10030
-
#6230 Sztem egyszerűbb ha letöltöd az SP2-őt -
ropi88 #6229 hali!
srácok ez a játék xp sp2-n is megy, vagy muszáj neki az sp3?
vagy nincs véletlenül vmi kiskapu az sp2-ben?
köszi -
#6228 Na tőlük se veszek többet játékot, az biztos. -
#6227 Sziasztok!
A napokban tudomásomra jutott egy petíció a szerverek különválasztásával kapcsolatban. Nos, rákérdeztünk a kiadónál és petíció ide, petíció oda ők biza nem tervezik ezek összeolvasztását. Tehát minden marad a régibe.
Sorry, de nem rajtunk múlott.
Üdv,
seven m -
TGWH #6226 Megnéztem, a magyar verzióban nem ír ki semmilyen nehézségi szintet ide. -
TGWH #6225 Mert a szerver választásnál lehet. Én eddig nem néztem mit ír ki az olyan képen mint amit linkeltél. De ha silver servert választasz, akkor már a játékban is a silver jelenik meg amikor (f betűt nyomva) a kari nevére kattintva kapsz infókat. -
#6224 Na, most mar tudom, hogy mi zavart ossze. Most hozom letre closed net-en az uj karit, hogy silver-en induljak, es a karakter-letrehozasnal megintcsak nem lehet nehezsegi fokozatot allitani:
csak kesobb a szerverre valo csatlakozasnal / szerver krealasnal. Ez kevert meg, most mar minden tiszta, bocsi. -
#6223 Bocsi, az en hibam, nem vettem eszre elso korben. Egyebkent a szamok ismeretehez meg angolul sem kell tudni, a 0-60 meg 0-100 az egyertelmu, csak elso korben ezt nem fedeztem fel. De az angol dumakat ertem a jatekban meg a videok alatt, es ez a lenyeg. (: -
solikka #6222
SPAM/OFF/WAREZ -
vidu01 #6221 Azt hittem tudsz angolul, még kicsit maradnod kellett volna "UK"ba. -
TGWH #6220 Szabad játékmód. Küldetések vannak, főküldi nem tudom van-e, sztem nincs. Arra mész amerre akarsz, azt csinálsz amit akarsz. Gondolom a kampányban végig tudod játszani a játékot, míg a szabadban nem, ott csak vagy és gyilkolsz akár csapatban, akár egyedül. -
#6219 A Free Game mode mit jelent? Miben kulonbozik a kampanytol, mennyiben jobb? -
TGWH #6218 Utolsó képen ott a lehetőség, hogy ezüst szinten indítsd a játékot. 1-100 szint között lehet ezüst. Meg bronz is. Alatta meg ott a hadjárat. Én szabad játékot szoktam játszani. -
-
TGWH #6216 A fene sem tudja mit tudtál összehozni... tényleg nincs ezüst szerver? Dobj már be egy képet, ami az után készült, hogy beléptél a zárt netre :D -
#6215 Itt a multiplayer karim, closed net, High Elf, bronze fokozat (mast nem engedett az UK lobby)
Most meg egyelore nem nez ki varazslonak, de fog ez meg valtozni sokat:) -
TGWH #6214 Akkor most eu-s zárt neten vagy nem ee-sen?
Zárt neten három féle játékmód van: hadjárat, szabad, és pvp. Mindháromnál több fajta szerver van. Bronz és silver ha 1es szintről kezded. Ne a bronz szervert válaszd, hanem a silvert. -
#6213 El is inditottam a closed net karimat, de normalis az, hogy csak bronze-on tudok kezdeni, es nem lehet atvaltani silver-re, mint a single player-nel? -
#6212 Na, megoldodott! Krealtam egy uj account-ot a Sacred 2 alol az eredeti serial-ommal, es igy mar be is tudtam lepni a lobby-ba. Viszont az eu.lobby. akarmicsodara leptetett be egybol (nem az EE-re), lehet hogy azert, mert UK-s verziom van, es megsem az IP cimtartomanyt nezi, ahonnan csatlakozom. A fene tudja. Mindegy, lenyeg a lenyeg, bent vagyok, es inditok closed net multiplayerben egy karit. -
TGWH #6211 Nekem délelőtt jó volt. Bár az előtt meg szarakodtak a szerverek, állítólag annyival megemelkedett a nyugati felhasználók száma, hogy az ee-s szervereket is átállították nyugat eu-sra.
Bírd Te is, mi is napokig szenvedtünk, úgy néz ki most működik. -
#6210 Este 6 ora van, es nekem meg mindig nem mukodik a login szerver.
Nektek sem, vagy en rontok el valamit?
Mert ha senkinek nem megy, akkor ez nevetseges, ez a jatek akkor igy nem er semmit multiban..
Egesz allo nap egyetlen percre sem lehetett bejelentkezni, es a hivatalos forumon ugy latom, hogy ez minden egyes nap ilyen sz@r. -
DORSANAX #6209 Én nem tudom,hogy mi a görcs van,de nálam a hosszú ékezetek is a helyükön vannak... -
#6208 Ez ennyire remenytelen, hogy napkozben en barmikor is bejelentkezzem a lobbyra, vagy lekerjem a jelszavamat, vagy megvaltoztassam, vagy akarmi? Merthogy egesz nap karbantartas van az egesz rendszerukon meg a szervereiken, akkor hogy lehet jatszani, vagy barmit is csinalni? Vagy ez a Sacred 2 multi csak az elmeletben meg a dobozra odapingalva mukodik, a gyakorlatban mar nem? Mert ha igy van, akkor inkabb elfelejtem meg a closed net-et is, es folytatom a single-ben elkezdett lvl3x-es High Elf-em. -
TGWH #6207 És nagy örömmel felveszed, majd jön az ááá ez egy ragyiság. -
#6206 Orommel tapasztaltam, hogy a 2.31 utan a 2.34-be ujra visszaraktak a unique cucc-ra valo figyelmeztetest, meg a felvetelenel is, tehat amikor talalok egyet, a karim mondja, hogy: I 'm surprised I 've found something that rare. -
#6205 Nem kerültek a videókba a feliratok.
Itt van a bevezető magyar szövege: link -
blau24 #6204 thnx! -
jnc #6203 nincsenek -
blau24 #6202 Hello!
Egy kérdés, a videók tényleg nincsenek feliratozva vagy csak nálam van valami gond?
Köszi -
#6201 Azért arra kíváncsi leszek, hogy az estére tervezett friss játékfeltelepítés és egyből mindenegyben patch felrakása után meglesz-e majd minden ékezetes karakterem. -
#6200 Hahh! Reinstall segített. Végre tolhatom tovább a karijaim. -
jnc #6199 Attól, hogy a fontkészlet ott van, még nem biztos, hogy nem a oprendszerre bízza a megjelenítést. Ez ott érhető tetten, hogy ha lejjebb veszed a felbontást, akkor a fontok éppen úgy torzulnak, mintha az asztalnál veszed le a felbontást. Ha a játék maga kezelné a fontokat, akkor ilyen nem fordulhatna elő... -
#6198 Nagyszeru. Mindenhol azt mondja, hogy:
''The Login Server is currently unavailable, please try again later''
Ezt kaptam a sacred2.net alol is, a jatek alol is, meg mindenhol. :(
Mikor igy napokig nem megy a login szerveruk, akkor senki nem tud neten jatszani? Mert ez igy nagyon jo moka lehet... -
#6197 Na, akkor most meg egyszer ujrainditom a High Elf karimat, de most mar MultiPlayer Closed Net-en (: , hogy a kari az Ascaron szerveren legyen tarolva, es ne csak az en winyomon, meg hogy kesobb esetleg masokkal is nyomhassam az UK lobbyban. -
TGWH #6196 Ezt már régen tudtuk :)
Be kellett másolni az új font fájlt a windows fontjai közé, úgy működött. Lehet a játék mappájába is be kellett másolni, nem tudom. -
#6195 Ma kiderült, hogy van all-in-one patch, tehát nem kell végigszenvedni a kedző patch-ektől a rápatchelési dolgokat.
Ha hazamegyek, akkor szerintem feltelepítem a játékot, és kipróbálom, hogy mit csinál, látom-e az ékezeteket stb.
A fontokat nem rendszerszinten kellene kezelnie, ugyanis az egyik belső tömörített állományban benne kellenének lenni az ékezetes karaktereket is tartalmazó fontok. Lehet, hogy ezt menet közben elkavarták... -
jnc #6194 Hosszú ékezet nálam sincs. Magyar XP, magyar játék. Mindkettő szabályos forrásból.
Szerintem -mivel rendszerszinten kezeli a fontokat, nem sajátkezüleg - a rendszer nyelve kavar bele a dologba... -
#6193 A 3 nagyobbat sajnálom azok 64/45/36 :(
MEgpróbálom újrarakni a játékot. Hátha :S -
#6192 Hányas szintűek voltak a karik? -
#6191 Próbáltam. Új karaktertsimán tudok csinálni, újra be is tölti, csak a régieket nem. 5 karim van, mindegyikkel próbáltam, egyik sem működik.