Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
battlefield 3ban nagyon jól eltalálták a reloadot is meg a mozgásokat is, meg a hangokat is.. meg úgy mindent 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Remélem a 3. részben ezek jó része orvosolva lesz, és nem csak megmarad ígéretnek jó pár dolog, mint a 2. rész esetében...
www.smart-bus.hu
Nem tudom más, hogy van vele, de egy szimulátornak nevezett játékban legyen benne minden ami megvalósítható szoba körülmények közt. Lihegjen, fáradjon, mozogjon a fegyver a kézben, ne lehessen több száz méterre pontosan lõni mozgás közben, stb.
Nem tudom milyen árkádnak mondott fps-re gondolsz, de az általam próbáltak még ezt a szintet sem hozzák. Jobbak a hangok, szebbek a textúrák, és kidolgozott animációk vannak... ezt aláírom, de, hogy jobb lenne a "fegyvert fogok a kezembe érzés"... ezt részemrõl cáfolom.
Hogy õszinte legyek én még a zoom opciót is kivenném belõle... totál hülyeségnek tartom.
Az ai-nak vannak hülyeségei, de még így is a kategória legjobbja. Még mindig inkább ez, mintsem az, hogy, a küszöb elõtt kihalt a pálya, ha átlépem meg özönlik az ellen...
Arról meg már nem is beszélve, hogy ez is, mint manapság már szinte minden, igazából online jó... ott vannak olyan szituációk, amibe bele tudod élni magad. Más kérdés, hogy a népszerû szervereken vannak olyan egyének, akikhez képest a micro ai maga a zsenialitás csúcsa.
De, ha ennyire offline akarod tolni, akkor ace... ott van 1-2 olyan küldetés, ahol az ai mesterien be lett állítva... riadóztat, bekerít, fedezõ tüzet lõ, stb... más kérdés, hogy ezek meg inkább coop küldetések... ( biztos van normális kampány is már )
A játék nem hibátlan, ez tény, de amiket felrósz hibaként, szerintem azokkal "semmi" gond. Engem személy szerint jobban zavar, hogy nem lehet jármûbõl kilõni, bárhová fegyvert letámasztani, nincs dinamikus épület rombolás, még mindig hp alapú a sebzés, szarabb a hangmotor mint az elõzõ részben, és még tudnám sorolni...
www.smart-bus.hu
ÉS mivel játszani akarok vele ezért nekem ne kezdjen el lihegni meg egyebek, még johogynem a legnagyobb harc közben leül pihenni aztán 10 perc után meg feláll ,hogy kipihente magát ,én meg addig malmozzak, ezeket a dolgokat ne tegyék bele egy játékba.
ÉS azért nem tudok olyan örömmel játszani vele, mert egyszerüen nem érzem hogy fegyvert fognék a kezembe érzést, mint az árkádnak mondott FPS-ekben.Inkább azt érzem, hogy az egérrel csat utasitom és majd amikor õ ugy gondolja cselekszik.Ha optikát használok akkor meg ha közeli nézetre váltok mintha nem oda nézne utánna mint zoom elött és igy ujra meg kell keresni a célt ami addig 2x lelõ.
Félreértés ne essék az arma a világ legjobb játéka lenne annyi lehetöség van benne, de az AI-val és a fegyverkezeléssel annyira el lett rontva amennyire csak lehet.A pályák vontatottak ha ugy játszanék ahogy az AI diktálja akkor 1 nap az 1 nap lenne a játékban is, ha meg nem várok rájuk akkor meg lehetettlen játszani.
Mármint nem az a bajod, hogy a többi fps-tõl eltérõen ha gyalogolsz a katonával a fegyvered összevissza mozog, mozgás közben távolra szinte lehetetlen célozni úgy kileng a fegyver?
www.smart-bus.hu
Többnyire singlébe nyomom , igy nem lenne gond a mással valo kompatibititás.
Most ,hogy van olyan gépem amin el is megy a játék addni akartam egy esélyt neki, de felbassza az idegem a fegyver és karakter kezelés hiányosságai és körülményessége.
A grafikai gondokrol nem is beszélve a textura zizegése kifolyatja a szemem a szinek egyhanguak kivehetetlenek a különbözö tárgyak.
A kiadás ota nem tudták megcsinálni,, hogy ne süssön be a nap a tank vagy zárt épulet belselyébe.
Elõre is köszi ezt az iszonyatos sok melót😊))
- Környezet (mezõ, hegyek, házak, erdõ/fák stb) automatikus érzékelése, és ez alapján hang megadása.
- Különféle környezetenként egyelõre 6 féle távolságra beosztott hangok; fél méteren belüli (ez a belsõnézeti lövésdörej), fél m - 50m, 50-100 m, 200-500, 500-1000m és végül 1000 felett a fegyver maximális hangerejéig. 500m feletti távolságoknál már nehéz azonosítani, hogy pontosan milyen fegyvert is hallasz.
- Az utolsó lõszer elsütésekor lehetõség van külön hangot megadni a belsõnézeti effekthez. Ebben az esetben azért lehet más hangja a fegyvernek, mert a mechanizmus már nem helyez új lõszert a töltényûrbe (ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni).
- (ACE) füldugó szimulálás. Ha be van dugva a füled, akkor eltompulva hallod a lövésdörejt.
Ha csak moddal lehetséges akkor melyik a legujabb verzió erre a problémára ?
sima arma2-m dvd-s nem steames, arra nem tudtam felrakni az 1.1.1-et, mert korrupt az install azt írja 😮
Pár napja tettem fel, akkor gond nélkül felmentekl a patchek.
Amúgy arma 2-t kell patchelnem co-hoz?
Lenovo y510p
hogthar:
A dev-heaven.com, de mielõtt beírsz egy újat keress rá hogy nem jelezte-e mar valaki. Valamint a hiba leírást részletesen fejtsd ki, esetleg csatolj pelda küldit. Celszerû leirni a lepeseket, hogy hogyan idezheto elo a hiba.
Olyan hibajelentessel nem tudnak semmit kezdeni, amihez meg orákig kell nekik analizálni, hogy mire is gondolsz. Ezert az ilyeneket mint pl.: "nem jó a célkereszt xy fegyvernel" nem veszik komolyan. ha célt akarsz erni légy kitartó és alapos. :-)
Lenovo y510p
kifli: Köszi a pong-ot, a válaszidõ 24 óra 26perc! :-D
Lenovo y510p
Remélem az A3 teljesen átmodositott irányitást kap.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
nekem mindeddig kábeles volt, de a mostani már közel 9 éves és már eléggé kiadta a lelkét... normális billentyûzetet viszont csak kábel nélkülit találok
olyat meg láttam a sógoromnál és cserélgetni kell neki az elemet ha nem jó
nincs vele semmi gond? irnál róla pár szót?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu