Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Látom ez sem lesz egy emlékezetes játék, ahogy a legutolsó hsz idõpontját nézem, elvégre pedig egy elég friss játékkal volna dolgunk. <#vigyor4>

Mind1, nekem pl onnantól nem játék a játék, mióta olvastam itt a topikban olyat, hogy két féle befejezése van a játéknak és, hogy a jó befejezésért az emberes részeken lopakodva kell menni, gyilkolás néllkül.

Ha ezt nem olvasom, akkor valószínûleg már rég kijátszottam volna a játékot, csak így már ki tûztem magamban a célt, hogy akkor engem csak is a jó befejezés érdekel, ha ezt nem tudom megvalósítani, akkor nem is érdekel onnantól a játék (ez jellemzõen nálam más játékoknál is így van).

Ez esetben meg sajnos nagyon úgy tûnik, hogy nem tudom megvalósítani a célomat, mert az elbaszott AI-val (számomra) lehetetlen számomra a lopakodós részeken való átjutás (miközben Splinter Cell játékokban majdhogynem profi vagyok (ego 😄).

Hihetetlen, hogy milyen rendszer mûködik a játék alatt:
akármilyen óvatos vagyok, sokszor van, hogy pl mikor szinte láthatatlan vagyok, akkor is meglátnak, ha meg virítok elõttük, akkor meg van néha, hogy még csak sejteni sem sejtenek semmit se.

Most ilyen idióta rendszer mellett pocsékolja el az ember a szabad idejét azzal, hogy végsõ megoldásként elkezdje kitapasztalni a rendszer bugjait, amikor is pl míg a valóságban kivitelezhetetlen, de a játékban kivitelezhetõ módon osonjon át valahol.

Ráadásul hullákat sem lehet elhurcolni sötétebb helyekre, meg altatólövedékeket sem lehet használni, hogy ha már mindenképp útban van valaki, ne legyen muszáj megölni szegényt.

Szóval kár volt megtudnom, hogy kettõ befejezése lehet a játéknak.
Persze lehet, hogy pár ember legyilkolása még belefér, de ezt természetesen nem jelzi ki a játék, kockéztatni meg nem kockáztatok. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Renjike
kiirja hogy nyomogasd az E betût amugy 😄 (amivel atöltényt felveszed pl mert lehet te átállitottad)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Az nagyon kemény,bevallom én ott csaltam,nem volt csak negyven töltényem,ezért csináltam magamnak skulót.

sziasztok a tower pályán hogy lehet följutni a toronyba mindig leszakad a létra en meg lezuhanok help!
Mindig a tarsadnak a jobb oldalan haladj elore azon a palyareszen es lojed a gomboket es a feszkeket amibol azok kijonnek.Igy at lehet menni anelkul,hogy elhalalozna a tarsad.
Enter meg pont. Az kell neked 😊

Janika kisecsem ha kicserelted a video karidat es ugy jatszottal a Metroval dx 11-ben azt csak ATI kartyaval tehetted ugyanis a piacon meg nem jelent meg enyvidja dx11 compatibilis kartya csak teszterek kaptak nehany sample GF470 es GF480 tipusut,de amint te irtad itt es meg mas hozzasolasaidban is,te egy megrogzott Intel es nVidia parti emberke vagy aki nem csereli le az aldott draga jo szep es istencsaszar proceszorat es vidiet holmi xar AMD vagy ATI gyartmanyokra -amugy vegigolvasgatva az iromanyaidat a forumon mar van rolad egy kialakult velemenyem- tehat a kovetkeztetesem az hogy te vagy a kozeleben sem jartal a jateknak csak itt osztod az eszt,vagy pedig vegigkinlodtad az alairasodban szereplo -es utolag torolt- gepen es most probalod itt adni a nagyfiut;mindenkeppen a vegkovetkeztetes,hogy egy hazudozo 12 eves kissrac szintjen levo valaki vagy. Na tovabbra is elvezetes jatekot kivanok neked es hajkoraszd tovabb Lara Croftot a Moszkvai metroalagutakban.
de szar az a rész mikor mentek egy csávokával és a földböl jönnek ki azok az anomáliák gömbög amik felrobbanak.. mindig szopok ott

w77d
tudom én XD

Igy van!

w77d
mert bele keeeeeeeell látni Janika gépébe bárhonnan bármikor XXD

És ö ezt honnan tudta volna????
<#ejnye1>

Rosszul vagy te összerakva! Már régen nem az a videókártya van a gépemben ami az aláírásomban szerepel! Baromságokat csak te irogatsz kedves barátom!

És azt hogy?😄 Közel azonos a gépünk, de nekem valahogy very highon már nem élvezetesebb játszani:\ Fényeffektek elég rendesen belassítják..
Igaz bocs.<#wink><#wink><#wink>
khm.... DX 10.0 nem 10.1 ... Itten <#nezze>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Draga ecsem hol elsz? Geforce 9600GT es dx11,hmm olvass egy kicsit utana mielott baromsagokat irsz.Esetleg ird meg nyvidijanak hatha jutalmat kapsz ezert a teljesitmenyert toluk,hogy dx 10.1-es kartyaval dx 11-ben tudsz jatszani.Tovabbi sok sikert es majd ird meg ha kijon a dx12 hogy megy vele a karid
Tényleg nagyon odavert! Mit szólsz hozzá? Sõt dx11-ben eszméletlenül jól néz ki!

igen
Tud DX11-t a játék?
Tud DX11-t a játék?
grebber
Teszt alapján a 4890 és a GTX 285 24 illetve 26 fps átlagot megy 1920x1200-ban 4XAA-val. Szerintem a tieddel jobban menne bár biztos lesz olyan rész ahol beesik 20 fps alá nem tudom.Próbáld ki!

Next PC upgrade: 2022

rtomo
Üdv!
Nem akar elindulni a játék. Mindig ugyan azt a hibát írja ki.
"AppName: metro2033.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: metro2033.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 003a6e93"
Ez a Razor alapverzió, majd skidrow update1-et tettem rá. Patch-elés elõtt is ugyan ez a hibaüzenet volt... A Razor-os install/ DX10 és physix is fel lett telepítve, + a vcredist_x86_sp1_atl_4053.exe-t is. Azonban semmi változás nincs. 😞

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

w77d
srácok én nem akarom lewarezolni, de nem venném meg ha szarul futna a gépemen. Szerintetek (mert én adok az sg-sek szavára<#buck>) 1920x1200-ban milyen beállítással tudnám tolni??

hykao
Menüben beállítható a feliratozás, és a feliratnyelv is.
bertino
gennyvídia 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bokafix2
A szörnyek nagyon paráztatósra sikeredtek... Egyiktõl-másiktól tényleg kivert a very take. <#smile>
És ez hatványozódik egy ilyen környezetben, mint a metro alagút. Teccett hogy az emberek ilyen konzervdobozokat fügessztettek fel madzagokon bizonyos átjárók közé derékmagasságban és amikor elkezdett zörögni akkor tudták hogy jönnek...
Pont egy ilyen helyen egyedül kolbászoltam valamit keresve, és a háttérbõl meghallottam ezt a zörgõ kolompoló hangot. A visszhang miatt még félelmetesebbnek hatott... én meg idegesen rángattam a kamerát össze-vissza, hogy vajon merrõl jönnek... sajnos minden oldalról jöttek. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Feliratozza a párbeszédeket a játék?
Haggyukmá' ezt az ennvídiját wazze ... <#pardon1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

grebber
Azon sem megy maxon sajnos talán 1280-ba vagy alatta igen!

arty
"Nvidiások elõnyben!"

ezzel mire célzol? hogy a gtx480 tulajoknál fog lejobban futni? 😊)

Forza.

Magiszter
Én 8800GT-vel tolom és még így is a "nagyátlag" felett van a grafikai színvonal.

Geforce 9600GT video karival tenyleg nagyon odaverhetett a grafika :-)
grebber

Nagyon szuper ez a játék,akkora élmény volt vele játszani,és a grafikája nagyon odaver.Még több ilyent kérünk! Nvidiások elõnyben!

Na keremszepen,elkezdtem a jatekot PC-n ,15 perc utan uninstall,ra egy hetre szomszed srac x-boxan vegignyomva,hat ez nem az a jatek amit megveszek vagy amelyik miatt penzt fektetek a meglevo PC-be.
n-vidia dugja fel a seggebe a jatekot a fejlesztoivel egyutt,barmennyire egyesek omlengenek eme "remekmu" miatt szereny velemenyem szerint STALKER barmelyik resze tobb jatekelmenyt adott mint ez az optimizalatlan szutyok.
hykao
Miért lényeges ennyire, hogy itthon lehet-e kapni? A neten megrendelheted számos helyrõl a neked tetszõ speciális változatot. Bankkártya se lényeges, mert banki átutalással is megoldható.
az meg csak hagyjän hogy nem köszönöd meg a neked irt kimeritö välaszt, de el sem olvasod?..: itthon semilyet ne värj..mint irtam volt

Hm...
Valamit azért tisztázzunk. Egy golyó, amit a mellény vagy a sisak megfog, nem sokat árt. A késsel - egy mellényes, sisakos embernél - nyakra mehetsz, ami azonnali kiütés, ha betalál. Ha nem, akkor ugyanúgy semmit sem ér, mint a golyó, ami mellé/rossz helyre megy.
Sörétessel, golyóállóba öltözöttek ellen nem sokra mész, az a banditák és dögök ellen hatásos úgy ahogy...

A .44-es skulók, amiket a pisztolyok köpnek, a dobótõrök, amelyek elég jó arányban visszanyerhetõk hatékonyak, az AK által szerteszét köpködött, célba nem jutó golyók csak pazarlás...

Hard(? a legmagasabb) fokozaton sem kell két pisztolylövésnél vagy egy dobótõrnél több egy szörnybe (kivétel gorilla és szárnyas akármi), vagy egy emberbe, csak jól el kell találni. Sörétessel a második nekifutás eleje óta nem foglalkozom, eladom a talált lõszert. A "távcsöves" légpuska a csendes helyekre, emberek ellen, a dobótõr és a pisztoly a dögök ellen teljesen elegendõ, az AK a vésztartalék.

A frontvonalon egyetlen halál nélkül át lehet jutni, kb 12-15 db 5mm-es légpuska golyó árán, amikkel kilövöldöztem a lényegesebb helyen lévõ petróleumlámpákat. Másodszorra az éjjellátó megszerzéséhez sem kellett lelõni senkit, el lehet csalni az õröket egy jól irányzott lövéssel...

Magiszter
Érdekes dologra lettem figyelmes a játékban:

Volt egy rész a WAR fejezetben amin nem tudtam továbbmenni, mert mindig megöltek. Hiába volt nálam AK47 meg kismillió lõszer, egyszerûen hiába lõttem el majdnem mindet nem ment (megj: Azért az kicsit durva hogy közvetlen közelrõl 6 lövés kell a shotgunból hogy valaki meghaljon. Még ha golyóálló mellény is van rajtad az elsõ lövés minimum eltöri pár bordádat és az bizony visszavesz a mozgékonyságból.), szóval kicsit megmogorvultam. Elõkaptam a kést, és kb 1 perc alatt lerambóztam vagy 20 állig felfegyverzett katonát. Utána csak néztem a monitort leesett állal. Egy nyamvadt szalonna-szeletelõvel kinyírok bárkit, míg fél tárat az AK47-esbõl röhögve kibírnak. Na kérem ez azért mellbevágó felismerés volt. Jó játék, mert élvezetes és érdekes az egész világa, de valahogy nem tudtak a realitások talaján maradni, ami a fegyverek és sebzésük kérdését illet (konkrétan nem sebez a fegyvered).

Na én ezért nem tuningolok soha. 😄

bandi007
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

1255-ös hozzászólásban megtalálod.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Renjike
a Story az eléggé érdekes amit én levontam belõle a szörnyeket gyíkolják le églegesen.

de amúgy valami bõvitett kiadást nemlehet kapni magyarországban?

bandi007
Végigtoltam csak nem értem igazán a storyját...
Hmmm....
Vki összefoglalná nekem?
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

balee4
Ilyen a jó optimalizálás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Amúgy elképesztõ hogy ez a game mennyire leszarj a procit lehet 5000GHZ is semmi hatás kb!

CPU teszt!

jah, és ott sem lesz órás verzió..mármint amerikában
akkor tényleg buzi haverjaid vannak<#hehe>, egy pc játék árát spendírozztasd meg a szülõkkel húsvétra, ha pasi vagy locsold össze<#eplus2>..mint látod wedge 31 kollega megmutatta hogy itthon is akad

az órás verziót, csak svájc, ausztria, mémetország (haha, ott meg elmeszelik az idióta cenzorok) és ukránhon polcain találsz, pl svédeknél ( egy késõbb tuti ingyé kilockolható ) sörétes flintát kapsz, valamint 4 új skint a ce részeként, itthon semilyet ne várj, amerikában még meg sem jelent, szép kis urkán pofon volt, az unboxing videot a you tube-en kénytelenek voltak germánul végig sasolni

<#nevetes2>
Renjike
nekem nincs Devizám hogy rendelgessek és haverok is buzi hogy rendeljék és kifizetem neki xd