Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hány becsületes fejlesztõ jut azokra a becsületes játékosokra?? Ha már sajnáltatja magát, legalább valami reálisab adattal blöffölne...

www.smart-bus.hu

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

kifli
NVIDIA GEFORCE GT440 2048MB DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E

ezt szerintem ne vedd meg 😊

Nemigazán számt jónak, és ilyen kártyára fölösleges a 2gb.

Milyen gépet vegyek most topikba szerintem less be, ha még alakulhat a dolog...
Ja, köszi persze, tudom hogy nem egy P-2 es gép, csak érdekeltek a vélemények, meg nem nagyzolni akarok vagy hogy szokták ezt mondani, a gép sincs még meg...
Áhh,eséjtelen...
Minimumon eldöcögne. Talán.

Sziasztok, szerintetek egy ilyen gépen hogy menne a Arma2?
I5 HD GAMER PRO COOLER MASTER I5 HD GAMER PRO II PC INTEL I5-2300 QUAD 4X2800Mhz/6MB cache
Sandy Bridge,Intel H61 I3,I5,I7 support
8192MB 1333Mhz DDR3RAM
500 GB SATAII HDD
NVIDIA GEFORCE GT440 2048MB DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E
20X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró
6 CH HD audio , USB 2.0
10/100/1000 Lan + WIFI LAN
6db USB 2.0, 2db elolapi USB és audio 2.0 .

Illetve gondolom láttátok az Arma3 gépigényét, és az?

A monitorom 1440X900-as felbontást tud 75hertzen.

Köszi.
Icebird
Ezek az ajtók mennyire szeretnek szerepelni!😄

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DancZer

Lenovo y510p

Nekem legjobban coopban AI ellen jött be, de erre igazán kb az OFP-nél volt még rá társaság meg idõ. Boldog gimis évek. <#violent>
Hogthar
Az aival sok gond van, de ha meg van a társaság és nem adod fel, eléggé kilehet ismerni, és megtanulsz úgy helyezkedni hogy az ai ne tudjon megszívatni. A másik gond ezzel hogyha vsbe is játszol, ott pont szinte az ellenkezõ szabályok érvényesek. Mondok pár példát magas hegy oldalába mászkálsz, Az ai-t úgy tudod jól kijátszani ha minnél távolabbra vagy tõle azaz, ha távol vagy tõle nem vesz észre, ez játékosokra nem igaz, õk kiszúrnak, tehát kisebb bokrokat érdemes keresni rejtõzködésre(ez úgyebár ai-nál kilõve.)Még egy példa, Harcnál az ai elõl úgy tudsz a legjobban eltûnni hogyha bármely szilárd fedezék mögé bebújsz és ott maradsz 5 másodpercnél több ideig, egy életre elfelejti hogy ott vagy... Játékos általában megpróbál kijátszani ha bemész fedezékbe, õt a legkönnyebben sûrû erdõs terepet tudod kijátszani ha elveszel a lombok alatt látószögének megfelelõen, vagy erõs sziklás dombos terepen domb takarásába kerülve véletlenszerû irányt váltasz. Szóval oda kell figyelni, mind 2 esetben nagyon jókat lehet játszani, ajánlom online, ellenben egyedül ai ellen szerintem elviselhetetlen és idegesítõ.
hát amikor sok idõm van (pl. szünetben vagy hétvégén) akkor azért szoktam armazgatni is 😊

kifli
mitkeresel te itt, te már úgyis battlefieldes láma vagy 😄
egy kis angol tudással meg ace2vel lehet jót multizni.
unitedoperations.net

Az ACE-el az a bajom (ami nem az ACE hibája) hogy SP-ben az AI miatt használhatatlan. Pl kihullik a hajad míg összeraknak egy M2-est. MP-ben nem nagyon dolgoznak össze az emberek.
Multi SP-ben az igazi, de addig szinte sosem jutok el. :-(
Ami borzasztóan hasznos az ARMA2 ben (ACE2 vel) természetesen az embereiden kivül (SP!-nem ,nem az, a másik😊akiknek az unintelligenciájával nem tudok betelni, az az oldalfegyver.
Gyakorlásnál simán fejbelövöm a céltáblát 30 méterrõl, de a 8-10 méterre lévõ mókusba belelövöm a tárat, szép komótosan lefekszik és fejbelõ AK val😞
Ja,hát még elõtte totyorog is a hülye, mint a szarógalamb........
Hát a szüléjét, azt!

A másik, UAZ ra ráeresztek egy teljes tárat (gépfegyverbõl!) a fûtõ
gondokozik egy darabig, aztán "ellovogol" kelet felé.

Komolyan, én ezt nem értem.Ha nem múködik a bereklámozott AI, miért nem
dobnak egy olyan opciót annak aki SP- be akarja nyomni, mint a legalapabb alap
R6 ban volt annak idején, kövess, állj meg, feküdj, lõjj,lopakodj.
Az meg "Enemy in sight -enemy down" De mûködött a feeling.
Baxhatom a sok opciót, ha nem csinálják!
De nem , meg kell siratniuk állandóan.....

Komolyan, az ACE moddal elszórakozok a lõtéren, ahogy a csatatérre megyek
megdöglik a feeling és nem is az ellenség miatt, bár azok, meg a fûcsomó, amiért családostól kellene szurokba mártani azt aki kitalálta, azok is dobnak rajta sokat.😞 Illetve nagyon élvezetes a grafika egyes részei átlátó mókusok.

Azt nem tudtam még kifigyelni, ha körülöttük pattog a golyó õk is bexarnak e, mint én 😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Hogthar
sajnos nem sok új, viszont remélem arma 3 ban is kidolgozzák a beszállás animációkat mint a toh ban. Mellé a fizikai motor, rossz már csak nem lesz.
repvez
Mostanába semmi uj hir Arma3 rol ?
Köszi az infót, még "kopasz" vagyok 😊
Hogthar
na jó nem leszek szemét leírom: menj be a játék könyvtárán belül @ACE/store mappába és nyisd meg egy tömörítõ progammal vagy pl a total commander beépített kitömörítõjével a userconfig.tar fájt és a tartalmát másold ki a arma 2 fõkönyvtárába. Ezek után nyisd meg a userconfig/ace mappába lévõ ace_clientside_config.hpp egy szerkesztõvel pl wordpaddal és #define ACE_IDENTITY john doe résznél John doe helyére írd be a játékos neved. pl nekem hog, tehát így néz ki nálam: #define ACE_IDENTITY Hog.(egymás alatt kétszer is szerepel ez, az alsót kell átírni, de mind 2 helyre beírhatod ha tutira akarsz menni.)
Hogthar
tudok
Helló! Egy kis segítségre lenne szükségem, mert amikor elindítom az ACE-t (Combined op. installall, fel patchelve) és játék közben esc-t nyomok nem látható a menüben az ACE settings. Ha valaki tud rá megoldást az írjon, elõre is köszönöm!
Igen, közben megtaláltam, de azért köszönöm!
Hogthar
1.59 és innen tudod leszedni: Patch
Tegnap megvettem a operation arrowhead-et és most szeretném patchelni, de utánanézés után se vagyok benne biztos, hogy melyik javításokat kell feltennem. A jelenlegi verzió 1.51. 1.59 a legújabb? Elég azt letölteni, majd feltenni? Még nem akarok online játszani. Elõre is köszönöm a segítséget!
(Most így vissza olvasva rendkívül szinvonalas hsz.-t sikerült összehoznom. ) :-)
Óvatosan, valaki azt mondta most törték fel a steamet...
Naaaaa... 4GHz felett sose ment! 😊)

www.smart-bus.hu

Az arma x editionban benne van minden eddig kiadott cucc.
OFP,Resistance,Arma,Arma Qg,Arma2,Arma2 OA,Arma2 British Armored Force,Arma2 Pmc.
Plusz még valami bonus content.
A red hammert nem tudom,hogy tartalmazza-e mert ugyan megvettem de gép nincs hozzá itt angliában<#rinya>
2 hete vettem meg,a dobozban van még pár képeslap,egy Chernarus térkép másik oldalán az OA sziget térképével,egy térkép sahraniról.
Egyébként szerintem megéri az árát dizájnos kis cucc.

A Béna.

DrRadon
Megkímélt állapotban. 6 GHz felett sohasem volt hajtva 😄

www.smart-bus.hu

DancZer
A kép nem az enyém, nézd meg a linkjét.

Lenovo y510p

Szerintem a fafûrésszel megsebzettre gondolt.

wardogzombie
Bajszos?<#vigyor5>

Még ilyen vagyok,

www.smart-bus.hu

wardogzombie
Akkor most takisztánban garázdálkodsz?

No közben megoldódott a pbo hiba... friss winfos telepítésnél a winfos gyári tömörítõje valamiért nem csomagolja ki rendesen a tapaszokat, tök mindegy honnan töltjük le. Felraktam friss winrart, azzal csomagoltam ki, és utána minden ok...

Nyálazza meg a tökömet mind a bis, mind pedig a microfos...

www.smart-bus.hu

Úgy-úgy... 😄 Sohasem voltam valami türelmes ember, de a kor elõrehaladtával a helyzet fokozódik! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Öregszel : )

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mert a steamen egy helyen lenne minden, magától frissít, és nem kell minden telepítésnél ezt újra eljátszanom... arma óta ez van... vagy pbo hiba, vagy valami egyéb szarakodás állandóan... nincs nekem ehhez türelmem...

www.smart-bus.hu

azért veszed meg még 1x mert nem mûködik a pachelés? 😊 van új patch amúgy vagy csak beta?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hát az 25 ajróért egész jól hangzik... lehet rárepülök, mert kezd szétbaszni az ideg, hogy az OA-t nem tudom felpecselni reggel óta...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
8 games from genre defining mil-sim serie in one box
nagyon úgy tûnik

Sanyo
Megengeded, hogy ezt a képet felhasználjam a TKOH cikkemben? A másolásvédelemrõl is írok néhány mondatot.

www.pcpilot.hu

Abban az X verzióban az összes arma2 verzió benne van a dlc-kel együtt?

www.smart-bus.hu

DancZer
!!!!50%-os kedvezmény, minden ArmA játékra a steamen!!!!!
http://store.steampowered.com/sale/arma_franchise_midweek/

Lenovo y510p

én is 😛 😄

én ezt az ARMA-ra értettem :-)
ja hát nekem ennyire nem volt elmosódott... viszont a grafika nem volt túl szép ha normális FPS mellett akartam tolni.. tényleg jó lenne demo 😊

DancZer

Lenovo y510p