WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
peti71 #1433 Ez érdekes azért nem játszol vele mert nem bírod megcsinálni a jó befejezést,ilyet még nem is halottam,
meg hogy nem pocsékolod el az idődet egy ilyen idióta rendszere,szerintem nem idióta,számomra az év meglepetése ez a játék,kicsit féltem a búgóktól a stalkerböl kiindulva,de szinte nem is találkoztam velük,grafika nagyon jó, én normálom toltam,a hangok szintén nagyon jó fölég mikor szuszogok a gázmaszkba, szűröm meg már nincs, se golyóm mutánsok meg vannak ,a játék menet is tetszett, meg ügy egybe az egész sztori,ahogy betöltöttem a játékot engem nagyon megfogott a légkör, az egész játék szinte film szerű,társaik is nagyon emberien viselkednek,nem is értem mért ilyen kevés itt a hsz,egyedüli negatívum amit már lentebb is írtam, hogy nagyon kevés a skuló,egyszer ki is folytam csontra,de ez nem probléma, a játék ettől még kiváló.