10030
  • elitehun
    Sztem egyszerűbb ha letöltöd az SP2-őt
  • ropi88
    hali!
    srácok ez a játék xp sp2-n is megy, vagy muszáj neki az sp3?
    vagy nincs véletlenül vmi kiskapu az sp2-ben?
    köszi
  • johnnie_walker
    Na tőlük se veszek többet játékot, az biztos.
  • vandyke
    Sziasztok!

A napokban tudomásomra jutott egy petíció a szerverek különválasztásával kapcsolatban. Nos, rákérdeztünk a kiadónál és petíció ide, petíció oda ők biza nem tervezik ezek összeolvasztását. Tehát minden marad a régibe.
    Sorry, de nem rajtunk múlott.

Üdv,
    seven m
  • TGWH
    Megnéztem, a magyar verzióban nem ír ki semmilyen nehézségi szintet ide.
  • TGWH
    Mert a szerver választásnál lehet. Én eddig nem néztem mit ír ki az olyan képen mint amit linkeltél. De ha silver servert választasz, akkor már a játékban is a silver jelenik meg amikor (f betűt nyomva) a kari nevére kattintva kapsz infókat.
  • bepe79
    Na, most mar tudom, hogy mi zavart ossze. Most hozom letre closed net-en az uj karit, hogy silver-en induljak, es a karakter-letrehozasnal megintcsak nem lehet nehezsegi fokozatot allitani:

csak kesobb a szerverre valo csatlakozasnal / szerver krealasnal. Ez kevert meg, most mar minden tiszta, bocsi.
  • bepe79
    Bocsi, az en hibam, nem vettem eszre elso korben. Egyebkent a szamok ismeretehez meg angolul sem kell tudni, a 0-60 meg 0-100 az egyertelmu, csak elso korben ezt nem fedeztem fel. De az angol dumakat ertem a jatekban meg a videok alatt, es ez a lenyeg. (:
  • solikka

SPAM/OFF/WAREZ
  • vidu01
    Azt hittem tudsz angolul, még kicsit maradnod kellett volna "UK"ba.
  • TGWH
    Szabad játékmód. Küldetések vannak, főküldi nem tudom van-e, sztem nincs. Arra mész amerre akarsz, azt csinálsz amit akarsz. Gondolom a kampányban végig tudod játszani a játékot, míg a szabadban nem, ott csak vagy és gyilkolsz akár csapatban, akár egyedül.
  • bepe79
    A Free Game mode mit jelent? Miben kulonbozik a kampanytol, mennyiben jobb?
  • TGWH
    Utolsó képen ott a lehetőség, hogy ezüst szinten indítsd a játékot. 1-100 szint között lehet ezüst. Meg bronz is. Alatta meg ott a hadjárat. Én szabad játékot szoktam játszani.
  • bepe79

• TGWH
    A fene sem tudja mit tudtál összehozni... tényleg nincs ezüst szerver? Dobj már be egy képet, ami az után készült, hogy beléptél a zárt netre :D
  • bepe79
    Itt a multiplayer karim, closed net, High Elf, bronze fokozat (mast nem engedett az UK lobby)

Most meg egyelore nem nez ki varazslonak, de fog ez meg valtozni sokat:)
  • TGWH
    Akkor most eu-s zárt neten vagy nem ee-sen?
    Zárt neten három féle játékmód van: hadjárat, szabad, és pvp. Mindháromnál több fajta szerver van. Bronz és silver ha 1es szintről kezded. Ne a bronz szervert válaszd, hanem a silvert.
  • bepe79
    El is inditottam a closed net karimat, de normalis az, hogy csak bronze-on tudok kezdeni, es nem lehet atvaltani silver-re, mint a single player-nel?
  • bepe79
    Na, megoldodott! Krealtam egy uj account-ot a Sacred 2 alol az eredeti serial-ommal, es igy mar be is tudtam lepni a lobby-ba. Viszont az eu.lobby. akarmicsodara leptetett be egybol (nem az EE-re), lehet hogy azert, mert UK-s verziom van, es megsem az IP cimtartomanyt nezi, ahonnan csatlakozom. A fene tudja. Mindegy, lenyeg a lenyeg, bent vagyok, es inditok closed net multiplayerben egy karit.
  • TGWH
    Nekem délelőtt jó volt. Bár az előtt meg szarakodtak a szerverek, állítólag annyival megemelkedett a nyugati felhasználók száma, hogy az ee-s szervereket is átállították nyugat eu-sra.
    Bírd Te is, mi is napokig szenvedtünk, úgy néz ki most működik.
  • bepe79
    Este 6 ora van, es nekem meg mindig nem mukodik a login szerver.
    Nektek sem, vagy en rontok el valamit?
    Mert ha senkinek nem megy, akkor ez nevetseges, ez a jatek akkor igy nem er semmit multiban..
    Egesz allo nap egyetlen percre sem lehetett bejelentkezni, es a hivatalos forumon ugy latom, hogy ez minden egyes nap ilyen sz@r.
  • DORSANAX
    Én nem tudom,hogy mi a görcs van,de nálam a hosszú ékezetek is a helyükön vannak...
  • bepe79
    Ez ennyire remenytelen, hogy napkozben en barmikor is bejelentkezzem a lobbyra, vagy lekerjem a jelszavamat, vagy megvaltoztassam, vagy akarmi? Merthogy egesz nap karbantartas van az egesz rendszerukon meg a szervereiken, akkor hogy lehet jatszani, vagy barmit is csinalni? Vagy ez a Sacred 2 multi csak az elmeletben meg a dobozra odapingalva mukodik, a gyakorlatban mar nem? Mert ha igy van, akkor inkabb elfelejtem meg a closed net-et is, es folytatom a single-ben elkezdett lvl3x-es High Elf-em.
  • TGWH
    És nagy örömmel felveszed, majd jön az ááá ez egy ragyiság.
  • bepe79
    Orommel tapasztaltam, hogy a 2.31 utan a 2.34-be ujra visszaraktak a unique cucc-ra valo figyelmeztetest, meg a felvetelenel is, tehat amikor talalok egyet, a karim mondja, hogy: I 'm surprised I 've found something that rare.
  • RaveAir
    Nem kerültek a videókba a feliratok.
    Itt van a bevezető magyar szövege: link
  • blau24
    thnx!
  • jnc
    nincsenek
  • blau24
    Hello!
    Egy kérdés, a videók tényleg nincsenek feliratozva vagy csak nálam van valami gond?
    Köszi
  • RaveAir
    Azért arra kíváncsi leszek, hogy az estére tervezett friss játékfeltelepítés és egyből mindenegyben patch felrakása után meglesz-e majd minden ékezetes karakterem.
  • Lobsterman
    Hahh! Reinstall segített. Végre tolhatom tovább a karijaim.
  • jnc
    Attól, hogy a fontkészlet ott van, még nem biztos, hogy nem a oprendszerre bízza a megjelenítést. Ez ott érhető tetten, hogy ha lejjebb veszed a felbontást, akkor a fontok éppen úgy torzulnak, mintha az asztalnál veszed le a felbontást. Ha a játék maga kezelné a fontokat, akkor ilyen nem fordulhatna elő...
  • bepe79
    Nagyszeru. Mindenhol azt mondja, hogy:

''The Login Server is currently unavailable, please try again later''

Ezt kaptam a sacred2.net alol is, a jatek alol is, meg mindenhol. :(

Mikor igy napokig nem megy a login szerveruk, akkor senki nem tud neten jatszani? Mert ez igy nagyon jo moka lehet...
  • bepe79
    Na, akkor most meg egyszer ujrainditom a High Elf karimat, de most mar MultiPlayer Closed Net-en (: , hogy a kari az Ascaron szerveren legyen tarolva, es ne csak az en winyomon, meg hogy kesobb esetleg masokkal is nyomhassam az UK lobbyban.
  • TGWH
    Ezt már régen tudtuk :)
    Be kellett másolni az új font fájlt a windows fontjai közé, úgy működött. Lehet a játék mappájába is be kellett másolni, nem tudom.
  • RaveAir
    Ma kiderült, hogy van all-in-one patch, tehát nem kell végigszenvedni a kedző patch-ektől a rápatchelési dolgokat.
    Ha hazamegyek, akkor szerintem feltelepítem a játékot, és kipróbálom, hogy mit csinál, látom-e az ékezeteket stb.
    A fontokat nem rendszerszinten kellene kezelnie, ugyanis az egyik belső tömörített állományban benne kellenének lenni az ékezetes karaktereket is tartalmazó fontok. Lehet, hogy ezt menet közben elkavarták...
  • jnc
    Hosszú ékezet nálam sincs. Magyar XP, magyar játék. Mindkettő szabályos forrásból.
    Szerintem -mivel rendszerszinten kezeli a fontokat, nem sajátkezüleg - a rendszer nyelve kavar bele a dologba...
  • Lobsterman
    A 3 nagyobbat sajnálom azok 64/45/36 :(
    MEgpróbálom újrarakni a játékot. Hátha :S
  • elitehun
    Hányas szintűek voltak a karik?
  • Lobsterman
    Próbáltam. Új karaktertsimán tudok csinálni, újra be is tölti, csak a régieket nem. 5 karim van, mindegyikkel próbáltam, egyik sem működik.