WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Most jutottam túl, vélhetően a lentebb említett lopakodós pályán és kifejezetten élveztem :) Mondjuk jó pár visszatöltésembe kerül mire sikerült. Igaz a humanoidok elleni harcot jobban kedvelem mint a szörnyek vagy mutánsok ellenit, sőt, utóbbit kifejezetten nem szeretem, főleg amikor csőstül jönnek és egy nagy hentbe megy át az egész. Még a játék elején e miatt került majdnem uninstallálásra. Nekem az AI nem csinált még túl nagy hülyeségeket, és haláluk után sem brake-ltek, de a golyóállóságuk az tényleg nagyon bosszantó, a hitbox rendszert nagyon elcseszték. Volt, hogy beleengedtem egy fél tárat az enemy-be, már a maszkot is lelőttem a fejéről, de még akkor sem halt meg, a lőszer meg mint tudjuk elég kevés. Azt viszont, hogy spórolni kell a lőszerrel jól eltalálták, sokszor megfontolja az ember, hogy mit mivel lőjön.