Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis gép izzasztás:
ezekkel kell játszani(csak óvatosan 😊):
clutterGrid = 1.61;
clutterDist = 120;
noDetailDist = 40;
fullDetailDist = 10;
minTreesInForestSquare = 3;
minRocksInRockSquare = 4;
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az is meglehet, hogy már nem jön több patch ArmA 3 megjelenése elõtt az ArmA 2-höz. Az 1.59 több mint fél éve jelent meg.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Probalj meg dedikált szervert futtatni(exe az arma könyvtárban), ha az elindul akkor lehet hogy valami video kari hiba van. Persze ez csak találgatás.
Még egy lehetõség, hogy megcrackeled es ugy inditod. Az volna logikus hogy ugyan ugy ujraindulna a geped. Ha ez törtenik akkor lehet hogy az arma fájljai közül hibás valami(lemez hiba). Ebben az esetben, a feltört verzió virtuális lemezélrõl telepítsd az eredeti cd kulcsal, és ne crackeld. Tedd fel az 1.10es patchet és mennie kéne. Ha nem megy akkor tuti nem a játékkal van a gond. Mert azt mondtad hogy a tört az ment. Szal ez utan már csak az új rendszer vagy a hardver segit.
Remélem megoldódik. Jó sikeres tesztelést.
Lenovo y510p
nem látható...a start menü-programk közt látható az uninstall..megpróbálom még patchelni, de nem sok sikert várok...
Amugy a gép Core DUO i5800, 4 GB Ram, HD 5770 1 Gb karival.ugyhogy ez sem lehet gond....
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De a vezérlõpult-programok telepitése menüben nincs is benne mikor uninstallálni akarom..tehát lehet a telepités alatt hibázott már.De ma 12x hivtam a help vonalukat, fel sem veszik
"Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves. " VAN..letöltöm, másik torrentrõl, vagy irok a feltöltönek és tudja esetleg !! korrigálni :-))))de nem az hogy még válaszra sem máéltatják az embert
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
"azt nem tudod véletlen hogy az eredeti játék miért inditja ujra a gépet?? win7 és xp alatt is...elinditanám, erre ujraindil a gép"
Nem az eredeti szoftver indítja újra a gépedet! Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves.
Próbáld meg letesztelni a gépedet valami stabilitás ellenõrzõ programmal, mert amit leírsz az valószínûleg hardveres gond. A legegyszerûbb meg az lenne, ha szûz winfossal próbálkoznál.
www.smart-bus.hu
Azért az az OF-ARMA hatása, hogy az elsõ gondolatom egy katonai alakulatot meglátva, hogy le kéne lõni az összes teammate-t 😊úgy nagyobb az esély sp-ben
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Elkérik a "valag" pénzt érte, aztán sipitoznak nem vesz senki jogtisztát..Igy állnak hozzá.Ha én a munkahelyemen igy szolgálnám ki a vevõket nem sok uj ....... futna az utakon..
Na felsuttyanok valmi torrentoldalra leszedni, hátha Skidrow mester csodát tud tenni:-)
www.smart-bus.hu
friss a video driverem
Amugy tegnap észrevettem hogy ha le akarom törölnia géprõl a progit..
vezérlõpult-programok eltávolitása...nincsen bent a listában...Lehet hogy az install nem is sikerül teljesen??
A forgalmazó és a helpvonal nem jeletkezik ilyenkor, b...a meg! a warezzel nem volt ennyi gond..
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
IFOR ezzel a hibával én még nem találkoztam, vagyis egyszer ,de akkor a videókártyám volt hibás.
Ilyen miatt érdemes várni az 1.60-ra:
<86647>86647> MP: Fixed: When a player was JIP-ing, traffic for all other players was significantly reduced.
Lenovo y510p
Megnéztem volna neked szívesen de már nincs arma 2 nek hivatalos oldala mi a f***? <#csodalk>#csodalk> Jah hogy törölték a TOH miatt? menjenek a francba.
megjött a játék!! feltelepitettem, WIN7, XP alatt is egyszerüen ujrainditja a gépet!!! semmi hibaüzenet.A forgalmazó és a gyártó is küldözgt id ode, email, telefon stb.Hallott már valaki errrõl a hibajelenségrõl???
Ráadásul úgy látom az onlány élet is egyre gyatrább... 2-3 éve még 2-3 CTF szerver ment esténként 8-12 fõvel legalább... most egy sincs. Berzerken ( most valahalla vagy mi a gyík ) alapból voltak 50-n, most már 3. este nem is látom a szervert...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Hátha érdekel valakit. 😊
Lenovo y510p
Arma2 Reinforcement - ben benne van az alap Arma 2, az arma 2 Operation arrowhead, az Arma 2 Angol egységek DLC és az Arma 2 Private Military Forces DLC. Ez azt jelenti hogy 5 kampány is van benne.( Azért 5 és nem 4 mert az arma 2 kapott még egy kampányt az egyik patch - nél). A legtöbb kampányt kivégeztem, tehát ha leírod melyik kampány és melyik küldetésérõl van szó vagyis hányadik küldetésérõl is mi a neve a küldetésnek szívesen segítek.
évekig játszottam a Stalker sorozattal..warez..
mikor meguntam a bugos verziokat, réászántam magam megrendeltem Steamen.
No, az a játék amit vigan játszottam 1280*1024 full-full .DX11-en, azt kaptam üzenetben hogy a videokarim régi, cseréjem le..vagy lépjek be vegyem lejjeb a beállitást..DE be sem engedett!!!! Most megrendeltem ARMA 2-t..remélem ez jo lesz, mert akkor annyi a becsületnek megint évekig !
Arma2 Reinforcement...
van egy pálya ahol a völgyben levõ tábort kell megvédeni de nem találom az aknavetõt amit el kell pusztitani..Van valakinek halvány tippje merre keressem?
Köszi
Ha nagy statisztikákról beszélünk, akkor olyat nézzenek meg még, hogy hányan vannak azok akik megvették a játékokat és nem játszanak vele soha, csak ott porosodik a polcon. Az is érdekes lenne.