Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
elakadtam egy pontnál, ahol végig a sineken kell menni egy harcigéppel és lõni az ellenfeleket... egyik pontnál a másik oldalt megjelenik egy buldózer, egy tank, ami kilõ folyamatosan.... lelöki az elõtte lévõ kocsit, és utána elindulunk, hiába lövöm semmi.. de õ leszed.... mit kell lõni, vagy van valami trükkje?
köszi
A cikk írója meg ennél a gondoltatnál kicsit szívott valamit:
"ugyanakkor nem lett teljes bukás a játék"
...
<#wow1>#wow1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Pffff... jó, hogy nem azt írja, h majdnem kár, hogy kiadták.
A gamespot 8.0 pontja teljesen reális. Egyébként meg szubjektív. <#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
*az orosz játékok mindegyike bugos. én ezt már elkönyveltem, így annyira nem nagyon veszem figyelembe náluk, hogy 1-2 ponttal kevesebbet adjak rá. max 0.25-0.5 nálam ezek a hibák, persze játéktól függõen
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha 7.5 - 8 pontot adott volna rá, akkor még azt mondom okés
Nem tudom, te egyáltalán játszottál a Metro 2033-mal?
ui: kimondta, hogy 10 pontot várnék, annyit biztosan nem ér, még 9-et se. na jó talán egy gyenge 9 pontot ér azért összességében. Grafika, hangulat, horror-nyomasztó hangulat miatt pláne.
Itt olvastad az indokot, hogy miért ér többet hat pontnál 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sajnos ugyanez már nem mondható el a játék többi részérõl. Így például az NPC-k szinte botrányosan rosszra sikerültek. Elsõ ránézésre még nem is lenne velük nagy probléma, bár már ekkor látszik, hogy ugyan õk sem csúnyák, viszont közel sem olyan szépek, mint amilyennek lenniük kellene a gépigény és az elõzetes ígéretek alapján. Az igazi problémák ott kezdõdnek, amikor elkezdenek mozogni, ne adj’ isten beszélni. A járásukat mindennek lehet nevezni, csak éppen élethûnek nem, amikor pedig keresztezõdéseknél megállnak, elfordulnak 90 fokkal, majd tovább indulnak, az már egyenesen nevetséges. Mindezen csak ront a fájdalmasan pocsék angol szinkron, melyben minden karakter erõltetett orosz akcentussal beszél, tökéletesen élettelen hanghordozással. Persze könnyen lehet, hogy az eredeti orosz hangok sokkal jobbak, de használható orosz nyelvtudás hiányában errõl sajnos nem sokat mondhatok."
"A helyzetet csak tovább rontja a mesterséges intelligencia, vagyis inkább annak hiánya az ellenfeleknél. Mondjuk, a szörnyeken ez nem látszik, mivel az õ dolguk pusztán az, hogy amint meglátnak, ránk rontanak és megpróbálnak szétmarcangolni, viszont az emberi ellenfeleknél (különbözõ érdekcsoportok, rablók, kommunisták, nácik stb.) már koránt sem ilyen egyszerû a helyzet. Nem egyszer találkoztam olyan problémával, hogy tûzharc közben az NPC-k a fedezék rossz oldalára – azaz nekem háttal – álltak, esetleg észre sem vették, hogy a közvetlenül mellettük álló társuk holtan esik össze és tovább beszéltek hozzá várva a nekik szánt golyót. Ennek viszont megesik az ellenkezõ verziója is, fõleg az elvétve elõforduló lopakodós részeknél. Ilyenkor megtörtént, hogy mindegy volt honnan és hogyan intéztem el egy rosszfiút, a társai azonnal tudták hol vagyok és nem használt semmilyen árnyékos búvóhely. Az AI gyengesége egyébként sokat ront a különbözõ állomások hangulatán is, mivel hiába a nyüzsgõ tömeg, a vásár, ha a jelenlévõk – bizonyos kereskedõktõl eltekintve – semmilyen érdemleges interakcióra nem képesek, így sajnos csak elsõ pillantásra tûnik élõnek a környezet.
Játékmenet terén alapvetõen egy hétköznapi lövöldözõs programmal van dolgunk, bár találunk érdekes újításokat és kellemes megoldásokat is."
Gondolod, hogy ilyenek után 10/10 lesz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segítséget szeretnék kérni!Megfagy a játék a depot résznél amikor lezuhan a jármû a sinrõl?Valaki tud valamilyen megoldást? köszönöm!
Érdekes dolog volt még h civil területeken vizipipába beleszippantva milyen flessei vannak emberünknek 😄 egyértelmû h jó lehet az a gomba amit belepakolnak 😄
Röviden összefoglalva, másodszorra talán mégjobban beleéltem magam, és sokkal jobban megy. A War résznél egyszer sem kellett visszatöltenem az állást, a librarian-es gorilláknál is csak 1x, skulóm pedig volt majdnem mindenbõl 100nál több, sörétest egyáltalán nem használtam. Helyette fegyverként tudom ajánlani a játék közepe fele beszerezhetõ távcsöves 8 lövetû nyílpuskát, Polis állomáson pedig a távcsöves 2012es Kalashnikovot. A "gorilláknál" utóbbiba igen hasznos ha betöltjük a háború elõtti "fényes" lõszereket, hisz jóval nagyobbat sebeznek és utána már úgy se lesz lehetõség shoppingra... de lehetõleg pontosat lõjjünk, az ugrásokat kikerülve.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Volt egy atomháború. Moszkvában a metróhálózat egyben óvóhely is, az a pártízezer ember, aki ott túlélte, kialakított magának egy olyan amilyen életformát.
Mutánsok, kaja, gyógyszer, eszköz hiány, miegyéb... Az ember az ilyen körülmények között se az összefogásra épít, így itt is kialakult a banditizmus, illetve a "vörös" vs "náci" ellentét. Ez utóbbiak a megszállt állomásaikon kialakították a már jól ismert kis diktatúráikat és egymás ellen is harcolnak nagy lelkesen.
Az egyik külsõ állomás közelében újabb lények tûntek föl, akik talán kívülrõl jöttek, talán egy új lépcsõ a fajok fejlõdésében, mindenesetre félelmet keltenek az emberekben és képesek némi pszihikai befolyásolásra is. Ismeretlenek, idegenek...
A játék elején feltûnt Hunter fedezte fel õket és megkér, hogy menj el egy központi állomásra (a Polisz), hogy segítséget kérj ellenük.
Elindulsz...
A végére kiderül, hogy az idegenek nem feltétlenül ellenségesek és attól függõen, hogy milyen a játékban az emberekhez való viszonyod, vagy kiirtod õket, vagy nem...
Ha egy tár kell az AK-ból, akkor valamit ngyon rosszul csinálsz.
A szárnyas dögök úgy tûnik lelõhetetlenek, a gorillákba meg egy tár is kevés, nagyjából 3 kell...
Egyébként egy ember egy dobótõr, vagy egy nyílvesszõ, vagy egy fejbe (pontosabban nyakba) küldött 5mm-es légpuska lövedék, ha túl van pumpálva a fegyver. A tûzfegyverekbõl is elegendõ egy-egy golyó, csak pontosan kell célozni...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Remélem jó minõsítést kap hivatalosan is a játék, mert szerintem minden szempontból nagyon jó (és nálam 1280x1024-be, very high részletességnél sem szaggat) és esetleg jön majd egy folytatás.
Csak így tovább!
És amúgy: pisztollya lehet a legpontosabban célbalõni : )
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
A másik meg: venni kell a piacon, lõszer helyett inkább szûrõket. nekem simán elég volt, a felszínes küldetések elég rövidek.
3: szerinted 20 év alatt elmúlna a sugárzás egy atomtámadás után? eléggé el vagy tévedve, amikor még Pripyat is még mindig veszélyes,nem költöznek vissza az emberek, pedig ott "csak" leolvadt az atomreaktor : )
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Az ukrán ne játékot csináljon,a brazil ne sorozatot,a német (LIDL) Sangriáról már nem is beszélve...<#idiota>#idiota>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A gázálarc nem véd se a hidegtöl se a sugárzástól mint a nevéböl adodik a szennyezett levegötöl véd.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kijátszottam a játékot,nagyon jó volt!
Már csak azt nem értem mitõl függ ,hogy jó vagy rossz a vége?
Ezt leírhatná valaki!
Kösz!
Folyamatosan nyomd a gombot amikor kapcsolod be mert csak úgy fog elindulni!
Én egy darabig elvacakoltam vele! 😄
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
itt cumizok a War-nál már 2órája, nem hiszem el bakker
van kb 10lõszerem, gránátokkal kell vhogy elintéznem az ellenfeleket, de nem megy mert mindig jönnek elõ a semmibõl és õk persze 3lövésbõl leölnek
egy emberbe kell 30golyó mire meghal... jó shit
lehet vmi fegyvert fejleszteni vagy szenvedni kell mindegyikkel?
Hogy lehet beálliani hogy 60 Hz-n induljon?
nvidia kártya
köszi
Valamiért nem akar elindulni a játék:
"A(z) metro2033.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
DX11-en kívül mindent feltettem az install könyvtárból. Mi lehet még a probléma? (Dx10-es gépem van.)
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
legalábbis ilyesmit mondanak az elején a társaid