Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogthar
Én használom, de még mindig tudok teleportálni domiban....
Viccet félre téve az ai még mindig csinálja az ugrálást és lag esetén is teleportálgatnak az emberek, nem tudom melyiket ígérték hogy javítják.
amúgy?

tolja valaki beta patch-el.... milyen, már tényleg nem teleportálodnak az emberkék multiban?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Scottt
Sorry megvan,csak megviccelt a 64bit..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Srácok akkor mi a teendõ, ha a regeditben nem találom a szokásos helyén a Bohemia mappát?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Arma 1 1000x bugosabb volt, mint az OF2, szóval nem is tudom mennyire volt jó beharangozni vele. 😄

azért elcsúsztak egy picit... a név nem minden... Arma sokkal elõbb kijött és már körbehangozta a communityben hogy ez az igazi OF ... szóval a névnek minden elõnyét elvesztették

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer
Valószínûleg pont ezért csinálták. OFP sikere után könnyû volt eladni, szinte marketingre nem is kellet költeniük, csak a szoftver elõállítására.

Lenovo y510p

repvez
ezért kellett lenyulni az ofp nevet, hogy 2 elcseszett játék után becsukják öket és már ne legyen értelme visszavenni a nevet , mert igy már mindenki a szar játékra asszociálna ezek után .
Hogthar
Este fél éjfélkor érek haza a melóból akkor dumálunk msn en
wardogzombie
egy kicsit...<#wave>

Hogthar
Hello mindenkinek, újra online, ugye hiányoztam?
ennyit is érdemelt

Scottt
Köszönöm!

kaldrecht
Úgy legyen... 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
A bétákkal már nagyon sokat fejlõdött így is.

grebber
Mindegy milyen néven futott ezek már voltak ugyanis augusztusban volt a GC és ott mutogatták ezeket!

Next PC upgrade: 2022

Ez nem volt. Amire te gondolsz, az offscreen volt.

grebber
Voltak már!

Next PC upgrade: 2022

Remélem nem gond, hogy ide linkelem az ArmA 3 gameplay videókat?! <#worship>

DancZer
A BIS nyilatkozata szerint, az 1.60-os patchban már benne lesz az interpoláció és ezzel nagyon sokat javul a multiplayer része a játéknak. Nem fognak ugrálni az emberek, jármûvek. A rossz hír, hogy még várni kell pár hetet, mert nem volt elég idejük tesztelni és még lehetnek fagyások, vicces animációk.

Lenovo y510p

Scottt
Image verification could not be verified due to server issues. Please try again later.
2napja próbálom vissaszerezni a jelszavamat,hiába töltöm ki a capchát mindig ez a válasz..Valaki tudna írni a supportnak, hogy b#*?!k,javítsák már meg a fórumukat? És persze emiatt új accountot se tudok regisztrálni.

Arrowhead és mindig a legújabb patch kell... ha erre gondolsz

Üdvözlet! Kérdésem az volna,hogy nincsen egy összefoglalo javito csomag? Vagy mindet fel kell tennem egyesével?
Másik kérdésem: melyik verzioszámot használják legtöbben online,mert szinte mindegyik szerver az 1.0, vagy 1.1 jelzést adja nekem,de alap telepitéssel sem tudok csatlakozni. Köszönettel.

kölcsönkért időből élek....

Scottt
A beta patchet meg az ACE2-t , hogy tudom egyszerre használni?

Talán nem használják 😄

kifli
ma is lesz ph war ugye?

9-ig van órám, de akkor is hazaérek 😄
DancZer
Take on Helicopterõl beszéltünk. A bétához egy heli tartozik, aminél leszakad a rotor és realisztikusabb az irányítás. Az armás heliknél ilyen nincs, hiába indítod a ToH bétával a játékot.

Lenovo y510p

Akkor mas jatekot jatszunk. En siman belerepulok a kis sivatagi szigeten a toronyba a rotor kb 20%-aig. Aztan ahelyett, hogy ledaralna az egeszet, szepen kipattint, mint egy gumilabdat.
Igaz, csak egy alap helivel probaltam. Lehet, hogy vannak tisztessegesebb modellek is, de ez egy vicc...
DancZer
Az Arma 2 Project Reality modról infók, magyar leírás az www.arma2.hu->Project Reality Mod fõmenü alatt találtok.

Lenovo y510p

A 2. mondatomra is reagálhattál volna. 😛

Tudom, hogy megy ez, meg ingyen csinálják, de szerintem egyszerûen a tartalom nem indokol ennyi fejlesztési idõt.

DancZer
Nekem tetszenek az új hangok is.

tpM:"Én sem értem mi tartott ezen 18 hónapig." Pedig te aztán igazán tudhatnád, hisz több mod készítésében részt vettél már! 😄

Lenovo y510p

én is ezen a véleményen vagyok... ahány fejlesztõ volt az ArmA2 projecten, 18 hónap alatt minimum egy pr bf2 0.5 szintû cuccot kellett volna összehozniuk

Én sem értem mi tartott ezen 18 hónapig. Oké, vannak benne jó kis küldik, meg pár brit cucc, ja meg kezelõfelület módosítás, de nem durrant akkorát szerintem.

kb. szokásos ArmA2 PvP, assault and secure játékmóddal... egyelõre még nincs benne olyan sok új cucc

repvez
És valami tapasztalat vélemény róla kicsit bövebben ?
aha, a szerverek nem bírják nagyon 😄

repvez
Valaki probálta már a PR-t
Scottt
Ez milyen IMV srácok?

Üdvözlet! Szeretném elcserélni a Steames Counter Strike Source, Day of Defeat Source, Modern Warfare 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 játékaimat Steames Operation Arrowheadre vagy Combined Operationsre. Szerintem ez egy fair ajánlat, hiszen ezek a játékok összesen kb. 10k-t érnek, de én sajnos jelen pillanatban nem tudom megvenni a játékot, csak elcserélni. Ha érdekel a dolog, küldj privátot, és ott megbeszéljük.
Sanyo
Nem kerül, 2-be is lehetett volna, de nem került mert sokan ellenezték.

DancZer
Én ki tudtam lõni a lámpákat Arma 2-ben. 😄
A ragdolt én is várom! Meg meglesz a lehetõség, hogy addonként el lehessen készíteni a leszakadó testrészeket is, mert az alapjátékban nem lesz benne. Gondolom majd az ACE-be ez is belekerül.

Lenovo y510p

repvez
igy van, de én nem a katonai részröl irtam , mert annál tényleg a funkcionalitás az elsõ,de a játéknál vannak bizonyos részek amiknek már meg kellene felelni és jobban a játszhaóság felé kéne elmenni az aránnyal.
Az árnyékos videot láttam, de ez még nem jelenti azt hogy épületen belül is müködni fog.

REmélem a ragdoll és a fizikával uj lehetöségek jönnek a taktikázásra is.
Hiszen most például nem tudsz ablakon keresztül bedobni gránátot a házba(de tudsz mert nics üveg benne 😞).Nem tudod kilöni a lámpákat hogy a sötétbe lopakodj.Nagyobb por, törmelék lesz egy egy csata közben.
DancZer
Erre gondolok:

Lenovo y510p

DancZer
Lásd itt:

Lenovo y510p

DancZer
Szerintem ilyen katonai szuimulátoroknál nem kell, hogy Crysis szintû grafika legyen, mert a katonák tudják milyen egy harci körülmény. Szerintem inkább taktika és az akció menetének gyakorlása a fõ szempont. Hogy úgy kelljen végrehajtani a szimulátorban a dolgokat, mint ahogy a valóságban is. Ezért van az, hogy tele van olyan funkciókkal, amiket játékban már már zavaró volna használni. Sztem ezért más az Arma és a VBS. Arma inkább játék mint szimulátor, de mégse árkád stílus.

Árnyékok és a fények sokkal jobbak lesznek, már az új OA patch-ban is sokat javultak.

Lenovo y510p

like 😊

repvez
Remélem a fény árnyék részt jelentösen átdolgozzák, mert a második videoban is és az arma-ban is az épületen belül egy lámpa sincs mégis nappali világosság van a legeldugottabb zugban is.Árnyékokrol meg ne is beszéljünk mert nincs.

A hangok is elég szegények, egy háboruban nem olyan csendes a vidék hogy a legnagyobb zaj a tücskök ciripelése, a terep és a falvak is ugy néznek ki mintha semmi sem történne a szigeten, sehol se látni a rombolás nyomait a távolba füstölgö roncsokat, gyárakat.