2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • IMYke2.0.0.0
    Mit csinál egy terepjáró a metróban? - videóval
  • IMYke2.0.0.0
    HDD-del is lehet probléma...
  • Force87
    Üdv

Valamiért pár perc után iszonyatosan elkezd szaggatni a játék, helyszíntől, beállításoktól függetlenül. Vagyis nemcsak DX11-ben, hanem alacsonyabb részletesség mellet is. Pár percig teljesen jó minden, és aztán diavetítés... Aki találkozott hasonlóval, és esetleg tudja mi a gond légyszi jelezze.

A gép amúgy: [email protected], 4 GB, Radeon 5850
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tényleg reccenés mentesen futott az első pályán [pontosabban az átvezetőkkel kombinált megérkezésed alatt], akkor nagy gondod nem lesz szinte végig.
  • Deer
    Sziasztok!
    Csak annyi a kérdés, hogy ha a játék röccenés nélkül megy az első pályákon, akkor már nem is lesz vele gondom?
    Directx 10 maximális (Very High) beállítással megy.
    Gép: Intel E5200 2,5GHz, 2GB RAM (1066 Mhz), ASUS Radeon 4770, Windows 7 x64
    CRT monitor miatt a felbontás csak 1024x768
  • spy803
    Mappát kijelölöd és Shift+Del.
    Közben meglett :)
    Segítség kellene: elakadtam ott ahol a 4 szellőzőt kell beindítani ill. az ajtót kell kinyitni. Az egyiknél kell a gombot megnyomni de nem indul el. Na ezután bejártam mindent de nem tudom mit kellene csinálni.
  • grebber
    Én 8800GT-hez ezt használom: 197.13
  • MANOWAR
    Aki játszik vagy játszot vele pls írja már le a nvidia driver verzióját.
  • fery02
    Bocsi, csak egy apró kérdés. Tudom, hogy warez.
    Razor-os verziót hogyan lehet törölni a gépról? Sehol sem találok uninstall-t.
  • Rage47
    sg cikk a játékról
  • MANOWAR
    196.21 nvidia driver van fent ami elvileg a legújabb de nem megy ezzel sem, esetleg valaki tudja melyik driver-rel megy a game?
  • MANOWAR
    Szevasztok!
    Valaki pls dobjon egy linket ahol olvashatok a d3d error-ról, hogy tudjam tolni. Köszi, vagy ha olyan egyszerű megoldani írja le valaki.(minden fent van új vga driver, meg amiket fel kellet tenni)
  • bertino
    fail.
  • Muttley
    Úgy értettem, újonnan.
  • Muttley
    Nem kell szégyellned magad amiatt, hogy a saját anyanyelveden írott mondatok értelmezésében gátolnak a szellemi korlátaid.

Ne add fel, van még esélyed! :) Oroszlánként küzdj!
  • bertino
    tarzankodj, de rajtad kívül egyesek már kijárták az óvodát.
  • Kandurex
    Kicsit sok az a 43...láttam 20 -ért is most boxot...
  • Muttley
    Bizony, és a lényeg mindig ugyanaz:
    High-End PC konfigon adott játék picit, de észrevehetően szebb, mint az X360 konfigon.
    High End PC ára: ~fél milla
    x360 ára: 43 e.

Most lehet tarzankodni!
  • bertino
    mindég ugyanaz a lemez.
  • Totti5
    Köszönöm!!
  • hykao #1497
    KATT
  • Totti5
    Valakinek megvan a Soundtrackja? jó lenne egybe leszedni, de csak jútúbon találtam meg őket...
  • Totti5
    Nem kell ezzel jönni. Tudom hiogy néz ki. Boxon is gyönyörű az effektorgia és mesteriek a fények, most hogy pécén szebb az nem érdekel, nem is ezt írtam, hanem ami a képen látható, mert minden összehasonlító képeken ilyen eltérés van. Nem izgat, csak írtam. A játék kiváló a graftól eltekintve is.
  • mflex #1494
    Ezek a képek semmit nem adnak vissza, ahogy ténylegesen kinéz a játék full maxon mindenen futás közben.
  • mflex #1493
    A faxt fröcsögök, egyszerűen kár összehasonlítani a kettőt, mert láttam, kedvencem a game, többször kinyomtam, de az xboxos verzió még hd-ben sem közelíti meg, teljesen más fény árnyék effektek, pisix lófütyik tömkelege, ami boxon nagyon gyér vagy nincs is.

ezzel...
  • Totti5
  • Totti5
    Olvastad azt amit írtam vagy csak megy a fröcsi? amúgy nem tudom manapság mit jelent az hogy mosott, mert 360on is nagyon szép éles, persze PÉCÉN élsebb kétség kívül, mindenhol szebb, már ha az embernek van hozzá megfelelő hardwere ugye, amin norálisan el is fut ( ~FIX 30 fps mint 360on )
  • mflex #1490
    Játszottál a játékkal, vagy csak képekből informálódsz?
    Full maxon minden pc-én 2560X1600-ban, az xbox verzió egy mosott valaminek tűnik, a pc verziót így vittem végig, aztán egy ismerősnél láttam hd tv-én az xboxos verziót. Köze nincs hozzá, végre egy olyan játék, ahol nem főleg a konzol grafhoz butították le a játékot.
  • wedge31
    Szerintem meg pont hogy atin szebb és kontrasztosabb a kép.
  • bertino
    olvasgass kicsit az SGn
  • arty
    miben szebb? eskü én semmit nem látok (pláne h miniképek, nem 1:1 ugyanaz a képkocka)
  • Totti5
    Nivida szebb, de hát nem csoda, ha NV logó fityeg a játékban. Amúgy érdekes, nézegettem a 360 vs pécé képeket és egészen más a bevilágítás a két verzióban. Pécén élesebb a graf nyilván, de 360on szebbnek tünnek a fények, pl egy lámpa fénye. Most vagy pécén a képek kedvéért feétolták a brájtnszet hogy lássuk hogy mennyire de éles mindenhol a graf, vagy tényleg ilyen.
  • arty
    neked a konzolfikán kívül van más, ÉRTELMES kommented?
  • grebber
    GTX 480 vs HD 5870 összehasonlító képek
  • bertino
    ide is bemászott a konzol agyas társaság ?
    grat.
  • DarkSector
    jah kb ez a lényeg.
  • arty
    xp-n nincs dx10 és konzolon sincs directx9-10-11 ... van egy hardver és van egy látvány, amit ezzel elő lehet állitani. csak pécén megy az etetés a nagyobb verzioszámmal, mert itt még elhiszik az emberek, h a nagyobb = jobb :D
  • att88ila
    XP van.