2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • wesker24
    Nem nálad van a gond még nálam is very highon min 25 max 35 FPS !

De ha visszarakom highra akkor megy mint az atom !
  • Rage47
    nem csodálkoznék, ha a programmal lenne gond :)
  • Magiszter
    Nah kipróbáltam a játékot (tudom... szégyenlem) és azt tapasztaltam hogy a 8800GT az jó is meg nem is. Elindul, Mediom-on tök szépen fut röccenés mentesen. Egészen addig míg nem gondol egyet és el nem kezd akadni mint a hétszentség. De akkor aztán hajjajj. Ugyan ez a szintu bármilyen grafikai beállítással. Megy szépen, vagy kevésbé szebben (veri high-ban kb 15 FPS), csak vannak ilyen degeneráltásgok vannak. Tök random, és tök spontán. Feltettem még a szomszéd gépére is minden szüksége programot de nem segített. Nálam van a gond vagy ezzel a játékkal?
  • PhantomAss
    baszki, álljál már le:
    ideírsz, hogy rendes munkával nem lehet komolyabb pénzt keresni
    de lehet
    erre írod, hogy téged ez nem érdekel, az akkor sem becsületes
    hol a rákban élsz te? sajnálom, ha te esetleg egy gyárban rohadsz 3 műszakban minimálbérért, én is csináltam jó ideig, és szar volt
    tanulj nyelvet, iratkozz be suliba, képezd magad, és ne a NORMÁLISAN DOLGOZÓ embereket cseszegesd a saját rossz életed miatt
  • mflex #955
    Az elején nem is volt gondom, de most a chapter 5-nél, szinte végig rohannom a pályát, mert fulladozik a karakterem, mint egy hörgő idióta, és ez miatt ugye nincs időm sem átvizsgálni rendesen a helységeket, lehet vissza kell lépnem pár mentést ez miatt! :s
  • tutituti
    A futkosós résznél vagyok.Na az nekem nagyon bejött.Jók ezek az árny-szellem karakterek,amiket nem volt nehéz kivitelezni szerintem.És egyáltalán nem jön át a stalkeres feeling,ami jó,mert a két játék szerintem külömbözik mint játékmenetben mint történetben.
  • Shep
    Elején nincs sok, aztán lesz egy rész ahol egy darab nem volt nálam, de most megint van vagy 18.
  • mflex #952
    Jah, én már leszarom. :)
  • mflex #951
    Ezek szerint elképzelhető, nem értem, hogy a picsba van, hogy 1-2 darabbal futkározok? :/
  • papesz119
    Hi

Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
    valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
  • tom235
    Nemtudom ki kapálózik, csak személyeskedni tudsz.
  • mflex #948
    Nincs jobb dolgod, meg erőd ahhoz, hogy nem flémeld és offold tele a topikot? Vedd már észre, hogy mindenkinek tele van a töke a baromságaiddal.

Értelmes? Ez elég szubjektív, sok dolog van amihez nem értek, de annál több amihez értek, pl sok pénzt keresni, és jó sokat elcseszni! :D Na, kinyílt a bicska?!!

Hanyagoljál, meg szerintem mindenkit!

ciao
  • pxxl
    :)

hagyd had puffogjon :D
  • grebber
    Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz!
    Chapter 5-be vagyok és legutóbbi kiírás amit láttam 23 szűrőm van!
  • mflex #945
    Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de folyamatosan maszkszűrő hiánnyal küszködök! :S
  • tom235
    Nagyon értelmes vagy látom...
  • Pretorian
    Hát te bagyon hülye vagy *******, kapálózol össze-vissza. A vesztesek irigysége teszi ezt az országot olyanná, amilyen.
  • mflex #942
    Kurvára idegesítő már olvasni a vergődésedet! Nem mindegy kinek mennyi eredeti játéka van? Ha megtudja venni, hát vegye meg. Fasznak kell itt a flémet kelteni?!! Egyébként meg, ha érdemben nem tudsz olyat prezentálni, ami a játékkal kapcsolatos, akkor menj verd ki háromszor, vagy keress egy qrvát, talán már azt is lehet warezolni, aki kiveri belőled a felesleges tartalékot és nem játszod tovább itt az agyament, irigykedő idiótát!

Faxomkivanmá! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, Windows Vista vagy Windows Seven van a gépeden...
    Windows XP ugyanis csak DirectX 9.0-t tud.
    A Vista/Seven-vonal tud DirectX 10/10.1/11-et.

Így, a játék sem engedélyezhet mást, amilyen típusú operációs rendszer alatt fut.
    Az nVidia GeForce GTX 250-es videokártyád pedig DirectX 10.0-t tud.
  • papesz119
    Hi

Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
    valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ?
  • tom235
    Őszinte legyek kb. leszarom, hogy itt kinek milyen jól menő vállalkozása van (Ahol nyílvánvalóan annyi adót csal el amennyit csak tud, mert ugye papíron alig keres).
    Én az ilyesmit nem tartom becsületes munkának, ahogy gondolom rajtam kívül még sokan mások sem.
    Nem kéne itt menősködni, hogy kinek van több eredeti játéka. Ha van, hát van örüljön, mint majom a farkának.
    Ennyi.
  • Prince23
    Lol nem láttam , azért ty
  • grebber
    Már írták hogy 8!
  • Prince23
    Hello vki

Hány fejezetből áll a Metro 2033?
  • IMYke2.0.0.0
  • Pretorian
    *Kiegészítésként: saját vállalkozást vezetek, és még mielőtt jönne az "apu-anyu megtömte a zsebemet pénzzel" szöveg: van egy lányom, és intézetben nőttem fel, szóval a nulla helyett kb. a mínusz 5-ről indultam, és még nem töltöttem be a 30-at. Erről ennyit. Meg lehet csinálni. Pénz kell, jobb meló kell? Tanulj. Szerezz kapcsolatokat, ismerkedj. Gondolkodj. Ettől függetlenül nem fogok itt álszenteskedni, nyilván nekem sem csak eredeti játékok figyelnek a gépemen, de nem próbálom mindenféle idétlen ürüggyel kimagyarázni a dolgot. Ami érdekel, ami megtetszik, azt megveszem, és akad ilyen program bőven.
  • Reg5
    Leárazott játékokat meg zsákszámra lehet venni fillérekből, és Vatera se kell hozzá... De persze a lopni könnyebb, meg hát menőbb is mint tudjuk...
  • grebber
    Én néha veszek game-eket!Nem sok eredeti játékom van olyan 2x kb nem számoltam össze.
    Most még amíg szülőkkel élek együtt, vehetnék mert a fizetésem 80%-a a számlán marad,de későbbiekre kell gondolnom amikor jól jön az a felhalmozott sok pénz.
    Ugyanis ha szeretnék saját lakást legyen az bármilyen minimum 6-9 millió.
    Hitelről szó nincs nem gazdagítom a bankokat így is húggyá forgatják a lekötött pénzemet.
    Ha esetleg itt maradnék ahol most lakunk a tömbházba havi számla (fűtés,víz,áram,közös költség internet) olyan 80 ezer ft.És nem ettem semmit vettem cuccokat tisztálkodásra stb.
  • kifli
    intronál megáll a játék, ez mitől lehet? (ha van wrz topik bocsi :D)
  • tom235
    Hol vontam itt kérdőre bárkit is, hogy miért vesz játékot?
  • Pretorian
    Nagyon egyszerű: én itthon is megélek. Egyébként hosszú ideig éltem kint.
  • tom235
    Szóval 150-200 ezerből szerinted kitelik havi 4-6 15K-s játék? Végülis, ha kaja meg fűtés helyett inkább játék kell, akkor valóban kitelik
  • peti71
    Nem akarok bele szólni,de nehogy már még te vond kérdőre,mért vesz játékot,meg mért él itt baszki.
  • tom235
    Feltehetően te rendkívül "okosnak és intelligesnek" tartod magad. A lentebb leírtaknak tudatában mégis miért élsz még mindig itt?
  • Pretorian
    OFF
    Az attól függ, hogy milyen lehetőségeket teremtesz magadnak az életben. Ha van egy szakmád vagy egy érettségid, egy semmilyen nyelvtudásod, és eszed sincsen sok, talán joggal érezheted úgy hogy alkalmazottként fogsz megrohadni valahol szar fizetéssel, rabszolgaként.
    Ha még ennyi sem telik ki tőled, és 25 évesen még három gyereket is csináltál, akkor...inkább le sem írom, mik a lehetőségeid.
    Ha okos és intelligens vagy, tanulsz, fel tudod mérni a valós lehetőségeket, akkor megtalálod a számításodat. Ha nem is feltétlenül itthon, de tőlünk nyugatabbra biztosan.
  • Prince23
    Hány chapterből áll? 8-10?
  • CamelX
    Hehe, utóbbi pár napban már negyedszerre jelezte h "33 új üzenet" mikor itt jártam :D

Kiba jó game volt, kijátszottam 2 nap alatt. Zseniális atmoszféra, next gen grafika, pedig nem is maxon toltam, directx11 és még advanced physx is off. Next mission: könyvet megszerezni E-book változatban :D
    Amúgy nem értem itt sokaknak milyen elvárásai lettek volna még a játékkal. Hálisten h ez nem a multira ment, meg relatív a sztori se volt rövid, se unalmas. Stalkerhez lehet hasonlítani biztos, én pl. rühellem az összes részét, az újabbat már ki se próbáltam, ez viszont lenyűgözött, amúgy is imádom a darkos metró atmoszférát. Ja és orosz hanggal toltam, úgy az igazi, angol felirattal. 2. chapternél állítottam át, az is nagyban feldobta a hangulatot!
  • Prince23
    Amúgy hány fejezetből áll ez a hentszar?
  • Metalmilitiakid
    vazzeg te eddig hol játszottál ?? már az introban is volt :D
  • morphologu
    na már azt hittem semmi Stalker dolgot nem látok