10030
-
DORSANAX #6550 Értem,majd meglesem,ott még nem voltam,köszi. -
Sheol #6549 Írta, hogy a köd szörnyről van szó, nem tudom mit nem értetek rajta. -
#6548 Nemkikötő, hanem egy mély tisztás, ahol az orkok verekdnek a föld elementálokkal és hősünknek is le kell verni 5-öt.
-
DORSANAX #6547 Bocs,valami "régi kikötő",ha jól emlékszem,amire én gondolok... -
DORSANAX #6546 Nem tudom,ti most a "ködös kikötő"-ről beszéltek a nagyváros mellett?
Mert oda még egy keményebb konfiggal is éjszaka érdemes bemenni,akkor nem olyan vészes.Nekem ELITE grafikával egészen jól fut a játék,de ott azért problémáim voltak,ha nappal mentem oda... -
TGWH #6545 Egész egyszerűen gyenge a géped. Nekem is akadt, sőt, a Köd nevű főszörnynél még jobban fog akadni, megnyugtatlak :D Ha nem p4-ed van, akkor erre a részre nyugodtan húzd le a grafikai beállításokat minimumra, úgy már nem fog szaggatni. A köd effekt tesz be neki, ezért volt az, hogy az első karakteremet, egy elfet a patch után töröltem is, egyszerűen nagyon szaggat a játék a varázslatainál, nem bírja a gép. Igaz indítottam egyet zárton, majd meglátjuk, de eddig elviselhetően akad... -
#6544 Ööö... szerintem hamar. Tök tudja...
Mindenesetre, aki mostanában akar új karaktert indítani az még várjon vele pár napot. -
#6543 Jaja, és a forrást is légyszíves! -
Sheol #6542 Most már csak azt áruld el, hogy mindezt mikortól élvezhetjük! -
#6541 Pl. új küldetések, új szettek, a karakterek kinézetét is lehet egy picit alakítani. Lesz ugyan még más is, de azt hiszem, hogy ennyi az, amit nyugodtan elárulhattam. -
#6540 Miféle pár új elem? Elárulhatod, köztünk marad. :D -
#6539 Azt hiszem, hogy éppen most olvastam, hogy a következő patch-ben ezt is javítani fogják. A javításokon túl lesz még pár új elem is a játékban. -
#6538 Van valakinek lvl 125 feletti karaktere? Ha igen, tapasztalt-e kb. 20%-os exp-csökkenést (per kill) 126. szintre váltás óta?
Kezd tele lenni a hócipőm az ilyen meglepetésekkel. -
#6537 hali! van egy kis gondom.
Az mitől van, hogy van egy rész, az orkoknál, a legelső főküldis rész az orkoknál, egy ködös kis pici részre kell bemenni, ahol ki kell nyírni pár földelementált, hogy ezzel bizonyítsuk az orkoknak a rátermetségünket.
Szóval ennél a résznél a játék úgy elkezd akadni, hogy irányíthatatlan lesz szinte, a hang ilyen berregős lesz, az is akad, szóval borzalmas.
Ugyanilyet csinál a Templomőr egyik felbuffolásánál is.
Valaki egyszer azt mondta hogy a hang hardveres gyorsítását szedjem le alapra, és akkor jó lesz, megtettem, ugyanez a hiba fönt maradt.
valaki segítsen nekem pls! :( -
#6536 Alku, hatékonyabb észlelés, lovaglás, alkimia "bonus"-képességek, hasznosak lehetnek, de nélkülük is erős karaktert lehet összerakni.
Szeráf taktikai ismeretek és valamilyen fegyverismeret nélkül csak félharcos még akkor is, ha főleg a mágiára koncentrál.
Varázslásokat gyorsítani, erősíteni a választott képesség ismeretén, fókuszán kívül a koncentráció és a harctudomány felvételével lehet, ősi mágiát szeráf nem tanulhat...
Érdekes lehet az is, melyik tulajdonságot fejleszted a szeráf varázslónak?
A varázslat hatékonyságot az intelligencia növeli, közelharci fegyverek sebzését az erő, a BazinagyFeGyver hatékonyságát az ügyesség növeli.
Egy elfet, akinek a vérében van a mágia lehet úgy fejleszteni, hogy erős varázslatokat is folyamatosan tud használni, fegyverre majdhogynem nincs is szüksége, szeráfnak nem tudom mennyire lehet levinni az erők újratöltődési idejét, hogy hatékony is legyen (gyanítom néha azért oda kell a fegyverrel is csapni) -
TGWH #6535 Nem csak akkor ér v.mit ha nagyobb az Alku, mint a karakter szintje. -
Rufios #6534 Felhúzni fel lehet márha van elég rúnája az embernek, mert ugye a fókuszok csak a büntetés nélküli szintet növelik
köszi az infót, bár az alkut asszem kihagom már próbáltam de csak akkor ér valamit ha magasabb szintű mint a karaktered szintje -
TGWH #6533 Alku, Taktika ismeret, Kétkezes/Nyeles/Kard/Szálfegyver. Igazából magasabb szinten minden varázslat kellően erős tud lenne. Fejleszd amelyik jobban tetszik, de ettől még a másik csoportból is tudsz varázsolni, hiszen a regenerációs idő külön-külön van. Kérdés persze hogy képességek nélkül hányas szintig húzható fel egy varázslat. -
Rufios #6532 Hali
érdeklődnék hogy szeráfnak melyet mágia írányan szándékozom fejleszteni milyen skilleket érdemes fejleszteni?
Én égimágia ismeret+fúókusz, imádott technológia ismeret+fókusz, koncentráció, páncélismeret, pajzsenergia ismeret, lovaglás
ezeken kívül mit érdemes még vagy esetleg ezek helyett fejleszteni.
előre is köszi a választ -
vidu01 #6531 Nálam is volt már ilyen, ezek szerint nem is olyan ritka jelenség. -
#6530 Ezt nekem is sikerült régebben előhoznom egy kis teleportálgatással :) -
#6529 -
#6528 bemehettél volna pár szörny közé, kíváncsi lettem volna hogy támadsz így :)
(u.i.: rendesen kifejlesztetted a speed lore-t! :D) -
#6527 Ezt sasoljátok, mibe futottam bele...sajnos csak egy ideig tartott..:(
-
zsloti #6526 Játszottál már a super mario-val HARD fokozaton?
Azok a vérszomjas teknősök
brrrr
Még most is kiráz a hideg ha rágondolok :D
zs -
szaba75 #6525 Jó de felszerelést meg ilyeneket kell fejleszteni ha kell akkor nehéz fejleszteni? -
shyning #6524 Hát a Super Mario-nál egy fokkal valóban nehezebb. ;) -
szaba75 #6523 Sziasztok ez a játék nagyon bonyolult kell ruhát fejelszteni meg fegyvert
Most szeretném megvenni azt a játékot! -
vidu01 #6522 A démoni csapásnak van olyan módosítója hogy több célpontot sebez, azt kell választani s úgy már jobb mint a 2. piros CA. Dualos karival megyek egy ilyen sorozat kombináció 6-7 mobot megfektet ha közel állnak hozzám (démoni csapás+tomboló örjöngés). Nekem is az tetszik benn hogy megkeresi magától a célpontot ha az előző megmekkent. -
#6521 én a pirosból a 2.-at szoktam használni, az amolyan "területi" sebzés, és tulajdonképpen nem üt sokkal gyöngébbet mint az első, viszont körülöttem mindenkit sebez, vagy hát velem szemben pontosabban, viszont a sárga első azért is jó, mert (nálam legalábbis) ha végez a kiszemelttel, és még körülöttem van valaki de a kombónak nincs vége, akkor arra is ráüt. -
vidu01 #6520 Ja én is a piros elsőt meg a sárga elsőt használom combóba szép kis sorozatot lehet vele így ütni. -
vidu01 #6519 vagy csak az nVidia kártyákon működik?
Ezt most komolyan gondoltad? Ennyire nem lehetsz lammer, egyszer már válaszoltam neked hogy működik a game ATIs vgaval nálad is menni fog (nekem is fent van az Elite graphics). -
#6518 én azt nem értem hogy a kardhasználatot mniek fejlesztetted?
két kard használatnál nem számít, felülírja. + így a baltás izét, meg a pajzsot se értem hogy mniek vetted fel :)
amúgy szerintem a sárga skillek közül az első az egész szépen tud írtani -
titani #6517 Üdv
én a sacred2 CE verziót rendeltem meg.
abban van 1 dvd amin van az ELITE GFX ,
ami grafikus update.
a videókártyám Asus Ati Radeon 4850-es.
a kérdés az hogy ehez a kártyához feltehetem-e
az Elite GFX-et?
vagy csak az nVidia kártyákon működik? -
#6516 Ennek már nem fogod tudni felvenni, ugyanis legalább 5 pontnak kellene lenni előtte a harcművészeti képességeken a bal oldali oszlopból (Csillagúr Ismeret, Halott Harcos Fókusz, Ellenséges Bajnok Fókusz, Csillagúr Fókusz).
Elég sokszor le lett már írva, hogy az összes képességcsoportban csak akkor tudsz felvenni képességet a jobb oldali oszlopból, ha ugyanabban a csoportban a bal oldaliak valamelyikén (lehet többön is) van legalább 5 pont. Felszerelés ilyenkor nem számít, ezeknek ténylegesen hozzáadott pontoknak kell lenniük. -
DORSANAX #6515 Árnyharcosom még nem volt,de ez tényleg elég ütősnek látszik.
Inaktív a Koncentráció képesség?Ez nagyon meglepő,nemtom mi lehet a probléma. -
#6514 Árnyharcos. Pontosan: Ő -
DORSANAX #6513 Bocs,ezt félrenyomtam,egyébként milyen kari ez,ahol nem tudod felvenni a Koncentrációt? -
DORSANAX #6512 Egyébként minden futó alkalmazást le lehet tenni átmenetileg a tálcára és vissza is lehet venni onnan,ha normálisan működnek a dolgok.Szerintem emiatt nem kell ablakban futtatni.
Az előre pontosan tervezett pontelosztás pedig nekem személy szerint nem szimpatikus,mivel azért szeretek gondolkodni magam is.
A sacred2.hu oldalon biztosan találsz ilyen dolgokat.
-
DORSANAX #6511 Beállítások-Grafika-Videó beállítások sorban ablak mód bepipálása.
Én nem Pistát használok,de nem a tálcára akarja csak letenni?Miért azt írja ki,hogy mentés és kilépés???