Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Lehet állítani a nehézséget. 😊

Egy kis gép izzasztás:

ezekkel kell játszani(csak óvatosan 😊):
clutterGrid = 1.61;
clutterDist = 120;
noDetailDist = 40;
fullDetailDist = 10;
minTreesInForestSquare = 3;
minRocksInRockSquare = 4;

Lenovo y510p

Ezt a TOH-t földi halandók is tudják majd kezelni, vagy elötte menjek el pilótasuliba?
repvez
Én láttam az egészet felirattal , hát azért meleg helyzet ami ott van .
ArmA3

www.smart-bus.hu

ezmiez?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ess miko?
DancZer
Így van, inkább mûködjön az interpoláció meg az egyebek 99%-osan, mint hogy várni keljen megint egy patch-re, hogy jó legyen.

Az is meglehet, hogy már nem jön több patch ArmA 3 megjelenése elõtt az ArmA 2-höz. Az 1.59 több mint fél éve jelent meg.

Lenovo y510p

Hát nem sietik el az fix, akkormár legyen is jó 😊

DancZer
Egy kis info az 1.60rol. Elõször majd egy RC változat jön, majd utana egy héttel a végleges 1.60. Ez lesz az egyik legjelentõsebb patch az arma multiplayer szempontjabol. Remeljük jo hatással lesz a közösségre is! :-)

Lenovo y510p

DrRadon
Gondolom egy Core 2 Duo T5800-asra gondolt. Vagy egy Pentium E5800-asra? Szerintem az intel a hibás, nevezze inkább Bélának vagy Jenõnek a procikat, mert úgy keverik a számokat, mint a legendás számítási hibákat vétõ õs Pentiumuk 😄

Szerintem a bugos intel procid miatt lehet az egész : Core DUO! i5 😄DD

DancZer
egyébként attól, hogy nincs az uninstalálható programok közott még kéne mennie. Meg kene nezni a crash file-t hátha van benne valami hasznoshttp://community.bistudio.com/wiki/Crash_Files.

Probalj meg dedikált szervert futtatni(exe az arma könyvtárban), ha az elindul akkor lehet hogy valami video kari hiba van. Persze ez csak találgatás.

Még egy lehetõség, hogy megcrackeled es ugy inditod. Az volna logikus hogy ugyan ugy ujraindulna a geped. Ha ez törtenik akkor lehet hogy az arma fájljai közül hibás valami(lemez hiba). Ebben az esetben, a feltört verzió virtuális lemezélrõl telepítsd az eredeti cd kulcsal, és ne crackeld. Tedd fel az 1.10es patchet és mennie kéne. Ha nem megy akkor tuti nem a játékkal van a gond. Mert azt mondtad hogy a tört az ment. Szal ez utan már csak az új rendszer vagy a hardver segit.

Remélem megoldódik. Jó sikeres tesztelést.

Lenovo y510p

Szia..
nem látható...a start menü-programk közt látható az uninstall..megpróbálom még patchelni, de nem sok sikert várok...
Amugy a gép Core DUO i5800, 4 GB Ram, HD 5770 1 Gb karival.ugyhogy ez sem lehet gond....
Ehhez nekem labilis az idegrendszerem...

www.smart-bus.hu

DancZer
egyik rendszeren sem látható a telepített programok között? Próbáltad már újratelepíteni? Patcheket feltetted?

Lenovo y510p

Scottt
Nekem sokáig a hangkártya illesztõszoftverének hiánya miatt indult újra a számítógép..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

rákattintasz az ikonjára, elmegy a kép és ujraindul a gép..mintha épp bekapcsoltam volna...
De a vezérlõpult-programok telepitése menüben nincs is benne mikor uninstallálni akarom..tehát lehet a telepités alatt hibázott már.De ma 12x hivtam a help vonalukat, fel sem veszik
"Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves. " VAN..letöltöm, másik torrentrõl, vagy irok a feltöltönek és tudja esetleg !! korrigálni :-))))de nem az hogy még válaszra sem máéltatják az embert
Táp, alacsony mch fesz, instabil tuning, regisztrációs fájlokban való matatás különbözõ pucoló programokkal, stb... ezer oka lehet, de egy biztos, nem az eredeti arma az oka! 😄

www.smart-bus.hu

DancZer
csatlakozom az elõttem szólóhoz, szerintem is valami gubanc lehet vagy a rendszerrel vagy a hardwerrel. Hogyan indul újrra? Mert ha elmegy a kép és a köv. Amitn latsz az a boot logo akkor lehet táp problémád van.:-)

Lenovo y510p

De, ezt írtad!

"azt nem tudod véletlen hogy az eredeti játék miért inditja ujra a gépet?? win7 és xp alatt is...elinditanám, erre ujraindil a gép"

Nem az eredeti szoftver indítja újra a gépedet! Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves.

Próbáld meg letesztelni a gépedet valami stabilitás ellenõrzõ programmal, mert amit leírsz az valószínûleg hardveres gond. A legegyszerûbb meg az lenne, ha szûz winfossal próbálkoznál.

www.smart-bus.hu

Nem ezt irtam! azt hogy megveszem drága pénzért és kapok egy használhatatlan vackot amivel senkihez sem fogok tudni fordulni.
Aggyák ide.

Azért az az OF-ARMA hatása, hogy az elsõ gondolatom egy katonai alakulatot meglátva, hogy le kéne lõni az összes teammate-t 😊úgy nagyobb az esély sp-ben

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ismét megkérdezem. Komolyan azt hiszed, hogy a problémádat az okozza, hogy eredeti a szoftvered?

www.smart-bus.hu

Az dühit hogy megveszem, erre le se sz...nak hogy segitsenek
Elkérik a "valag" pénzt érte, aztán sipitoznak nem vesz senki jogtisztát..Igy állnak hozzá.Ha én a munkahelyemen igy szolgálnám ki a vevõket nem sok uj ....... futna az utakon..
Na felsuttyanok valmi torrentoldalra leszedni, hátha Skidrow mester csodát tud tenni:-)
Komolyan gondolod, hogy a problémádat a szoftver eredetisége okozza?

www.smart-bus.hu

Szia..

friss a video driverem

Amugy tegnap észrevettem hogy ha le akarom törölnia géprõl a progit..
vezérlõpult-programok eltávolitása...nincsen bent a listában...Lehet hogy az install nem is sikerül teljesen??

A forgalmazó és a helpvonal nem jeletkezik ilyenkor, b...a meg! a warezzel nem volt ennyi gond..
DancZer
Amikor valaki csatlakozik egy már elindított küldetéshez(ez a JIP-Join In Progress) a többi játékos adatforgalma lényegesen lecsökkent. Gondolom itt a lagg-ra gondolnak meg arra, hogy sok esetben akár kiakasztja a játékot a sok JIP.

Lenovo y510p

én akármikor nézem azért 200an tuti játszanak onlány.. lehet hogy a 4 sör beszél belõlem de sztem ugyan annyian vannak mint voltak vagy csak a browser fagyott be 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ezt fordítsd le pls. Nem angolról, hanem "kockáról" magyarra. :-)
Hogthar
beírom hogy www.arma2.com és átugrik a http://takeonthegame.com/ - ra

IFOR ezzel a hibával én még nem találkoztam, vagyis egyszer ,de akkor a videókártyám volt hibás.
DancZer
menjenek a francba, pedig csak nálad van a hiba? hogy is van ez? nekem tökéletesen mûködik a www.arma2.com

Ilyen miatt érdemes várni az 1.60-ra:
<86647> MP: Fixed: When a player was JIP-ing, traffic for all other players was significantly reduced.

Lenovo y510p

azt nem tudod véletlen hogy az eredeti játék miért inditja ujra a gépet?? win7 és xp alatt is...elinditanám, erre ujraindil a gép
Hogthar
Lehet igazad van, csak a kiegészítõket vannak benne, bekavart, hogy kiadtak mégegy kiegészítõt X néven, amiben az összes arma verzió benne van.
Megnéztem volna neked szívesen de már nincs arma 2 nek hivatalos oldala mi a f***? <#csodalk> Jah hogy törölték a TOH miatt? menjenek a francba.
Hogthar
Most a legtöbben PR eznek, CTH pályák vannak benne és szerintem sokan áttértek rá.
Szia..Reinforcementben mind az összes?, nálam csak egy angol hadjárat és a Privat Military van meg..ez az angol hadjárat Egy völgybe kezdõdik, ahol egy eligazitéás, és barakkk között vagyunk, majd elkezdenek aknavetõvel lõni minket..Jönnek PSZH-k, gépfegyveres UAZok is..a térképen egy hegyen jelöli az elpusztitandó aknavetõ üteget, de csak kb..
Haho

megjött a játék!! feltelepitettem, WIN7, XP alatt is egyszerüen ujrainditja a gépet!!! semmi hibaüzenet.A forgalmazó és a gyártó is küldözgt id ode, email, telefon stb.Hallott már valaki errrõl a hibajelenségrõl???
Mint tudjuk, ez az ACE hibája. <#vigyor3>

Én is várom, csak már annyit csalódtam bennük... ez a legutóbbi beszólás meg egy kicsit kiverte a biztosítékot.

Ráadásul úgy látom az onlány élet is egyre gyatrább... 2-3 éve még 2-3 CTF szerver ment esténként 8-12 fõvel legalább... most egy sincs. Berzerken ( most valahalla vagy mi a gyík ) alapból voltak 50-n, most már 3. este nem is látom a szervert...

www.smart-bus.hu

DancZer
Igazából minél késõbb adják, annál több minden lesz benne. Persze azért én is remélem, hogy még idén kiadják. Nem mintha olyan sok idõm lenne játszani, de ha megjön biztos megfuttatom egy kicsit. 😊

Lenovo y510p

Majd kegyesen kiadják karácsonyra, és még elvárják majd, hogy örüljünk neki... hiszen tudod, 100-ból csak 3 becsületes játékos van, így õk, a fejlesztõk mintapéldányai gyakorlatilag szívességet tesznek azzal, hogy ennek a 3%-nak egyáltalán bármit is megtesznek...

www.smart-bus.hu

lesz ebbõl az új patchból idén még valami?

Szep. Hasonlo szinvonalu leiras kene az OFP es ARMA* osszes egysegerol. Van nehany parameter a konfigban, amelyeket egyszeruen keptelenseg megfejteni.
DancZer
Take on Helicopter repülés dinamikája:http://community.bistudio.com/wiki/Helicopter_Flight_Model_Config_(XML)

Hátha érdekel valakit. 😊

Lenovo y510p

Szvsz õ a brittekkel tolja. És szerintem a 3 domb/hegy közül az egyik tetején van egy földbunker. Asszem onnan, vagy a bázis melletti út túloldalán. De talán még a térkép is jelöli nagyjából.
Hogthar
Sziasz <#vigyor4>

Arma2 Reinforcement - ben benne van az alap Arma 2, az arma 2 Operation arrowhead, az Arma 2 Angol egységek DLC és az Arma 2 Private Military Forces DLC. Ez azt jelenti hogy 5 kampány is van benne.( Azért 5 és nem 4 mert az arma 2 kapott még egy kampányt az egyik patch - nél). A legtöbb kampányt kivégeztem, tehát ha leírod melyik kampány és melyik küldetésérõl van szó vagyis hányadik küldetésérõl is mi a neve a küldetésnek szívesen segítek.
hozzászólok a kaloz-jogtiszta verziohoz..

évekig játszottam a Stalker sorozattal..warez..
mikor meguntam a bugos verziokat, réászántam magam megrendeltem Steamen.
No, az a játék amit vigan játszottam 1280*1024 full-full .DX11-en, azt kaptam üzenetben hogy a videokarim régi, cseréjem le..vagy lépjek be vegyem lejjeb a beállitást..DE be sem engedett!!!! Most megrendeltem ARMA 2-t..remélem ez jo lesz, mert akkor annyi a becsületnek megint évekig !
Sziasztok..
Arma2 Reinforcement...

van egy pálya ahol a völgyben levõ tábort kell megvédeni de nem találom az aknavetõt amit el kell pusztitani..Van valakinek halvány tippje merre keressem?
Köszi
Mindig ezzel a barom dumával jönnek. Azt nézzék meg hogy hány olyan személy játszik aktívan hosszú távon warezzel, aki amúgy megvette volna ha így nem játszhatna. Valószínûleg egy sem, mert nem is lehet gyakorlatilag multiban warezzel játszani. Az hogy megpróbál valaki a warez verizóval bemenni, hogy megnézze hogy is néz ki multiban teljesen jogos kívánalom. A demoból semmi se derült ki a multival kapcsolatban. Ha valaki a single playert megnézi warezban, az meg inkább arra ösztökéli hogy messzirõl kerülje el a játékot.
Ha nagy statisztikákról beszélünk, akkor olyat nézzenek meg még, hogy hányan vannak azok akik megvették a játékokat és nem játszanak vele soha, csak ott porosodik a polcon. Az is érdekes lenne.