Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, nekem pl onnantól nem játék a játék, mióta olvastam itt a topikban olyat, hogy két féle befejezése van a játéknak és, hogy a jó befejezésért az emberes részeken lopakodva kell menni, gyilkolás néllkül.
Ha ezt nem olvasom, akkor valószínûleg már rég kijátszottam volna a játékot, csak így már ki tûztem magamban a célt, hogy akkor engem csak is a jó befejezés érdekel, ha ezt nem tudom megvalósítani, akkor nem is érdekel onnantól a játék (ez jellemzõen nálam más játékoknál is így van).
Ez esetben meg sajnos nagyon úgy tûnik, hogy nem tudom megvalósítani a célomat, mert az elbaszott AI-val (számomra) lehetetlen számomra a lopakodós részeken való átjutás (miközben Splinter Cell játékokban majdhogynem profi vagyok (ego 😄).
Hihetetlen, hogy milyen rendszer mûködik a játék alatt:
akármilyen óvatos vagyok, sokszor van, hogy pl mikor szinte láthatatlan vagyok, akkor is meglátnak, ha meg virítok elõttük, akkor meg van néha, hogy még csak sejteni sem sejtenek semmit se.
Most ilyen idióta rendszer mellett pocsékolja el az ember a szabad idejét azzal, hogy végsõ megoldásként elkezdje kitapasztalni a rendszer bugjait, amikor is pl míg a valóságban kivitelezhetetlen, de a játékban kivitelezhetõ módon osonjon át valahol.
Ráadásul hullákat sem lehet elhurcolni sötétebb helyekre, meg altatólövedékeket sem lehet használni, hogy ha már mindenképp útban van valaki, ne legyen muszáj megölni szegényt.
Szóval kár volt megtudnom, hogy kettõ befejezése lehet a játéknak.
Persze lehet, hogy pár ember legyilkolása még belefér, de ezt természetesen nem jelzi ki a játék, kockéztatni meg nem kockáztatok. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
<#ejnye1>#ejnye1>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Next PC upgrade: 2022
Nem akar elindulni a játék. Mindig ugyan azt a hibát írja ki.
"AppName: metro2033.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: metro2033.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 003a6e93"
Ez a Razor alapverzió, majd skidrow update1-et tettem rá. Patch-elés elõtt is ugyan ez a hibaüzenet volt... A Razor-os install/ DX10 és physix is fel lett telepítve, + a vcredist_x86_sp1_atl_4053.exe-t is. Azonban semmi változás nincs. 😞
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
És ez hatványozódik egy ilyen környezetben, mint a metro alagút. Teccett hogy az emberek ilyen konzervdobozokat fügessztettek fel madzagokon bizonyos átjárók közé derékmagasságban és amikor elkezdett zörögni akkor tudták hogy jönnek...
Pont egy ilyen helyen egyedül kolbászoltam valamit keresve, és a háttérbõl meghallottam ezt a zörgõ kolompoló hangot. A visszhang miatt még félelmetesebbnek hatott... én meg idegesen rángattam a kamerát össze-vissza, hogy vajon merrõl jönnek... sajnos minden oldalról jöttek. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
n-vidia dugja fel a seggebe a jatekot a fejlesztoivel egyutt,barmennyire egyesek omlengenek eme "remekmu" miatt szereny velemenyem szerint STALKER barmelyik resze tobb jatekelmenyt adott mint ez az optimizalatlan szutyok.
Valamit azért tisztázzunk. Egy golyó, amit a mellény vagy a sisak megfog, nem sokat árt. A késsel - egy mellényes, sisakos embernél - nyakra mehetsz, ami azonnali kiütés, ha betalál. Ha nem, akkor ugyanúgy semmit sem ér, mint a golyó, ami mellé/rossz helyre megy.
Sörétessel, golyóállóba öltözöttek ellen nem sokra mész, az a banditák és dögök ellen hatásos úgy ahogy...
A .44-es skulók, amiket a pisztolyok köpnek, a dobótõrök, amelyek elég jó arányban visszanyerhetõk hatékonyak, az AK által szerteszét köpködött, célba nem jutó golyók csak pazarlás...
Hard(? a legmagasabb) fokozaton sem kell két pisztolylövésnél vagy egy dobótõrnél több egy szörnybe (kivétel gorilla és szárnyas akármi), vagy egy emberbe, csak jól el kell találni. Sörétessel a második nekifutás eleje óta nem foglalkozom, eladom a talált lõszert. A "távcsöves" légpuska a csendes helyekre, emberek ellen, a dobótõr és a pisztoly a dögök ellen teljesen elegendõ, az AK a vésztartalék.
A frontvonalon egyetlen halál nélkül át lehet jutni, kb 12-15 db 5mm-es légpuska golyó árán, amikkel kilövöldöztem a lényegesebb helyen lévõ petróleumlámpákat. Másodszorra az éjjellátó megszerzéséhez sem kellett lelõni senkit, el lehet csalni az õröket egy jól irányzott lövéssel...
Volt egy rész a WAR fejezetben amin nem tudtam továbbmenni, mert mindig megöltek. Hiába volt nálam AK47 meg kismillió lõszer, egyszerûen hiába lõttem el majdnem mindet nem ment (megj: Azért az kicsit durva hogy közvetlen közelrõl 6 lövés kell a shotgunból hogy valaki meghaljon. Még ha golyóálló mellény is van rajtad az elsõ lövés minimum eltöri pár bordádat és az bizony visszavesz a mozgékonyságból.), szóval kicsit megmogorvultam. Elõkaptam a kést, és kb 1 perc alatt lerambóztam vagy 20 állig felfegyverzett katonát. Utána csak néztem a monitort leesett állal. Egy nyamvadt szalonna-szeletelõvel kinyírok bárkit, míg fél tárat az AK47-esbõl röhögve kibírnak. Na kérem ez azért mellbevágó felismerés volt. Jó játék, mert élvezetes és érdekes az egész világa, de valahogy nem tudtak a realitások talaján maradni, ami a fegyverek és sebzésük kérdését illet (konkrétan nem sebez a fegyvered).
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
de amúgy valami bõvitett kiadást nemlehet kapni magyarországban?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Hmmm....
Vki összefoglalná nekem?
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
CPU teszt!
az órás verziót, csak svájc, ausztria, mémetország (haha, ott meg elmeszelik az idióta cenzorok) és ukránhon polcain találsz, pl svédeknél ( egy késõbb tuti ingyé kilockolható ) sörétes flintát kapsz, valamint 4 új skint a ce részeként, itthon semilyet ne várj, amerikában még meg sem jelent, szép kis urkán pofon volt, az unboxing videot a you tube-en kénytelenek voltak germánul végig sasolni
<#nevetes2>#nevetes2>