10030
-
garaib #6350 Itt van egy kis segítség, hogy sokan hogyan fejlesztik a karaktereiket.
http://www.sacred2.net/#/ladder.html -
garaib #6349 Na látod ezt én is szeretném tudni, sőt már bánom hogy magyar verziót vettem, mert így az ee.sacred2.net-hez regisztrált be és hátrányosabban kezelnek minket mint az eu.sacred2.net-et. -
#6348 hmm, ergo végülis diablo...
és hogy lehet angolra varázsolni ezt az eredeti játékot? :) -
garaib #6347 Ha egyszer kipróbálod rájössz hogy a singel-nek nincs semmi értelme, ja és a fő boss-okat akárhányszor kinyírhatod, így mindig dobnak jó kis cuccokat.
Sokkal gyorsabban tudsz fejlődni, főleg amikor 10nél többen vannak egy szerveren, sokkal több xp kapsz egy ellenért.
-
#6346 nem tudom, nem hiszem hogy multizni fogok. Van valami különbség azon kívűl hogy másokkal megyek?
de most komolyan, mert pl diablo 2-ben volt, azt csak multival lehetett játszani szinte. -
garaib #6345 Csak akkor ha majd 4 napig állnak a multi szerverek. -
#6344 amúgy megvettem eredetibe, remélem nem bánom meg :) -
#6343 ez komoly? szóval tök mind1, kezdhetem előről :-/
ohh, remek... :( -
#6342 Patch letöltése előtt érdemes kikapcsolni a vírus irtó programot, mert simán bezavar, nem enged, rosszul tölt le. Ki kell kapcsolni és a patch felrakása után vissza lőni. -
TGWH #6341 Csak magadat ütheted, hisz mindenkinek fel kell hogy menjen a patch ha eredeti a játék. -
DORSANAX #6340 Sajnos lehet,hogy nem tudod elkerülni az újratelepítést.Csinálj egy mentést a karakteredről.Egyébként az új patchek hatására amúgy is totál megváltoznak a karid képességei és tulajdonságai,valszeg gyengébb lesz. -
#6339 nyehehehee, még szerencsehogy az első patch nekem fölment :D
viszont a következő már nem, így fantasztikus akadozáskot tapasztalok bizonyos helyen.
Húúú, valakit megfogok verni de nagyon, ha az eredeti játékra sem megy fel a patch!!! -
#6338 Ja nem 18-as hanem 28-as szintű -
#6337 Ha csak simán az első patch-et akarom felrakni azt sem engedi. Valami olyat ír ki hogy nem találja a gépen a sacred 2-őt és a játék újratelepítése megoldhatja a problémát.
És nagyon kellene a patch mert 18-as szintű vok és nem engedi hogy pontot rakjak bármire is
-
DORSANAX #6336 Igen,szabadidő az kell hozzá rendesen,rengeteg játékidőt és élményt kap az ember a játéktól.Én pontosan ezért nem sajnáltam a pénzt a vásárlásnál.Ez sem utolsó szempont,amikor vannak 2-3 órás cuccok u.csak tizenezerért. -
#6335 értem én a backup-ot.
Hát. Az a baj, hogy ezt a játékot is leginkább azért érdemes megvenni mert online lehet vele játszani, és az ember leginkább csak ott megy. És ilyenkor válik egy kicsit függővé, meg kevés ideje marad mindenre. Nah ezt akarom én elkerülni :)
De egye fene, megveszem, egyszer van csak gazdasági válság az ember életében! :D -
#6334 Teljesen egyet értek ezt a játékot megéri megvenni :D -
DORSANAX #6333 Ha mást nem,akkor ezt a játékot érdemes megvenni.Részben elkerülhető a sok probléma,azon kívül nagyon jó játéknak tartom.
A másik dolog,hogy nem véletlenül írtam a #6321-ben,hogy "backup",de ez már nem illik ebbe a topikba... -
#6332 OK akoor megpróbálom egyesével is THX -
#6331 mondjuk lehet hogy akkor nekem azért nem megy föl, mert nem eredeti a játék. Nagyon morfondírozom rajta, hogy megvegyem. -
#6330 köszi amúgy a segítségeket, de feltelepült minden, 2.12-esnél vagyok vagy mennyinél, utána kéne jönnie a 2.31-nek. és ezek szerint van is elég helyem a c-n, szóval nem tudom. Az én verzióm az angol (UK) ez az egyik dolog egyébként ami miatt még nem igazán szeretném megvenni a játékot. Állítólag a szövegek azok angolok benne, csak a felirat magyar, hát nem tudom, nálam az egész magyar fordítás rontja el néha az egésznek a hangulatát (pl, ilyen nem tudom hogy van e a játékban, de ez csak egy példa: Death Warrior - Halott Harcos. hogy hangzik már ez? mennyivel jobban néz ki angolul) nah mind1. Nekem még nagyon sok amúgy az a 10 000 :( -
DORSANAX #6329 Én minden patchet külön nyomtam fel és még a karaktereim sem hiányoznak,de ez már más probléma. -
#6328 Ja eddig csak azt próbáltam -
rage at work #6327 A teljes patch sem megy fel ?
Ami eredetiről módosít a 2.34-re
Valami 1 giga a mérete. -
DORSANAX #6326 Melyik patch nem települ fel? -
DORSANAX #6325 Valamit elfelejtettem,ami fontos lehet.
Van olyan patch,ami esetleg fel sem települt.Magyarul találkoztam olyan problémával,amikor valaki telepítgette a patcheket és azért nem ment fel a következő,mert igazából az előző fel sem települt és azt te nem látod,mert nem jelzi vissza,hogy nem sikerült feltennie.Ezért a következő esetleg fel sem megy természetesen.remélem érthető,amit írtam,minden patch után a bal alsóban meg kell nézni,hogy milyen verziónál tartunk.
Ez csak abban az esetben lehet érdekes,ha egymás után rakosgatjuk a patcheket... -
#6324 1.Eredeti
2.Még nem patch-eltem
3.Magyar verzió -
Sheol #6323 Van valami konkrét infód az új patch kiadási dátumáról?
Csak mert már túl vagyunk a hónap elején és még mindig semmi. -
DORSANAX #6322 8GB elég hely,nem tudom milyen változatod van,de a Temp-ben annak elégnek kell lennie.Ott más probléma van,ami u.csak a fájlvizsgálattal függ össze szerintem... -
DORSANAX #6321 Az három dolog miatt nem megy fel esetleg azon kívül,amit írtam.
1.Nem eredeti a játék és érzékeli a módosított fájlokat/Backup!/
2.Az utolsó patch feltelepítésénél módosítást észlel a vizsgálat.
3.Angol változatnál az utolsó patch nem korrekt és módosítást észlel/Ezt már javították,ha jól tudom/... -
#6320 Véletlenül nem módosítottál valami file-t vagy nem cseréltél le semmit? -
#6319 Ja és mégse megy fel a patch -
#6318 Nekem a C-n 14 giga
A D-n 28 giga és a D-re telepítettem a játékot -
#6317 a 8 giga kevés helynek számít? -
DORSANAX #6316 A patcheket nem amiatt nem tudták telepíteni egyesek,mert nem volt eredeti a játék,hanem azért,mert nem volt elég helyük esetleg a "Temp"-ben,mivel a telepítéskor az "ELITE" is és a nagyobb patchek is sok helyet igényelnek.
Erre írtam régebben egy megoldást,most bemásolom ide,ha valakinek esetleg éppen a "C" meghajtón lenne kevés helye:
Temp könyvtárat egy olyan meghajtóra kell tenni, ahol van hely.Eljárás röviden:
Asztal / Sajátgép / jobb klikk->tulajdonságok / speciális / környezeti változók gomb.
Itt a felső listában (a felhasználói változóitoknál) van olyan, hogy TEMP, meg TMP. Ezeknek a változóknak az értékmezőjét szerkesztés gombbal átírjátok a kivánt helyre, pl. "F:\Temp". Ha nincsenek ilyen változók, akkor az "Új" gombbal létre kell hozni.
Restart és mehet a patch,vagy az "Elite".
Sok embernek pontosan a "c"-n van kevés helye,ezért írtam...
-
DORSANAX #6315 Értem,kösz,csak nehogy akkor nálam hiányozzanak... -
#6314 Nekem is hiányoztak az ő és ű karakterek, de elvileg a következő patch-ben már nem fog fellépni ez a probléma. -
DORSANAX #6313 Miyen ékezeteket találtál a telepítés után?
Csak érdekelne,mert nálam a hosszú ékezetek is jók... -
#6312 Én a hétvégén raktam fel a játékot, és a minden-az-egyben 2.34-es patch-t. Semmi gond nem volt vele, simán felment. Igaz, hogy vagy másfél óráig telepített. (Amúgy ebben az is benne van, hogy nem értettem miért kéri a 2. lemezt... kb. harmadszorra esett le, hogy tényleg van a dobozban egy második lemez is). -
#6311 XP alatt ilyet nem produkál, lekopogom:D