10030
  • vidu01
    Nálam megy, megnyugodhatsz.:)
  • titani
    Üdvözlet szeretnék érdeklődni.
    a játék megvétele előtt ki akartam próbálni a DEMO-JÁT.És az a probléma hogy hiába töltöttem le mind a 2 verziót / angolt, németet/ és installáltam fel, egyerre csak az egyiket. elöbb az angolt: nem ment. reinstall. utána a németet nem ment . reinstall/
    Ugyan az a gond: bejön a menü/ csak 1 karit lehet
    ugye választani. direkt nem állítgatok semmit. /rá klikkelek az 1 választható karira és elindítom.
    betölt egy levágott domb szerü helyet. a menükre lehet kattintani de NEM JELENÍTI MEG A KARAKTERT ÉS MOZOGNI SEM TUDOK ELŐRE -HÁTRA./egyik gombbal sem./ W -elöre S -hátra.
    /a kamera forgatás az megy /S-balra D- jobbra/ de nincs karakter /végig nyomtam az összes gombot hátha elő tudom hozni.Mi lehet a probléma megoldása?

a Gépemen :Vista64 van fenn sp1 -el. videokártya Asus Ati radeon 4850. 512 mb ddr3.4 giga memoria a legujabb driver van fenn :Ati.Catalyst.9.1 vista 64 bit
    és MINDEN MÁS más játék megy !

mivel lehet a gondja? 1: vistával? 2: nem müködik ati kártyával?
    3: a demo csak pár hétig müködik és a dátum miatt nem megy?/korlátozott idejű?/
    4: van valami gomb ami elöhozza a karaktert?
    5: ha megveszem az eredetit akkor azzal is lessz ilyen gond és nem tudok játszani?/mint a demo-val/

Aki vista64 alatt és Ati kártyával játszik .nyugtasson meg hogy megy neki!
    :D

Előre is köszönöm a segítséget.

• DORSANAX
    Nálam 20-ból 20x u.oda tesz és a megjelenés óta egyszer sem kellett újratelepítenem és a patchek is felmentek,pedig minden patchet külön tettem rá.
    Részemről mégegyszer nem fogok kolbászolni és visszatekeregni a megfelelő helyre,ha pl. az utolsó aktivált monolithoz tesz vissza,de mindenki úgy csinálja,ahogy gondolja.
    Egyébként azt már megbeszéltük,hogy rendesen meg kellett volna oldani a pontos F9-es gyorsmentést,úgy értem,hogy ne hibázzon.Igy ezért ezt én nem látom szabálytalannak,de ez szigorúan magánvélemény...
  • Dante73
    Te mondod rosszul. F9 és sima kilépés. Oda tesz, ahol megnyomtad, igaz akkor én már nem szoktam mozdulni. Keresek egy nyugis helyet, F9, Esc, mentés kilépéssel. És ugyan oda tesz. Na jó. 20-ból 1x nem... Felesleges szabálytalanul kilépni a játékból -sérülhet, ugyanis. Aztán nem megy fel a kövi patch...
  • DORSANAX
    Én is lemondtam a netes ügyről,magányosan harcolgatok és nevelgetem a karaktereimet...
  • DORSANAX
    Bocs,látom van itt még kérdésed.
    Ha meghalsz és símán kilépsz,akkor a túlélési bónuszod lezuhan nullára,ami azt eredményezi,hogy nem találsz majd olyan jó cuccokat,mint magas túlélési bónusz százalék esetében.
    A C/Document And Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred 2 mappában vannak az aktuális mentések.
    A backup azt jelenti az általam említett példa esetén,hogy ezt az említett "Sacred 2" teljes mappát tedd bele egy általad kijelölt mappába szintlépések előtt.amikor még nem tettél pontot semmire és villog a "+" a bal felső karakter kijelzésnél.
    Remélem ez így már érthető,minden szintlépéskor megteheted,ahogy a #6463-ban leírtam.
    Az "Alku"-ra pedig azért érdemes rakni,hogy jobb cuccosokat találjál majd később.
  • Broafka
    tök kevesen vannak iylen kis karakterűek (mint pl én) és magyar szervereken. Alig tudok online fejlődni, lassan ott tartok hogy fogom magam és tulajdonképpen tök single-ösen fogok játszani, megyek tök egyedül azt kész, végig viszem én egyedül is! :) ( :( )
  • DORSANAX
    Akkor nem jól mondják.Abban az esetben,ha csak F9-el csinálsz mentést,azután hogy lépnek ki?
    Ha normál kilépéssel,akkor adunk egy pofont annak a bizonyos végterméknek.A biztos az F9,majd Alt+F4 kombináció,nyugodtan elhiheted,már régen csinálom.
    1.Halálesetnél: azonnal Alt+F4/túlélési bónusz miatt/
    2.Szintenkénti mentés javaslatom külön neked:
    a.szintküszöb elérésénél,amikor villog bal felsőben és még nem tettél pontot semmire egy F9
    b.Ctrl+Alt+Del/Leteszed a játékot/
    c.Csinálsz egy backupot a mentésről egy adott mappába
    d.Visszalépsz és felteszed a pontokat amire akarod és folytatod
    Ezzel a módszerrel egy 100-as karakterrel akár 99 mentést is csinálhatsz,ez már elég részletes védelem egy karakternél,nem?
  • krisztajo
    DORSANAX! Köszi az újabb tippeket. Megint a Sacred2.hu miatt vagyok bajban. Ott csak az F9-et írják, és azt mondják az után Alt+F4 már nem kell. A hatás anélkül is ugyanaz lesz.
    Így nem próbálta ki senki???
    Az elhalálozás esetén a kilépést azért ajánlod, mert ha azonnal kilépek semmit nem vesztek el? Ezt jó tudni (jó kis bogárka)!!!
    És sima kilépésnél nem ez helyzet
    Most megint olyan kifejezést használtál, ami új nekem vagy csak nem halottam így eddig. Backupolni??? Ez alatt a teljes mentés kimásolását érted a pont elhasználás előtt? Illetve esetleges visszarakás után folytathatom egy ilyen mentéssel? Az jó ha ilyet lehet, ezt nem minden játék szereti!
    Egyébként hová ment a játék?
    Johnnie W! Hát tudod én magyarul fogok nyomulni vele, így egyáltalán nem biztos, hogy összejött volna nekem! Na jó bevallom, lehet hogy igazad van, csak megint elaggódtam!
    Valóban sok mindenről értelmetlen beszélni előzetesen, de nekem ez a leírás sokat segített. Már kezd kialakulni egy elképzelés a fejemben. Nem lesz teljesen olyan, mint a tied, de remélem jó lesz. Az inspirációd nagyon jó volt!
    Érdekes hogy így elsőre teljesen kezdőként nagyon minimálisan gondoltam máshogy azt ami egy karinak kell!
    Az alkura miért kell ennyi pont?
    Viszont azt még mindig nem árultátok el mennyi a tulajdonságok és képességek maximum szinte! Erről máshol sem találtam leírás, kérlek mondjátok meg!
  • johnnie_walker
    Jól érted, a kétkezes fegyóhoz nem kell kardhasználat, sem pedig más fegyver-specifikus képesség. A Kétkezes Fegyverhasználat felülírja az azonos típusú bónuszokat amiket a Kardhasználattal kapnál, ha kettő fegyver van a kezedben.

A Kardhasználat egyedül arra lenne jó ebben az esetben, hogy kioldjon bizonyos más bónuszokat, amik megkövetelik ezt a fegyveren (valami ilyen piros szöveg jelenik meg helyette, hogy 'Módosító: Kardhasználat'). Pl. extra támadó- és védőérték, esény nyílt seb okozására, ilyesmik. Neked kell eldöntened, szükséged van-e ezekre az extra tulajdonságokra. Nekem nincs. :)
  • johnnie_walker
    (8-hoz kiegészítés: természetesen az ITF növeli az összes harcművészet elérhető maximális szintjét az Imádott Technológia képességcsoportban, de nekünk onnét most csak az Isteni Védelemre lesz szükség, esetleg később a Villanófényre)
  • johnnie_walker
    Úgy voltam vele, majd ha játszol úgyis felismered kép alapján őket. :D
    Naszóval:
    1. Hatékonyabb Észlelés (erre csak 5 pont kell)
    2. Taktika Ismeret (növeli a sebzést, pontokat ad a Fennkölt Harcos képességcsoporthoz)
    3. Alku (jóval a szinted felett kell majd tartani)*
    4. Kétkezes Fegyverhasználat (támadási sebesség, támadó-, védőérték bónusz, fegyver maximális szintje büntetés nélkül)
    5. Páncélismeret (leginkább a páncélviseletből származó büntetés leszorítása miatt fontos, magára a páncélra védelem szempontjából nem lesz később szükséged az I.V. mellett :))
    6. Fennkölt Harcos Fókusz (pontokat ad a Fennkölt Harcos képességcsoporthoz, csökkenti az ottani harcművészetek visszatöltési ideje, és növeli az elérhető maximális szintjüket)
    7. Védelmező Energia Ismeret (növeli az energiapajzsok nagyságát, elnyelését, főleg az Isteni Védelemét jelentősen, dehát direkt ezért vesszük fel)
    8. Imádott Technológia Fókusz (növeli az energiapajzsok elérhető maximális szintjét, közvetve emiatt I.V. esetén az időtartam nő, az újratöltési idő csökken, illetve csekély mértékben növekszik a nagyság és az elnyelés)**
    9. Harctudomány (több harcművészetet rakhatsz kombóba, csökkenti azok újratöltési idejét /fix 10%, majd 20%/, csekély mértékben növeli minden harcművészet sebzését kombón kívül is)
    10a. Koncentráció (több erősítést enged használni, csökkenti minden harcművészet újratöltési idejét)
    10b. Sebzés Ismeret (növeli a másodlagos sebzések erejét, hatásuk időtartamát, aktiválódásuk esélyét)

Az utolsó kettőt megcseréltem, illetve a Koncentrációt nem is biztos hogy felvenném ha újraépíthetném a karaktert, mivel erősítésként ennek elegendő a Hadiállapot (Agresszió, Rugalmasság, Megtorlás módosítókkal). Helyette valószínűleg a Sebzés Ismeretet választanám.

Ebből is láthatod, hogy még sok játékóra után sincsenek egyértelmű választások, minden karaktert nagyon-nagyon sokféleképpen fel lehet építeni és használni. Saját tapasztalat és gyakorlat nélkül semmi hasznát nem fogod venni ennek a sok rizsának. :D Éppen ezért a kiválasztandó harcművészetekről és módosítóikról később írok, majd ha lesz "közös szókincsünk". ;)

* Erről még folynak a viták, de az eddigi tesztek alapján nagyon úgy néz ki, ahogy haladsz előre a karaktered szintjét egyre jobban meg kell haladni (2-3-4-5-szörös mértékben!!)

** Az Imádott Technológia Ismeret semmilyen módon nem befolyásolja az Isteni Védelmet, aki mást állít, az téved. Ennél a buildnél nincs szükség rá, hacsak nem akarsz Arkangyal Haragját is használni, de nem szeretnék újabb fél oldalt írni a lehetőségekről, főleg hogy a legtöbb dologra előbb utóbb rájössz magadtól is. ;)
  • TGWH
    De, megnöveli a támadási sebességet, de ugyan ezt elérheted azzal is, ha magas szinten tartod a Kétkezes f.-t, vagy olyan gyűrűket, páncéldarabokat használsz, amik növelik a támadási sebességet. Valamint a kard bónuszait is megkaphatod, ugyan úgy, ahogy a Nyeles fegyver h-tal a balták bónuszait is megkapod. Érdekes kérdés, mert tételezzük fel hogy van Alku-d, jó magas szinten, és ki tudja milyen bónuszt csalogatna elő a Kardhasználat a kardból...
  • Titan
    Jól értem, hogy a kétkezes fegyóhoz nem kell a kardhasználat? A kardhasználat nem nyom semmit a latba ha két kézben használok kardokat?
  • DORSANAX
    Kriszta:Eszembe jutott valami.Ahogy látom,nagyon félsz,hogy elrontod a karakteredet.Csinálj minden játék után egy backupot a mentésedről,de amit jónak találsz,azt tedd egy külön mappába.Igy bármikor előszedheted és onnan folytathatod,ahol még jónak találod.Magyarul lesz egy biztonsági/nem elcseszett/mentésed és egy napi mentésed...
  • DORSANAX
    Még azt hiszem egy dolgot nem említettünk.Amennyiben kilépsz a játékból,mindég F9 mentést nyomjál,azután Alt+F4-et,mert akkor a betöltésnél legközelebb pontosan oda tesz vissza,ahol kiléptél...
  • DORSANAX
    Ezüstön kezdjél,a bronz gagyi,de az elején vigyázz a halálozással.
  • DORSANAX
    Kriszta:Figyelmedbe ajánlom neked is,hogy halál esetén ne sokat csodálkozz,rögtön nyomjál Alt+F4-et a túlélési bónuszod szinten tartása érdekében...
  • krisztajo
    DORSANAX! Biztosan, csak szerintem az lesz a bajom, hogy nem tudok eleget játszani majd vele!is?
    TGWH! Hát úgy látom ezt az ereklyés dolgot is csak játék közben fogok megérteni teljesen. De azért köszi!
    Egyébként tényleg Ezüst fokozaton kellene elkezdenem??? Én így kezdőként Bronzra gondoltam, hogy ne alázzanak azonnal le.
    A tulajdonságok és képességek maximum szintje mennyi? A kari szintje úgy tudom 100 lehet, de a többi is?
  • DORSANAX
    Szerintem jó túlélési bónusz + Alku soha sem késő,de pontosan ez a vitatéma itt is a fórumon...
  • TGWH
    Ha ezentúl csak arra raksz pontokat, akkor nem hinném hogy hülyeség. Majd meglátod mikor találsz jó cuccokat az árusnál, akkor mondhatod kevés vagy sok pontot tettél rá.
    Kriszta. Az ereklyék lehetnek méreg, mágikus, fagy, vagy tűz ellenállást növelő kis zöld, sötétkék, világoskék, vagy piros körök, háromszögek, ötszögek. Egy négyzet helyet foglalnak a hátizsákodban, általában a Hat.észl., Lovaglás, és Alku képességekre adnak egy-két pontot, magasabb szinten többet. Bal oldalt alul van az a kör, 4 csoport, mindegyikben 3 karika. Jobb klikk az ereklyén, és bekerül az egyik csoportba. Amelyikre kattintasz, az a csoport lesz aktív. Árusoknál mindig van ereklye, de a kezdő faluban, ahova 2-3. szinten érkezel (nem a Banditák táborába), ahol meg kell keresni a rúnamester fiát, és a kovácsinas szerszámait, ott egy kislány elvesztette a maciját, ha azt a küldit megcsinálod, kapsz egy méreg ereklyét.
  • GPoWeR
    39-es szinten érdemes felvenni az alkut képességnek vagy abszolút hülyeség, az elejétől kezdve azt kell nyomni?
  • DORSANAX
    Ha szereted a szabadságot,akkor belezúgsz majd később ebbe a játékba.Szerinzem ez egy szuper jó game...
  • krisztajo
    DORSANAX! Nézd, mint mondtam, ez csak az én véleményem és azt is hozzátettem hogy egyáltalán nem biztos, hogy igazam is van. Pusztán jelenleg így gondolom. Miután még nem játszottam vele, egyáltalán nem biztos, hogy nem változtatok rajta. A másik véglet alatt azt értettem, hogy tényleg lehet készíteni elcseszett karaktert. Ez nekem még furcsa, de az én bajom! Valóban nem volt dolgom még olyan játékkal ahhoz rálennék szorulva a próba karakterekre. Vagy tanulok belőle, vagy szenvedek egy keveset míg rájövök mi is kell!
    A magamra húzást most már érted, köszönet mindenkinek.
    De gondolom még lesz jó néhány dolog ami csak játék közben nyer értemet. Például még ez ereklyék jelentése sem tiszta teljesen.
    TGWH! Neked is köszönöm a további tippeket!
    Johnnie W! Köszi akkor egy újabb dolog amit rosszul írnak a Sacred2.hu-n. Azért ez érdekes.
    Viszont lenne egy kis gondom,bocsi de az angolom nagyon gyenge.
    Ne haragudj letudnád írni nekem magyarul, legalább a képességeket amiket fel vettél?
  • McFrost
    Mert kitömve rúnákkal nagyon erős távolsági fegyver. Én ezért használom.
  • Broafka
    mindenki azt az öklös támadást használja, meg azt a lila kezeset, az öklös még oké, de az a lila kezes az miért oylan nagy szám?
  • DORSANAX
    Még egy rövid gondolat,hogy miért nem értek egyet az általad kifogásolt problémával.A játék készítői arra törekedtek,hogy a karakterek fejlesztései életszerűek legyenek és ezt a lahetőségeikhez képest sikerült tökéletesen megoldaniuk,
    Amennyiben pl. két gyermeket nevelek az életben,akkor nagyon valószínű,hogy nem alkalmazom mindkettőnél u.azokat a módszereket.Ha az általad említett "elcseszett karakterekről" beszélünk,akkor a példa alapján egy gyermek nevelése is el van cseszve egy bizonyos idő után...
    Persze mondhatnád azt,hogy ez egy játék és Te szórakozni akarsz,ahogyan ezt írtad,de szerintem a lineáris karakterfejlesztést el kell felejteni a jövőben.
    A magánvéleményem pedig az, egyesekkel ellentétben,hogy a patchek is igyekeznek az aránytalanságokat kiküszöbölni az egyes karakterek között,csak ezek azután oda vezetnek,hogy egy új patch telepítése után csodálkozva látjuk,hogy totál gyenge a 100-as karakterünk...
  • johnnie_walker
    Bocs, figyelmetlen voltam, az Imádott Technológia Ismeret nem kell, ami kell az Imádott Technológia Fókusz és a Védelmező Energia Ismeret.
  • johnnie_walker
    "Akkor ehhez csak a fókusz kell és az Imádott technológia ismeret nem? Csak azért kérdezem, mert a Sacred2.hu mindkettőt írja."
    Én is ezt a kettőt írtam, ha visszaolvasol. :)

További tippek helyett itt az én Kétkezes fegyveres karakterem, amit valószínűleg már nem folytatok, mert a BFG-set jobban szeretem. :D
    kép (nem tudja valaki, photobucket-ről miért nem lehet képet direkt-linkelni?)
    sacred2.net karakterlap

Az "újrahúzás" azt jelenti – mint ahogy a többiek is írták –, hogy a hatás letelte után ismét aktiválnod kell, mivel nem állandó erősítés. Kezdetben mindössze 15 mp-ig tart és 60 másodperc az újratöltődési ideje, de az előbbi folyamatosan növekszik, az utóbbi meg folyamatosan csökken. Úgyhogy eleinte nem fog téged szünet nélkül megvédeni, ha az általam mutatott sorrendben veszed fel a képességeket... az első 35-40 szinten a védelmedről magadnak kell gondoskodnod. :) Ez egy ilyen build, eleinte meg kell szenvedni vele, mert az Alku nagyon sok pontot emészt fel, de annál is többet nyerhetsz vele, pl. a fent linkelt karakteren jelenleg +72 pont van minden skillre felszerelésből.
  • DORSANAX
    Pontosan erről van szó,ha egy 15-ös karival "halálközeli élményeim" vannak,azért azt nem biztos,hogy nem dobom ki...
  • TGWH
    Lehet túlságosan is belemagyaráztuk, de nem kell eldobni egy karaktert sem. Max egyszer-kétszer meghal, de olyan nem lesz, hogy még a spártaiak is azonnal ledobnák a hegyükről... én igen, mert idegesít ha állandóan halál közeli élményei vannak a karakternek, netán meg is halt (ennél is idegesítőbb, ha játékhiba miatt hal meg)...
    Pont az a lényeg, hogy ha az ember az esze után megy, akkor egyszerűen nem tudja elrontani. Persze harmadik-negyedik nehézségi szinten lehetnek gondjai a karakternek, de addigra úgyis vagy multizni kezdesz, vagy rájössz hogy ,,mi lett volna HA'' és előröl kezded.
    Amilyen fegyvert akarsz használni, olyan képesség. Kétkezessel jön be az első olyan tudásanyag, amit az ,,elsők'' (első Sacred 2 vásárlók, csak így jobban hangzik :D ) már rutinból tudnak. Sebzés ismeret nagyon hasznos. Lényegében azt választasz védelmi képességnek amit akarsz, és ahányat akarsz, nem tudod elrontani. Én pusztán megemlítettem, amire mindenki rájön pár karakter után, hogy érdemesebb elkerülni a támadásokat, mint a minél nagyobb védelemre gyúrni, mert hiába fejlesztettem a védelmem és az életem, arányaiban nézve ugyan olyan nagy sebzéseket kaptam, mint a legelején. A space gomb sokszor nem fog működni, erre most hívnám fel a figyelmed, piros italból van sok, úgy hogy egyáltalán nem kell spórolni, csak az elején, de ott sem annyira hogy meghalj. Ezüst szinten ajánlatos kezdeni, az eleje nehéz lesz, de pár szint alatt megkeményedik a karakter. Én azt tanácsolom, hogy az elején minden pénzed gyógyitalokra (legyen nálad mindig 5-6 darab) és olcsó páncélzatra költsd. Vannak drága de keveset védő páncélok, és az elején talán többet ér egy-két ereklyét megvenni (persze abból is az olcsót), mint ugyan annyi pénzért egy kevesebbet védő páncélt.
    Nem hinném hogy gondod lenne ennyi rpg és h&h-sel a hátad mögött. Annyi az újdonság, hogy az ereklyékkel lehet variálni, hogy most éppen tűzzel szemben legyél ellenállóbb, vagy méreg sebzéssel szemben.
    Az újrahúzhatóra azt értette, hogy először az a pajzs sebződik, és ha leverik, újra aktiválni kell.
    Kriszta, még esetleg annyit, hogy három csoport van a harcművészeteknél. Ha úgy tetszik mindegyik külön mannaforrással rendelkezik, egymástól függetlenül töltődnek vissza. Azaz ütsz egyet az első csoportban lévővel, majd varázsolsz egyet az utolsó csoport egyik tagjával, és közben visszatölt az első ütésed. Ezt érdemes kihasználni, az 1 2 gombokkal könnyen lehet váltani a jobbklikkes támadások között.
    Kombóknál ha két különbözőt raksz egybe, nem fog megduplázódni a visszatöltési idő, csak meg ne moccanj ha elsütöd, mert akkor nem hajtja végre a másodikat.
    McFrost, most má mindegy, a sárkány esélyeire lettem volna kíváncsi...
    Árnyharcosnál én véteknek érzem kihagyni a Tükröződő kisugárzást. Már az elején 20% esélyed lesz visszaverni a támadást, ami nem kevés. Módisítva már a varázslatokat (harcművészeteket, ez a kettő ugyan az!) és a távolsági támadásokat is ugyan ilyen eséllyel veri vissza. + az Ellenséges bajnok képességet úgyis fejleszteni kell, az ugrás és a sorozatos csapások nagyon tudnak írtani.
  • DORSANAX
    Bocs,..."összeférésekről"...
  • DORSANAX
    Ebben a játékban éppen az a szép és jó dolog,hogy nagyon szabadon fejlesztheted magad,ill.a karaktereidet.Eszméletlenül sokféleképpen fejlődhetsz,szerintem ez nem az általad említett "másik véglet"...
    Itt szerintem nem lehet állandóan aggódni,hogy "elcseszed" a karakteredet,bizony ez az a játék,ahol sutba kell dobni,ahogyan Te írtad egyes "félrenevelt" karit.Saját magadnak kell bizonyos dolgokra ráérezned és nem minden tulajdonság viselkedik nyilvánvalóan és egyértelműen,mert az egymáshoz való viszonyuk is számít.
    Tehát el kell fogadnod azt,hogy itt már nem olyan egyszerű a helyzet,mint az első részben,ami szerintem nagyon is jó,mert számomra iszonyatos szabadságot ad a karakter fejlesztésében.Megjegyzem,ha nem így lenne,akkor én személy szerint nem is játszanék a játékkal.
    Szóval el kell fogadni,hogy nem minden tulajdonság fejlesztése ad nyilvánvaló eredményt.Vannak olyan tulajdonságok,mint pl a "Hatékonyabb észlelés" és "Alku",amivel kapcsolatosan még a veterán tapasztaltabb gamerek is vitatkoznak,nem beszélve a már említett tulajdonsági összeférésekkel.
    Bizony érdemes próba karaktereket indítani...
  • McFrost
    Árnyharcosnak nem tetszenek az erősítései. Inkább használok egy kombót, amiben az őrjöngő lendület és a gyilkos téboly van, ezzel erősségüktől függően 5-10 ellent leverek egy csapásra. Rúnákat is ezekre tolom, meg az alvilági szövetségre, így a csontosaim már 80-as szintűek.
    Lehetne használni a tükröző kisugárzást, mint erősítést, de akkor milliárdos lennék az életitalok eladásából:D
  • vidu01
    Én meg pont az erősítéseket szoktam MODolni először mert azok mindig hatnak a többi CAt meg csak néha használom.
  • vidu01
    Bocsi, de mit jelent az, hogy mindig magamra kell húzni?

Ez nem egy állandó erősítés időnként aktiválni kell mert kb félpercig tart csak.
  • McFrost
    Így is megy az aratás, bivaly a csávó és nehezen tudnának megölni.
    De elismerem,hogy elkúrtam ezt-azt :D
    Utoljára felveszem a koncentrációt, azzal javítok valamit e helyzeten. Az erősítések nem nagyon érdekelnek...
  • vidu01
    Ez tényleg elég kesze-kusza, egy 1 pontos koncentrációt felvehettél volna az örjöngő lendület erősítés elég sok jóságot ad, meg egy fokusz skill is hiányzik hogy több rúnát lehessen a CAkra rakni. Ezt a karit már újrakezdtem volna, de hát az én vagyok...:)
  • McFrost
    Tessék:
  • krisztajo
    Hát igen, ez az ami kicsi furcsa nekem. Azért az első részben nem volt ez ennyire bonyolult és igazán elrontani sem lehetett.
    Nem feltétlenül jó, ha az embernek napokig vagy akár hetekig kell azon gyötrődnie milyen karit indítson. Ha állandóan azon kell gondolkodni, hogy a következő lépésemmel mindent elcseszhetek, akkor azért az a szórakozás kárára megy!
    De ez csak az én véleményem!
    Már rengeteg rpg-vel játszottam, de ennyire sarkalatos fejlődési rendszerrel még nem találkoztam! Igaz vannak szerepjátékok amik talán túlságosan is szabadjára engedik a játékost, de ez meg talán a másik véglet.
    Én nem vagyok híve a próba kariknak. Nem szeretek sutba dobni egy olyan karit amit már akár 20-30 órája nevelgetek.
    Elfogadom, hogy elsőre nem biztos, hogy sikerül összehozni egy tökéletes karaktert, de nem is ez a cél szerintem. Hanem a játék. Ha viszont nem lehet elsőre megalkotni legalább egy életképes karaktert, akkor az szerintem kicsit gáz!
    Tudom, hogy bizonyos játékok úgymond rákényszerítenek egy bizonyos fejlődést az emberre, de ha már minden szabadon választható, akkor már olyan kiegyensúlyozottnak kellene lennie, hogy működjön bármilyen akár teljesen elborult elképzeléssel is!
    Na most jól elmélázgattam ezzel kapcsolatban úgyhogy inkább befejezem.
    Igazából eddig sosem volt gondol sehol azzal, hogy jó karaktert hozzak össze, reménykedek, hogy most sem nyúlok majd mellé teljesen!
    Figy engem meg lehet győzni! Ezek után biztos lesz Isteni védelmem!!!
    Akkor ehhez csak a fókusz kell és az Imádott technológia ismeret nem? Csak azért kérdezem, mert a Sacred2.hu mindkettőt írja.
    Alapjában véve az Alkatra az életpontok komoly megnövelése miatt gondoltam, a Harci reflexre TGWH ajánlására. A Szívósságban már én sem vagyok biztos. Arra viszont akkor kíváncsi lennék, hogy te mit vennél fel ezek helyet?
    A Kardhasználatot elvetettem hallgatva rád, hiszen tényleg igaz, hogy nem feltétlen csak kardot használnék akkor pedig egy skill feleslegesen elment. Az alkímiát, Hatékony észlelést és Varázslat ellenállást a Sacred2.hu fórumának böngészése után ugyancsak nem tartom érdemesnek. Akkor viszont amikre még gondoltam abból maradt a Sebzés és Gyorsaság ismeret. Viszont úgy gondolom, (de, javíts ki, ha nem), hogy az Alkattal és Harci reflex-el ennék többen nyerhetek.
    Vagy te nem is ezekre gondoltál esetleg?
    És még bajban lennék néhány kifejezéssel. Bocsi, de mit jelent az, hogy mindig magamra kell húzni?
    Nagyon köszi a segítséget!