Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jé azok mik a kezében, staffok? Ez elég speckó build lesz! Milyen skilleket vettél fel neki?

Én remélem, ezzel lesz esélyem:

Eddig nem menekültem senki elõl<#nevetes1>
lvl 19 closed HC

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

bepe79
lvl 10 lett a Shadow Warrior-om, elertem a nagy varosba, es most vegig viszem a kek szinu quest-et is a fo-quest mellett. Ez az SW kari egy mas vilag, mint a Dryad volt a game elejen, a Shadow Warrior legyalul mindenkit, egyszeruen nincs ellenfele. Nagyon tetszik.. (: Vegre nem menekulok a sarga champion csontik elol, hanem egyszeruen szetszedem oket, meg akkor is, ha tobben vannak, a Dryad-al ez elkepzelhetetlen volt, meg akkor is, ha nem kereskedo skill-eket vettem fel eloszor, hanem celtudatosan a fontos skill-eket vittem. Itt a karim, mar van egy-ket sarga cucca is:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na, utjara inditottam a Shadow Warrior-omat most este, ezt mar nem HC modban viszem, mert szeretnem legalabb silver-en vegigvinni egyszer a game-et, ha mar elkezdtem vagy harminchatszor, es nem akarnam, hogy lehaljon Nimonuil-nal es kezdhessem megint elolrol. Most lvl 5, elso 3 skill-nek felvettem az Armor Lore-t, a Sword Lore-t, es a Death Warrior Focus-t, es Demonic Blow-ra gyurom a karit, meg ebbol kifolyolag Death Warrior agra. Itt a kari:

A hivatalos forumon mindjart utananezek, hogy a Death Warrior Focus felnyomasa utan bronze / silver / gold MOD-nak mit erdemes valasztani a Grim Resill.-nel meg a Demonic Blow-nal.

Suzuki Swift GL 1.3

Titan
Jelszó emlékeztetõ? Ott a gombja!

nálam nem enged fel az internetre játszani nem fogadja el a jelszot
hogy tudnám meg a jelszavamat ujra?
johnnie_walker
Valószínûleg félreérthetõ voltam, de írtam is utána nem sokkal kiegészítést. Úgy értettem, odamész lvl 30-32 környékén teljesen mindegy milyen osztályú karakterrel _legelõször_ (mikor még soha nem jártál ott, nem tudod mire számíts), elkezded aprítani Nimonuilt, szépen megy lefelé az életereje, azt hiszed sínen vagy, de elõjön rajta a Purifying Chastisement hatása (amirõl sejtheted hogyan mûködik, hiszen volt Inq karid), aztán pillogtatni sem tudsz, úgy elpall, úgy megrozsol, hogy egy hétig aprószeget s****z. 😄

Bocs a spoilerért, csak nem szeretném ha HC karijaid idõ elõtt otthagynák a fogukat, mert túlságosan siettél, és menteni sem vagy hajlandó (ami alapvetõen nem baj 😉).

Én is árnyharcossal tolom, viszont duálkarddal, nagyon aprít <#gun>
elitehun
Én is árny harcossal tolom de én kétkezes baltával. Nem vok az a védekezõ típus <#boxer><#violent> 😄
elitehun
Akkor rakd fel az SP3-at sztem az a gond
Amióta felraktam a legfrissebb nvidia drivert, a jéték érezhetõen szaggatottabb lett, fõleg a barlangokban. Ez normális?

envoka
Driáddal végigmentem arany fokozaton is nulla halállal. Persze nem ilyen kereskedõ skillekkel.

http://sacred2.hu/

bepe79
A petya a HWSW-n azt mondja, hogy van egy boss, aminel Dryad-al valoszinuleg nincs eselyem, en meg most hosszutavra terveznek, ugyhogy ma este vagy holnap (amikorra eltakaritom a tegnap este nalam tasrtott hazibuli romjait) inditok egy Shadow Warrior-t, es azzal aztan nem lesznek ilyen gondok. Egykezes kard + pajzs kombora gyurom, es Death Warrior-ra valoszinuleg, de ezt meg addig eldontom.

Suzuki Swift GL 1.3

Hali
technikai jellegû kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban
felraktam majd patcheltem a 2.1.2.0-val ( magyar feliratos verzió), felment gond nélkül az egész és megy is szépen de minden alkalommal mikor játszom vele legalább egyszer megöli a rendszert:
- explorer.exe hibát érzékelt ezért leáll
- vagy csak felvillan egy pillanatra egy kék képernyõ el se tudom olvasni mi van ráírva és automatikusan újraindul a gép
- vagy a képernyõ illesztõprogramja hibát érzékelt ezért leáll üzenettel fekete képernyõ mehet a reset
Mi okozhatja ezt?
XP Professional integrált SP2-vel van a gépen (elvileg Sp3 kéne hozzá de nem kérte és a telepítésnél se volt gond)
és DirectX 9.0c van a gépen.
Ha valaki tudja mi lehet a probléma légyszi írja már meg
Elõre is köszi
gonooosz <#hehe>

nincs, nem is lesz...

Csak lvl30ig megy a kari ugy hogy nem gaz.^^

HC dryad Ancient Bark nélkül? Szurkolok<#awink>

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

nagyon köszönöm a segitséget!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

és ha magyar winfos van akkor természetesen azt válaszd ki!

sziasztok!
végre megvan a game,de amikor telepíteni szeretném akkor megjelenik egy ablak és azt irja ki-1155:A(z)G:\instmsi30.exe.fájl nem található.mi lehet a baj?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Igen arra mondtam, de TGWH is értette. 😊
Nekem még nem volt türelmem aranyig elvinni egyik karimat sem, így nem láttam, hogy lenullázza a teljesített küldiket, ami logikus is igazából. 😊

Csak hogy õ arra mondta, egyetlen 1 küldetést sem csinált meg<#vigyor4><#vigyor4>

Ha új nehézségi szinten kezded elõröl a játékot, akkor minden küldetést újra végig kell csinálni, persze csak ha akarod. A térkép marad, azt nem kell újra felfedezni.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Ezt én is meegtaláltam, csak kisebb szinten.
Ahogy nézem, annyira nincs sok unique tárgy, viszont több szinten is léteznek, kicsit más módosítókkal.
Ilyenek a setek is, és szerintem ez eléggé el van így baszva.

McFrost
Felvet több kérdést is a kép😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hogy a 'csába volt türelmed ezt a rengeteg küldetést megcsinálni? <#ijedt>

envoka
A képességre is rá kell tenni a 75 pontot (bónuszpontok nem számítanak bele), akkor lesz csak szakértelem.

Szevasztok!

Ezt most találtam

végre most már én is aranyos vagyok <#hawaii><#vigyor2>
már csak a 75. szint kéne és akkor jönnek a szakértelmek 😛
envoka
Lehet utána is pontot tenni rá, csak szintednél nagyobb nem lehet a képesség. Ha pl. 160-as szintû vagy, elméletileg lehet a képesség is 160-as.
Egyébként 200 szint a max.
200-as szintig 401 tulajdonságpontot, és 911 képességpontot lehet elosztani, úgyhogy mind a 10-re jut 75 pont, van amelyikre még több is.

Asszem 200 vagy 215
Mondjuk azt hittem miután szakértelemmé fejlesztek 1 képességet utána még lehet tenni rá pontokat de legalább így mind az összes tulajdonságot szakértelemmé lehet fejleszteni.
elitehun
Maximum hány szint van 100?
elitehun
Na mivan? Este senki sincs itt? <#vigyor>
elitehun
Ha jól értelemezem akkor interneten keresztül is lehet coop módban játszani ugye?
Ezt írja:
Ez egy különleges játékmód mely lehetõvé teszi, hogy egyjátékos mód esetén interneten keresztül meghívhassunk más játékosokat is.
elitehun
Ezer köszönet. jó tippet adtál! <#worship><#worship><#worship><#email><#email><#taps>
Ja ez lemaradt!

Itt vannak a karim tulajdonságai nagyon darál.

bepe79
lvl 20 lett a Dryad-om, tul vagyok a Gar' Colossus boss-on (1. foboss).
Valamelyik arusnal talaltam lvl18-19 kornyeken egy sarga 3 socket-es ijat, ami raadasul +2-ot adott a Capricious Hunter Focus-hoz, es csopogott erte a nyalam, de nem tudtam megvenni, mert valami 150000-160000 aranyba kerult. 😞 Na mindegy, majd magasabb fokozaton, amikor mar tobb penzem lesz. Most igy nez ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
lvl 19 lett a Dryad-om, meg mindig nem jarok az elso boss kozeleben sem. Vegul ugy dontottem, hogy nem a Concentration-t veszem fel lvl18-on uj skill-nek, hanem a Spell Resistance-t, mert igy lvl25-on felvehetem az Armor Lore-t, es az szerintem a legfontosabb skill. A Concentration-t majd raerek lvl3x-nel, amikor mar amugyis le tudom szoritani a regen idot valahogy jobban, meg tul leszek a sarkanyokon is (ha tul leszek...), stb. Most mar jo par +1 meg +2 All Skill-es cucc van a karin, tehat ez a Dryad nagyon durva lesz kesobb. Most igy nez ki:

Suzuki Swift GL 1.3

Prince23
Amúgy neten nem szoktatok nyomulni? egyáltalán lehet??😮

Sziaszok!

Íme a karakterem lvl73

rage
Olyan, mintha a Physics driver nem lenne jó.
Nvidia oldaláról szedd le a legújabbat, tedd fel, hátha az segít.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

elitehun
Esetleg ha crack-elem megoldja? Vagy vigyem vissza a játékot?
elitehun
Segítene valaki? Megvettem, felraktam és amikor indítani akarom ezt dobja ki:
An exception has been thrown!
Error #: 9
Function: cPhysics::init
Description: NxCreatePhysicsSDK failed!.
File: d:\projects\sacred2\source\s2render\engine/physics/physics.ccp
Line: 298
Stack unwinding:
-<<callstack>>
Elõre is THX
McFrost
Azt a tárgy foglalata határozza meg, csak oda lehet "betenni", ahol engedi a fegyverkovácsolást.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ult1mate
hogyan lehet a kovácsnál az élezõ funkciót használni? mert bármire nyomnám nem engedi.

Prince23
Hogy lehet coopozni vagy multizni? látom az emberkéket, de szerót nem látok. Csinálni servert pedig nem lehet.

Egy kérdésem lenne: útólag át lehet írni a karakter nevét? Találtam a mentés mellett egy file-t, ahol igen, de ha betöltöm a mentett állást, akkor ugyanúgy visszaírja. Elõre is kössz!
rage
A Temp mappák tartalmát nyugodtan törölheted.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10