WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Soad999
    Hali! :)
    Ma fejeztem be a játékot és én nagyon élveztem :) szerintem nagyon jó volt a játék, bár itt sokan írták h ilyen olyan problémáik voltak. Én normálon vittem, tölténnyel nem volt gondom sose, igaz hogy kb 1 helyen kezdtem el aprítani a népet, amúgy mindig sikerült elkerülnöm a vérengzést. Késsel nagyon jól, és csendben lehetett elhallgattatni őket. egyedül azt sajnáltam h az elején csak pár filtert vettem, de végülis nem volt belőle problémám, kis keresgéléssel mindig sikerült találnom valahol :) sztem az se volt vészes amikor az álienek támadtak, shotival könnyen ellehetett rakni őket láb alól, igaz h tárazás közben mindig sprinteltemannak ellenére h adtam pénzt a szegényeknek, valamint a kissrácot is elkísértem( a tárat viszont elfogadtam :)) én is a "bad ending"-t kaptam.

Összegezve szerintem nagyon jó játék lett, az egyetlen negatívuma a gépigénye ezzel a konfiggal amim van csak DX9ben ment, és ott se sikerült beállítanom az élsimítást, pedig azt kinem állhatom amikor egy játék "recés". Ha majd sikerül vennem később egy jobb gépet biztos vagyok benne hogy újra felrakom (ami nálam ritka) és végigviszem megint full grafon, és megpróbálom a "good ending"-t kapni.