10030
  • Dzsí Pí
    Ai all, 11es karim van, bronz-ban nyomom, az lenne a kérdésem hogy természetes dolog ez h csak 1 xp-t kapok/kill-ért? mármint, olvastam anno ezt az aktiválós dolgot, de nem vágom h akkro most mi van?:D
    PLS help
  • Titan
    De kíváncsi lennék rá, hogyan tud valaki 2 nap és 11 óra össz.játékidővel felhúzni egy lvl. 181-es karit...
  • elitehun
    Árnyharcossal végre megvan a spec hátasom :D
  • shyning
    Igen, köszi, közben nyomoztam utána, és megleltem, íme, akinek kell majd esetleg: http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=61
    Amúgy köszi, walker ;)
  • johnnie_walker
    Egészen lent délkeleten a dzsungelben, valahol a folyó partja közelében (már nem emlékszem pontosan hol, de eléggé eldugott helyen) található egy barlang, abban egy kapcsoló ami kinyitja neked a "something wonderful" ajtaját. De ez még csak a kezdete egy sokkal nagyobb mellékküldetésnek... a többit megtudod ha bejutsz. :)
  • McFrost
    Ott voltam, nem tudom. Erre fele még küldetés sincs.
  • elitehun
    Lehet meg kell csainálni egy mellékküldit hozzá
  • McFrost
    Most készülök oda.
  • TGWH
    start futtatás dxdiag, és ott a hangoknál vagy hol vedd le a hangok hardveres gyorsítását alapra. Ha nem indul el a játék, akkor eggyel magasabbra, ez segít, de az új patchel már ez sem kell.
  • shyning
    Infó kellene egy barlangról, ami zárva van, és "something wondeful"-t ír ki a bejáratra. A sivatag bal felső sarkánál lehet felmenni a fennsíkra, ahol van, vízesések közt, függőhídakon át. A térképen középen van, ahol a zöld nyíl vagyis én. Valaki tud erről vmi infót?

http://i43.tinypic.com/f0xdtj.jpg
    http://i40.tinypic.com/rclamq.jpg

Köszi!
  • Broafka
    tök szar, valamiért teljesen beszaggatok, amikor Temple Guardiannal valami kb 15 másodperces gyorsbuffot magamra nyomok. de akkor szokott ez lenni miközben zene megy a háttérben (ergo amikor a legnagyobb szükségem lenne rá a nagy tömeg miatt).
    megpróbáltam levenni a hangot, de az csak egy némításnak felel meg. Levettem a hangminőséget alacsonyra, és azzal most ritkábban akad be, de én nem értem mitől lehet ez.
  • McFrost
    Azt tudom mondani: kezdetektől van ilyen segéd eszközöm. De általában a lávakarajt és a méreg agyart használom el, többi kuka.
  • elitehun
    De én még csak 16-os szintű vok. Lehet majd később
  • McFrost
    Nem tudom akkor, nekem ma is esett 3 méregagyar.
  • elitehun
    Majd megnézem THX
  • TGWH
    Kovácsnál lehet venni.
  • elitehun
    Én alig találok
  • McFrost
    Ezek is potyognak nálam, mint a szar. Mindig hármasával adom el őket.
  • elitehun
    Mármint méregfogat, lávadarabot, jeget stb.
  • elitehun
    Ezt tudom de olyanokat csak találni lehet vagy mellékküldivel megszerezni ugye?
  • vidu01
    A kard színe attól függ hogy mivel reliceled (lávadarab, méregfog stb).
  • Prince23
    Ha lesz új frissités, szóltok ugye? :D
  • Broafka
    itt amúgy mindenki onlány nyomja?
  • McFrost
    Folyamatosan dobálja, igaz már 20 szint óta nem ad erősebbet (persze erősebb, csak nem sebzek nagyobbat tőle) Terus csontszeletőjével tolom, meg egy sivatagi kardal.
  • elitehun
    Jut eszembe mikor találkozunk először ilyen spec kardokkal? Gondolok itt arra amik valamilyen színűek.
  • McFrost
    62-es szintű lettem, előtte megjártam az álmok világát, ahol egy álomvámpírt kellett leverni. Összejöttem az Előhalott Herceggel is, nem húzta sokáig, kivégeztem a mocsár érdemi részét, irány a sivatag:

• TGWH
    Én online játszanék, másokkal együtt, HA TUDNÉK! De nem, nem mennek a szerverek huzamosabb ideig. Egyszer lehet játszani, máskor nem.
    Singleben most abbahagytam egy ideig. Mivel nem láttam még a játék végét, először majd végigviszem, ha megjön hozzá a kedvem. Utána majd felfedezek, de perpill hányingerem van az Ascaron nemtörődömségétől.
  • jnc
    Csak egy egyszerű kérdés. A kíváncsiság vezet. :)
    Ki hogyan játszik? Mármint mármint megy a főküldetés mentén, és az útba eső mellékküldetéseket is érinti, aztán hagyja, hogy a térkép szépen kirajzolódjon, vagy pedig ugyan halad a főküldetésben, de szándékosan barangol, szépen minden zugot felfedezve, akár jelentősen elcsatangolva a főküldetés területétől. (pl. rögtön a legelején. Eléggé középen kezdünk több karakterrel is, és keletnek kell tartani a főszál szerint. Én viszont a nyugatra lévő helyeket is felfedeztem, és csak aztán mentem keletnek. Most 32. szinten indulnék az elfek városából, annnyi felé lehet indulni... :D
    Puszta kíváncsiság hajt :) Hiszen egy ilyen szabad terű játékban ez az állandó kérdés, néha olyan elveszettnek néha teljesen szabadnak érzi az ember magát :)
  • elitehun
    Szerintem válassz mást. Én legalábbis egyszer sem választottam még vannak sokkal fontosabb dolgok is annál
  • l-toro
    a lovaglas kepesseg mennyire letelem? magas szinten (100 felett) tul sok a reg buntetes vagy erdemes lovaglas helyett mast valasztani?
  • Titan
    A fényhadjáratban sincs másképp...
  • elitehun
    Aha. Kössz csak azért kérdeztem mert eddig csak gonosz kriaim voltak és ott mindig a 2. boss előtt fel lehetett venni. THX
  • Titan
    Akkor elég hamar...
  • elitehun
    Jó hadjáratban kb mikor jutunk el abba a városba ahol felvehetjük a spec hátas küldit (ha a főküldit követem és nem csak úgy odamegyek)?
  • tugyiti
    detto
  • GPoWeR
    Nekem is elindult SP2-vel...
  • ropi88
    akkor jó afterozást...
    majd megnézem, hogy megy e sp2-vel és ha nem, akkor sp3
  • TGWH
    Nekem simán ment sp2-vel is.
  • elitehun
    Ja bocs csak bulizós volt a mai nap és kicsit fáradt vok :D
    Úgy értettem az SP3-at töltsd le
  • ropi88
    most sp2 van fent...
    de ezen a gépinény-es oldalon sp3 volt feltűntetve meg vista, de azt még 1x nem akarom felrakni