2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • strebacom
    OK! de mindig kiirja hogy meghalt vlagyi.....
  • grebber
    Ez az a rész amikor ömlenek a szörnyek.Ott csak mentem velük.Azt öltem semmi más!
  • strebacom
    A KÉPEN melyik a Vlagyimir....mindig megdöglik ez a fax???
  • arty
    nem, más felrakta a directx-et az install végén
  • grebber
    Kurva 6-os Chapter jönnek ezek a sárga robbanó gömbök nemtudok átjutni rajtuk :(
  • watto
    Bocs,utánnanézek akkor hogy van e warez topik, tényleg sry.
  • Zoliz
    kéne már egy warez FAQ, mert ezerszer megkérdezitek ugyanazt tőlünk
  • Zoliz
    igen. Directx-et töltsd le a microsoft holnapjáról
  • watto
    Ja lol, megint hamarabb pofázok mint olvasok, sry, gondolom mert xp-m van, epic.
  • watto
    Hali!

Mikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom:
    Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert X3DAudio1_7.dll nem található.

Más is kapott már ilyet?
  • Kristófkaa
    Hali!
    MEgszeretném kérdezni h mit kell csinálni, miután átjutottam a fronton, és egy páncélozott kocsival menekülök. van egy olyan rész ahol, lerobbanunk, és akkor a párhuzamos pályán jön egy "tank", amely lelöl egy metróocsit majd szétlő.

Itt mit kell tenni?
    Válaszokat előre is köszönöm
  • FlyHigh
    150-200k itthon kb a helyben járásra elég, egy normális verdára is életed végéig kellene gyűjteni és akkor még ilyen teleken a 60-70k-s csak havi fűtésszámlák, vehee. Mondjuk felénk, aki 100e felett keres az már jónak számít, itt a legdrágább a benzin és pluszban az emberek is kevesebbet visznek haza. Azé marad játékra, nem panaszkodom, lehetne sokkal szarabb.
  • Zoliz
    Én például nem akarok főnök lenni, mert akkor elbutulok és szétszórt is leszek és állandóan hivogatnának mobilon amit rühellek. Nekem elég alkalmazottként is a 170 ezer nettó havonta.

Na ma folytatom a játékot mert tetszik. Csak kár, hogy nem lehet benne menteni és újranézni a kafa átvezető jeleneteket.

Jó Hétvégét minden Metrósnak!
  • abel0317
    sziasztok a chpater 3-ba vagyok és valami airlock-ot kellene kerseni de nem találom sehol és nem tudom merre kéne menni ti tudjátok?
  • strebacom
    No sikerült, valami bug volt, elölröl kezdtem a Pályát és jó lett....
    Nem jöttek a szörnyek..azt vártuk...
  • arty
    ha a nagymamám csengetne, ő lenne a villamost? ;) (intellektus és szerencse kérdése. kevesebb szerencsével több "intellektus" kell, ergo valoban lesznek vesztesei a rendszernek)
  • shootme99
    Köszi az infót, közben megoldottam, máshonnan kaptam egy ilyen fájlt: PhysXLoader.dll , ezt másoltam windows/system32 mappába, és egyből indult :D
    Amúgy gyengusz lesz a gépem hozzá úgy tűnik, először 1280x1024-ben(monitorom natívja) mindent fullra rakva dx9-ben próbáltam, háááát eléggé beszaggat, főleg nyílt tereken, ha jönnek a blökik... Aztán ugyanígy dx10-ben mintha hajszállal jobban ment volna...érdekes. Aztán eggyel lejjebb vettem ultra higról higra a grafót, úgy már talán eldöcög majd...
  • strebacom
    Egy kis segitség kellene......
    Itt mit kell csinálni a 2.képen eddig eljönnek velem, de itt megállnak mint a fax és nem mozdulnak....
    Köszi!!

• pxxl
    jah aha értem :D hát nem nyert hangszórót :D
  • Shep
    Ez ok, de ha egyszer mindenki azt mondaná, hogy én holnaptól tanulok és én is főnök leszek, akkor mi lesz? Semmi, mert mindenki nem lehet főnök, valakinek a gödröt is kell ásni. Úgyhogy bár mennyire is adott mindenki előtt a lehetőség nem lehet mindenki "nagy ember".
  • Shep
    ÁÁÁÁÁÁ ez a könyvtár de undorító lrész, azokkal a tetvesláda "szemébe nézz" szörnyekkel.
  • mflex #978
    Hámecsak! :D Hogy epedve várjad a boltok előtt az új nvidia kártyát wazze! lol
  • mflex #977
    Attól függ, hogy milyen felbontásban használod majd...
  • mflex #976
    Többen panaszkodtam már erre, a megoldás w7.
  • Pretorian
    Ma kipróbálom a játékot, érdekel, hogy megmozdul-e ezen a szar 4670-en.
  • pxxl
    meg mondjuk nem kellene olyan vga-ra optimalizálni (wait...what?) ami még meg sem jelent...
  • Pretorian
    Ez egy dinamikus folyamat, az alantasnak tartott munka az intelligens ember életében csak a szükséges rossz, egy lépcsőfok, ahonnan idővel tovább kell lépni, hogy más vegye át a helyünket, és ez így folytatódjon az idők végezetéig.
  • papesz119
    Hi

geforce Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
    valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
  • Japper
    Uez volt nálam is amig advanced physcs be volt kapcsolva. kilőttem és ment mind állat
  • arty
    geforcen ugyan ilyen ingadozások vannak. az a gond, h nem tudod az effekteket egyenként kikapcsolni, így amikor egy fénybetüremkedésnél MINDEN rádzudul, a kártyád kifekszik... low-on meg randa.

keleti fejlesztők, ennyit tudnak
  • arty
    hol 15k egy játék? legalább nézz már rá a cdgalaxis.hu kínálatára, mielőtt teljesen hülyét csinálsz magadból ...

4-6 játék x 8k-s átlagár, akár hogy nézem az bizony 32-48ezer ft/hó, 150-200k mellett "sima" ügy. még kérdés?
  • w77d
    kuss Shep XD a mixet abbahagytam, nnna az tényleg lehúzott rendesen :D
  • Shep
    Szerintem te csak ne menősködjél itt, szórod a nagy pénzeket a mixre, meg miegymásra és csak ezt a pár játékot volt képed megvenni. El is ásnám magam a helyedben. :D
  • w77d
    "Nem kéne itt menősködni, hogy kinek van több eredeti játéka."

Inkább azt kéne hangoztatni hogy ki büszke arra hogy warezol??? én csak erre tettem be a képet, nem menőzésnek szántam. De te sajnos fennakadtál rajta, előbújt belőled az irigy manó és durrogsz itt :)
  • mflex #965
    Gondolom ez főleg az optimalizálatlanság az ATI (felé) szempontjából, meg pisix baromság. Havok alatt ilyen tuti nem lenne.
  • Shep
    Amúgy én azt bírom mikor mindenki azt mondja/írja ,hogy tanuljál, meg képezd magad meg akármi, de ha mindenki ezt tenné akor ki sütné meg nekünk a napi kenyeret (jó mi itthon sütjük :)) ki vezetné a buszokat amivel tömegközlekedünk, ki takarítaná az irodákat, ki szolgálna fel az éttermekben, a boltokban ki árulna? Na de mindegy ez nem az a topic. :)

Amúgy vannak egész hangulatos részek is a játékban, de egyes részek meg írtó gyengére sikerültek.
  • Magiszter
    Megint írtak akkor egy olyan játékot amit kb 3 év múlva tud mindenki elfogadhatóan játszani. Vagy majd egy Pecs múlva. Az hogy a te gépedet is megfektesse az már a pofátlanság teteje.
  • mflex #962
    Jah, nálam ez az érték 5 szokott lenni! :D Nem is húzom sokáig.
  • mflex #961
    Milyen felbontáson? Nálam az elején VH-on elég szépen futott 2560X1600-ban, 50-60 között, de volt olyan rész, ahol még az 5970-et is simán kifektette, mindezt egy talán legerősebb processzor és 12GB memória társaságában. Nah, ne röhögtessenek már!!!

1920X1200-ban viszont átlag 80 körül van, minden maxon, ezért hagytam ezen.
  • grebber
    LOL közben rájöttem hogy az a szám az nem az hogy hány szűrőbetét van nálunk hanem asszem hány percre elegendő.Mert volt ugye 23 elhasználtam egyet már csak 19 volt.Felvettem egyet kiírta + 5 tehát 1db elvileg 5 percig jó!