Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félre téve az ai még mindig csinálja az ugrálást és lag esetén is teleportálgatnak az emberek, nem tudom melyiket ígérték hogy javítják.
tolja valaki beta patch-el.... milyen, már tényleg nem teleportálodnak az emberkék multiban?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Remélem nem gond, hogy ide linkelem az ArmA 3 gameplay videókat?! <#worship>#worship>
Lenovo y510p
2napja próbálom vissaszerezni a jelszavamat,hiába töltöm ki a capchát mindig ez a válasz..Valaki tudna írni a supportnak, hogy b#*?!k,javítsák már meg a fórumukat? És persze emiatt új accountot se tudok regisztrálni.
Másik kérdésem: melyik verzioszámot használják legtöbben online,mert szinte mindegyik szerver az 1.0, vagy 1.1 jelzést adja nekem,de alap telepitéssel sem tudok csatlakozni. Köszönettel.
kölcsönkért időből élek....
Lenovo y510p
Igaz, csak egy alap helivel probaltam. Lehet, hogy vannak tisztessegesebb modellek is, de ez egy vicc...
Lenovo y510p
Tudom, hogy megy ez, meg ingyen csinálják, de szerintem egyszerûen a tartalom nem indokol ennyi fejlesztési idõt.
tpM:"Én sem értem mi tartott ezen 18 hónapig." Pedig te aztán igazán tudhatnád, hisz több mod készítésében részt vettél már! 😄
Lenovo y510p
Ez milyen IMV srácok?\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
A ragdolt én is várom! Meg meglesz a lehetõség, hogy addonként el lehessen készíteni a leszakadó testrészeket is, mert az alapjátékban nem lesz benne. Gondolom majd az ACE-be ez is belekerül.
Lenovo y510p
Az árnyékos videot láttam, de ez még nem jelenti azt hogy épületen belül is müködni fog.
REmélem a ragdoll és a fizikával uj lehetöségek jönnek a taktikázásra is.
Hiszen most például nem tudsz ablakon keresztül bedobni gránátot a házba(de tudsz mert nics üveg benne 😞).Nem tudod kilöni a lámpákat hogy a sötétbe lopakodj.Nagyobb por, törmelék lesz egy egy csata közben.
Árnyékok és a fények sokkal jobbak lesznek, már az új OA patch-ban is sokat javultak.
Lenovo y510p
A hangok is elég szegények, egy háboruban nem olyan csendes a vidék hogy a legnagyobb zaj a tücskök ciripelése, a terep és a falvak is ugy néznek ki mintha semmi sem történne a szigeten, sehol se látni a rombolás nyomait a távolba füstölgö roncsokat, gyárakat.