2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • grebber
    Írták máshol hogy egy ezzel foglalkozó cég közölte 200.000 ment el belőle boxon akkor a pc-s ennél több.
  • Totti5
    Anglia eladások %oksítva. ( egy heti )

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Xbox 360 (89%) PC (12%)
    Battlefield: Bad Company 2 (16+) Xbox 360 (50%) PS3 (41%) PC (9%)
    Call Of Duty: Modern Warfare 2 (18+) Xbox 360 (72%) PS3 (21%) PC (4%)

Nincs itt semmi hókuszpókusz. Átlagban 90% konzol 10% pc.

Amúgy én sem saccolom a Metrot pár tíz ezernél többre, ami pedig nem sok, és ez nem a gém hibája, hanem a harmatgyenge hyjpé és reklámé, ezért sincsenek számok, bezzeg a COD map packhoz az első napon odanyomták a számot mert millióan vették meg.
  • grebber
    Gyanus??? A nagy büdös lópéniszt az.Csak csira nyomorék konzoloknél közlik a számokat mert arra gizdul mindenki.
    PC-n nem is tudom mikro volt utoljára olyan game ahol képesek voltak benyögni számadatot.
    Konzolra bezzeg ha a hupikék törpikét átlépte a 500ezres határt már minden oldal lehozza hírbe.
    Szerintem simán százezres nagyságrendben fogyott a game!
    Ami a szuperlatívuszokba istenített konzolokhoz képest semmi,de mivel örül a kiadó 100% hogy nyereséget hozott ez a "pár" db is.És ez az amit nem értek a sok köcsög tirpák kiadóban miért nem adják ki a szarjaikat pc-re csak nyomorék konzolra.
  • arty
    25.000 PC, 21.000 360? :D

gyanus, h számok nincsenek...
  • xxxpaulxxx
    Végigvittem... fantasztikus játék volt!
    A grafika gyönyörű.
    A hangulat magával ragadó.
    Egy percig nem tudod letenni a játékot... kíváncsi vagy a folytatásra.
    Sajnos csak a rossz végjátékot sikerült megcsinálnom, de megnéztem a jó befejezést is... szenzációs:)
  • grebber
    PC-n a legsikeresebb a Metro 2033!

Sokan már magukban temetik a PC-s játékipart, ám néha mégis képes kiugró eredményeket elérni ez az iparág is.

A THQ azon kiadó közé tartozik, akik bizony látnak potenciált a számítógépes játékokban és a friss kimutatásaik szerint erre meg is van minden okuk. Itt van mindjárt a Metro 2033, melynek eladásairól pontos számokat nem árultak el, de azt a stúdió vezetője, Brian Farrell kijelentette, hogy egy nagyon jövedelmező címet sikerült megszerezniük.

Az FPS eladásainak kétharmada Európából származik és ennek több mint felét a PC-s verzió tette ki. Vagyis - a Modern Warfare 2-vel ellentétben - a Metro 2033 sikeresebb számítógépeken, mint konzolokon. Épp ezért nem meglepő, hogy az összes DLC-t megkapják a PC-sek, ahogy egy esetleges folytatást is.

info: SG
  • obe
    milyen vga-d van?..az abaj, ha erős kártyád is van, a 2,1 ghz-en ketyegő proci nem hajtja ki a vga-d
  • wedge31
    Lineáris ,de több lesz mint hat óra.
  • JethroHUN
    Még vmi, néztem elég nagy a térkép, annak csak az a része bejárható ami végig visz a történeten? nincs szabad mászkálás mint stalkerban? csak tök lineáris fő küldetés és kész? az kb 5-6 óra.
  • JethroHUN
    Mekkora vas kell min? vga nem gond, de a procim 2magos 2.1ghz. az kevés nem? :(
  • IMYke2.0.0.0
    5870-est - ha cserélnék.
  • grebber
    5870 ez egyértelmű!
  • Pingi23
    off: aki vga-t cserélne 470gtx-et, 4870 x2-t vagy 5870-et venne?
  • Dj Tommy
    Én most vittem végig a gamet, nagyon jó játék.
    Kíváncsi leszek, hogy milyen dlc jön ki a játékhoz
  • Nazgul1980
    Ennyire ne legyetek segítőkészek durvább? milyen értelemben? mert én akármekkora túlerőt szétlövök,de itt nem tudok mit csinálni
  • mflex #1544
    Miből gondolod, hogy majd a mentés megoldja a problémádat, hiszen ennél jóval durvább részek lesznek...
  • Totti5
  • Nazgul1980
    Sziasztok. Sehogy se bírom megcsinálni az Armory elején a menekülést, állandóan beszagatt, gyenge a gépem Nem dobna meg valaki egy közvetlenül e szakasz utána mentéssel? A címem: [email protected] És igen, mindent levettem már a grafikába minimumra, de úgy se
  • arty
    admin vagy a gépen?
    UAC-ot próbáltad kikapcsolni? (reboot kell neki!)
  • mac83
    win7, írtam is :) kártya pedig 260gtx.
  • arty
    milyen oprencer, milyen kártya, adminisztrátr vagy-e a gépen, stb...
  • mac83
    sziasztok!olyan problémám lenne a játékkal, hogy csak akkor hajlandó elindulni ha indítás előtt törlöm az user.cfg file-t ( win7 alól felhasználók/név/local/appdate/a4games/user.cfg ha jól emlékszem (ne otthon vagyok nem tudom megnézni pontossan) így el tudtam kerülni, hogy kifagyjon az intro után.Tehát így megy, csak az a gondom hogy alapon dx9-ben indítja.Átállítom dx10-re, elmentem, aztán aztmondja a játék, hogy okés, de a dx10-hez ujra kell indítani a játékot.Viszont ugye nem indul ujra, míg nem törlöm ujból a cfg file-t, amit ha törlök megint megkapom az alapbeállításokat (dx9).
    Na erre valakinek valami ötlete?:D Lényeg h dx10ben szeretném élvezni a játékot, de nem tudom.
  • grebber
    Már tesztelik a kieget!
  • MANOWAR
    197.13 alatt szépen megy. (thx grebber)
  • MANOWAR
    El beszélgetek magammal :( de ahogy a youtube-on néztem kellene, hogy kapjak fegyvereket, valószínűleg a telepített játékommal lesz a probléma mert nem kapok sem fegyvert sem mást. Esetleg ha találkozott valaki hasonló hibával és megoldotta....
  • MANOWAR
    Chapter3 "KHAN" ghosts-nál van a problémám az öreg azt mondja koncentráljak, annyira koncentráltam, hogy megkajáltam közbe,valakinek van mentése nézze már meg pls.
  • kalapos
    Üdv

A steam en megvettem a játékot és a telepítés után gondom van vele.
    Amint elindult kiírta hogy a vga drivert firssítsem.Miután tovább ment kiírta hogy metro 2033 executable leállt.
    Frissítettem a legújabb vga diver ra de még mindig ez van.
    Olvasgattam a steam-es fórumát és ott is írja más hogy van ilyen gondja.Esetleg valaki tudja a megoldást?
  • MANOWAR
    Srácok lopakodva el kell jutnom egy ajtóig ami után egy öreget kell követnem egy ajtóig ami mögött morog valami, az ajtót nem tudom kinyitni a game fegyvert és tájolót nem enged, vissza mentem teljesen hátha kell valami de nem tudom megoldani a dolgot, esetleg valaki?
  • gameplusz
    Lehet nem tolt rá szűrőket és úgy ment 1680-ba 27 fps-sel... :D
  • DarkSector
    jah lehet telepitett és már be is ment játszani, és nem nézte hogy van video opció a menüben...akkor nekem is megy faxán ha csak pikk-pakkk felteszem és nem állítok rajta...
  • grebber
    Sajnos nem hihető amit mondasz:

• adamq01
    Nem rég raktam föl a játékot és max graffon megy szaggatás nélkül, azthittem nagyobb lesz a gép igénye, de örülök, h jól lett optimalizálva:D
  • obe
    plusz a prescottbol hiänyzik 1-2 utasitäskeszlet is, ami miatt nem indul a jätekod...nem akarlak elkeseriteni, de a procid jätekra mär alkalmatlan- lehet vele kinlodni, biztos el indul pär jätek, de nem erdemes..4 -5 generäciovältäs ildomos cserelni, märha jätszeni szeretnel
  • Bence94
    nem tud annyit mint egy duo ha meghúzod.tapasztalatból mondom én a 3,2-es procimat felhúztam 4 ghz-re is és szartak rá a játékok max 1-2 fps plusz...beleraktam a ma már egy szintén "semminek" nevezhető core 2 e6600-at amit "csak" 2,4 ghz elkente teljesítményben régi procimat.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel minimum 2 magos CPU, és 4850-osztályú VGA (4850/GTX 260) a játék igénye, nem hiszem, hogy esélyed lesz a játszhatóságra...
  • IFOR
    Szia

Csak 2 magossal megy???? olvastam összehasonlto tesztet..alig alig változott az fps a proci miatt.......Amugy ha a 3Gb Prescottot meghuzom, tud annynit mint egy két DUal:-) A többi hardwer meg belefér a leirások szerint....
    Rákattintok az ikonra , megy a homokora aztán 5-6 mp és abbahagyja.Driverek frissek...Modern Warfare2 pl. ment erős közepes beállitásokkal is
  • janika1972
    Tedd fel minden driverből a legfrissebbet!
  • janika1972
    Nem kéne procit cserélned?
  • IFOR
    SZiasztok..
    nem idul el a játék, de hibát sem ir ki.........
    Intel P4 Prescott 3 Ghz proci, 2 GB RAM, Ati X1950PRo 512 Mb video
    XP SP3
    hol a hiba???????????? olvasom ennél gyengébb konfigon is futhat
  • sherlock1
    Motion blur-t hogy lehet kikapcsolni?