2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Haversrác #1639 Szevasztok, na megvan az új mumusom a pc-s játékok terén. Idáig ezt a címet a crysis érdemelte ki. Nagynehezen összeraktam az új vasamat, a fél házat el kellett adnom érte: Corei7 980x 4.2 Ghz-re húzva, Asus rampage III alaplap, 6GB ddr3 2000Mhz ram, ati radeon hd5970 videokari picit meghúzva. Crysis, Crysis warhead, Assassin creed 2, Splinter cell conviction stb. gépizzasztó játékok 1280x1024 ,vsync on, max beállítások mellett min 60 FPS. Erre itt van ez a metro2033 ami a fent említett felbontáson max beállítások mellett Dx11-ben SZAGGAT. A fraps valami miatt nem mükszik a játék alatt , de ha saccolhatok akkor helyenként 30Fps alá is lezuhan. Az öngyilkosság gondolata kerülget mikor feljövök ide a fórumra valami segítséget kérni, erre azt olvasom, hogy itt vannak olyan polgárok akiknek, idézem: reccenés nélkül megy magasabb felbontáson egy core 2 duo 2,6GHz ati4870 stb. konfigurációval.
Tisztelettel kérdezném az említett személyektől: he nem kamu az egész akkor HOGY A FASZBA CSINÁLTÁTOK? -
#1638 most vagyok az armory-ban és elég jó flinták vannak eladók...jelenleg van egy sima kalashnyikovom, egy hosszúcsövű stukkerem és egy automata shotgunom.
ezekhez képest mennyire lehet hasznos később pl. a nyílpuska (hellsing) a soti helyett tűzerőben? (nyilván a nyílpuska egyébként csendesebb :))
kár hogy nincs egy összehasonlítás a játékban ezekről.
aztán lehetne venni VSV-t is távcsővel, meg hangtompítós, válltámaszos, távcsöves pisztolyt...
a meglévő fegyverek eddig elég hatásosak voltak a falkákban támadó szörnyek ellen, azoktól jobban fosok, mint a humán ellenfelektől , ráadásul úgy vettem észre, eddig alig volt olyan helyzet, ahol tényleg érdemes és hatékony lopakodva támadni, amikor is lenne értelme ezeknek a csendes fegyvereknek...szóval nem tudom, hogy egy nyílpuska vagy egy 20 lövedékes VSV-vel mit fog érni a monszta-falkák ellen. -
#1637 Tervbe van véve a magyarítása ,de még nincs róla info! -
#1636 Ehhez letezik honositas vagy nincs benne annyi duma? -
#1635 :D Nem így értem, hanem a párbeszédhangok hangerejével vannak problémák. Helyenként sokkal hangosabbak, mint a környező zajok. Régebben a FEAR-nél is voltak ilyen gondjaim de ott asszem vmelyik patch megoldotta a gondokat. -
#1634 úgy érted, amikor pl. bemész mondjuk egy bárba, akkor mindenki egyszerre beszél?...voltál már kocsmában? -
Zoliz #1633 Nah. Egy hónap alatt sikerült végigjászanom a Metro 2033. Persze csak azért 1 hónap mert nem vagyok lókötő és dolgozok is néha. Szóval azt mondhatom az idei év egyértelműen legszebb és (talán) LEGJOBB egyszemélyes játéka volt. Garantáltan újrajátszom, mert néha annyira parás volt, hogy összefostam magam. Ennél csak a Dead Space volt jobb játék a szememben. Szóval az orosz fejlesztőcsapatnak örökre!
Élmény volt! -
#1632 Másnál nincs a hanggal gond? Mindenki egyszerre pofázik, és ugyan olyan hagerővel hallom az összes párbeszédet, így nem értek semmit. Na meg eléggé zavaró is... -
#1631 nézd meg youtubon -
gutleberpeter #1630 Hahó Vki ?! -
#1629 cső
én, megvárom a magyaritást, meg addigra hátha összejön egy uj processzor, és utánna nyoamtomnéki, amugy elég durva gépigénye van -
gutleberpeter #1628 Sziasztok ! Vki segitsen az elején elakadtam mikor egy notesz van a kezemben iránytüvel. a metro elejéhez visz az iránytü de ott áll egy pasi akinek válaszolnom kell ! a bal egérgomb a Ready válasz , de hiába nyomom nem fogadja el , és igy nemtudok tovább menni !!! Segitsen valaki !!! -
obe #1627 zseniális -
cherubim06 #1626 ! -
steweee #1625 ez amúgy mikor jelent meg ? egy 2007es pc guru magazinban olvastam róla leírást hogy nemsokára jön, és hogy milyen lesz :) -
#1624 Én nem vettem soha szűrőt mégis volt 15 db minimum. -
#1623 ilyen alagútba vagyok és ilyen barikád szerűség van itt és gyereksírás hallatszódik na és mikor felmegyek a lépcsőn akkor megfulladok hameg az iránytűt követem zsákutcába visz... -
#1622 Azonnal menj balra fel a lépcsőn és ott van. -
#1621 Szerezni kell valahonnan akkor.De valamit nagyon rosszul csinálhatsz,mert mindig hegyekben voltak a szűrők! (Nekem egyszer sem volt ilyen gondom a végigjátszás alatt) -
#1620 szasztok! lenne 1 kis problémám!! olyan résznél vagyok mikor kellene az a gázmaszk de kifogyott belőle az a cucc és így nemkapok levegőt.... na mos akkor azon a részen hogy tudok átmenni? -
#1619 Én is végigviszem majd még egyszer. Jó játék ez. -
#1618 Én biztos végigviszem majd.Sőt remélem magyarítani is tudják majd és akkor még1x. -
#1617 Idióta AI mellett, aminek a sebzése megduplázódik... igen... annak, akinek 2 anyja van.
-
#1616 Miért?Jó kis kihívás lesz végigvinni így. -
#1615 Ezért felejtős a számomra:
"A "Ranger Pack" a nevét adó Ranger fokozatot engedélyezi, némi apróság mellett. Aki nekivágna újra a Metro 2033 kalandjainak, az kösse fel a gatyát. Normál Ranger fokozaton ugyanis az ellenfelek sokkal nagyobbat sebeznek, jóval kevesebb a lőszer. Hardcore Ranger módban egyáltalán nincs HUD sem. Cserébe kapunk két új fegyvert, és a meglévő fegyverek is sokkal nagyobbat sebeznek. Öcsivadászoknak jó hír, hogy újabb 250 pontot szedhetünk össze az új öcsik segítségével. A megjelenésről csak annyit mondott a 4A Games, hogy hamarosan érkezik a cumó Xbox LIVE-ra, és a Steamre. "
-
#1614 Hamarosan jön a kiegészítő! -
marcuc #1613 sziasztok! van egy kis gondom...nem engedi hogy használjam az kalashnyikovot...se felvenni , se megvenni nem tudom...mitől lehet ez?:S
pedig nagyon kéne a kalash 2012 -
#1612 Szerencsére, csak szűken látható (Te is, én is) a dolog, mert hidd el, kivétel akad bár, de futószalagon jönnek a játékok... mert az egész IPAR.
-
#1611 A játékokat nem gyártják futószalagon, úgy ahogy régen, mert nem lenne kifizetődő, az igaz hogy pl a COD évente jön, de mindig más csapattól, ez egy nagyon jó stratégia, mert van rá idő és nem copy paste a cucc.
Egy fejlesztő most is szívvel lélekkel dolgozik, viszont amíg komodoron pár ember összetákolt valamit, ami mind epic lett persze, pedig lótúró volt a 80%a, ma már ahhoz hogy egy jó játék megszülethessen (több) 100 ember összehangult munkája kell ebben bele értendő mindenki a marketingtől kezdve mindenki, de a fejlesztő, vagyis a kemény mag aki a valódi értéket csinálják, azok éveken át készítenek valamit, amihez fanatizmus kell és odaadás. -
#1610 Értelek.
Nem hiszem, hogy annyira naiv lennék, hogy higgyek abban, a mai játékokat olyan szívvel-lélekkel készítik, mint anno a Commodore 64-re (akár házilag is), és más platformokra fabrikáltakat.
Tudom, hogy az egész pusztán ipari mennyiségben gyártott hulladék - néha egy-egy gyöngyszemmel.
-
#1609 Azt senkise hiszi el :) De 3 év kell és az is nagyon sok pénz. Az pedig csak magas eladásokkal finanszírozható, amit viszont csak tömegigények kiszolgálásával lehet biztosítani. A kör bezárult... -
#1608 Összefoglalva, nem hiszed el, h csak sokmillió dollárból lehet "A" kategóriás játékot készíteni?
Nem arról van szó, hogy nem hiszem el. Azt nem hiszem el, hogy sok millió dollárból 4-6 évig kell fejleszteni egy játékot [erről volt szó végig].
Lásd: Duke Nukem: Forever, Prey...
-
#1607 Az csak egy leirás, a modot pedig nem próbáltam (és nem is fogom), ergo fogalmam sincs, mi igaz abból, amit leirtak. Biztosan láttál már teis "üres" játék fícsörlistáját, minimum az is ekkora :)
És még1x: alapjátékot otthon, szabadidőben lelkes csapat kalapálja - nincs vesztenivaló vs. megélhetésért játékot készítő csapat. Na, melyikük kockáztathat?
Összefoglalva, nem hiszed el, h csak sokmillió dollárból lehet "A" kategóriás játékot készíteni? -
#1606 Tényleg nem vitakeltés, vagy sértegetés szándékával, de elolvastad a példaként beszúrt anyagot?
A Deus Ex: The Nameless Project kezdetben valóban csak pálya MOD-ként indult, és aztán... de inkább nézd meg mozgásban, előtte összehasonlítva az eredeti játékkal.
Nincs értelme vitatkozni ezen.
-
#1605 moddolás = módositás, ZÉRÓ köze a teljesen uj tartalom létrehozásához, nem értem a párhuzamod. könnyedén kiszámolható, mennyibe kerül X alkalmazott 3-4 évnyi bére = ennyibe kerül egy játék fejlesztése, ez pedig sok sok sok millió $ - ezt pusztán gíkektől várni elég reménytelen vállalkozás lenne :) -
#1604 Volt ilyen is, sajnos, nem is egy. :(
-
#1603 aztán a modderek 99%a eladja a lelkét az első szerződés láttán és gyártja a needforszpíd kanyarokat élete végéig inkább -
#1602 A fejlesztési költségek magassága már szinte mitológikus - nem nagyon tudok ebben már hinni.
Tekintve, hogy elvetemültebb MODDEREK majdnem ugyanannyi fejlesztési idő alatt mint a nagyok komplett játékokat dobnak össze maximum pár tízezer dolláros költségekből.
De beszélhetnénk az első bittől megírt egyedi játékokról is.
Előbbire példa:
Deus Ex: The Nameless Mod
Features
* Discover a unique and intriguing setting based on an actual Internet forum and its inhabitants throughout the years
* Play through 59 levels of engaging gameplay, plus a new tutorial, and even secret bonus maps just waiting for you to find them
* Use 20 original new weapons, including unique weapons which may only be acquired after you've successfully completed The Nameless Mod once
* Dive into a deep world with its own lore: Hundreds of e-mails, books, newspapers, notepads, and datacubes containing custom text
* Customize yourself: Choose between two different Trestkon models with 5 different faces for each, and even eye-wear
* Choose your own path with two parallel story arcs and tons of side-missions
* Enjoy nearly limitless freedom as the world reacts to your every choice, and observe the far-reaching consequences of your actions in a detailed epilogue
* Bring the story to one of 5 thrilling conclusions, each with their own detailed cinematic
* Immerse yourself in a work of fiction with over 200,000 words of dialogue, monologue, and other character utterances
* Hear voice actors speak more than 13,000 high-quality lines in 14 hours of audio that puts other games to shame
* Enjoy almost 100 brand-new tracks of high-quality music, with at least one unique song for every level
* Search for a myriad of secrets, Easter eggs, and amusing details that will have you ready to play TNM again as soon as you've finished
* Tailor the experience to your liking with detailed difficulty settings, including customizable enemy and item counts
* And much, much more!
Concept
To the casual observer, The Nameless Mod may appear to be a self-indulgent piece of fan fiction about inside jokes on a forum. Well, you got us, that's how it started. It didn't take long to realize that the target audience for something of that nature would be incredibly small, and would grow smaller as development went on.
Thus, The Nameless Mod has outgrown its roots as a silly in-joke to a complete game with a complex story and memorable characters.
In general, the setting remains the same — a virtual world representing an Internet community — but it's a setting that's approachable for anyone who has spent time with a computer. If that's not you, congratulations on finding the power button, you're on the road to success!
Of course, TNM is not devoid of humour; everyone can enjoy the subtle (and not so subtle) references to online culture and pop culture, and if you've got a brain, even better!
The point is, The Nameless Mod has something for just about anyone, and if you don't believe that a mod that started out as self-referential fan fiction can achieve that, give it a spin, it's free!
-
#1601 Sajna gíkből kevés van, tőlük nem lehet milliós eladásokat várni, márpedig a fejlesztési költség igen magas, bonyolultsági szinttől függetlenül. -
#1600 A mai játékok nem minket, a hardcore és öreg játékosokat célozzák, hanem a bevallottan alulfejlett, PC/konzol-geek (gyík) fiatalokat, akiknek az agyát a szemükön keresztül kiszippantotta a mobil és elektronikai ipar.
Nekik pedig kellően együgyű, könnyen gyorsan - akár egy hamburgert - fogyasztható játékot kell tálalni, lehetőleg DLC-kompatibilisen, hogy minél több réteget lehessen lefejni róluk...
Ha kicsit is nehezebb, több szöveggel bír egy játék, már nem annyira sikeres közöttük.
Ez van.