WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Látom ez sem lesz egy emlékezetes játék, ahogy a legutolsó hsz időpontját nézem, elvégre pedig egy elég friss játékkal volna dolgunk. 
Mind1, nekem pl onnantól nem játék a játék, mióta olvastam itt a topikban olyat, hogy két féle befejezése van a játéknak és, hogy a jó befejezésért az emberes részeken lopakodva kell menni, gyilkolás néllkül.
Ha ezt nem olvasom, akkor valószínűleg már rég kijátszottam volna a játékot, csak így már ki tűztem magamban a célt, hogy akkor engem csak is a jó befejezés érdekel, ha ezt nem tudom megvalósítani, akkor nem is érdekel onnantól a játék (ez jellemzően nálam más játékoknál is így van).
Ez esetben meg sajnos nagyon úgy tűnik, hogy nem tudom megvalósítani a célomat, mert az elbaszott AI-val (számomra) lehetetlen számomra a lopakodós részeken való átjutás (miközben Splinter Cell játékokban majdhogynem profi vagyok (ego :D).
Hihetetlen, hogy milyen rendszer működik a játék alatt:
akármilyen óvatos vagyok, sokszor van, hogy pl mikor szinte láthatatlan vagyok, akkor is meglátnak, ha meg virítok előttük, akkor meg van néha, hogy még csak sejteni sem sejtenek semmit se.
Most ilyen idióta rendszer mellett pocsékolja el az ember a szabad idejét azzal, hogy végső megoldásként elkezdje kitapasztalni a rendszer bugjait, amikor is pl míg a valóságban kivitelezhetetlen, de a játékban kivitelezhető módon osonjon át valahol.
Ráadásul hullákat sem lehet elhurcolni sötétebb helyekre, meg altatólövedékeket sem lehet használni, hogy ha már mindenképp útban van valaki, ne legyen muszáj megölni szegényt.
Szóval kár volt megtudnom, hogy kettő befejezése lehet a játéknak.
Persze lehet, hogy pár ember legyilkolása még belefér, de ezt természetesen nem jelzi ki a játék, kockéztatni meg nem kockáztatok. :)