Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jó lesz az arma 3 ha ezeket vagy egy részüket átpakolják.
Lenovo y510p
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
@DancZer: Ott tényleg átfér a kismadár?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lenovo y510p
Viszont a rotor tovabbra se resze a serulesmodellnek, es ez jo 😊
Lenovo y510p
A heli remegését a túl nagy sebesség ( rotor fordulat ) okozza. Szerintem...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Élég sokat repültem Take On Helicopters bétában, és azt kell mondjam nagyon jó! Sokkal jobb mint az Armában. A jobbat úgy értem, hogy valósághûen viselkedik a heli. Pl. Nagyon nehéz stabilan repülni, meg kell szokni, hogy kicsit imbolyog a heli(ami normális). 😄 A heli bekapcsolása több lépésbõl áll(akumlátor, starter, motor+tolóerõ, starter ki, megvárod a megfelelõ hõmérsékleteket, nyomásokat majd mehet a max tolóerõ és a felszállás. 😊
Csináltam olyan küldetést amiben a leszállás után megnövelem a heli súlyát 500 kilóval(5 ember). Ezután érezhetõen másképp viselkedik a heli. Jó móka! Én már nagyon várom, hogy megjelenjen.😊
Lenovo y510p
Ha most adnák ki az A2 akkor valószínûleg már a csõd szélén állna a BIS. 😊
Én azt mondom, várjuk meg milyen lesz az ArmA3. Ivan is mondta, hogy sokat tanultak az ArmA 2 hibáiból. Most már tudják mire képesek, és a fõ céljuk, hogy bugmentes legyen a játékmenet(kampány). Mivel kevesebb technika és fegyver lesz mint A2-ben ezért több idõ jut egy egy modelre új fícsörökre(lásd: jármû belsõ terek +PiP, moduláris fegyverek, visszapillató, Inverse kinematics IK(kormány, botkormány, pedálok visszahatása a modelre), 3D felhõk 😛 stb.).
Lehet jönni a szokásos flame-el, hogy: "Persze, ArmA 2 megjelenés elõtt is igérgettek", de sztem ütõs lesz majd az ArmA 3.
Lenovo y510p
Mintmár régebben is irtam a mause lagg(vagy valami ) is nagyon idegesit
olyan mintha egy rugalmas kötél közbeiktatásával mozgatnám a fegyvert, holott ha normálisan meg van fogva akkor az nagyon is direkt és gyorsan odarántható ahova szeretném.DE ehelyett ha elrántom a fegyvert valamelyik irányba és megállitom akkor a fegyver még tovább megy egy darabot majd vissza és ebböl egy ide oda rángatás lesz a végén amitöl az következik hogy egy ember alakra 50 m-röl el kell löni egy tárat , mert körbe lövöldözi az ember ahelyett hogy 2 sorozattal agyonkenné.
Egy kicsi fel kéne pörgetni a játékmenetet bizonyos helyzeteknél (CQB, város harc)Mert amit épületen belül is müvel a játék mozgás cimen az is bortányos, szinte faltol falig megy a karakter , szembe más játékoknál tapasztalt folyékony mozdulatokkal a lépcsön fel és a sarokhoz kibujás stb..Ehhez önállobb és okosabb , jobban menedzselhetõ AI-ra lenne szügség.
Reddot-ot jellemzõen nem nézik közvetlen közelrõl, sokkal jobb ha van egy kis távolság, igaz ilyenkor látszik a tubus, de sokkal nagyobb a látótér mellette :
Én kb ezt látom airsoft fegyveren, nyilván a szemem messzebbre fókuszál ezért a dot kerete életlen :
De olyan idétlenül nem mozog még gyaloglás közben sem mint a lenti videón .
Ha nem lenne kulon, arrowhead hijan, nem tudom kiprobalni, pedig erdekelne egy rovid velemenyt osszevetve a teljesen valotlan armas iranyitashoz/fizikahoz kepest javitottak valamit a heliken? Lesz legalabb egy bf2-es, apache air assult szintu?😊
Koszi.
szerintem
A dotoknál szívás, hogy ugye egy 2D-s monitort nézel, ezért szvsz nem tudják megoldani, hogy ne takarjon ki semmit a dot kerete.
Van nagyításos dot, ez tény.
Amit írsz az a low ready. :-)
De azért van olyan dot is ami 2 vagy 4x-es nagyitásu ,de a távcsöbe is lehessen ugy belenézni hogy nem lesz teljesen fekete a kitakart rész, a track IR-nek köszönhetöen ez simán kivitelezhetö.
A másik a fegyverfogáshoz, létezik olyan fogásmod aminél a válltámasz szorosan a vállgodörben és a fegyver csöve leengedve igy is lehet gyorsan mozogni és gyorsan felkapható célzásra.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
@repvez: Milyen optikai nagyítást szeretnél? A dotok többsége nem tud nagyítani.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ez a baj, hogy mindig belepakolnak valami ujat de a régieket változatlanul hagyják, amik már egyszer javitva is lett modokkal.
Jó lett a demo video is hozzá, igy tisztán látható hogy mi a hiba, márcsak az optikai nagyitást kéne megcsinálni a célzokába, amit már vagy 5 éve tud minden egyszerübb játék kezelni.
A red orhestra2-nél a tankon belüli mozgást és látványt is milyen jol megoldották, pedig az nem is szimulátornak hirdeti magát
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az hogy mikor kell low/high readyben tartani a fegyvert, az örök vita tárgya. A high akkor lehet jó, ha csak egy helyrõl jönnek/jöhetnek. Szvsz ilyen nincs. És a fegyver nagy holt teret képez. Még épületben egy folyóson is ha valaki legugol, nem fogod észrevenni a saját fegyveredtõl. Valamint tartanod kell a fegyvert, ezért hosszú távon nem fent tartható.
A BHD és egyébb filmek ne legyenek már alapok. Az hogy egy színész hogy játsza el milyen katonának lenni. :-)
Készítettem róla egy Dev-Heaven reportot, mert engem is nagyon idegesít. 😊
http://dev-heaven.net/issues/23826
Valószínûleg karakter animációs hiba(sokat mozog a kéz a fejhez képest. Remélem Arma 3-ban már odafigyelnek rá.
Lenovo y510p
Itt pont forditva van csiponél szinte alig van mozgása a fegyvernek .
És ha megnézed a reflexuvegen a célkereszt is hol kisebb hol nagyobb, nem is tudtam, hogy ezt is érzékelik hogy milyen távolrol nézel bele, mert ha ez nem igy van akkor mitöl nöne a célkereszt egy statikus kivetitésen ?
És hol van az optikák nagyitása ha jol tudom a red dotoknak is van legalább 2x nagyitása ez hol jelentkezik itt?