10030
-
doncsabi #6430 mikor lesz szerver a neten?
valaki nem tudja?
-
TGWH #6429 Kiegészítve: van egy rakat dolog amit nem ír ki, még is működik. Pl. ha a Hadiállapotnál azt a módosítót választod, hogy esély a kitérésre, akkor addig nem fogja kiírni, amíg nem szerzel olyan cuccot, ami ad valamennyit a kitérésre... -
#6428 ohh, oké, köszi -
#6427 No mivel kiderült, hogy abszolút most kezded a játékot, szerintem ne szövögess világmegváltó terveket az első karaktereddel kapcsolatban, valószínűleg nem ezt fogod a legjobban szeretni, de bizonyosan nem ez lesz a legjobb. :)
Én azt tanácsolom, indíts több tesztkaraktert, vidd el őket lvl 12-18-ig, próbálj ki minél több képességet, valamint harcművészetet és azok módosítóit. Ez utóbbiak a játék egyik leglényegesebb elemei, és egy rossz választás után nincs visszaút, semmit nem lehet utólag módosítani. Szóval derítsd ki mi az ami a legjobban fekszik Neked, és azokra alapozva próbálj majd egy "végleges" karaktert tervezni. Szvsz korai még teljes 10-skilles karaktertippet kérned. ;)
Még egy pár mondat a Szeráf védekezésére visszatérve.
Nyilván a játék készítői gondosan ügyeltek a karakterek változatosságára mind támadás, mind védekezés szempontjából, de azt is el kell fogadni, hogy egyik-másik kissé erősebbre sikerült a többinél (pecselgetik is folyamatosan, lol). Szívósság, Alkat, Harci Reflexek... ezek mind-mind hasznos képességek más karakterek esetén, de elhiheted nekem (bemondásra :D), hogy az Isteni Védelem az egyik legerősebb – ha nem a legerősebb – dolog az egész Sacred2-ben védelem szempontjából, feltéve ha életben akarsz maradni minden körülmények között. :D Egyjátékos módban, illetve nem HC karakter esetén igazából nem is annyira vészes meghalni (azért rosszul esik), lenullázza a túlélési bónuszt, de majd visszaszeded. Zárt hálózaton hardcore karakterrel viszont bukik minden: a karakter, a láda tartalma, nem beszélve a beleölt játékórákról, ami napokra is rúghat. Olvastam nem egy karakterről, köztük 150+ felettiekről, akik tragikus véget értek állítólagos bugoktól eredő hatalmas critektől (O.S. /One Shot/ szindróma), rejtélyes legyengülésekről (1HP!!), vagy szimplán lag miatti HP-utánpótlás hiánytól, hiába itták a "pirosat" veszettül. Ezektől nem véd meg a sok egészségpont és a magas kitérési esély, csak a bekövetkezésük gyakoriságát csökkenti.
Az IV viszont meg tud óvni ezektől a váratlan eseményektől is. Mindig. Az enyém most 220+ rúna olvasása után, 106-107-es tényleges szinten*, mindenféle extra pajzsnövelő felszerelés nélkül kb. 40000-es értékű, 24 másodpercenként újra tudom kasztolni, 52+ másodpercig tart, stackelhető** (rárakodik az előzőre), tehát a tényleges egészségemnél (ami 8000 körüli) kb. 10-szer nagyobb. Mivel tartalmaz egy nagy adag elnyelés értéket (nem tudom pontosan mennyit, de 60% felett), kibírnék vele egy 200000-es sebzést elhalálozás nélkül. Bátran bemehetnék nálam 50-60 szinttel magasabban lévő bossok közé. Az egyetlen hátránya, hogy mindig újra kell húzni magadra... dehát nem ér meg félpercenként egy kattintást a halhatatlanság? :D
* A rúnák egyre kevesebb tényleges szintet adnak a harcművészeteidhez, többek közt ezért kellenek a 'fókusz' képességek.
** Erős a gyanúm, hogy ezt egy későbbi patch meg fogja szüntetni. -
#6426 Nem nagy szám...elcsesztem párat. A koncentrációt is most fogom felvenni még csak. Aztán van olyan ami nem kell: nyeles fegyver és pajzs ismeret. -
TGWH #6425 Igen, te.
Broafka, inkább még várj, a szerverek jelenleg frissítés alatt állnak, kb. három óra óta, igaz mi ezt csak 4-5 óra körül éreztük meg. -
#6424 hali! Azt írja, hogy elrontotam a jelszavamat, pedig tudom mi a jelszavam, és biztos hogy az, aztán amikor rámegyek hogy elfelejtett jelszó, és beírnám az újat azon az oldalon, akkor kiírja, hogy az most éppen unavaible... most senkinek se működik a szerver, vagy csak nálam csinálja ezt? -
#6423 Éne? :) -
TGWH #6422 Azért a képességek ablakot nyitva hagyhattad volna ;) -
#6421 A sivatagi sárkánynak gém óver :D
-
TGWH #6420 Nem tudom, de angol oldalon úgy van, hogy csökken az esély a kritikus találatok ellen. change vs kritical damage. Elvileg v.hol rosszul volt fordítva, mert olyat egyik másik képesség sem csinál, hogy negatívan befolyásolja a karaktered... meg igazából nem is lenne ésszerű. Meg én sem kaptam be a kritikus sebzéseket, míg a szeráffal 1000 vagy 1500as életnél 70-80 átlag ütés közben jött néha egy-egy 3-400as a Harci reflex felvétele előtt...
Meg még arra figyelj, hogy ha lehet, akkor olyan cuccot vegyél, ami csökkenti a páncélbüntetést, nem pedig növeli. Ha 1%-kal növeled a páncélbüntetésed, akkor az sokkal nagyobb mértékben módosítja (növeli) a harcművészeteid visszatöltési idejét, mint ha 1%-kal csökkentenéd (az meg csökkenti a harcművészetek vissz.tölt. idejét)... -
krisztajo #6419 Köszönöm az újabb kimerítő választ! Hát most még jobban elbizonytalanodtam.
A harci reflexre ezt írták a sacrec2.hu: Növekszik az esély ellenséges fegyverek támadásai elől való kitérésre, de ugyanakkor csökken a kritikus találatok elviselésének esélye.
Így hát gondoltam nem veszem fel.
Most már nem is tudom!
Eddig a Szívósságra és az Alkatra is biztos pontként gondoltam, de ezek után a fene tudja!!!
Ezek szerint, ha meghalok a tulajdonságaimból veszítek?
Ez valami büntetés féle??? És mennyit vesztek?
Elsőre biztos, hogy szólóban tolom végig. Aztán meglátjuk mi lesz. A Sacred2.hu már én is nézegettem, de fórumukba még nem mentem be. Ez akkor majd most következik! -
TGWH #6418 Mi az hogy csak a legnehezebbet? Én nem is próbáltam bronz szerveren, de minimum silveren kell kezdeni ha nem akarsz 30 órát azzal tölteni hogy 20as szintű legyél...
Meglestem 4 védelmi képességgel már jóval kevesebb italt kell innom.
Kitérés 47,7%, harcművészetek ellen 11% blokkolás bőven elég. Ez 5 rúna, de úgy vettem észre, hogy mindig olyan cuccokat kapsz az árusnál, amilyen tulajdonságú cuccaid vannak. Azaz az elején még rúnákat használok, majd jönnek a rúnával egy szintű ruhák, így szépen lassan fel fognak szabadulni a foglalatok :D
Kriszta, szerintem próbálj ki egy szeráfot single-ben, és ha már tudod mi micsoda és mit kell fejleszteni (lehet hogy el fogod rontani az első szeráfot :D ) akkor menj zárt netre. A szerver tárolja a karakteredet, és másokkal is tudsz játszani, feltétlenül próbáld ki. Vagy egyszer vidd végig talán a játékot singleben, és akkor már mindent tudni fogsz. -
zsloti #6417 Na sikerült megoldani az online belépési prlémát
Mostmár csak a játékkal van gond
Nyilt szervert nem találok(azaz nem ir ki egyet se)
A zárt szerver előszobájába belépve a szerverek között válogatva (bár most senki sincs sehol :() van hogy silver és bronz de nekem a regnél csak a legnehezebbet engedte kiválasztani
oka?
zs -
TGWH #6416 Lovaglás arra jó, hogy ha majd megszerzed a hátast (ló, de inkább akkor már a cicus), akkor csökkenteni fogja a harcművészetek visszatöltési idejét.
Felveheted a Gyógyítás varázslatot, de nem lesz rá szükséged. Ha nem veszed fel a hozzá tartozó képesség egyikét (amelyik a szintjét növeli), akkor értelemszerűen nem tudod olyan magasra fejleszteni, de minél magasabb a kari, annál magasabbra lehet képesség nélkül is. Nem tudom mennyi az az annál magasabb...
Az Alkut felveheted akár második képességnek is, még ezüst fokozaton sem lesz belőle különösebb hátrányod. Csak tanulj meg spórolni, mert sok jó cucc lesz az árusnál, és drágák. Az inkvizítor felveheti akár első képességnek is.
Hadiállapot (nagyon fontos) szerintem bőven elég a szeráfnak, ha jól választasz képességeket, nem kell a védelmező energia.
Azaz nem ilyen egyértelmű ám a helyzet! Harci reflexek és Varázslat ellenállás. Tegnap néztem őket. Nem írja ki, de megkapod az írt bónuszokat (ezt nálam tapasztaltabb játékos is írta). Ahogy figyeltem, 4 képesség kell a hatékony védelemhez. Az említett kettő mellé még a Páncélismeretet vettem fel, meg a Szívósságot fogom. De a Szívósság még nem egyértelmű, mert 1-3-at véd minden páncélom, kivéve egy-kettőt, de azok is lehetnének magasabbak. Ha jobb a védelem, lehet elég az első 3 képesség, ennek mindjárt utána járok.
Magasabb szinten jöttem rá, hogy nem a védelem és a támadás a fontos, hanem az, hogy elkerüld az ellenfél támadásait! Árnyharcosnál meg inkább verd vissza, így magukat sebzik!
Az ilyen tulajdonságú tárgyakat Alkuval könnyedén megszerezheted:
Blokkolás: Harcművészetek
Blokkolás: Varázslatok (ez a kettő egyértelműen ugyan azt jelenti, szerintem csak félrefordították, mert ha mind a kettőre pl. +5,8%-ot kapsz, akkor összevonja őket egy értékké a ,,hátizsák'' lapon, f gomb alapból)
Esély a támadás elkerülésére: +x% (ez azért jó, mert a Harci reflex is ezt növeli, bár nem látod, és az elfek rúnái piszoksokat adnak, a legtöbbet amit rúna adhat, kb. 15%-t ha jól emlékszem, és úgy olvastam, hogy már 50-60%-nál semmi esélyük hogy megüssenek)
Blokkolás: Távolsági támadások
Vannak olyan tárgyak is, amik nem blokkolási esélyt adnak, hanem visszaverést, bár ez talán ritkább.
Nem akarok hülyeségeket írni, de 3 védelmi képességgel minimálisakat (1-2 ha egyénileg támadnak az ellenek, és 17-20 ha csoportosan) sebeznek az ellenfelek (300 élettel). Így ha 20 ellenfelet magadra húzol, akkor egy-két piros italt kell csak meginnod, és nem kell attól rettegni, hogy egy akkora sebzést bekapsz, ami nagyobb mint az életed fele. Én kivétel nélkül csak így jártam meg. Semmi blokkolás esélye, semmi visszaverés, semmi varázslat ellenállás (azaz csak minimális), és ki sem írta a gép mekkora sebzést kaptam, de pl. a fél életem lement, nem ütöttek olyan nagyokat, így nem is féltem, és akkor nyírtak ki egyetlen nagy ütéssel. Ha meghalsz, akkor meg ugrott a túlélési bónuszod, ezzel együtt leromlanak a tulajdonságaid, és nem találsz olyan jó cuccokat sem.
De nézd meg a sacred2.hu címet, a fórumon nagyon sok okosság le van jegyezve.
Pedig a szálfegyverek sem rosszak, ahogy néztem, sokkal nagyobb az esélyed hogy egy jó szálfegyvert találj 4 foglalattal, mint két db szintén 4 foglalatos kardot vagy baltát. Persze a foglalatok száma is számít.
Jobb alsó sarokban van egy kör. Erősítések felül (3 db karika, a negyedik a hátasodé), alatt 3 rész, hátizsák, képességek, harcművészetek balról jobbra. Alatt a térkép és a napló. Na a képességek ablakot megnyitva láthatod hogy mennyi az esélyed a sikeres ütésre, és mennyi az ellenfél esélye a találatra. Figyeld gyakran, tulajdonságok közül az erő növeli az esélyed, az ügyesség csökkenti az ellenfél esélyét ha jól emlékszem. A kovácsnál a harmadik kovácsolási lehetőség növeli a találati esélyedet.
Ereklyék a bal alsó sarokban vannak. Az elején a méreg fontos, árusoknál vehetsz, vagy akár ellenfelek is pottyantanak. Már a játék elején találni olyan 3 ereklyét, ami 5-6 pontot ad az Alkura.
Hirtelen ennyi. -
#6415 http://images.netbag.hu/20090212/08120631162.JPG -egy szeraf nem a legjobb de azert turheto,ez volt a legelso karakterem!
http://images.netbag.hu/20090212/08100449229.JPG -egy elf
a pontokat szeretem gyujteni igy csak akkor tuningolok valamit h ha nagyon szukseges ha valakinek kell a save elkuldom a kepesegeken csak 5 pont van,a kesztyum pedig nem tom h miert nem latszodik.
kosz vidu01[#worship -
krisztajo #6414 TGWH, Johnnie W! Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! A Kétkezes fegyverhasználatot mindenképp szeretném, ugyanis nem szeretem a szálfegyvereket.
A támadó és védekező képességek balanszírozására nem is gondoltam. Jó hogy felhívtátok rá a figyelmemet!
Ezek szerint az Égi mágiából a Megszentelt gyógyulást nem érdemes erőltetni? Nem fog az nekem hiányozni?
A lovaglást egyikötők sem vette fel akkor tuti nekem sem fog hiányozni.
Azért az megnyugtató, hogy Varázslat ellenállás nélkül is el lehet lenni. Azt hittem, hogy esetleg a főellenség harcoknál hiányozni fog?!
Az alkuról én is jókat hallottam, de miután a harmadik blokkban van, csak eléggé későn vehetem fel.
Az alkat azt hittem főnyeremény így azért nem annyira egyértelmű.
A Védekező energia ismeretet én is néztem, de gondoltam, hogy ilyen fontos. De azt nem értem, hogy miért pont az Imádott technológia Fókuszt írjátok???
Vagy az Isteni védelemhez csak ez kell és az Imádott technológia ismeret nem, miután az a sebzést növeli főleg? Egyébként én úgy olvastam, hogy erősítés csak bizonyos ideig lehet a karin és nem egyfolytában?
A Hadiállapot nem jó erősítés? Milyen módosítókra gondoltok? És mik azok az ereklyék? Eddig én azt hittem az Isteni védelem helyett jobban járok a Megszentelt gyógyulással, de úgy veszem ki a szavaitokból a pajzs fontosabb. Végül is logikus, ha jó a pajzsom a gyógyítás már nem is kell.
Szóval az utolsó foltot azért érdemes feltenni nem?
Bevallom őszintén ez az első karim,ezért kérdezek ennyi mindent! A játékot már megjelenéskor megvettem. De több apróság is hozzájárult, hogy csak most jutok el, hogy elkezdhessem. Először is nem igazán futott volna a régi gépemen, majd utána elcsábultam és nem tudtam ellenállni Imyke remekművének és annak, hogy a DS2-öt ne játszam végig magyarul! Szeráfra azért gondoltam, mert elsősorban a közelharcos karikat szeretem, de itt ugye barbár nincsen. Az első részt ezzel a két karival vittem végig anno. Az árnyharcossal még szemeztem, de nagyon kíváncsi vagyok a szeráf cicuskájára. Második kari biztos az árnyharcos lesz!
-
vidu01 #6413 Feltöltöd pl ide: http://media.proxnet.hu/ Aztán kimásolod a direkt linket itt a fórumon meg kép beszúrása oda meg szépen beilleszted. -
#6412 hogyan lehet kepet berakni?
-
vidu01 #6411 Van amikor fel lehet venni az alkut első skillnek, pl az elfnél.:)
Amúgy tényleg jó, én most próbáltam ki először. -
#6410 Kardhasználat felesleges skillpocsékolás a Kétkezes fegyverhasználat mellett, ha kettő fegyverrel szeretnél nyomulni, márpedig miért ne szeretnél, gondolom ezért veszed fel a Kétkezest. Aztán meg miért pont a Kardhasználat, hiszen nagyon jó egykezes buzogányokat és fejszéket is fogsz találni a kardok mellett, és semmi nem kényszerít, hogy két azonos típusú fegyvert használj. ;)
A "csak egy pont" út nem járható, mivel azok a bónuszok, amikről TGWH beszélt, a Kardhasználatra rakott pontokkal arányosan skálázódnának. Persze nem lehetetlen feltornászni így sem, ha elég sok plusz skillpontot adó felszerelést szerzel Alkuval, de akkor egy másik képességet előbb ki kellene szórni. Alkut ugyanis nem tudod felvenni önmagában, mivel jobb oldali oszlopban szerepel, ezért kell előtte 5 pont valamelyik másik általános képességre, pl. Hatékonyabb észlelésre. Egyébként az Alku nagyon jó skill, nekem mostanra az kedvencemmé vált, nem indítanék már karit nélküle. :)
Alkat és Szívósság helyett én Imádott Technológi Fókuszt és Védelmező Energia Ismeretet (asszem ez a magyar nevük) vennék fel védekezésre – egy Szeráfnak semmi más nem kell hogy halhatatlan legyen (komolyan!), mert ezekkel tápolod az Isteni Védelem harcművészetet, amilyen magasra csak lehetséges. A megfelelő módosítókkal az I.V. folyamatosan rajtad lehet, és nyugodtan beleállhatsz a sárkány tüzébe, vagy bármelyik boss bármelyik támadásába. (Ezt egy jelenleg 107. szintű és néhány kisebb closed net / hardcore karakter tapasztalatai alapján mondom).
A többi egyébként okésnak tűnik egy közelharcos Szeráfnak, de nincs univerzális recept. :)
Ööö... lehet hogy félreértelek, de ez most teljesen az első karid vagy csak az első Szeráfod? A sorrend miatt nem mindegy. :D -
TGWH #6409 Minden csoport két oszlopra van bontva. Ha az első oszlopból felvetted egy egyik képességet, és raktál rá még 4 pontot (vagy kettőt összesen öt ponttal, de nem tudom hogy így is jó-e), akkor a második oszlopból bármit választhatsz a köv. alkalommal.
Semminek sem feltétele semmi, egyedül ennek az első oszlopból 5 pont feltételnek kell teljesülnie a második oszlophoz.
A Kétkezes fegyverhasználat ugyan azt tudja (feltéve ha két fegyver van a kezedben, mert ha egy, akkor nem számít ez a képesség), mint a Kardhasználat. Mindkettő növeli a támadási sebességet, ami nagyon fontos. A Kardhasználat ezen kívül megadja a kardok bónuszait, amit pirossal fogsz látni e képesség nélkül (hogy milyen képesség adja a bónuszt és mennyit), így arra gyakorlatilag elég egyetlen pont, azaz csak felveszed, és megkapsz minden bónuszt elméletileg (ha két fegyverrel akarsz egyszerre menni).
Ha egy fegyverrel akarsz menni, akkor kell a Kardhasználat, + a Pajzsismeret-et is fel lehet venni, de ha nem, max a pajzsok bónuszai ugranak nélküle.
Ha két fegyverrel akarsz menni, akkor Kétkezes fegyverhasználat. + Kardhasználat, de ez utóbbi egyáltalán nem kötelező.
Ajánlok egy harmadik verziót, a Szálfegyvereket. Így nem kell két képesség ahhoz, hogy minden bónuszt megkapj a kezedben lévő fegyverre. Így nyersz egy képességet.
Két fegyver egy kézben a legerősebb, ennél gyengébbek a szálfegyverek, és még ennél is gyengébb az egyetlen fegyver egy kézben (pl. egy balta meg egy pajzs).
Felvehetsz bármilyen harcművészetet, a két-két vagy egy képesség csak akkor kell, ha magas szintre akarod vinni, vagy/és erősíteni akarod a sebzésüket.
Harctudomány hasznos, ugyanis anélkül növeli a harcművészet sebzését, hogy regeneráció növekedéssel járó büntetést kapnál. Ha e mellé még felveszed az adott harcművészet egy vagy kettő képességét, még erősebb lesz.
Az Alku nagyon hasznos, mindenképpen vedd fel, nem kell mellé Hat.észl, bőven elég ha ereklyékkel feltornászod a képesség szintjét. Minél nagyobb, annál jobb cuccokat kapsz az árusoknál.
Nem fogod tudni követni a kigondold sorrendet a képességek felvételekor, majd akkor fogod meglátni hogy mit kell felvenni, ha játszol. Én javaslom, hogy egy támadó képesség után vegyél fel egy védekezőt. Ez azért hasznos, mert ha egy támadó és egy védekező képességed már van, akkor ezeket felhúzod 5-ös szintre, és veheted is fel a második oszlopban lévő képességeket. Gondold át hogy csinálod, mert a nyakadon maradhat pár képességekre elkölthető pont ha rosszat választasz első három képességnek.
Látni fogod majd, ha a fegyverrel csak minden 6.-ra találod el az ellent, akkor a értelemszerűen Kardhasználat/Kétkezes fegyver/Szálfegyverek hármasból v.melyiket fogod felvenni. Ha sok életet lesebeznek az ellenfelek, akkor védekező képességet fogsz felvenni (Páncélismeret és Szívósság szerintem fontos).
Az Alkat-tal vigyázz, állítólag ha gyorsan növeled magas szintre, akkor az ellenfelek alkalmazkodnak hozzá, és nagyobbakat ütnek, azaz gyakorlatilag olyan, mint ha nem is lenne ez a képességed. -
krisztajo #6408 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Gondolom új kari előtt érdemes az utolsó foltot (2.34)feltenni? Szeráfot szeretnék indítani közelharcra szakosodva és összeállítottam egy képesség fát. Istenségként Kybelle-re gondoltam és ezekre a képességekre:
Koncentráció, Fennkölt harcos fókusz, Harc tudomány, Kard használat, Taktikai ismeret, Kétkezes fegyverhasználat, Páncélismeret, Alkat, Szívósság, Alku.
A sorrend nem feltétlen ez, illetve még nem tudom, hogy milyen sorrendben kellene felvenni őket.
Esetleg adjatok ebben is tanácsot, ha kérhetem!
A Kétkezes fegyverhasználatnak egyébként mi az előfeltétele? Ugyanis a Harc tudományban és Kardhasználatban nem vagyok biztos, de nem tudom, mit lehetne helyette. Csak azért kérdem, mert ha a Kard használat szükséges a Kétkezeshez akkor egyértelműen kell.
Ezeken kívül még az Alkímiával, Hatékonyabb észleléssel, Varázslat ellenállással, Sebzés ismerettel, Gyorsaság ismerettel és Védekező energia ismerettel szemeztem, de nem tudom mit lenne érdemes felvenni a bizonytalanok helyett?!
A lovaglást egyébként van értelme felvenni?
Ha nem Égimágiára szakosodok, attól még felvehetem onnan a Megszentelt gyógyulást vagy Égimágia ismeret és fókusz nélkül lehetetlen? Egyáltalán érdemes?
Tudom, hogy most a képességek nagy részét felsoroltam, de nekem elég bonyolult így elsőre (az első részhez képest mindenképpen!
Kérlek, írjátok meg a véleményeteket jó lesz-e így???
Nem szeretnék összehozni egy teljesen elcseszett karaktert. Nagyon köszi! -
zsloti #6407 Hát a seven-m azt mondta nem ök az illetékesek a jelszót illetően azt viszont elfelejtették közölni akkor ki:(
Én viszont már vagy 2X átnyálaztam a kézikönyvet és a seven-m es emilen kívül semmi nyom:(
zs -
#6406 hogyan lehet hamachin keresztul jatszani. mik a bealitasok? segitene vlaki?
-
TGWH #6405 Jobb vagy bal gombbal tudod mozgatni a térképet, görgővel közelíteni. Lehet ,,gombostűket'' is szurkálni rá (lehet max egyet). -
vidu01 #6404 Hogy lehet ilyen térképrészletet belinkelni úgy hogy odaugorjon arra a részre amit kiválasztottam? -
zsloti #6403 Mostmár késő bánat
Egyébbként nem értem a dolgot a jelszavam minden játéknál ugyan az épp ezt elkerülendő
Igy értetlenül állok az eset előtt
Irtam levelet a sevenm-nek
Majd meglátjuk mit lépnek
zs -
#6402 -
shyning #6401 Köszi, bár a térkép nem segített, csak hülye hátassal megyek, és nem fért rá először egy ösvényen, amire nélküle sikerült. :) -
shyning #6400 Tárgytalan, bocs. :) -
#6399 Térkép -
shyning #6398 Segítség kellene, hogy tudok eljutni a kérdőjellel jelzett helyre? Sehogysem sikerül. :(( A sivatag északi része ez, de talán látszik a térképen is. Köszi!!!
http://i41.tinypic.com/5twe9s.jpg -
TGWH #6397 Jobban kellett volna figyelni...
A kézikönyvben v.hol vannak e-mail címek, hova kell írnod ha elfelejtetted a jelszavad. -
zsloti #6396 Sziasztok
Van egy kis gondom:)
Tegnap regeltem a hálózati játékhoz de játszani már nem volt időm, viszont siettemben nem irtam fel a jelszót és nem jól emlékezem(vagy elirtam a regnél)
Na most hogy kapok uj jelszót???????
A játékban lévő linken ezt a hibauzenetet kapom folyton ma egész nap:(
The Login Server is currently unavailable, please try again later
Na de menyivel később próbáljam meg??
Napok?,Hetek?,évek? :D
zs
-
#6395 eredeti a játék?inditáskor csak egy virtual servert hoz létre a helyi gépen semmi köze a hálózathoz az csak addig kell ameddig aktiválod a játékot utána le is húzhatod a hálóról akkor is csatlakozni fog a localhoz,ott valami más gond lesz -
TGWH #6394 És bekapcsolod a modemet amikor elindítod a játékot? Tűzfal nem tiltja le a sacred2.exe-t? -
ACi000 #6393 10 megás netem van az nem elég? -
#6392 Hajszin: A konzolba beírod, hogy sys haircolor ff0000 <-így pl. piros lesz! -
TGWH #6391 Csatlakozni kéne az internetre, akkor nem lesz gond.
Cyberdevil, a felbontást állítsd feljebb, akkor a betűméret is nőni fog.