10030
-
titani #6590 hmm..
single módban a karakter választás után a helyszín se jelenik meg
multiban a karakter választás után a helyszín bejön de karakter
nincs és mozogni se lehet
felraktam az elözö 8.8 as ati drivert azzal is ugyan ez a gond -
#6589 Kép van, karakter nincs? Egyel régebbi drájver esetleg? A kép milyen? -
titani #6588 Üdv
megvettem az eredeti Sacred 2-őt.
installáltam felraktam a legujabb patch-ot / 2.34-et is/
ati radeon 4850-es video kártyám van a legujabb driverrel / 9.1 -es vista 64-hez/
a probléma az hogy ha létrehozok egy karaktert,
mindegy hogy single vagy multi részen,
betölti a helyszínt de...
NEM JELENIK MEG A KARAKTER és nem lehet mozogni csak jobbra ,balra fordulni..
mi lehet a gond?
-
DORSANAX #6587 Természetesen te döntöd el,a te pénzedről van szó.Éppen ezért nem szívesen szólok bele,de mégis megteszem,mert régen ismerjük egymást itt a fórumon:Szóval szerintem is gondold még ezt végig,mert TGWH-nak abban,hogy a Radeon nem igazán támogat meg jó driverekkel,sokszor hosszú ideig várni kell egy normális frissítésre.Arról már nem is beszélve,hogy nem csak a Sacred2 miatt veszed gondolom.Ezt csak azért mondom,mert lehet,hogy ennél a játéknál ez jobban bevált,de azért érdemes azért magánvéleményem szerint elgondolkodni egy Gigabyte GV-N98TOC-512H-n,ami:
nVidia GeForce 9800GT chipsettel, 512Mb DDR3 memóriával, DVI és TV kimenettel, HDTV támogatással kapható már kb.30 rugóért... -
#6586 Én egy 9800Gt-t ajánlanék neked.
Egyrést, van rajta Physix-chip, ami egyre több játéknak kell, (ennek is) Crysis 1024x768 full max beállításon 25+ FPS, és kevesebb gond van vele, mint at ATI kártyákkal... Fallout, pl vagy FEAR2, és sorolhatnám. nV-re optimalizál a legtöbb gyártó. Hiába erősebb az ATI, nem használják ki. PL crysis patchében kikapcsolták az egyik + effektet, ami ATIknál volt...
Aliennél egy Palit 30 ropi... 3 év garival. -
#6585 én is merem remélni! :D -
TGWH #6584 Na ja, akkor feltételezem tudod mit csinálsz :D -
#6583 én ő rá gondoltam hogy pontosak legyünk, úgy néz ki még árulják! :D -
vidu01 #6582 Azzal a hűtéssel nem fogsz már találkozni, ilyenek vannak helyette.
Nah, offot befejezem asszem.:) -
#6581 amúgy tök iylet akarok én is, az enyémen kék alapon van a ronda néni! :D szal lehet hogy régebbi vagy egy kicsit újabb vagy ugyanaz csak kcisit más! :D -
#6580 pont ezt néztük unokatesómmal, hogy bár újabbak, meg csili-vili meg minden, de arégebbik (ahogy azt a mellékelt táblázat a lenti linkben is mutatja) erősebbek jóval -
vidu01 #6579 Jó cucc, én tavaly nyáron vettem 30k ért, nem bántam meg egy darabig nem fogom cserélni.:) Ez a fajta vane:http://www.sapphiretech.com/us/products Bár azóta már kijött a 4600as 4800as sorozat, inkább azokból kéne válogatnod hasonló árba többet tudnak már. -
#6578 nem a táblázatban szereplő DDR-est fogom megvenni, de végülis tökmind1... -
#6577 GDDR4-es :)
amúgyitt nézd meg a táblázatot lent
egész jó a memória sávszélessége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!unokatesóm igazi számtech zseni, és gyakran olvassa a fent linkelt oldalt. és nagyon adok a véleményére. amúgy meg azt onnan vettem :D -
TGWH #6576 Igen ám, de ha olcsó, akkor általában ddr2 vagy ddr3 van rajt, azok meg nem érnek semmit sem, főleg a jövőben. Egy tartós vga titka a minél jobb ramfajta. V.kinek ugyan úgy 6600-asa van mint nekem, és sokkal jobban futnak rajta a játékok, csak a ramja jobb az enyémnél. Azzal meg nem érsz sokat ha fél év után megint cserélheted ki a kártyát...
Vesszen a kapitalizmus :D
Azt hogy 2x erősebb, mi alapján jelentetted ki? -
#6575 nem vagyok én mazoista, most ha már a legújabb játékok (mondjuk én sem a crysisre gondolok) de mondjuk kb közel 10 újab játék már-már akadozva fut max vagy normál grafikán, én akkor már meggondolom az új videókártya vásárlását, nem fogom magam kíozni hogy a legszarabb kocka képekkel játszak. most ha mondjuk beújítok egy új videókártyára, akkor az jó lesz egy 4-5 évig szerintem, az újabb 10 új játékig ami már nem fog futni.
Ez a kártya, fingom sincs hány éves, de ha jó lemlékszem azért már egy 2-3 éve megvan. Szerintem nagyjából viszatérült az ára. -
#6574 én a 3870-esen gondolkodok, ami bár 30E de 2X erősebb a mostanimnál -
TGWH #6573 Hát szerintem nem éri meg annyit a gépre költeni, elvégre 30-200 ezer környéki tételekről beszélünk. Én mindig úgy vagyok, hogy minél tovább dolgozza ki az árát, és bezony a könyvelők e téren két dologgal nem bánnak kesztyűs kézzel, az autókkal és a számítógépekkel... Mindkét termék nagyon hamar elveszti az értékét, hisz hiába került az én gépem 160 ezer Ft-ba a fejlesztésekkel együtt, volt ez már 4-5 éve is (tavaly egy új vinyó, de a sata még mehet az új gépbe is, ha nem is lesz a leggyorsabb), és most 10-20 Ft-ért tudnám eladni, ebből meg egy ház+táp jönne ki, és hol az új gép többi része? Ja, nem vagyok könyvelő, mielőtt bárki erre a feltételezésre vetemedne :D
Szerintem addig játsszál vele amíg tudsz. Ha már a legújabb játékok (bocsánat, az olyan új játékok, amivel játszol, mert azért egy négy-nyolc órás Crysis-ért nem éri meg sztem új gépet venni!) sem futnak el minimum felbontással, akkor már gondolkodhatsz olyanokon, hogy netán új vga, vagy új gép. Persze emiatt a hozzáállás miatt látom hogy a jó öreg opelemtől sem szívesen fogok megválni, hisz megy mint a golyó :D De a géppel nem várok annyit, ha kihagyom a core 2-es generációt, akkor már nagyon elégedett leszek magammal, majd mondom is magamnak milyen jó racionálisan spóroltam :) :D -
#6572 Látod, itt van a következő dilemma: van egy 8600-as kártyád, (ami valóban nem a legszuperebb, de akkor mit mondjak pl én a 7600GT-re?), megéri-e most 30ezerért megvenne egy másikat, ami csak egy picivel jobb, vagy érdemesebb várni még néhány hónapot?
30ezer körül most az ATI 3850, illetve a 9800GT vásárolható meg, a fullosabbak, márkásabbak ára ezek közül is 40ezer Ft körüli.
-
#6571 [spoiler]http://www.rhw.hu/termek/videokartya/25/[/spolier] -
#6570 pedig akartam! :D
mindenesetre nem 150-ezerért gondoltam a dolgot :) de mondjuk max olyan 30 de az a baj hogy gőzöm sincs milyen árak között mozog egy jó kis videókártya -
#6569 hát jah, mindenesetre azért lehetne jobb videókártyám én is úgy érzem -
#6568 OFF:
Sajnálatos, de az utóbbi időben az azonos kategóriában versenyző VGA-k között rendre az ATI győzött, az NVIDIA hosszú hónapok (évek?) óta szenved, picit olyan, mint ha a múltban szerzett nimbuszából élne.
Senkit sem akarok lebeszélni-rábeszélni milyen VGA-t érdemes venni - ez pénztárca és szimpátia függvénye.
(a lentebb javasolt AMD ATI Radeon HD 4870 X2-ért talán hajlandó lennék átpártolni az ATI-hoz, ha harmadába kerülne )
Radeonokra valóban jellemző esetenként a driver-gond, az NVIDIA meg összeszedhetné végre magát... -
#6567 Nekem mind2 fajta kártyám volt, a kornak megfelelően, egyikre sem panaszkodom. Most HD4670 van és a Sacred kifogástalan vel, a FarCry2 és az új COD fullon, akadás mentesen fut, régi erőmű igénylők közül pedig a Gothic 3 fullon szintén. -
TGWH #6566 De jó hogy nem futottál azonnal vga-ért :D szerintem tök felesleges vga-t venned, max egy kicsit randább marad a játék... a 8600as is elmegy még pár évig. Nekem egy 6600asom van.
De ha már itt tartunk, akkor nagyon sok redeon tulajtól hallani, hogy nem úgy működik a vga ahogy kéne. A driverekkel piszok sok gond van, ráadásul nem ontanak ki magukból annyi drivert, mint az nvidia. Az új vga-khoz sokáig nincs működő driver, egy régebbi vga-hoz viszont már biztos van, de még ez sem jelenti azt, hogy úgy fog működni a kártya ahogy kéne. -
#6565 Esetleg írhattad volna, hogy mégis milyen árkategóriában gondolkozol...
Az AMD ATI Radeon HD 4870 X2 ára csupán 120ezer - 150 ezer Ft között mozog, úgyhogy a 2milliótól elég messze van nyugodtan megveheted -
#6564 amúgy köszi a frissítéses ötletet, a videókártyához az új driver megoldotta a problémát! :)
nem akadozik a ködös résznél ^^ -
#6563 nekem nincs fent a phisix asszem.
amúgy milyen videókártyát vegyek szerintetek, most úgy hogy nem nézzük az árat, vagyis nézzük, szóval úgy gondoltam, hogy azért ne egy 2 millás videókártyát nézzünk! :D
hanem ami azért elég jó minden játékhoz blabla. ötlet? -
zsloti #6562 Nekem fenn sincs a physix
Bár egy régebbi kártyám van ami nem is használja
Zs
-
GPoWeR #6561 Biztos, hogy valami nem ok a Physixel, indokolatlanul beszaggat ködnél. Stabil 45-50 fpsről 18-20-re lecsökken, de csak addig, amíg a köddel harcolok, utána visszaáll. -
#6560 66-os szintű lett az Árnyasom, de tele van azzal a hócipőm, hogy még nem tudtam kirakni egy szettet sem és a legjobb kardom, hamár arra gyúrok, még Terustól van! 30 szinttel ezelőttről! -
#6559 1; A 8600 elég gyenge kártya, már megjelenésekor is az volt.
2; Valószínű Phisix gond, egyébként. Zászlólobogáshoz, füsthöz, ködhöz használja a játék. Szedd le a legújabb drivert hozzá, és az ilyen részeken vedd vissza a grafikát.
Nálam pl 8800gts-el is beszaggatott, ott ahol a kis srác átver a vizes küldivel, ott a tüzeknél akadtam rendesen. Most 9800Gt van, és még ezzel is érezhető a dolog. Physix-el valami el van cseszve... -
#6558 Az Ascarontól. -
zsloti #6557 Esetleg azon a részen ahol nagyon szaggat válts ablakos modba az segíteht
Nekem is 8600 gts-em van közepes beállításokkal simán fut
bár én még az elején tartok csak
Sheol azt elárulod hogy a frissítésről szóló infok honnan vannak?
zs
-
TGWH #6556 Hát ha minden maximumon van, akkor okozhat szaggatást. -
temes69 #6555 a 8600gt ezelőtt egy fél évvel sem volt már elég, pláne nem a sacred2höz. sztem cseréld le a vidkarit. -
#6554 Nem tudom.
Nekem az okoz akadást, ha valamelyik ellen fagyaszt egy kört körém, akkor diavetítés van. -
#6553 jah én erről beszéltem.
Dual intelcore 2 duo a processzorom
Nvidia geforce 8600GT (512 MB) a videókártyám
és van benne 6 giga memória, amiből ugye csak közel 4 gigát tudok használni :D
szóval ez akkor gyöngének számít? :( -
Sheol #6552 Lehet. -
#6551 Benézted szerintem :P