprót, nem észrevehetõen de érezni. De cserébe kurva szép

grebber
Full pompában 5750-el? Álmodban!
Mér jó hazudni?

Sliders
Dinamot az F betû hosszan nyomásával tudod elõvenni és azzal lehet feltölteni a lámpát, mert lemerül idõvel. Nekem ez is nagyon bejött

Sliders
hát van benne egy-két helyen para de nem vészes. Az elején társsal mész többnyire szóval ha ez a tudat megnyugtat :)

Maxtreme
A 4 lõszeres sotit nézd majd meg, hogy mit mûvel vele xD (aminek 1 kés van a végén)

gabo91
honnét szereztél dinamót, vagy mivel lehet elõvenni?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sliders
nagyon faszányos a játék. A sztory nekem bejön. Chapter 5-nél vagyok. Gyerekek a Polis mikor beértek az állomásra az valami kibaszott jól néz ki, egy hatalmas pályaudvar.
Az idegenrõl is megtudunk valamit már arról aki néha látomásként megjelenik és azt mondja békével jöttek. WTF?

Remélem valaki megcsinálja a magyarítást tuti végig viszem magyarul újra.

Amúgy az árnyékok fények játéka ultra cool

DX10-en 4850-el 30-40fps szerintem elég szép. DX11-hez nem csak vid karit hanem az egész gépem le kéne cserélni annyira azért nem jó a game.

Olyan mint egy amerikai vígjáték amiben az elején bepukizol a röhögéstõl, de végefelé már hidegen hagy és elfárad a történet.

Én még nem félek, pedif már 20 perce játszom full pompában a játékkal. Sehol egy kidolgazatlan figura, eddig tökéletes a játék. Legalábbis grafikailag. (engem mondjuk a történet nem is nagyon érdekel)
mennyire beszaratós amúgy a játék? mert most akarok belekezdeni komolyabban, csak ha megijeszt, felköltöm véletlen a családot :D
A_:SDASDasd
mflex
Az elõbb jót röhögtem...
Elõvettem a "pumpálós dinamót", mert már elég gányul világított a lámpám, közben hívtak telefonon, és mivel nem irányítottam a karaktert, ez a hülye elkezdte basztatni a dinamót, törölgette a kijelzõt, nézegette, meg csavargatta a gombokat mire jól megkúrta az áram, illetve engem! :DD

What about the forests?

Pretorian
Köszi. Pedig reménykedtem, hogy azért itt majd látunk is valamit abból a sok hazugságból, amivel a Stalkert promózták anno.
Viszont most látom, hogy:

Game Informer 9.0
3D Juegos 9.0
GamesRadar 9.0

Mostmár tényleg kezd érdekelni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Maxtreme
alap <#vigyor>

Prince23
Hát nem tom, elég jó a game, de valamikor utálom mint a rossebbet. Döntsék már el h kaland horror/thriller, vagy hentláda....
egyszer hol kalandos a játék, egyszer meg hol hent FPS szarkupac. csalódtam emiatt benne. nálam 8 pontnál több úgy sem lesz ez a game.

Ja szerintem sem...csak hogy ki vagyon irva DX11..hogy be ne piisáljak....
<#zavart1><#vigyor2>

Minhta NV-n élesebb lenne....photoshop....???
<#worship><#hehe>

Maxtreme
hát sztem semmivel nem szebb mint nálam, pedig ez "csak" dx10 :)

Pretorian
Azt a leborult szivarvégét, hát ez igazi DX11-es szakáll meg szemöldök!
Jól néz ki jól néz ki, DX9-ben nem volt ilyen szép. Ha kap pár 90 körüli értékelést, és meglesz az 5850-em, akkor lehet, hogy teszek vele egy próbát majd ha megjelenik a THQ Classics sorozatban :D

grebber
Chapter 4ben vagyok.RPG elem eddig annyi volt benne hogy semmi.
Mész lösz azt kb félpercenként valami átvezetõ szakítja félbe a game-et.
Eddig kb csak átvezetõ volt akció alig :(
Jármûvek eddig nem voltak max a sínen guruló szarok de azt sem mi vezetjük!

Maxtreme
Összességében is marha szép ez a játék, de helynéként nagyon álejtõs :)

Pretorian
Nekem is kéne még 40 giga ram, meg 128 bites oprendszer 64 magos procival, meg quad SLI-be kötörr GTX 480-akkal, de sajnos csak a jövõ havi fizumból fog mindez kiférni.

Aki játszik a játékkal, az monnyon' má valami jót vagy rosszat a játékmenetrõl. RPG-elemek vannak? Fegyverek modolhatóak? Jármûveket lehet-e használni? B*zi-e vagy? lol. Komolyan érdekelne, hogy milyen is maga a játék.

Valaki írta, hogy késõbb fog szaggatni, talán ott profitál a több ramból. Nekem "szerencsére" csak 1400*900-at tud max a monitorom, így full részletességgel ippenhogy játszható (12-20fps akcióban) a konfigomon a játék, és nem gondoltam volna, hogy egy játék így kifekteti a közepes gépem.

Hát ez a játék ilyen. A leggépigényesebb játék ezennel megjelent! Ez a GTA IV-en is túltesz, de legalább szép DX 11-ben.
Gideon Wieth
Nem kell ennek annyi ram :-)
De a játék hangulata, amikor jönnek a dögök tényleg félelmetes. Nagyon jól megcsinálták a játéknak ezen részeit. *///legalábbis amit láttam belõle. A legelsõ pálya amikor kimentünk. Olyan fényeffekt volt hogy majdnem összecsináltam magam a gyönyörûségtõl.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hú vazze, kipróbáltam DX11-ben. Hát asszem mindenki dobhatja ki a DX9-es kártyáját. DX9 és DX11 között a különbség ég és föld.

DX11-ben szép a játék DX9-ben egy átlagos szar. Most kellemesen csalódtam, ahogy jöttek azok a túlvilági dögök... FÉLELMETES

Csakhát jobb gépet kéne vennem hozzá a fizetésembõl.. még 16 giga ram meg ilyenek..
Pedig nem rossz karid van de ennyit tud....
most kipróbáltam egy Trainert de belefagyott...hagyom a faxba.....a trainert...
ja néhány shoot....

Ja tényleg csúnya, meg doom hol élsz te ember burokba...vagy uborkába.....
<#nyes><#nyes><#nyes>