Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átlagos grafika?<#fejvakaras>...ha ilyen konfig, mint a tied átlagos grafikát produkál dx9 ben akkor gond van a gépeddel, nézz utánna
Nekem pontosan ez volt. Nvidia Physixet telepítsd és azonnal megy. 2 hsz-el lejebb ott a link. Na elindítom most DX11-ben, de nem fogok sokat várni, ahogyan tettem az AVP esetében is 😞

A Bad Company 2-vel most semmi sem ér fel a szememben!
Gideon Wieth
Szerintem ez a játék nem meríti ki az FPS fogalmát teljesen. A történet vezetése inkább emlékeztet egy szerepjátékra, a jelenetek meg a filmekre. :-) Nekem eddig tetszik a játék, most indulok a pasival a rendõrállomásra majd. Remélem az akció és beszélgetõs részek jól el lesznek osztva a késõbbiekben :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ejjj jóóó kis játék ez... 😄 Simán átjön a világ, szinte úgyérzem mintha benne lennék, nagyon jól eltalálták a dolgokat a srácok, viszont ezek az ugráló genyák nem kellettek volna, vagy valamilyen más enemyt helyettük :S
Meg a lopakszós részekes sem tudok kivitelezni, mert istentelen tûzpárbajba torkollik... de annyi baj legyen 😄
Amúgy ritka elborult elméjük van a fejlesztõknek (anomáliánál rosáltam 😄)
Az scriptelt scenekért meg plussz pont... imádom... most értem Armoryba... hát szép kis futkosás volt ott is.

Positive Mental Attitude

Laci1818
Hát én nem tudom nekem mindig pechem van ezekkel a szarokkal, de nem írok ide semmit, mert nem warez topik. amúgy azt hol találom?
Amúgy VALAKINEK volt olyan problémája hogy a legelsõ intro a GAMES felirat után rögtön kilépett?????

no fate

Elindult az X3Audiora problemra friss DirectX kellett a Microsofttól.
Aztán meg kilépett a program, de letöltöttem ezt Physix és elindult a game.

Direkt DX9-ben indítottam és elszörnyülködtem, hogy ilyen átlagos grafikával, hogy a fenébe kezdett el nekem is szaggatni. 😞 Mikor lõttem egyet a piszollyal majd hanyatt estem a röhögéstõl, mert a 98-as Doomra emlékeztetett színvonalban. EGYSZERÛEN GYENGE EZ A JÁTÉK!
Sztem. <#szomoru1>
Szasztok, találkozott már valaki olyan problémával, hogy ha már játszol egyszerûen egyik billentyûre sem akar visszalépni a menübe, sõt normálisan ki se tudok lépni a játékból. Mitõl lehet? <#falbav><#falbav>
grebber
Nem lesz!Szerintem magyarítás sem megoldható 😞

Chapter 4nél vagyok közöm nincs mirõl szól a game sajna😞

Next PC upgrade: 2022

Húú nagyon jó game nekem bejön és faxául is fut, dx11 ben csak highban tolom.....min 50 fps....veryben bizony nyaldossa néha a 15-20fps-t is..AA-off AF-4....Jó game nekem nagyon tetszik....lesz ebböl magyar verzsön...???

lehet, próbálj másikat
w77d
hogy tudtál eddig 2008-as driverrel lenni? XD

Laci1818
Nem tudom, és mindenki másnak mûködne a w verzió csak nekem nem? : ) nem hiszem.gondolom itt sem mindenki fizetett érte 😊

most letöltöttem a legfrisebb Ati drivert, mert ahogy nézem az enyém 8.7-es és a legfrisebb már 10.2-es. lehet hogy ez a probléma?

no fate

Seth
install könyvtárban fel kell rakni mindent, ehhez a programozáshoz nincs semmi köze

PSN ID.: Beegabor

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Szerintem rákeresel a neten a file-ra letöltöd, bemásolod és megy a program.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Na ezek az oroszok sose tudtak programozni. 😞

The program can't start because X3DAudio1_7.dll is missing
Ez cigányul annyit jelent, hogy hiányzik egy fájl és baromira nemtom, hogy miben van benne.. Nvidia drivert kell telepítenem? brrrrr
ronso
köszi a látnám fent hogy hol van

Sakkoo.......Baszkiiii

hát egy fél órát játszottam vele, hááát...grafika döbbenetesen gyönyörû, egy perc alatt beszippantott a föld alatti világ, zseniális hogy játék közben nincs se hud, se célkereszt(kikapcs)..igaz csak dx9 ben, és csak 1280 x 1024 -es felbontás, very high...csak én nem találom, vagy ebben nincs d.o.f. feature?..én azt nagyon szeretem, még valósabbnak tûnne

hát ha még rpg-s invertory is akadna, karakterfejlõdéssel..de hát nem vagyunk elégedetlenek, fps-nek isteni, le a kalappal az ukrán gárdának
offtopikban érdeklõdj
ronso
Üdv
Ma lehuztam a razoros verziot de a steam cd kulcsot kér de nem találom az nfo-ban,azt honnan tudom elökaparni?

Sakkoo.......Baszkiiii

mflex
Ha már nem érted a nyelvet, akkor vedd elõ a kis noteszodat, abban az iránytû mutatja mindig, hogy merre kell menni.

What about the forests?

nem lehet, hogy a warez verzió miatt? :\
mflex
Ez melyik game?

What about the forests?

Laci1818
Sziasztok!
Amikor elindítom, elindul ez az ajtós videó, aztán kilép.(Metro 2033.exe executable mûködése leállt) Az ATI kártya miatt lehet esetleg baja? DX 11 van fent, és az install mappában lévõ DX exét is lefuttattam.
Kb egy hónapja frissítettem Ati Drivert.
valakinek volt ilyen problémája és esetleg tud megoldást rá?

no fate

nekem sokáig (idén januárig) egy 3850-es Ati-m volt (majdnem 8800GT szint), de olcsón 32-ért szereztem a prohardver apróhirdetési fórumáról egy 1 gigás 5750-est, így 2 szintet léptem sebességben és featureban is... azért a Dirt 2 pl elég brutális a DX11 miatt fõleg az éjszakai pályák.. és eddig minden játék maxon ment..

na majd most EZ lehet szaggatni fog, mert mindjárt indítom elõször! 😊
tévedsz.
ebbe a gamebe nagyon is látni a különbséget dx10 és 11 között, ég és föld.

Ott van beta is! <#vigyor> <#wink>

nem is kell, még nem éri meg ezért
grebber
Azzal nincs gondom.Addig nem veszek újat amig tönkre nem megy vagy végre látom az értelmét hogy váltani kéne.

Most pl itt van ez a Dx11-es tesszalációs képek semmi nagy 0 persze sokkal lassabb vele a game!Ezért nem veszek Dx11-es VGA-t.

Gideon Wieth
nah kipróbáltam a játékot. Egyenlõre én is soknak találom picit a szövegelõs részt. A játék szép, korrektül néz ki. Nálam dx 10 ben 1920 és very high beállítások mellett szépen futogat, bár néha érezni lehet, hogy belassul az alap sebességhez képest. Lehet a felbontást majd lejebb veszem picit :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber

4 gogabájttal akad?
Bár a videókártyád már rettenetesen elavult termék és Nvidia is
grebber
Kinem kapcsolom annyira jó szikrázik aminek kell jóféle<#eplus2>

Kapcsold ki az advanced physcs-et nálam nagyon sokat segített!!Mióta anélkül megyek DX10, very high

Drivereket csak hivatalos oldalról😊 ott pedig a 196.21-es verzió a legfrissebb.

grebber
http://downloads.guru3d.com/
hol ?😄

Ha valakit érdkel van új nvidia driver 197.13.
Tatyla
ez olyan frusztrálóan gagyi meg egy idõ után van egy szabadtéri rész ahol egy szárnyas izés akár mit teszek egy idõ után elkap,inkább idegesít a játék mint tetszik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pálya elején találtam egyet viszont ez sztem vmi bug nyomom hosszan az E-t de nem cseréli le 😞

drogosgeci

Outpost pályán vok, teljesen betört maszkkal kültéri pályán, elõtte volt egy "armory" féleség, de nem tudtam maszkot venni, és 1 db sincs, próbáltam pár maszkost kinyírni fent, de sokan vannak és nem tudom felvenni a maszkjukat, ilyenkor mivan?:S

Gideon Wieth
jah és mi az a D3D11, ezt tudja valaki?

Gideon Wieth
Szivembõl szóltál öregem. Ez gyönyörû kérlek szépen nem csak szép. Bár rakhattál volna nappali képet be, úgy mégjobban kitûnik.

Most rakom fel a játékot amúgy, mindjárt megmondom nálam hogyan megy :-) Am milyen a játék? Azt olvastam sok külföldi oldalon, hogy nagyon sok a beszélgetõs rész benne, kevés a shooter elem ///az arányra panaszkodtak. Meg az AL-ra még, hogy elég idióta. :-)

grebber
Ahogy haladok elõre egyre jobban tetszik igaz úgy akad mintha a rohadás.
Marhajó a hangulata.

Egy nagy gond van csak a hangok nálam förtelmesek.Nem értem mi lehet a gond minden más játéknál okés a hang itt meg sz hangzik meg hol hallom hol nem a magnumnak is kb pukkanás hallatszik csak.

A másik érdekes dolgok mondom frasolok nektek benchmarkot hogy amig mászkálok milyen fps-eket kapok.
Akad is rendesen a game na mondom ez jó is lesz low fps hegyek.Erre belépek a fraps fájlba nincs is 30 fps alatt egy szám se<#nemtudom>
Azért mér küzdök vele mert elég sokszor kapok 3-4 fps-t olyan 20sec-1 perces intervallumokba!

Nálam ez a game is olyan lesz mint a Crysis vagy a Warhead kb a megjelenés után 3-4 év múlva tudom majd tolni fullmaxon <#banplz>

köszi

Sliders
az valami bug lehet. Elkezdtem elõrefelé menni amerre állt aztán ment minden tovább. Youtubon nincs végigjátszás videó?

na most meglett, a tank alatti betont lõdd, és lezuhan majd😊

ja bocsi, télleg nem az volt, viszont most már ott vok xD
de még nem jöttem rá