Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bad Company 2-vel most semmi sem ér fel a szememben!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Meg a lopakszós részekes sem tudok kivitelezni, mert istentelen tûzpárbajba torkollik... de annyi baj legyen 😄
Amúgy ritka elborult elméjük van a fejlesztõknek (anomáliánál rosáltam 😄)
Az scriptelt scenekért meg plussz pont... imádom... most értem Armoryba... hát szép kis futkosás volt ott is.
Positive Mental Attitude
Amúgy VALAKINEK volt olyan problémája hogy a legelsõ intro a GAMES felirat után rögtön kilépett?????
no fate
Aztán meg kilépett a program, de letöltöttem ezt Physix és elindult a game.
Direkt DX9-ben indítottam és elszörnyülködtem, hogy ilyen átlagos grafikával, hogy a fenébe kezdett el nekem is szaggatni. 😞 Mikor lõttem egyet a piszollyal majd hanyatt estem a röhögéstõl, mert a 98-as Doomra emlékeztetett színvonalban. EGYSZERÛEN GYENGE EZ A JÁTÉK!
Sztem. <#szomoru1>#szomoru1>
Chapter 4nél vagyok közöm nincs mirõl szól a game sajna😞
Next PC upgrade: 2022
most letöltöttem a legfrisebb Ati drivert, mert ahogy nézem az enyém 8.7-es és a legfrisebb már 10.2-es. lehet hogy ez a probléma?
no fate
PSN ID.: Beegabor
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
The program can't start because X3DAudio1_7.dll is missing
Ez cigányul annyit jelent, hogy hiányzik egy fájl és baromira nemtom, hogy miben van benne.. Nvidia drivert kell telepítenem? brrrrr
hát ha még rpg-s invertory is akadna, karakterfejlõdéssel..de hát nem vagyunk elégedetlenek, fps-nek isteni, le a kalappal az ukrán gárdának
Ma lehuztam a razoros verziot de a steam cd kulcsot kér de nem találom az nfo-ban,azt honnan tudom elökaparni?
Sakkoo.......Baszkiiii
What about the forests?
Amikor elindítom, elindul ez az ajtós videó, aztán kilép.(Metro 2033.exe executable mûködése leállt) Az ATI kártya miatt lehet esetleg baja? DX 11 van fent, és az install mappában lévõ DX exét is lefuttattam.
Kb egy hónapja frissítettem Ati Drivert.
valakinek volt ilyen problémája és esetleg tud megoldást rá?
no fate
na majd most EZ lehet szaggatni fog, mert mindjárt indítom elõször! 😊
ebbe a gamebe nagyon is látni a különbséget dx10 és 11 között, ég és föld.
Most pl itt van ez a Dx11-es tesszalációs képek semmi nagy 0 persze sokkal lassabb vele a game!Ezért nem veszek Dx11-es VGA-t.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Bár a videókártyád már rettenetesen elavult termék és Nvidia is
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most rakom fel a játékot amúgy, mindjárt megmondom nálam hogyan megy :-) Am milyen a játék? Azt olvastam sok külföldi oldalon, hogy nagyon sok a beszélgetõs rész benne, kevés a shooter elem ///az arányra panaszkodtak. Meg az AL-ra még, hogy elég idióta. :-)
Marhajó a hangulata.
Egy nagy gond van csak a hangok nálam förtelmesek.Nem értem mi lehet a gond minden más játéknál okés a hang itt meg sz hangzik meg hol hallom hol nem a magnumnak is kb pukkanás hallatszik csak.
A másik érdekes dolgok mondom frasolok nektek benchmarkot hogy amig mászkálok milyen fps-eket kapok.
Akad is rendesen a game na mondom ez jó is lesz low fps hegyek.Erre belépek a fraps fájlba nincs is 30 fps alatt egy szám se<#nemtudom>#nemtudom>
Azért mér küzdök vele mert elég sokszor kapok 3-4 fps-t olyan 20sec-1 perces intervallumokba!
Nálam ez a game is olyan lesz mint a Crysis vagy a Warhead kb a megjelenés után 3-4 év múlva tudom majd tolni fullmaxon <#banplz>#banplz>
de még nem jöttem rá