2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
readswift #1599 -vagy ott a mass effect2 , ahol még a padlótól sem lehet elszakadni, az egyetlen ugráló ellenfelet - Geth Hopper, pedig kivágták a második részből!! Kaptunk helyette scriptelt repülő dronet! Éljen, nehogy már nehéz legyen eltalálni valamit. -
readswift #1598 Igen imyke, telivagyunk tribes multi játékokkal, és az unreal xmp 2010 népszerűsége a plafont verdesi! :)) Főleg konzolon!! :))) -
#1597 vagy ott a mass effect 2 pl. -
#1596 Azt te is tudod ugye, hogy túlzol?
Elég, ha a karakterekre nézel, és ha nem mást, hát a játékot felidézed.
Ajánlom pl. ezt felidézni:
-
#1595 szép kép, ez egy 3-4 ugrásnyi terület a játékban -
lammaer #1594 Az én szótáramban a cső FPS annyit tesz, hogy csak szigóruan meghatározott pályán, lineárisan lehet előre haladni. Ez nem a motortól függ.
Tehát nem feltétlenül szó szerinti csőben, hanem egy korlátozott területen. A legtöbb szingle FPS sztem ilyen, egyedül talán az OFP meg az ARMA volt kivétel.
Multiban más a szitu, ott ugye nem lehet nagyon csőben egymás ellen harcolni, ezért nyílik a térkép. Lásd BF sorozat, vagy a COD multi (valamelyest)
-
#1593 "Az unreal enginet is "folyosó shooternek" szokták csúfolni úgy ahogy van."
Ezt gondold át még egyszer...
Csak egy kép:
-
maori721 #1592 Sziasztok!A Depo nevű résznél sajna elakadtam.A játékban csak a kezét látom az embernek a hátér meg csak egy sötét kék hátér:(Van valakinek mentet része erről a helyről?Amikor az emberem fel borul a vasúti hajtánnyal annál a résznél van ez.Mi a hiba?Segítsetek!Köszike! -
#1591 Van pár pálya ami a felszínen játszódik. Kb 1-2 órát leszel a felszínen összesen. -
cherubim06 #1590 Valaki, aki már végigjátszotta, el tudná mondani, spoiler taggel esetleg, hogy ki lehet-e menni a felszínre a játék során, és mennyit? -
#1589 OK. -
readswift #1588 Wedge ne spoilerezzél már. :P -
readswift #1587 Akkor inkább bugos. Tehát mondanám hogy töltsd vissza a savegamet (heh). -
#1586 Én nem tudom konzolon milyen de én sötét alagutakra emlékszem leginkább mivel a játék 80%-ban egy metro alagutrendszerben játszodik.
Az is lehet hogy én azért nem láttam ilyen hibákat mivel töbnyire a sötétben sunnyogtam a jó befejezésre hajtottam, például a War pályát két headshootal abszolváltam és az egész játék alatt csak azokat az embereket lötem le akiket feltétlen szükséges volt.
Majd egyszer nekifutok zombi modba is és lelövök mindenkit akit lehet. -
#1585 metroban ~nincs ai, vagy g*ci bugos :D szeretik nem látni az orruk előtt történő dolgokat -
#1584 Metroban nem alagútban harcolsz. Van rakat nyilt terep a föld alatt is, ahol több szinten megy a harc, sok fedezék mögül. Nem nóbel díjas kell, csak ne csináljon olyat hogy elbújik a fedezékbe de a fél teste kint van és ott kempel 1 percig, majd gondol egyet feláll elkezd szaldni a másik irányba és ott is elbújuk, majd visszaszalad... én meg ott állok pár méterre tőle és nem értem hogy mivan. Vagy volt egy rész ahol mint a birkák beálltak egymás mellé és ledaráltam őket, még véletlen sem támadtak meg vagy szóródtak szét. Akkor volt olyan hogy ajtó mögé búj úgy hogy simán látom hogy ott áll és lelövöm. A kinti szörnyek meg még rosszabbak voltak. -
#1583 A halo ODST-ben egy alagutban mész folyamatosan ?
Én nem a játékot védem hanem azt mondom hogy egy csö fps-töl nincs értelme nobel dijas AI-t várni mert nem lehet taktikázni egy tiz-husz négyzetméteres helyen. -
#1582 Nagyon véded. Kiváló a játék, de azért az AI messze nem olyan kiforrott mint más játékba még ha vannak jó pillanatai órdító hibákat csinálnak, amit ki is lehet használni, akár csalásnak is lehetne mondani mert annyira buták, ostobák sokszor. Metro előtt Halo ODSTvel játszottam, mint FPS és össze sem hasonlítható, annyira nincs a Metroban semmi féle inteligencia.
-
Az összes csö fps-ben ilyen az AI mert a helyszüke miatt nem is lehet más, vagy észnélkül rád rohannak vagy a fedezékbe kuksolnak.
A nagyobb terü /crysis/ vagy sok folyosos /FEAR/ ad lehetöséget az ellenfélnek a taktikázásra.
Egy gyakorlott fps játékosnak meg eleve még évekig ostoba lesz minden AI
mert egyszerüen még nem tart ott a programozás hogy nehéz legyen ellenük, vagy csak nem fektetnek bele annyi energiát mint a grafba. -
#1580 UT2004 / UT3? ezek folyosósúterek? -
#1579 ahol élvezeteen lehet csatázni az ellenféllel: ha nem bántóan hülye az AI, az már jó :) ilyen volt anno a Far Cry, Black, Crysis, R6Vegas, GRAW, talán még a FEAR is. közös jellemző, hogy képesek hátbatámadni, bekeríteni, fedezékből gránátot rádobni, stb -
readswift #1578 "folyosó shooter grafikus motor" -
#1577 unreal engine egy grafikus motor.
nem unreal 2007? -
readswift #1576 Kalandgame : )))))).
A me2 ,1 shooter, barátkozz meg a gondolattal. Nem áll távol a két játék egymástól egyáltalán, dehát ha a te örök elégedetlen világképedbe ( ami ebben az országban teljesen általános) a metro2033 mint cső-fps passzol be, akkor legyen cső fps. Nekem mindegy, nem von le az érdemeiből.
Az unreal enginet is "folyosó shooternek" szokták csúfolni úgy ahogy van. -
#1575 Azért ahhoz tudás kell hogy összehasonlíts egy kaland game-et egy "cső FPS-el" -
readswift #1574 Valaki árulja már el nekem miben van jó AI amellett hogy annyira jó játék, mert szerintem a metro nem lóg ki a sorból, sőt számomra pozitív meglepetés volt az ai. Lehetőleg ne ilyen cod szarokat pls.
Szerintem meg ennyi erővel az összes shootert leteheted még vagy 2013-ig. A Mass effecteket meg főleg (aminél simán jobb AI van a metroban, mégis 95%okat kap a mass effect2). -
Gábor Warrior #1573 Sziasztok! Elindul a játék és az pár másodperc múlva már lép is ki és kiírja, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll. Valami ötlet? Előre is köszi! Legújabb Nvidia driver is fent van. -
#1572 Én meg toltam közel 1 órát és igaz :D Előjön a fedezékből, megáll vagy épp leguggol a fedeték feléd eső oldalára. Nyílt terepen a dögök szintén zsírbuták: egyhelyben forognak, nem ugrik rád, bántóan gagyin helyezkednek, ha vannak 2-3-an. Egy ilyen halmot néztem, ahogy szerencsétlenkedik, kiléptem, többet látni sem akarom, 1:1 ugyan az a gagyi, mint a stalkerben.
totti: az első beszaggatásnál gondoltam rá, h majd egysezr boxon, de aztán az igazi gond az AI lett, az meg - elvileg - kevésbé platformbetegség. annyi jó játék van, ilyenre inkább nem pazarlom :) -
#1571 Passz, én nem vettem észre az egész játékban jó ha 30-40 perc játszodik fent nyilt terepen ezért nem is feltünö.
A játék 80%-ban lényegtelen az AI mert nincs hely taktikázni az meg hogy kilog valaki a fedezékböl sajnos nehéz fokozaton a játékosra is igaz elég gyorsan leszednek egy-két lövésböl ha kilogsz valamelyik fedezék mögül.
. -
#1570 Már lentebb leírtam milyen debil az AI.És nem "csőben" hanem a kinti terepen.
Fut felém és gondol egyet bebújik a fedezékbe ,igen bebújt de nem a jó oldalára és full egész testét nem védte semmi és szarrá lőttem. -
#1569 Azért nem csak cső, sőt abból van a kevesebb benne. Amikor az emberek ellen kellett harcolni akkor több útvonalas nyitottab terek voltak jórészt. -
#1568 Milyen tény az ami nem igaz én veled ellentétben végigjátszotam és mondom hogy nem igaz.
Milyen intelligenciát akarsz egy csöben ahol csak elöre meg hátra lehet menni ? fedezékböl tüzelnek azzal nincs baj.
A grafhoz meg gép kell ez tény de ez nem hiba mert a látvány nélkül csak egy tucat fps volna. -
#1567 Játszad boxon:)
Hardon is hiányos az AI még ha annyira nem is szembetünő, de mondjuk egy Haloéhoz képest sík buta. Nincs esze, össze vissza szaladgálnak néha a fedezékben, és nem lő ki rám, hanem átfut 10szer a másik fedezék mögé csak úgy, és ez a legnagyobb baja, hogy buták használni a fedezéket jól és ez könnyebb fokozaton nagyon kijön, mert Hardon azért ha kinéznek és lőnek rád akkor nagyon hamar meg lehet halni és annyira nem szembetünő mert nincs is idő ezzel foglalkozni, de csak a sebzés és a pontosságuk miatt, amúgy katasztrófa volt sokszor és ezt ki is lehetett használni. -
#1566 szar az AI? igen, szar
skálázhatatlan gépigény? igen
mi ebben a fika?? tényeket irtam le -
#1565 Pont ez a nagy hibája ha full GD-be full maxon PhysX-el akarod tolni akkor vagy veszel 2db GTX 480-at vagy vársz két évet mire lesz olyan "1 GPU-s' VGA ami tudja futtatni egymagába.
-
#1564 Ezért fikázol feleslegesen talán ha végigjátszotad volna...
Nehéz fokozaton semmi gond az AI-val nem is lehet mivel 80%-ban egy alagutban szemböl vagy mögüled jönnek marhára nem lehet taktikázni amit lehet azt maximálisan csinálják.
A grafról meg csak annyit hogy DX11-ben keményen odabasz minden hiba nélkül, persze ahhoz vas is kell. -
#1563 a stalker folytatások se lettek "olyanok" ;)
ha igazi folytatása is lesz, az előd (2033) nélkül vszeg kevéssé élvezném - márpedig én ezzel nem fogok játszani a jelenlegi formában, az fix. -
#1562 Ha valóban megérte nekik ,akkor talán majd a folytatás lesz olyan amit szeretnél! Bár oroszoknál sosem tudni! -
#1561 az akkor annyira nem is rossz
az oroszok olcsók, azt nem értem a végső polírra miért nem marad SOHA idő? a metronak is még kellett volna 3 hónap (gfx optimalizácio + AI) és egy igazán jó játék lehetett volna -
#1560 szoktak lenni számok, csak általában a warez miatti panaszkodás mellé teszik oda az 50-100k eladott példányt, nem pedig kérkednek a (nemlétező) milliós eladásokkal