Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Legalábbis második videóban, 15mp körül, mikor mennek a csapatszállítók, a kerekeik egész realisztikusan mozognak a talajviszonyoknak megfelelõen. Ha ilyen részletekre is gondoltak, akkor bizony a többi dolog sem lehet rosz.
Speciel en nem orulnek, ha ilyen lenne az arma, mert mar igy is szaggat.
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
important to have always an vehicle on the map. No matter what vehicle, could be an empty car,
helicopters, Jets and so on."
Szükséges, hogy legyen egy üres jármû a pályán, különben nem mûködik. Most ez szerinted nem igénytelen? 😄
Lenovo y510p
Ezért is lesz jó az ACSE, mert a többi hangmodder is átveheti, lesz egy egységes hangkezelõ motor.
Ez a PKM-es vidi szép és jó, de ez csak egy fegyver. Úgy nem lehet, hogy a PKM-bõl minden ilyen hangzású, a többi fegyver meg innenonnan lesz összekapkodva.
😄😄😄😄😄
www.smart-bus.hu
Hog: Itt a script,van még 1 komolyabb változata az UPSMON a'laaz utóbbi már nekem túl komplikált volt.De a sima elég jól skálázható,szóval a Delta operátoroktól kezdve Che Guevara gerilláinak a tudásáig betudod állítani, hogy mennyire legyen okos az AI.
Szerintem ma megveszem az OA-t,és megnézem mit alkotott Jarhead.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Az OA-t lehet kapni bevásárlóközpontokban is?Ha igen elkocogok egybe.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tehát nem lesz ingyenes, egyébként ha meg van az arma 2 õd, csak az OA t kell megvenned ami 2000 huf
Mert jelenleg csak az alap A2 van meg és igy megusznám , hogy meg kelljen venni a kiegészitöt.
www.smart-bus.hu
Mivel az arma sorozat eléggé összetett, alapból onnan indulunk, hogy kompromisszumot kell kötni. Pont ezért van "szemfényvesztésnek" benne például a lihegés, a fegyvermozgás, stb. Szimulátornak árulják, de abban egyetértünk, hogy ez még attól messze van. Viszont még így is egyedülálló ebben a szegmensben, ergo gyakorlatilag ennek is örülni kell. Bosszantó, hogy hatalmas lehetõségek vannak benne,( lásd vbs2, ace ) és ehelyett olyan amilyen.
A fegyvert oda, abba az irányba kapja fel kb, amerre nézel. ( kivéve track ir esetén ) Gondolom azért nem mindig pontosan ugyanoda, hogy ne legyen kiszámítható, ugyanis arcade játékokban divat filccel bejelölni a monitoron azt a részt, ahova felkapja a baka a fegyvert... így célkereszt nélkül is csípõbõl tudnak pontosan lõni. ( nem minõsítem )
Az armában szerintem nincs semmi olyan hardcore szimuláció, ami a játszhatóság rovására megy. Pont ellenkezõleg... szerintem túlzottan a játszhatóság felé billen a mérleg a szimuláció helyett. Lásd zoom, célkereszt, javelin + m240 párosokkal rohangáló mini rambok, stb.
Az ai utasítására, ha jól emlékszem van egy program, ami hang alapján adja nekik az utasítást, így nem kell nyomogatni a billt. Próbáld ki, nagyban egyszerûsíti a kezelést... ( gondolom )
Szervezett keretek nélkül a multi olyan amilyen... mindenki rambozni akar, és a pontlista élén végezni. Errõl nem a játék tehet. Ha szervezettségre vágysz, nem kell klán tagnak lenned, szimplán megkeresed a magyar közösséget, és tuti, hogy tudsz valahova csatlakozni pár játék erejéig klán tagság nélkül is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az eger 3-4 het alatt elfogzaszt egz AA elemet. A billentyuzetbe 2 AAA kell. Az megy tobb, mint fel eve.
Kabel nelkul orom az elet, csak neh keresni kell az egeret 😊
fegyver viselkedesekben nyilvanul meg. A szimulatorok szent gralja az amit sokan szeretnenek, hogy szuper grafika, fizika, es egyebek. Szerintem nem tevedek nagyot, ha azt mondom hogy jelenleg a BIS termekei allnak a legkozelebb a szimulatorhoz.
Sajnos az AI szamara fontos a biztonsag, mert nem akar meghalni, bar lehet hogy ez kicsit furcsan hangzik. :-) Szerintem a valosagban sem onalosodnak a katonak, hanem varjak a felettes parancsat.
Az amit te szeretnel, de az ai nem az azert van mert te nem vagy ai. Igy celszeru human jatekosokkal tolni multiban(nem domi es warfare publicon) hanem ismerosokel. BadDog ek ugytudom mostansag eleg sokat coopoznak, videokat is tesznek youtube ra.
Lenovo y510p
A szkeptikusok vegyek figyelembe azt, hogy a BIS is evrol evre valtozik, es nem feltetlenul lesz minden ujonnan kiadott jatekuk bugos.
Boldog karacsonyt mindenkinek!
U.i: bocsi hogy ekezet nelkul irok, de tableten szornyu lassu ekezettel irni :-)
Lenovo y510p
Amig az alapfunkciok nincsenek lefektetve addig ezek a dolgok csak szemfényvesztés.
Igen megértelek, hogy ezeket irod, de nem is arrol irtam hogy az AI az egyik pillanatban sehol a másikban meg jönnek ezerrel, mert azt én is utálom.De Ha menni akarok akkor jönnek utánnam rendesen és teszik a dolgukat.Itt meg mindenre parancsot kell osztogatni ,mert anélkül még levegöt sem vesznek, legyenek önállobbak
Amugy meg csináltam egy tesztet Ha leengedett fegyvernél egy lámpaoszlop aljára célozva majd onnan felkapva és jobbgombbal vállhoz emelve a fegyvert, hogy a lámpát célozzam a tetején 10 böl 10x máshol állt meg a kurzor.Ez az ami bosszant és nem csak mm-re volt eltérés.
A másik meg futás vagy menetbol ha leeresztett fegyvernél mész semmi visszajelzésed sincs hogy egy váratlan helyzetnél hova fogja felkapni a fegyvert(bekapcsolt szálkeresztnél sem ).
Mert azért ez mégsem valóság, húzni kell egy határt a játszhatóság és a realizmus között.
DE mindt mondtam ez nem azt jelenti hogy pontlövö fegyvereket szeretnék, mert a ballisztika ugy is megteszi a hatásást, hogy hiába célzom be pontosan ha egy hosszu sorozatnál 5mes körzetet teleszor és lehet nem találja el a célt.
A multi meg egy kaptafára készül mindegy milyen játékot vagy stilust nézzük, mindenki rohangál egyedül mint pók a falon és lõ mindenre ami mozog. fenn voltam ma 1 órát multiba kiproválva minden féle servert (coop, Warfare, domi stb..)hiába volt minden oldalon 30 ember csak a spawn pontoknál láttam 3 nál több embert és azok is mentek mindenfele.
Az meg azért ne legyen már kikötés,egy játéknál, hogy klántagnak kell lennie annak aki normálisan szeretne játszani egyet amikor szabadideje van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
BF3 egy kalap nagyon látványos kaka! A hangok és az animációk zseniálisak ez tény. A látvány is gyönyörû maxon, de megint egy csõben játszódik az egész, és tele van scriptekkel... a sarkon innen béke honol, a sarkon túl meg a 3. világháború kezdõdik... én kész vagyok ettõl. 😄 Ráadásul, ha jól vettem észre, akkor egyes esetekben az ai addig termelõdik újra, amíg nem jutsz el a következõ scriptig...
Amin sikítottam, az a repülõs rész... gyönyörû meg minden, de amik ott történnek, az vicc kategória! 😄 A multiját meg nem is említem... brutális ami ott megy... 😄 Most nézd ezt meg,
A sírógörcs kerülget vazze... nem adnám a nevem ehhez a játékhoz basszus!! 😄 😄
www.smart-bus.hu