10030
-
#6190 Ha új karaktert indítasz, annak működik a visszatöltése ?
(Ezt kipróbálhatod, ettől a régi karakterek megmaradnak) -
#6189 Valaki nem tudna segíteni? plsplspls -
#6188 Minden tekintetben magyar vista32, nincsenek ő-ű-k, eredeti a játék, 34-es patch, előtte voltak. -
DORSANAX #6187 Értem,nemtom mi lehet az oka,talán az...
Egyébként a másik problémára visszatérve,a 181.22-es driver nálam bevált,sokkal kevesebb az éjszakai városi probléma és az automatikusan felrakja az 9.09.0010.-es PhysX-et.
-
#6186 Hülyén fogalmaztam, mert igazából szerintem az xp legalitása jelen esetben mellékes. ;) Bár a nyelvi és területi beállításai nem biztos, hogy nem kavarnak be.
Anno több Lucasarts / Star Wars-os játék csinálta, hogy csak akkor lehetet egyáltalán feltelepíteni, ha a területi beállításoknál angolra (vagy amerikaira) változtattunk. Jelen esetben a magyar lenne a nyerő. -
#6185 Félre értések végett: az xp nem gyári :D
A gém az az. -
#6184 A játék nálam is eredeti magyar verzió, az XP angol. -
#6183 Nekem magyar nyelvű, de nem "bóti". -
#6182 Hmm... Akkor lehet, hogy angol nyelvű xp esetében van csak ez a gond? (Meg esetleg nem eredeti verziónál.) -
#6181 Vááá. A 64es szeráfom! A 37es high elfem! Nem akarom újrakezdeni őket :((( -
#6180 Nekem is HUN és megvan minden -
DORSANAX #6179 Nálam 576KByte-os HUN... -
DORSANAX #6178 Tényleg nem értem,nálam ott is van.Az összes patchet sorban egymás után feltettem,mégsem hiányzik semmi. -
#6177 Nálam a főmenüben nincs ő meg ű :)
(Angol XP - lehet, ez számít) -
DORSANAX #6176 Nálam 2.34.0-val minden karakter rendben a helyén van. -
#6175 Elhiszem... Kinek ne lenne belőle elege?
Mondjuk ezért azt hiszem, hogy Ascaront kellene ütni. Gondolom, hogy nemzetközi szinten is megy a kollektív morgolódás. -
#6174 Nálam sincs ő és ű. -
#6173 Nálam eltűntek. -
#6172 Valaki segítsen. Újraraktam a gépet, így a játékot is. Felpatcheltem mindent ahogy eddig is volt, elindítom a játékot, menüig minden szép és jó. De amikor be akarok lépni akármelyik karakteremmel, mindig kivág desktopra Némi fekete képernyős töltés után. Eddig egyszer csinált ilyet, de akkor a mentés volt a hibás. Nem létezik hogy minden mentésem hibás legyen...
Valakinek volt már ilyen? Tipp esetleg hogy mitől lehet? -
Sheol #6171 Köszönöm a választ!
A kérdésedre sajna én nem tudok feleni, mert angol verzióval játszom. -
TGWH #6170 Tudod mit? Nekem elegem van a patchekből... oks, sok mindent javítanak, általános bugok eltűntek, de nézzük mit csináltak nálam a patchek:
- demó és alap dobozos verzió hibátlanul futott
- jött egy patch, a játék elkezdett fél óránként fagyni. Oks, beállítottam, az xp felülírta a grafikai beállításokat, így már jó volt, v.mint a hangok hardveres gyorsításának kikapcsolása is segített
- jött még egy patch, az előbbiek borultak, mert attól csak rossz volt. Vissza alapra mindent.
- jött a legújabb patch, javult a helyzet. Feltettem a legújabb physiX drivert, nem fagyott.
- zárt neten játszottam. Az Ascaron elkezdte ,,megjavítani'' a működő szervereket, azóta ismét fél óránként fagy a játék, és csak úgy elsötétül a képernyő, majd vége a szervernek... -
#6169 Elvileg mára gyűjtöttek be mindent, így lett volna esély a héten való megjelenésre. Kérdés, hogy a font probléma mennyi gondot fog nekik okozni. Amúgy mindenkinél jelentkezett, hogy eredeti játék esetében, az új patch felrakását követően eltűntek az ő és ű karakterek?
Valamint még volt egy kérés arra vonatkozóan is, hogy próbáljanak meg egy mindent bele patchet létrehozni, a sok-sok egymásra épülő helyett. -
Sheol #6168 Van már belsős infód, hogy pontosan mikorra várható az új patch? -
#6167 Köszi! Remélem, hogy a következő patch-ben ezt majd sikerül javítani. -
zsloti #6166 Köszi megpróbálom őket
Viszont lesz vele annyi meló hogy a játékra már nem marad időm:)
zs -
#6165 Probald meg, amiket a HWSW-n irtak; kapcsold ki a Physix-et (ha lehet), meg a jatekban vedd le az arnyekokat. Vedd fix-re a swap teruletet, kapcsold ki az eroforraszabalo windows csicsakat (skin, aero, stb..), frissits drivert, defragold a winyot, lojj ki a RAM-bol minden felesleges dolgot, es ha ezek sem segitenek, akkor a jatek idejere probald meg kikapcsolni a net-ed, meg a tuzfalat (ezek is szoktak segiteni). -
zsloti #6164 Megvan a különbség is:)
http://prohardver.hu/teszt/geforce_8600_es_8500_videokartyak_tesztje/geforce_8600_gt_tesztek_i.html -
TGWH #6163 Akkor passz, de nekem csak 1 gb ramom van.
Próbáld meg, most jók a szerverek, de sztem nem tudsz az ee-re csatlakozni, mivel én sem tudok játszani az angol szervereken... -
zsloti #6162 Hát lehet hogy ott a baj a ramnál
Csak 2gb van
Viszont nem tudom a 8600gt és a gts között mi a különbség
A videokártya tesztje pedig itt:http://prohardver.hu/teszt/geforce_8_a_kozepkategoriaban/geforce_8600_gts_asus_msi.html
Nem egy irodai kategória volt:)
zs
-
#6161 Ha Closed net-en, de nem HC-ban inditok egy karit multiplayer-ben, akkor kesobb tudok HC-ban inditott karikkal jatszani? Es foleg tudok EE szerverekre / lobbyra csatlakozni, hogyha az en Sacred 2-om Deep Silver-es, UK-ban vasarolt verzio? -
#6160 A Celeron az nem is P4. Tehat pl. egy Socket 478-as Pentium IV 3.0 / 3.x GHz alap orajelen is porba alaz egy akarmeddig huzott es akarmilyen S478-as Celeron-t. Ugyanaz fennall mas Socket-ezesnel is, a Celeron meg sem kozeliti a Pentiumok sebesseget, de ezt gondolom mindenki tudja. A Sacred 2 raadasul meg erzekeny a keves RAM-ra, a lassu winchesterre, es a gyenge videokartyara is, tehat az en laptopomon pl. 2 GB DDR2/667 RAM-al meg akadt, miota megduplaztam, es 4 GB DDR2/667 van benne, megy szepen. Bar az en laptopomban meg hiaba van Core2Duo + 4GB RAM, nalam a Geforce 8600GT a szuk keresztmetszet. -
TGWH #6159 Igen, az ő ű Ű Ő mind eltűnt, és nem csak a menüből, hanem az egész játékból. De egy lelkes rajongó megcsinálta. Igaz csak kb. a harmadikra mondtam rá hogy ez már nekem is tökéletes, de megfogadta a többiek tanácsát, és tökéletes precizitással betette a két párost.
Félretettem az eredeti font fájlt is, és mindenkinek ezt javasoltuk, ha netán a köv. patch megint elkezdené ellenőrizni a fájlokat... -
TGWH #6158 Én sem emlékszem már milyen a procim, de ha tudod, írd le minden tulajdonságát, majd megnézem hogy nekem milyen van, hogy össze tudjuk hasonlítani. Lehet hogy nem is a procival van a gond, hanem a vga gyenge. Nehéz elképzelni hogy gyengébb a 8600as az én 6600asomnál, de elképzelhető, hisz majd minden vga-ból adnak ki 10-20 ezer ft-ba kerülő irodai darabokat. -
#6157 Valaki esetleg tapasztalta, hogy a legutolsó magyar nyelvű patch feltelepítését követően a menüben eltűnt pár ékezetes karakter? -
zsloti #6156 Igazából ez egy rendes PIV 3000 proci
Lehet hogy egy win ujrainstall megoldja
Bár egy másik nagy gépigényű fps játék(left 4 death) elég szépen szalad nagy felbontásban fullon
most tanakododm hogy egy nem hivatalos verzioval kipróbálom de arra se tudom majd a patchokat felrakni:(
Nincs felesleges tízezer forintom hogy csak úgy kidobjam a játékot ha nem megy
zs -
TGWH #6155 Nekem az első patchekkel csak megjelentek a fagyások... bár sok hibát javítottak. A 8-as physix driver javított sokat a játékon. Először a windowsban buheráltam meg, hogy írja felül a játék grafikai beállításait, azzal jobban futott, de az egyik patch után már pont azzal volt a baja... -
Sheol #6154 Rengeteg patch került kiadásra a demo óta, ami egyben nagyon sok optimalizálást is jelentett.
Ha megveszed a játékot és minden patchet felraksz, akkor jó eséllyel sokkal jobban fog futni. (TGWH-nak is azért fut jobban szerintem.) -
TGWH #6153 Nem kell mindhárom erősítés, elég egy, max kettő.
zsloti, az pech, ismétlem, nekem semmi bajom sincs egy gyengébb géppel. Xp-n sp2 és sp3-mal is ment, szóval még a harmadik javítócsomag sem létszükséglet. Ha van, akkor próbáld meg kettes javítócsomaggal, ha kettes van, akkor hármassal.
Vagy lehet hogy egy régebbi nvidia driverrel menne.
Bár lehet aztán régebbi p4-esed van mint nekem. Mondok egy példát miért is rossz ez a helyzet. Painkiller demója szaggatott a régi celeronommal. Kicseréltem a procit egy rendes p4-esre, és máris nem szaggatott a játék. -
Drilla #6152 Az nem 2 nap, hanem 21, de tényleg van egy 195-ös kari az 57 ezerből (hmm), amelyik 2 nap alatt felhúzta magát, de küldit nem csinált és a bejárt terület csak 8%, ami azt jelenti hogy az orkoknál tovább nem is ment el soha. És hogy mennyire élvezte így a játékot, az már másik kérdés... Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy ne általánosíts.
-
zsloti #6151 A legújabb nvidia és physix driver van fenn
Majdnem szűz win
Nem értem mi a baj:(
zs