Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hisz ismered a BIS-éket. Én bízom benne, hogy most is egy minden igényt kielégítõ, csiszolt, hibátlan programot kapunk.

nekem az a bajom, hogy minden katona pont ugyan akkora 😊 meg a reload animációk se érnek sokat

battlefield 3ban nagyon jól eltalálták a reloadot is meg a mozgásokat is, meg a hangokat is.. meg úgy mindent 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

A kedvencem amikor ülünk a platón, és várjuk a kaszást... 😄

Remélem a 3. részben ezek jó része orvosolva lesz, és nem csak megmarad ígéretnek jó pár dolog, mint a 2. rész esetében...

www.smart-bus.hu

Hogthar
na igen a jármûben való interakciót növelném meg én is, pl ha nem vagy sofõr tudd használni a fegyvered, vagy ha akarsz betudj hajolni a kormány mögé, elvégre ha tüzelnek rád nem fogsz mereven a kormány mögött ülni, vagy igen? Arma 3 ban legalább lesz fizika és az animációkat is javítják.
Csak akkor mozog elõre és hátra, ha guggolva mész...

Nem tudom más, hogy van vele, de egy szimulátornak nevezett játékban legyen benne minden ami megvalósítható szoba körülmények közt. Lihegjen, fáradjon, mozogjon a fegyver a kézben, ne lehessen több száz méterre pontosan lõni mozgás közben, stb.

Nem tudom milyen árkádnak mondott fps-re gondolsz, de az általam próbáltak még ezt a szintet sem hozzák. Jobbak a hangok, szebbek a textúrák, és kidolgozott animációk vannak... ezt aláírom, de, hogy jobb lenne a "fegyvert fogok a kezembe érzés"... ezt részemrõl cáfolom.

Hogy õszinte legyek én még a zoom opciót is kivenném belõle... totál hülyeségnek tartom.

Az ai-nak vannak hülyeségei, de még így is a kategória legjobbja. Még mindig inkább ez, mintsem az, hogy, a küszöb elõtt kihalt a pálya, ha átlépem meg özönlik az ellen...

Arról meg már nem is beszélve, hogy ez is, mint manapság már szinte minden, igazából online jó... ott vannak olyan szituációk, amibe bele tudod élni magad. Más kérdés, hogy a népszerû szervereken vannak olyan egyének, akikhez képest a micro ai maga a zsenialitás csúcsa.

De, ha ennyire offline akarod tolni, akkor ace... ott van 1-2 olyan küldetés, ahol az ai mesterien be lett állítva... riadóztat, bekerít, fedezõ tüzet lõ, stb... más kérdés, hogy ezek meg inkább coop küldetések... ( biztos van normális kampány is már )

A játék nem hibátlan, ez tény, de amiket felrósz hibaként, szerintem azokkal "semmi" gond. Engem személy szerint jobban zavar, hogy nem lehet jármûbõl kilõni, bárhová fegyvert letámasztani, nincs dinamikus épület rombolás, még mindig hp alapú a sebzés, szarabb a hangmotor mint az elõzõ részben, és még tudnám sorolni...

www.smart-bus.hu

repvez
Az is meg amikor a vállhoz emelve megyek akkor is elöre hátra mozog az egész (nem a zoom nézet).Ha én a valóságban beszoritom a vállamhoz a fegyvert az max föl-le és jobbra-balra mozog elöre hátra nem.
ÉS mivel játszani akarok vele ezért nekem ne kezdjen el lihegni meg egyebek, még johogynem a legnagyobb harc közben leül pihenni aztán 10 perc után meg feláll ,hogy kipihente magát ,én meg addig malmozzak, ezeket a dolgokat ne tegyék bele egy játékba.

ÉS azért nem tudok olyan örömmel játszani vele, mert egyszerüen nem érzem hogy fegyvert fognék a kezembe érzést, mint az árkádnak mondott FPS-ekben.Inkább azt érzem, hogy az egérrel csat utasitom és majd amikor õ ugy gondolja cselekszik.Ha optikát használok akkor meg ha közeli nézetre váltok mintha nem oda nézne utánna mint zoom elött és igy ujra meg kell keresni a célt ami addig 2x lelõ.

Félreértés ne essék az arma a világ legjobb játéka lenne annyi lehetöség van benne, de az AI-val és a fegyverkezeléssel annyira el lett rontva amennyire csak lehet.A pályák vontatottak ha ugy játszanék ahogy az AI diktálja akkor 1 nap az 1 nap lenne a játékban is, ha meg nem várok rájuk akkor meg lehetettlen játszani.
Hogthar
Boldog karácsonyt Mindenkinek.

Mármint nem az a bajod, hogy a többi fps-tõl eltérõen ha gyalogolsz a katonával a fegyvered összevissza mozog, mozgás közben távolra szinte lehetetlen célozni úgy kileng a fegyver?
Isten bizony nem vágom mi bajod az irányítással... egyik általad leírt hibát sem tapasztaltam. Csinálhatnál egy videót, amin látszik a kép is, és az egered mozgása is.

www.smart-bus.hu

Csak a földlakóknak, ejnye, milyen diszkriminatív vagy 😊 Amúgy köszi, neked is 😊

repvez
Ahogy lejjebb irtam, direktebb és gyorsabb irányitást és az önkéntelen fegyvermozgások megszüntetése.
DrRadon
Boldog Karácsonyt minden régi és leendõ Armásnak, valamint a többi Földlakónak!<#wave>

Boldog Karácsonyt😊
Hogthar
Mit is szeretnél pontosan? szerintem nézz körül itt : Armaholic
repvez
Nincs valamilyen lehetöség , leirás vagy mod, plugin vagy bármi amivel a saját izlésemnek megfelelöen lehet az irányitást modositani?
Többnyire singlébe nyomom , igy nem lenne gond a mással valo kompatibititás.
Most ,hogy van olyan gépem amin el is megy a játék addni akartam egy esélyt neki, de felbassza az idegem a fegyver és karakter kezelés hiányosságai és körülményessége.
A grafikai gondokrol nem is beszélve a textura zizegése kifolyatja a szemem a szinek egyhanguak kivehetetlenek a különbözö tárgyak.
A kiadás ota nem tudták megcsinálni,, hogy ne süssön be a nap a tank vagy zárt épulet belselyébe.
Hogthar
A postprocess effectet kapcsold ki
Király!

Elõre is köszi ezt az iszonyatos sok melót😊))
ACSE-rõl pedig annyi mondanivalóm lenne, hogy ugyan csak jövõre, de kész lesz. 😄

- Környezet (mezõ, hegyek, házak, erdõ/fák stb) automatikus érzékelése, és ez alapján hang megadása.
- Különféle környezetenként egyelõre 6 féle távolságra beosztott hangok; fél méteren belüli (ez a belsõnézeti lövésdörej), fél m - 50m, 50-100 m, 200-500, 500-1000m és végül 1000 felett a fegyver maximális hangerejéig. 500m feletti távolságoknál már nehéz azonosítani, hogy pontosan milyen fegyvert is hallasz.
- Az utolsó lõszer elsütésekor lehetõség van külön hangot megadni a belsõnézeti effekthez. Ebben az esetben azért lehet más hangja a fegyvernek, mert a mechanizmus már nem helyez új lõszert a töltényûrbe (ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni).
- (ACE) füldugó szimulálás. Ha be van dugva a füled, akkor eltompulva hallod a lövésdörejt.

Köszi Tempi mester😊
Arma 2 alá már nem lesz több, majd csak 3-hoz.

2011-re vagy akkor befejeztétek?
repvez
A blur és bloom effektet hol lehet a menüben vagy a cfg fájlban kikapcsolni? mert egyikben sem találtam.AUgy emlékszem, hogy régen volt egy kegety mod erre , de az utánna mintha bekerült volna a játékba is mint kapcsolható elem vagy rosszul emlékszem ?
Ha csak moddal lehetséges akkor melyik a legujabb verzió erre a problémára ?
Akit esetleg érdekel, kijött az utolsó ACE Arma 2-höz.

kifli
azt nemtudom, steamen mindig a legfrisebb verzión tartja. Csak innen gondolom, nem azt a brutálmódon betömörített verziót kapta le 😊

sima arma2-m dvd-s nem steames, arra nem tudtam felrakni az 1.1.1-et, mert korrupt az install azt írja 😮

Pár napja tettem fel, akkor gond nélkül felmentekl a patchek.

Amúgy arma 2-t kell patchelnem co-hoz?
koschwarz
ma reggel 2 megával jött.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DancZer
Az szép. ezek szerint az 1.60 ot fel lehet tolni a tiszta A2 installra? tartalmazza az osszes eddigi patch-et?

Lenovo y510p

kifli
steam 1,7mb-vel szedte le, 2400mb 😄
DancZer
ezen nem kell csodálkozni, nem te vagy az egyedüli akinek kell a patch. :-)

hogthar:
A dev-heaven.com, de mielõtt beírsz egy újat keress rá hogy nem jelezte-e mar valaki. Valamint a hiba leírást részletesen fejtsd ki, esetleg csatolj pelda küldit. Celszerû leirni a lepeseket, hogy hogyan idezheto elo a hiba.

Olyan hibajelentessel nem tudnak semmit kezdeni, amihez meg orákig kell nekik analizálni, hogy mire is gondolsz. Ezert az ilyeneket mint pl.: "nem jó a célkereszt xy fegyvernel" nem veszik komolyan. ha célt akarsz erni légy kitartó és alapos. :-)

Lenovo y510p

repvez
azért elmehet a BIS a jó ... a hivatalos oldalrol az a nyuves patchet 1 orába telik letölteni . 30kb al jön csak 😞
Hogthar
Bohemiának hol is lehet reportolni hibákat?
kifli
akkor a szervert ne te hostold, mert kegyetlenül fogok laggolni 😄
DancZer
Már a #6 is :-D. Már csak a telepítési hibákat ellenõrzik, az ünnepek elõtt már nem terveznek javítást hozzáadni. Szóval bármelyik nap jöhet a stable. Hála a community es a BIS közös munkajanak egy massziv javítás csomaggal érkezik majd az 1.60. Sajnos az általam is jelzett TOW hiba már nem fértmbele, de majd 1.61-be már belekerül egy olyan javítás ami több hasonló hibát is javít majd.

kifli: Köszi a pong-ot, a válaszidõ 24 óra 26perc! :-D

Lenovo y510p

Hogthar
kijött az RC 4 patch.
kifli
pong
A kérésre nem érkezett válasz a határidõn belül. <#idiota>
DancZer
Ping!

Lenovo y510p

DancZer
Pöpec kis szerkesztõ a VBS2-höz! :-)

Lenovo y510p

DancZer
Ez jo hir. Defragolni probaltad a hdd-t? Az is sokat segit!

Lenovo y510p

repvez
Na csináltam egy uj profilt és feltettem a legujabb tegnap elött megjelent hang drivert.MOst megszünt a késés, de még mindig messze van ez az irányitás attól amit én elvárnék .
Remélem az A3 teljesen átmodositott irányitást kap.
DancZer
jaja, en most egy nema bill es eger kombon gondolkozom. Mert mig a gep zugasa egy allando zaj, addig a kattingatas meg a gepeles valtozo es zavaro mondjuk este, vagy ha pihenni akar az ember.

Lenovo y510p

úgy érted a reakcióideje volt lassú? nekem is ez volt a bajom, meg hogy lemerült az elem mikor nem kellett volna 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer
Nekem volt egy regebben(3-4eve), de nem szerettem mert lassu volt. Engem is erdekelne hoy most mi a helyzet.

Lenovo y510p

és milyen?

nekem mindeddig kábeles volt, de a mostani már közel 9 éves és már eléggé kiadta a lelkét... normális billentyûzetet viszont csak kábel nélkülit találok

olyat meg láttam a sógoromnál és cserélgetni kell neki az elemet ha nem jó

nincs vele semmi gond? irnál róla pár szót?

Nekem "csak" egerem...

www.smart-bus.hu

van
amúgy van valakinek kábel nélküli billentyûzete itt?

kifli
na felraktam, hááááát, nem az év játék az biztos 😄

<#violent><#violent><#falbav>

www.smart-bus.hu