2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
strebacom #999 OK! de mindig kiirja hogy meghalt vlagyi..... -
#998 Ez az a rész amikor ömlenek a szörnyek.Ott csak mentem velük.Azt öltem semmi más! -
strebacom #997 A KÉPEN melyik a Vlagyimir....mindig megdöglik ez a fax???
-
#996 nem, más felrakta a directx-et az install végén -
#995 Kurva 6-os Chapter jönnek ezek a sárga robbanó gömbök nemtudok átjutni rajtuk :( -
#994 Bocs,utánnanézek akkor hogy van e warez topik, tényleg sry. -
Zoliz #993 kéne már egy warez FAQ, mert ezerszer megkérdezitek ugyanazt tőlünk -
Zoliz #992 igen. Directx-et töltsd le a microsoft holnapjáról -
#991 Ja lol, megint hamarabb pofázok mint olvasok, sry, gondolom mert xp-m van, epic. -
#990 Hali!
Mikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert X3DAudio1_7.dll nem található.
Más is kapott már ilyet? -
Kristófkaa #989 Hali!
MEgszeretném kérdezni h mit kell csinálni, miután átjutottam a fronton, és egy páncélozott kocsival menekülök. van egy olyan rész ahol, lerobbanunk, és akkor a párhuzamos pályán jön egy "tank", amely lelöl egy metróocsit majd szétlő.
Itt mit kell tenni?
Válaszokat előre is köszönöm -
#988 150-200k itthon kb a helyben járásra elég, egy normális verdára is életed végéig kellene gyűjteni és akkor még ilyen teleken a 60-70k-s csak havi fűtésszámlák, vehee. Mondjuk felénk, aki 100e felett keres az már jónak számít, itt a legdrágább a benzin és pluszban az emberek is kevesebbet visznek haza. Azé marad játékra, nem panaszkodom, lehetne sokkal szarabb. -
Zoliz #987 Én például nem akarok főnök lenni, mert akkor elbutulok és szétszórt is leszek és állandóan hivogatnának mobilon amit rühellek. Nekem elég alkalmazottként is a 170 ezer nettó havonta.
Na ma folytatom a játékot mert tetszik. Csak kár, hogy nem lehet benne menteni és újranézni a kafa átvezető jeleneteket.
Jó Hétvégét minden Metrósnak! -
abel0317 #986 sziasztok a chpater 3-ba vagyok és valami airlock-ot kellene kerseni de nem találom sehol és nem tudom merre kéne menni ti tudjátok? -
strebacom #985 No sikerült, valami bug volt, elölröl kezdtem a Pályát és jó lett....
Nem jöttek a szörnyek..azt vártuk...
-
#984 ha a nagymamám csengetne, ő lenne a villamost? ;) (intellektus és szerencse kérdése. kevesebb szerencsével több "intellektus" kell, ergo valoban lesznek vesztesei a rendszernek) -
shootme99 #983 Köszi az infót, közben megoldottam, máshonnan kaptam egy ilyen fájlt: PhysXLoader.dll , ezt másoltam windows/system32 mappába, és egyből indult :D
Amúgy gyengusz lesz a gépem hozzá úgy tűnik, először 1280x1024-ben(monitorom natívja) mindent fullra rakva dx9-ben próbáltam, háááát eléggé beszaggat, főleg nyílt tereken, ha jönnek a blökik... Aztán ugyanígy dx10-ben mintha hajszállal jobban ment volna...érdekes. Aztán eggyel lejjebb vettem ultra higról higra a grafót, úgy már talán eldöcög majd... -
strebacom #982 Egy kis segitség kellene......
Itt mit kell csinálni a 2.képen eddig eljönnek velem, de itt megállnak mint a fax és nem mozdulnak....
Köszi!!
-
#981 jah aha értem :D hát nem nyert hangszórót :D -
#980 Ez ok, de ha egyszer mindenki azt mondaná, hogy én holnaptól tanulok és én is főnök leszek, akkor mi lesz? Semmi, mert mindenki nem lehet főnök, valakinek a gödröt is kell ásni. Úgyhogy bár mennyire is adott mindenki előtt a lehetőség nem lehet mindenki "nagy ember". -
#979 ÁÁÁÁÁÁ ez a könyvtár de undorító lrész, azokkal a tetvesláda "szemébe nézz" szörnyekkel. -
#978 Hámecsak! :D Hogy epedve várjad a boltok előtt az új nvidia kártyát wazze! lol -
#977 Attól függ, hogy milyen felbontásban használod majd... -
#976 Többen panaszkodtam már erre, a megoldás w7. -
#975 Ma kipróbálom a játékot, érdekel, hogy megmozdul-e ezen a szar 4670-en. -
#974 meg mondjuk nem kellene olyan vga-ra optimalizálni (wait...what?) ami még meg sem jelent... -
#973 Ez egy dinamikus folyamat, az alantasnak tartott munka az intelligens ember életében csak a szükséges rossz, egy lépcsőfok, ahonnan idővel tovább kell lépni, hogy más vegye át a helyünket, és ez így folytatódjon az idők végezetéig. -
papesz119 #972 Hi
geforce Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok -
Japper #971 Uez volt nálam is amig advanced physcs be volt kapcsolva. kilőttem és ment mind állat -
#970 geforcen ugyan ilyen ingadozások vannak. az a gond, h nem tudod az effekteket egyenként kikapcsolni, így amikor egy fénybetüremkedésnél MINDEN rádzudul, a kártyád kifekszik... low-on meg randa.
keleti fejlesztők, ennyit tudnak -
#969 hol 15k egy játék? legalább nézz már rá a cdgalaxis.hu kínálatára, mielőtt teljesen hülyét csinálsz magadból ...
4-6 játék x 8k-s átlagár, akár hogy nézem az bizony 32-48ezer ft/hó, 150-200k mellett "sima" ügy. még kérdés? -
#968 kuss Shep XD a mixet abbahagytam, nnna az tényleg lehúzott rendesen :D -
#967 Szerintem te csak ne menősködjél itt, szórod a nagy pénzeket a mixre, meg miegymásra és csak ezt a pár játékot volt képed megvenni. El is ásnám magam a helyedben. :D -
#966 "Nem kéne itt menősködni, hogy kinek van több eredeti játéka."
Inkább azt kéne hangoztatni hogy ki büszke arra hogy warezol??? én csak erre tettem be a képet, nem menőzésnek szántam. De te sajnos fennakadtál rajta, előbújt belőled az irigy manó és durrogsz itt :) -
#965 Gondolom ez főleg az optimalizálatlanság az ATI (felé) szempontjából, meg pisix baromság. Havok alatt ilyen tuti nem lenne. -
#964 Amúgy én azt bírom mikor mindenki azt mondja/írja ,hogy tanuljál, meg képezd magad meg akármi, de ha mindenki ezt tenné akor ki sütné meg nekünk a napi kenyeret (jó mi itthon sütjük :)) ki vezetné a buszokat amivel tömegközlekedünk, ki takarítaná az irodákat, ki szolgálna fel az éttermekben, a boltokban ki árulna? Na de mindegy ez nem az a topic. :)
Amúgy vannak egész hangulatos részek is a játékban, de egyes részek meg írtó gyengére sikerültek. -
#963 Megint írtak akkor egy olyan játékot amit kb 3 év múlva tud mindenki elfogadhatóan játszani. Vagy majd egy Pecs múlva. Az hogy a te gépedet is megfektesse az már a pofátlanság teteje. -
#962 Jah, nálam ez az érték 5 szokott lenni! :D Nem is húzom sokáig. -
#961 Milyen felbontáson? Nálam az elején VH-on elég szépen futott 2560X1600-ban, 50-60 között, de volt olyan rész, ahol még az 5970-et is simán kifektette, mindezt egy talán legerősebb processzor és 12GB memória társaságában. Nah, ne röhögtessenek már!!!
1920X1200-ban viszont átlag 80 körül van, minden maxon, ezért hagytam ezen. -
#960 LOL közben rájöttem hogy az a szám az nem az hogy hány szűrőbetét van nálunk hanem asszem hány percre elegendő.Mert volt ugye 23 elhasználtam egyet már csak 19 volt.Felvettem egyet kiírta + 5 tehát 1db elvileg 5 percig jó!