10030
  • titani
    Üdv
    Dorsanax én vistát használok és alt+ctrl+del-re azonnal ki akar lépni
    ezért jobb ha ablakban futtatom a gamet ugy könnyű lessz menteni :)
    / nincs még meg a game ,kedd vagy szerdán hozzák meg./

1. hogy lehet ablakban futtatni?
    2. van olyan honlap mint pl a wow-ban hogy el lehet osztani előre a
    Tulajdonság és a Képeség pontokat?
    mert akkor fel lehetne írni
    köszönöm előre is a segítő válaszaidat :)
  • McFrost
    Na most kell egy kis segítség:
    65-ös szintű lettem és NEM tudom felvenni a koncentrációt!!!!! Miért? Kell hozzá valami előképzés?
  • krisztajo
    Hát ez tényleg nem valószínű! Ha elvonatkoztatok attól, hogy halott még úgy is túl nagyok a páncélok és mindent eltakarnak!
    A játék már a megjelenése óta megvan csak eddig több okból is hanyagolnom kellett, bár ezt már leírtam.
    A következő telepítés ez lesz, és akkor majd újra jelentkezek!
  • DORSANAX
    Szerintem nézegetheted,de nem hiszem,hogy felizgatna.
    Azért telepíthetnéd már,mert így nem látod igazán a dolgokat,vagy még meg sem vetted?
  • krisztajo
    Nálam máshol úgy működik (már ahol egyáltalán) de akkor majd meglátjuk!
    Gondoltam, hogy ezért írtad, ahogy én is!
    De azért jellemző, hogy a női gamerekre nem gondoltak!!!
    Mondjuk az Árnyharcos izmos popóját miért nem lehet nézegetni???
  • DORSANAX
    Bocs,Krisztának ment...
  • DORSANAX
    Engem a Ctrl+Alt nem tesz a tálcára,de gyanítom,hogy téged sem fog.
    XXX tartalom csak nekünk van,amikor Szeráf-al toljuk és azt lessük hátulról végig.:D
    Azt csak brahiból írtam és,hogy keress olyan helyet,ahol addig amíg a mentést csinálod nyugalmad legyen és ne halálozz el.
  • GPoWeR
    A karakterek elosztatlan tulajdonság ( 401 pont ) és képesség pontokal ( 911 pont ) rendelkeznek.

a sacred2.huról :)
  • krisztajo
    DORSANAX! Oké ezt a kilépéses dolognak, én is után fogok járni!
    Bár úgy látom, már nem kérdés mit kell csinálnom! Jól kiveséztétek nekem!
    Megerőszakolni egy kobold???
    Ó nem is gondoltam, hogy ebben a játékban találhatok ilyen xxx tartalmat is!!!
    Az asztalra téttel nem csak Ctrl+Alt?
    Nekem legalább is eddig ezzel a billentyű kombinációval ment máshol és a Del sosem kellett.
    Viszont azt hogy mennyi a megszerezhető (tehát bonuszok nélküli) tulajdonságok és képességek max. pontszáma, azt senki sem akarja leírni nekem. Pedig tényleg érdekelne!
  • DORSANAX
    Felmerülhet azonban az a jogos kérdés,hogy mi lesz azokkal a tárgyakkal,amiket esetleg a szint végigvitele során találtunk és esetleg a ládánkba tettünk,vagy magunkra aggattunk.
    Nos,a láda tartalom mentése is megoldható,de ez már szerintem is meghaladná a tisztességes játékmenet határait...
  • DORSANAX
    Ez az egész arra jó,hogy egy szintlépéskor "elrontott" döntésemet/pontok elosztása,tuladonság felvétele,technológia fejlesztés/esetleg a későbbiekben megváltoztathassam azzal,hogy visszatöltöm az előző szintet és más döntést hozhassak,amire esetleg csak későbbjövök rá és így nem kell feltétlenül aggódni,hogy teljesen korcs karakter jön létre és tényleg a végén ne kerüljön a kukába.
  • DORSANAX
    Ha arra gondoltál,hogy kilépés nélkül menthetsz is és vissza is tölthetsz,az nem megy magyarul,de ez azt hiszem logikus is.
  • DORSANAX
    Igen,de akkor is kell a megfelelő időben az F9 és utána a mentés backupolása.Közben mehet tovább a játék.Menet közben azonban nem tölthetsz vissza mentést.Csak akkor lesz eredményes az akció,ha kilépés után visszatöltöd az elmentett állást és újra aktiválod a játékot.
  • zsloti
    A kttes pont helyett az is megoldás ha ablakos módban játszom?
    Zs
  • zsloti
    Akkor marad az egyjátékos mód vagy még egy kicsit fejlődnöm kell de az meg egyedül uncsi:(
    zs
  • Narandil
    Üdv!

Egy kis segítség kellene egy mellékküldiben. Az elfek legnyugatibb városában - a sivatag előtt - kaptam egy kisebb küldetéssorozatot, s a végén megkellene ölni egy papot, de ha odamegyek a szürkekörhöz, akkor nem történik semmi, viszont ha rányomok, akkor a kör átugrik egy másik helyre (ezt is írja a leírásban, hogy a célszemély elment a hétvégi lakjába), de mikor odaérek a körhőz (a képen piros körhőz), akkor ott sincs senki.

Remélem jól látszik a képen. Egyébként a küldi neve "Renik végzete".
  • TGWH
    Csak ha 10es szintű társakkal mész harcolni, akkor az ellenfelek úgy agyon vernek, hogy esélyed sem lesz. Veled azonos szintű játékosokat kell keresni, vagy egy-két szinttel magasabbat max.
  • DORSANAX
    Egyébként erre lehet,hogy érdemes lenne írni egy progit,mert ez olyan lenne,mint a Fraps esetében egy egyszerű screenshot.Megoldható szerintem és nem bánt senkit...
  • DORSANAX
    Magyarul működnie kell,hiszen a futó alkalmazást nem szakítom meg...
  • DORSANAX
    Ha előkészíted előre a mappákat és a TC-t is beállítod előre,akkor ez a művelet nem tarthat tovább 5 másodpercnél,tehát ott is megteheted,ha gyorsan visszaveszed a tálcáról a játékot.Egyébként ott még nem próbáltam,de logikus,hogy mennie kell,hiszen az aktuális alkalmazást/Sacred 2/nem szakítod meg,az folyamatosan fut.
    Ezét utaltam arra,hogy biztonságos helyet válasszon,mert az élet megy tovább,amíg pö**ölök vele...
  • titani
    Üdv
    Dorsanax amit a 6488-as hozzászólásodban leírtál ..az a
    single módban működik csak ? vagy a multiban is, online szerveren ?
  • zsloti
    Sziasztok

Én se találkoztam még senkivelonline:(
    nem is szoktam csak felnézni van e valaki:)
    Jelenleg 3 szintü az online kaim:)
    Esetleg délután kb 5 körül felnézek
    nincs kedvetek akkor feljönni és talán többen lennénk?
    Elfzsloti
    fény hadjárat
    zs
  • DORSANAX
    Kriszta:Elnézést mindenkitől,nem lehet szerkeszteni,de megpróbálom érthetően lleírni számodra pontonként,hogy mire gondoltam:
    1.Amikor felkúszik a zőld csík és villogni kezd a "+" a bal felső sarokban a karakternél,akkor elvonulsz egy nyugalmas helyre,ahol biztosan nem akar megerőszakolni egy kobold,vagy valami más söpredékés nyomsz egy F9-et.
    2.Ctrl+Alt+Del-el leteszed a játékot,tehát nem lépsz ki.
    3.A megbeszélt helyről /Document And Settings...stb./mappástól bemásolod egy számozott külön mappába a mentésedet.
    4.Visszaveszed a tálcáról a játékot és utána teszed rá a pontokat és folytatod a játékot.
    Igy akár minden szintlépésnél külön biztonsági mentésed lesz és csak annyi a dolgod,hogy a nem "elcseszettet",megfelelő mentést visszamásold a játék lokalizált normális helyére.
    Ez nem csalás,ez csak neked lehet fontos,mivel így a karakteredet esetleg utólag is más irányba terelgetheted...
  • DORSANAX
    Kriszta:Akkor az Alt+F4-et normál kilépésnél ne alkalmazd,de nyomjál azét kilépés előtt F9-et.
    A többit,amit a #6463-ban és a #6465-ben leírtam azt megcsinálhatod,ha akarod.
    "Halálesetnél" viszont nyomhatod az Alt+F4-et szerintem,mert az nem lényegtelen,hogy milyen szintű a túlélési bónuszod...
  • DORSANAX
    Igen,denemazémá,hogy azé',de mégiscsak mé'nekünk kell ezt kitalálni???
  • McFrost
    Tehát ennyi idő után is nyújt újat a gém.
  • tugyiti
    detto
  • DORSANAX
    Erre ennyi idő után nem jöttem rá,nahát...Szégyen,gyalázat!
  • McFrost
  • DORSANAX
    Most kipróbáltam amit mondtál és tényleg betesz rendesen,ha bal oldalra bökök az illető karakterre...
  • McFrost
    ??
  • McFrost
    Erre még nem sikerült rájönnöm :D
  • DORSANAX
    Hát ez az...
  • DORSANAX
    Értem,valszeg akkor én vagyok a hülyegyerek,de mi a tö...nek rakták oda a +Karakter betőltését" jobb oldalon...
  • McFrost
    Nem vitázom, mivel leírtad: kiválasztod a karaktert.
    Viszont még 1 karakterem volt addig simán monolithoz tett, ha csak simán böktem.
  • TGWH
    Hát nem. Én f9-cel mentek, szabályosan kilépek, majd karakter kiválaszt,és Betölt gomb. Simán oda tesz ahol mentettem.
    Broafka, igen, nincsenek sokan alacsony szinten, én pl. azért szoktam találkozni emberkékkel, de legtöbbször egyedül vagyok. Talán magasabb szinten már nem lesz ilyen gond.
  • McFrost
    Csak úgy működik, ha a betöltésnél a bal oldali (ahol látod a többi karaktered mentését is)mentésre böx, ha a sima jobb alsó betöltés bököd, monolithoz tesz.
  • DORSANAX
    Rendben,meggyőztetek.
  • McFrost
    Nálam is.
  • rage
    Nálam is működik az F9 + normális kilépés
    Betöltéskor ugyanoda tesz vissza.