WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Sziasztok! Kinek mikorra gyűlt össze annyi lőszere, hogy a kereskedőktől valami keményebb fegyvert vegyen? Nekem annyi nincs sokszor, hogy saját felhasználásra elég legyen, nem hogy 130-az érő fegyvert, meg 100-az érő ruhát vegyek. Most adtam el egy pár lőszert, de úgy csináltam, hogy maradjon is és így sikerült összehoznom 20 pénzt. Lehet valamit én csinálok rosszul? Amúgy karakterünkön alapból van valamilyen szemüveg, mert gázálarc nincs rajta, de már egy ideje úgy játszok, hogy össze van repedezve, meg be van törve valami plexi a szeme előtt és nem kicsit zavaró? Ja még egy kérdés. Az órán található zöld, sárga, piros ledek azt jelzik, hogy mennyire vagyok sötétben, ergo láthatatlan?