WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • fery02
    Szerintem eléggé idiótaságnak számítanak az olyan dolgok, hogy pl az ellenfél a fedezék túlsó oldala mögé bújik el, háttal nekem. Meg, hogy lőnek, aztán elkezdenek futkosi előttem olykor körbe körbe, aztán meg hogy állok a sötétben, előttem egy ellenség...néz a semmibe felém fordulva fél percig szinte mozdulatlanul, aztán hirtelen elkezd lőni. :D

Persze nem minden alkalommal vannak ilyenek, de azért szép számban előfordulnak.

Filmszerűségre nagyon rámennek mostanában a fejlesztők, néha elfogott a Modern Warfare 2 érzés játék közben. onnan lehet nagyon tudni, hogy itt most egy filmszerű, előre megírt animáció következik pl egy szörny esetében, mikor lövöm-lövöm, de nem hal meg, mivel neki szigorúan csinálnia kell valami előre megírtat a történet szerint. :)

Amit kiemeltél egyedüli negatívumot, az pont, hogy pozitívum inkább, mert spórolásra késztet a lőszerhiány. Nem mellesleg meg segít beleélni az adott helyzetbe, mert azért ilyen körülmények között normális, hogy lőszerhiány van.
    Negatívum inkább az AI, akárki akármit mond. Gépigényt végülis nem szidom, mert nálam nagyon szépen fut.