10030
-
#18 Igy ranezesre semmiben sem hasonlit az elso reszhez ... es ezt nem mint jo tulajdonsagot emelnem ki.
Ez a grafika borzalmas, gagyi, muanyag sz..r, muveszi ertekeket pedig egyenesen felesleges keresni benne :)
Akkor inkabb Titan Quest (bar ha az agyatlan Diablo klon lesz, akkor az is mehet a levesbe).
Hol vannak mar azok a regi szep Divine Divinity-s idok :P -
Narandil #17 hasonló... ha az ember szeme hozzászokik a sötöthez, akkor már körvonalakat vagy akár többet is látsz, nem pedig azt, hogy az előbb még semmi sem volt előtted és hip-hop a következő pillantban ott van előtted egy fél hadsereg... -
Goth #16 ha azt kikapcsolnák látni lehetne mekkora gagyi az egész :D -
#15 ezt a HDR-t azért nemkéne túlzásba vinni:\ -
#14 sztem nem rossz a grafika bár ez saját vélemény, remélem legalább olyan jó lesz mint az elődje ;)
/fav -
haxoror #13 "Parallel 'Good & Evil' Campaigns"
Ez jól hangzik!
Ja a képek elég gagyik, a trailer sokkal jobban néz ki -
#12 de azért fénykardozás odabasz -
Goth #11 Mert a valóságban nem olyanok az esték? :D -
donoki #10 grafika eh,
1-10ig hmm hát nem is tom xD
kap egy kis 4est -
#9 Az első rész egész jó volt. Remélem itt is lesz legalább akkora világtérkép. -
Newfronter #8 Műanyag, de a karaktert távolról nézzük és úgy szerintem nem olyan vészes. Legalábbis remélem nem változtatják meg közeli TPS nézetre. -
#7 pont ezt akartam irni... -
Narandil #6 uppssz... -
Narandil #5 jó kis játék lesz, de ahogy elnéztem az esték megint olyanra sikerültek, hogy ha nincs nálad valami világítás akkor semmit sem lehet látni... -
Narandil #4 jó kis játék lesz, de ahogy elnéztem az esték megint olyanra sikerültek, hogy ha nincs nálad valami világítás akkor semmit sem lehet látni... -
#3 Nagyon műanyag ez a grafika... -
#2 pfújj de utálom az ilyen játékokat:)Mondjuk attól még biztos jó lesz:D -
Newfronter #1 Készűl a 2. rész, megjelenési időpont még nincs.
Trailer