Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könnyen meg tudod nézni, tedd be egymás mellé ugyanazt a CAt egyszer csak úgy simán, mellé meg comboba. A regtime kisebb lesz az utóbbinál.;)

Nekem anélkül is erõsítette. Szerintem megéri, lehet tápolni vele a ca-kat. Ezek szerint akkor be kell raknom kombóba egyesével hogy tényleg megadja a Harctudomány a ca + sebzését? Mert csak a ca-knál néztem meg a három csoportot, nem a lenti körökben, ahol használom õket.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

75-ös szinten majd -20% lesz.

uhh most van két speckó "Sivatagi szablya" cuccom :P az egyik 45ös a másik meg 55ös szintû :D
van egy "tiszt szablyája" nevezetû tárgy ami 1,8 millába kerül élezõkkel felpakolva a kovácsolás.. ha sok pénzem lesz megcsinálom, de lehet hogy már sokkal erõsebb fegyverem lesz akkor..kitudja :D

még mindig várom hogy ki mit ajánl, az utolsó 2 skill mi legyen??
A 10% az nem fog növekedni, de ezt is csak akkor adja ha comboba használod a CAkat, ha csak egyet alkalmazol azt is kombinációba be kell betenni és akkor adja rá a harctudomány a bónuszait.

Csak 2 dolog kell hozzá:
-legyél legalább 75ös szintû
-legyen 75 pont a koncentráción (pluszok nélkül)

Nem tudja valaki, hogy mi kell a 3. erõsítés rekesz kinyitásához? Koncentráció növelése, esetleg valami más?

bocsi hogy ilyen sokszor írok de kezdõ vagyok ^^
Megéri a "Harctudomány"-ba fektetni a pontokat?? mert azárt vettem a skillek közé mert csökkentette a reg idõt 10%-al de ha fejlesztem marad ugyan úgy 10% <#falbav> Szóval annyi lenne a kérdésem hogy magasabb szinten növekszik ez a 10% vagy marad így??
Másik kérdésem az lenne hogy az utolsó két skill közé mit vegyek fel??
Eddig megvannak: Taktika ismeret, Párbaj ismeret, Páncélismeret, Pajzsismeret, Koncentráció, Halott harcos fókusz, Harctudomány, Kardhasználat.
rage
Ha végigolvasod a listát, hogy a patchek miket javítottak, akkor máris meglátod, hogy jó az ha van. Elég csak az új küldetéssorra, helyszínre, rengeteg új boss-ra, vagy a 10 új portal-ra gondolni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Prince23
Amúgy a javítások tényleg érnek valamit? gyakorlatilag érnek valamit a patchek, nemcsak elméletileg?
Tényleg sokkal jobban fut a játék.... stb.
Tapasztalt játékosok véleményét várom :D
A patchnél lévõ leírások tényleg "hatnak"?
Ja és van már menüje, mikor a játékból kilépünk?

:DDD úgy értettem hogy ha csak a fõküldetéseket vinném és a mellék küldiket hagynám = a fõküldetést nézve hány % ?? :D
Am nekem most a túlélési bónuszom 77%. ez mennyire jó??
Egyre több a this has to be a very special item, 5 perc alatt kettõ is esett:P
Amúgy nektek már volt olyan hogy elment a hang??<#conf> Csak a vaddisznók visítása maradt meg amikor megöltem õket :S Kard hangja is ritkán jött elõ :S
Üdv!
Amikor elindítom a játékot ezt írja: "Az eljárás belépési pontja(alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll)."
Ezután felugrik még egy ablak,jóval több dologgal,de azt nem fogom leírni.:)
Megoldás? Nem megy el a gépemen?:(

("kölcsönkért" verzió,még nem vettem meg)

Elõre is kösz!

johnnie_walker
Fene essen ebbe a gyökér fórumba. Én betettem a képet.

johnnie_walker
Az alku lényege abban rejlik szvsz, hogy pont olyan cuccokat vásárolsz ami tetszik, feltéve ha van rá elég pénzed. ;) És ahogy én láttam magasabb szintû karaktereknél, a +X to all skills pontokat az egekbe lehet vele tornászni. Itt az én closed netes hc-szeráfom 44. szinten, ezüst befejezésekor.

+32 pont minden képességre a jelenlegi felszerelésbõl (alku 105, ha átöltözök).

A 4. kérdésre Hiro Nakamura tud válaszolni, mint tér-idõ ura :)

nincs, nem is lesz...

johnnie_walker
1. nincs (de vannak százalékos TP/kill-növelõ tárgyak)
2. nem
3. igen (saját attribútumaid, ellenfelek nehézségi szintje, mf talán)
4. idõben, térben, vagy ellenfelek számáman? :D

johnnie_walker
Nem tudom milyen lehetett az alku az elõzõ patch elõtt, akkor még nem használtam, de szerintem most is úgy van értelme, ha kezdettõl fogva fejleszted és a karakter szintje felett tartod minél magasabban. Nekem most lvl 43-on 104 az alkum a shoppingolós gúnyámban. :D Ha most veszed fel, nehéz lesz feltornászni. ;)

"Találni" nem fogsz tudni jobb cuccokat, az alku a boltok kínálatát javítja fel a számodra, de iszonyatos pénzeket kell elkölteni a jobb felszerelésért.

na most felhalmozódott bennem pár kérdés:D
1. van-e olyan tárgy hogy a sebzést átalakítja TP pontokká??
2. lehet-e vásárolni mentor potionokat??
3. a túlélési bónusz hatással van-e valamire??
4. ha elvégeztem a gar colossus küldesést akkor kb hány százaléknál járok??
még 1x sem haltam meg :D ( lvl 44es vagyok ) am lehet nem is kéne az alku mert így is jönnek a "this has to be a very special item"-ek xD<#nevetes1>

amúgy drága mulatság ez a játék :D
Scylexan
Sziasztok,tetszik a játék,és annyi érdekelne hogy hogy van ez a netes játék mód?Hányan lehet egyszerre játszani rajta<#conf><#guluszem1>

Nem érdemes, próbálj meg nem meghalni és akkor folyamatosan javul a drop. Alku jó volt elõzõ patch alatt de akkor is csak ha hoztad a kari szintjével (és pluszok szóval 1.5xös szorzóval). lvl60as karinál már nehezen élsz meg belõle mostan.

Esetleg temp mappe ürítése?

Akkor passz, nekem megjavult.

Hát, hidd el, volt újraindítás is, de nem jelenik meg, csak bronzon, ezüstön nem. Sõt f12-re nem is akar az utolsó monolithoz teleportálni... Érdekes

érdemes felvenni az alku képességet??
jobb cuccokat fogok tõle találni?? mert most 42es szintû vagyok, és 50es és 65ös szintre kéne még valami.. 50-es szintre gondoltam az alkut, de nem tudom hogy megéri-e.. szóval??
Egyébként játék közben is tudsz mentést "elrakni",ha Ctrl+Alt+Del-el leteszed a játékot és elmented a Sacred 2 mappát a Document And Settings-bõl.
Én mindég backup-ot csinálok a mentésmerõl.Lépjél vissza bronzra,csinálj egy mentést.Egyébként minden játék kezdésnél csinálok mentést,ha netán meghalnék és nem sikerülne Alt+F4-el idõben kilépni.A túlélési bónuszom miatt szoktam csinálni,ez még belefér a "csalásba",ha már amúgy sem tuti az F9-es mentés a játékban.
igen az ujjal nincsen gond ezüstön.csak ha a régit folytatom
.valami másolgatos modszer nincsen?

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Úgy tudom,hogy az elvégzett küldetések elvesznek viszont a térkép felfedezése marad.Én már váltottam bronzról ezüstre régen,de csak akkor érdemes,ha alacsony szintû karaktered van.Szerintem inkább érdemes újat indítani,de ez magánvélemény.
Ha új karaktert indítasz ezüstön,akkor nincsen felfedezett térképrész,vagy nem így indítottad?
hali vki játszik hamachin???

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Én most játszotam végig a 2.34.0 patch-el.High elfel.Nehéz volt még bronzon is mert a jeges tüskék sebzése a patch elött 1k volt utánna
meg 250 lett csak.Egy kérdésem nekem is lenne.Ujrakeztem silveren .
lehet ugy folytatni hogy az ujrakezdésnél a térkép ne legyen felfedezve?mert igy nagyon zavaró ahol jártam már.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Csak arra gondoltam,hogy a fõküldetések végigvihetõk e,vagy sem a 2.34.0-val...
McFrost
Nem értem, miért ne lenne végig játszható?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az lenne a kérésem,hogy amennyiben van valaki aki 2.34.0-val és az ezzel indított karakterrel végig tudta vinni a játékot,az jelezzen vissza,mert most ahogy visszaolvasgattam ez nem egyértelmû.Tényleg jó lenne tudni,hogy végigjátszható a game,nagy sem.Most az nem is annyira fontos,hogy bizonyos küldetések bugosak,csak magam részérõl nem szeretnék szívni azzal,hogy fejlesztgetek,feccolom bele az energiát,és esetleg bukovári lesz,mert nem végigjátszható.
Elõre is köszönöm az esetleges választ,lehetséges,hogy vissza kell térni valamelyik elõzõ patchhez?<#nemtudom>
annyit szeretnék kérdezni hogy a szintkorlát hanyas szintnél van??

és akkor még a "gólem" (gar colossus vagy mi :D ) közelében nem vagyok :D
Nekem is eltûnt, de egy kilépés majd visszalépés segített a gondomon. Esetleg egy újraindítás.

balee4
nekem is Inkvizítorom van és nem jött elõ ez a bug az új patch-el

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
a karácsonyi szigeten, nekem is elment a 60% feletti túlélési bónuszom, a sárkány a végén megölt, és az Altf4 kombó sem segített, elég durva egyébként az a küldetés sorozat

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Üdv! Valaki találkozott már olyannal, hogy a felpöcsölés után a karaktere nem látszik. Én sajnos így jártam. Van egy 28-as szintû sötét inkvizítorom, csak éppen nem látom. Üt vág, kap xp-t, csak vizuálisan nem jelenik meg a monitoron. Ráadásul csak ezüstön, bronzon vígan látszik, de ott játék az élet. Vállalom, hogy a karakter fejlesztését nem éppen legális példányon követtem el x.12-es verzióban, de most már megvan eredetiben, és végre legálisan fejlõdhetnék, de így nem olyan jó :( Van erre megoldás, vagy buktam az ürgét, ami fájna, mert eddig minden mellékküldeldetést és térképzugot felfedeztem, amihez nem lenne igazán kedvem. Elõre is köszi mindenkinek!

Dante73
Valahogy védeni akarják a játékot, érthetõ dolog, bár tény hogy lassú, (Azért csak 12G felett van a játék) és emiatt idegesítõ is. Viszont, azt hiszem, elbuktam a Szeráfom. Eddig darált, mint a vöcsök, új patch óta pedig harmatgyenge. (A lentebb említett bug is közrejátszik a dologban azért) Az is kissé idegesítõ, hogy már a második karim válik használhatatlanná, patchelés után. Minek ennyit kavarni a tulajdonságokkal, erõsítésekkel, egyebekkel.... Kis türelmem lesz, (most kissé idegel a játék, Mert a "Karácsonyi" szigeten állandóan meghal a szeráfom, mert a páncélja, és erõsítései semmit nem érnek, holott eddig egy fõellen is alig sebzett) újat kezdek, de ha azt is átvariálják menet közben, morcos leszek!

http://www.freetvmaci.info/

wedge31
Koncentráció.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Melyik az a tulajdonság vagy képesség, ami engedi, hogy több erõsítésem is legyen egyszerre?
balee4
mondjuk ez az eredetiségvizsgálat marha idegesítõ lassú volt, sõt a patchelés elõtt és után is elvégzi... hogy minek 2x...

Lobsterman
Kellenek a plusz fokozatok ilyen szintkorlátnál :)

wedge31
Mindkettö igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arany szint csak akkor engedélyezett ha végigtoltam ezüstön??
am most láttam hogy az aranyon túl még van 2 nehézségi szint :O ez igaz??
Nállam nem a "kérdõjelekre" a játék :D
Én kb minden 5. kérdõjeleset csinálok meg :DD
Én most arra hajtok ( najóóó nem csak arra :D ) hogy felfedezzek minél több területet meg hasonlók. területek felfedezése = ellenségek = töpp TP :P
8 óra játék alatt még csak a térkép 8%-át fedeztem fel... szóval még van tennivalóm ^^
Ez van akkor amikor az ember megcsinál minden mellékküldit én is még csak a sivatagban vagyok és már lvl. 63- on vagyok egyszerûen nem tudok csak úgy elmenni a kérdõjeles emberkék mellet :)
én meg még a gólem ( vagy mi akarna lenni :DD ) elõtt se járok és már lvl 30... :D majd linkelek képet ha leütöttem a gólemet hogy hol járok.. remélem addig megleszek lvl 35 :DD
Lobsterman
Szerintem egyértelmûen CA regen. Az ellenfelek ha jól fejlesztesz más dolgokat úgysem fog tudni kitérni a lövedékeid elõl.