Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az amúgy csak a kis toad kölyök nem a királynõ :D

A market címû helyszínrõl, hogy lehet tovább menni? Vettem fegyót, oda mentem a csávóhoz akivel jöttem az adott gázmaszkokat és most az a fealadat, hogy húzzunk el együtt de nem tudom merre kell a manus meg csak álldogáll egyhelyben...

HELP pls!

TheGrinder
Csak egy kis angol tudásra lenne szükség, és nem beirosgatni, hogy Fail -.-'' . Magyarra Lefordítva a gyengébbek kedvéért, Köszönöm Mario! De a mi hercegnõnk másik kastélyban van! Szal annyi a lényeg, hogy aki abban a kastélyban volt megmentetted meg minden, de nem az akit igazából kerestél. Ezen nem tom mi a Fail.

Sliders
Biztosan egy helyen vagyunk? Egy ilyen csatorna felett van a két sinpár.

Az egyik oldalon én egy ilyen lövész kocsiba vagyok a másikon a tank van és lelök egy metrót a vízbe. De ott nem tudok elõrefutni mert én csak a géppuskát kezelem.
Vagy te kiszáltál?

oké nem tudtam hogy frissítették a melegedõ drivert!!
kösz!

bon
A melegedõ driver már rég nincs fent az nvidia oldalán. Frissíteni meg nem kötelezõ, amúgy másnál is írja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

azt írja a játék amikor indítom angolul természetesen hogy frissítsem az nvidia drivert!
de ugye az uj driverrel melegszik a kari!
attól függetlenül indul a játék csak azért jó lenne frissíteni de nem is akarom tönkre vágni a kártyámat!
mit tanácsoltok??

nekem is ez a problémám, kurvára zavaró, szart se lehet látni
Sliders: én is ott vok, próbáltam elõre futni de elég sokan vannak xD

Viktorr
Hány chapter,fejezet van a játékban?

Sliders
Valaki eljutott már a sintankig? Mi a gyengepontja? Mit kell kilõni mert kilõ sajnos :(

morphologu
srácok ha a gázálarc 0 nem lehet levenni mert már szanaszét van lõve és alig látok, és baromi idegesítõ.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Seth
Nem mondom, a játék valóban gyönyörûséges,de ez egy szerencsétlen képválasztás volt a részedrõl, fosbarna minden.A Metro-ban az egész pályadizájn, fegyverek,a szobák berendezése annyira autentikus, hogy ottvagyok érzése van az embernek,ez akár igazi is lehetne feeling

PSN ID.: Beegabor

Szóval ez nem szép:
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
Ez szép:

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Hali!
A market címû helyszínrõl, hogy lehet tovább menni? Vettem fegyót, oda mentem a csávóhoz akivel jöttem az adott gázmaszkokat és most az a fealadat, hogy húzzunk el együtt de nem tudom merre kell a manus meg csak álldogáll egyhelyben...
HELP pls!

jogos Nálam is ez volt...bár féltem, hogy a 2 mag kevés .. de úgy nézem a 4 mag is :D szóval nem NÁlam van a hiba..a játék über király.. ötletes.. néhol elnagyolt .. remélem lesznek komolyabb monsterek+ hátha komolyabb gamelay idõt kapunk. nem 4-5 óra játékidõt - ami manapság megszokott dolog..rettenetesen gagyi az AI :( ez van:) grafika sztem überkirály... nem értem egyesek miéárt sírnak, hogy vesznek xboxot, mert szutyok a pc port---> egy mai átlag konfigon Xbox szintû grafikán simán szaladgál, tehát normal dx 9 ... sztem egy c2d + 3850 720p-be eltologatja.. csak a physix-et kapcsoljátok ki.. NÁlam e5200 3.5 + 4850.. 1280-ba highon játszható dx 10-be -- 1024-be megse rezzen..
vki nem tudja mire jó aza a háromszög? ott oldalt mutatja hogy van 9 de nem értem mire jó :D
Én továbbra sem értem mi szép van ebben a játékban?
Ez szép:
Ez nem:

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

wesker24
Én még csak nem rég raktam fel és még csak aze lején vagyok de én sem ütköztem bele eddig semmi bugba !
wesker24
Az Advanced Physx opció az Options Game menü alatt van bepipálod !

A játékot restartolod aztán megnézed játék közben !

De nekem az advanced phsyx opció megzabálta az FPS-t rendesen !
HeadHunter86
Srácok ebben van valami trigger. Dark Cityig minden okés. Onnantól kezdve jönnek a bajok. Van hogy nem tudom megnézni az órám, vagy pedig magától elfogy a gázmaszk. Ez tuti valami védelem. Valaki találkozott már ilyennel?
Ja olyan is volt hogy nem tudtam fegyvert váltani.

üdv!
kipróbálnám a játékot, csak van egy kis bibi, amikor elindítom, mindig kidob egy hibaüzenetet : "D3D: Your NVIDIA video driver needs to be upgraded - system can be unstable!"

ugyan ha le okozom, elindul a játék, csak épp 2-3 perc után kék halál az eredmény, pedig a legújabb driverek vannak fent

találkozott valaki hasonlóval? és ha igen tud megoldást?

köszi

hello ezt a Advanced Physix-et hol lehet ki és be kapcsolgatni??
a játékon belül kel vagy csak a nvidia control paneljában???

grebber

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Na én is megnéztem a játékot hogy megy ! Egész elfogadhatoan megy van egy két hely ahol leesik az FPS de nem vészes !

Nálam most 1600x1200-as felbontáson van és Very High beállitáson mivel nincs custom beállitás !

És igy megy min 25 max 35 FPS-el !

Persze Advanced Physix off volt megnéztem mi van akkor ha az Advanced Physix ON-on van hát durván lecsökkent az FPS töle !

Mert ugy a játék min 10 FPS max 20 FPS volt !
Készítettem képeket a FOV állításáról.

Fõmenû:
FOV 45:

FOV 65:

Játék:
FOV 45:

FOV 65:

Gázmaszk:
FOV 45:

FOV 65:

itt is hülyén néz ki, mivel egyáltalán nem kapcsolódik már a játékhoz

egyébként nekem tetszik a játék, egész szép grafikával elszaladgál a gépemen és kifejezetten jó a sztorija, bár kicsit hülyék az NPC-k, de asszem azt el lehet viselni, remélem teljes mértékben kielégítettem ama kérdésedre a válaszolás fogalmát, melyet fel akartál tenni
Pretorian
Mert alapvetõen ennek a játéknak a hibáiból és a hiányosságaiból indultunk ki, az lehet, hogy elkalandoztunk kicsit, de ez a játék az, ami elindította a kommunikációt. Hülyén is nézne ki ha a "Jaj, jön a néger" topikban, vagy a chat-en beszélgetnénk errõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Hát ha van valami, ami a játékra vonatkozik, és szeretnéd velünk megosztani, akkor írd ide gyorsan, mert következõleg én kérdezem meg, hogy minek írsz a topikba.

Danecay
Akkor miért itt fórumozol? Bár mondjuk én ezt már inkább chatelésnek nevezném. Miért nem egy erre alkalmas topicban folytatjátok?

másokkal offolod szét az egészet
Pretorian
Mert másokkal beszélgetek.

akkor meg miért írsz a topikba?
Pretorian
A játék kb. annyira izgat mindenkit, amennyit itt eddig olvastál róla.

Pretorian
Jaja, a Nyugati aluljárója televolt árusokkal, szinte mindegyiknél lehetett ilyen tévéjátékot kapni. :)
C64-rõl meg a Test Drive ugrik be elõször, az hang + az animáció, amikor betört a szélvédõ :D

Shep
Hát igen, de én inkább a Lotus-t szerettem :) Igaz a Stunts-al is sokat szórakoztam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Danecay
Gyerekek, nem fejeznétek be, vagy fáradnátok át a gumiszobába? Ne vicceljetek már, szét OFF-oljátok az egész topicot. Az utolsó 100 commentben vagy még többen, nem esett szó a játékról, csak mindenki a saját igazát szeretné bizonyítani és meggyõzni a másikat. Értem én meg minden, de ennek nem ez a topic a helye!

pxxl
nem csak a grafikája volt zsír :) sztem sok mai játékkal (utóbbi pár nfs pl...) felvehetné a versenyt élményben, és kihívásban is...fõleg az elevtemült saját épített pályák :D

All hail the double x!

Pretorian
Értem egyébként, valószínûleg neked is az hiányzik, ami nekem, úgy érzed a régi játékok szórakozatatóbbak voltak, az újakban pedig nincsen meg a régiek varázsa, annak ellenére, hogy százszor összetettebbek, intelligensebbek, tartalmasabbak, mint a régiek.
Szerintem ez csak nosztalgia, és nehéz elfogadni azt, hogy felnõttünk, és a játékok már nem olyan szórakoztatóak, mint gyerekkorunkban voltak. Én is sokszor érzem azt, hogy "áááááhhhh de jó volt az Elite meg a Contra NES-en, hetekig-hónapokig elvoltam velük anno).

pxxl
azaz <#nyes> mikor mentünk piacra, mintig ezeket a sárga kazettákat néztük, hogy mi minden van rajta, meg dejóóó, aztán hányszor bebuktuk :D vagy nem is az volt rajta, vagy valami rettenetesen gagyi volt :D emléxem, hogy volt egy olyan kazink, amin valami repülõs játék volt, de ha resetelted 4-5x egymás után a box-ot, akkor bejött egy másik játék xD

All hail the double x!

Shep
Hát de akkoriban az zsír grafika volt :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Részemrõl felfogva. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jogos.
Ugyanakkor, fogom a fejem, amikor olvasom a hardverigényeket, és mellettük a "4-6" órányi játékélményrõl szóló ilyen-olyan lagymatag hozzászólásokat... de legalábbis azt, hogy mi, öreg játékosok is kénytelenül hozzászoktunk az arcunkba dobott silány minõséghez, amit játéknak mernek nevezni a fejlesztõk.
Sok termék olyan ötlettelen, hogy az a pár, kicsivel több "újítást" felvonultató játékocska egyenesen istenítve lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pretorian
Jaja, azon a kis NES-kópián, amin volt vagy 100 féle játék, meg ilyen hülye sárga/szürke kazetták:D

Pretorian
Hát ha az 534-et felfogod, akkor biztos nem <#buck>

IMYke2.0.0.0
Daemia se kutya :) Õ vele is szívesen CTF-eztem :)

Anno amikor a Crysis-t elõször elindítottam csak akkor volt 30fps-em ha bementem egy kis kunyhóba a sarokba és a fal felé fordultam. Az optimalizáltság a lényeg, hiába volt gyönyörû a Crysis, nem tudtam élvezni mert a grafikát úgy lekellett vennem, hogy a jeep terepjárokat már meg se jelenítette úgyhogy gyalogolnom kell végig a szigeten :D:D:D. A játékélmény elviszi a játékot a hátán még ha a grafika kicsit gyengusabb is.

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Pretorian
Jah, csak hát a fejlesztõkön kívül senkinek sem volt olyan vasa, amin megmozdult volna az a modell akkoriban. A CGI-animációkat szerinted milyen programokkal készítik? Láthatóan sokkal szebbek, és részletesebbek, mint bármelyik ma létezõ játék, pedig jórész ugyanazokkal a szoftverekkel készülnek. Nincsenek szögletes fejek sem. Mégsem ilyen a játékok vizuális megvalósítása, mivel nem létezik olyan, kereskedelmi forgalomban kapható hardver, ami meg tudná mozdítani ilyan minõségben a játékot.

pxxl
Sorlag is jóféle :) Orbb meg a poén karakter :D

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Piszkos cheat volt ez már akkoriban is. Bezzeg, én hogy szoptam ezzel (is), haverral együtt, TV-re kötött "több száz" játékos noname kütyü kontrollerjét markolászva... :)

javasolnám, hogy legyen a topiknak házigazdája, mert kezdenek elszabadulni az indulatok...
pxxl
volt ennek olyan verziója is (tv játékon) hogy bazinagyot ugrott, és kb 2 ugrással a pálya végére lehetett menni :D vagy túlugrottál a pálya végén és valami 4-5 world-öt ki tudtál hagyni xD

All hail the double x!